Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

(ελαχιστη διαστολη στον πρωτο τοκετο) το θεωρει δυσκολο το vbac

ισχύει ότι όταν η αιτία της πρώτης καισαρικής είναι το σταμάτιμα της προόδου της διαστολής, μειώνονται οι πιθανότητες επιτυχίας του vbac (αλλά δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας σαφώς), παλιότερα είχα παραθέσει κάτι που το ανάφερε αλλά δεν θυμάμαι που είναι...

οπότε δεν σου είπε κάτι παράλογο

σου στέλνω και πμ κοίτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΑΛ μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :D....πριν λίγες ημέρες ξεκίνησα να διαβάζω το παλιο θέμα για το vbac που κλειδωθηκε και εχω κατασυγκινηθει με ολες,αφου νοιωθω σαν να σας ξέρω,μέσενα δεν εχώ φτάσει ακόμα ή δεν έχω καταλάβει τι έγινε:?:....εγώ δεν είμαι ακόμα έγκυος αλλά ψάχνω για γιάτρο (αυτοί οι θηλασμοί δε μας αφήνουν,είναι και μπόλικοι ημερησίως):rolleyes:....

αχ φωφω μου.....!!!!!!ποσο σε σκεφτομαι!!!!!περιμενω νεα!!!

ζαχαρενια δυναμη πολυ....

μπραβο σας κοριτσαρες!!!!

(τα λεω και απο εδω,τα λεω και απο εκει...διπλο ταμπλο!!!)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται μέχρι ποια εβδομάδα θα πρέπει να έχει εμπεδωθεί το έμβρυο..Εμείς έχουμε ισχυακή προβόλη και φοβάμαι οτι σε λίγο δεν θα έχει χώρο να γυρίσει..

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

ξερω περιπτωση που το μωρο γυρισε στην 36η εβδομαδα...και φυσικα υπαρχει η πιθανοτητα να γυρισει ακομα και κατα την διαρκεια του τοκετου.

μην ανησυχεις παντως,ειναι νωρις ακομα!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Μακάρι απλώς ο πρώτος μου είχε κεφαλική προβολη απο την 17εβδομάδα και τελικά έκανα καισαρική και τώρα που το πήρα ζεστα για φυσιολογικό μια τα πονάκια χαμηλα μια οι συσπάσεις και φυσικά οι ορμόνες, μου προκαλουν φοβίες.Σε ευχαριστω Πωλίνα για την απάντηση σου

WNQ3p2.png

dev173pb___.png

αχ φωφω μου.....!!!!!!ποσο σε σκεφτομαι!!!!!περιμενω νεα!!!Ποπ

ζαχαρενια δυναμη πολυ....

μπραβο σας κοριτσαρες!!!!

(τα λεω και απο εδω,τα λεω και απο εκει...διπλο ταμπλο!!!)

πωλινακι μου,σε αγαπω να το θυμάσαι !!!!!κορίτσια εγω γεννησα !!μπορεί να μην έφτασα στο τέλος του vbac αλλα είχα ένα τέλειο ταξίδι προς τα εκεί.όλα πήγαν Τέλεια όπως ακριβώς ήθελα ,νιώθω απίστευτη ικανοποίηση και σωματικά και βέβαια ψυχολογικά.σήμερα ήρθε στον κόσμο ο γιος μου την 40η εβδομάδα ακριβώς επειδή εκείνος το διάλεξε!!!!!!!με επιασαν οι πόνοι φυσιολογικοτατα!!!!!

Να έχετε πίστη κορίτσια !!!!!!με τηνπρωτη ευκαιρία θα τα γράψω όλα αναλυτικα

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

πωλινακι μου,σε αγαπω να το θυμάσαι !!!!!κορίτσια εγω γεννησα !!μπορεί να μην έφτασα στο τέλος του vbac αλλα είχα ένα τέλειο ταξίδι προς τα εκεί.όλα πήγαν Τέλεια όπως ακριβώς ήθελα ,νιώθω απίστευτη ικανοποίηση και σωματικά και βέβαια ψυχολογικά.σήμερα ήρθε στον κόσμο ο γιος μου την 40η εβδομάδα ακριβώς επειδή εκείνος το διάλεξε!!!!!!!με επιασαν οι πόνοι φυσιολογικοτατα!!!!!

Να έχετε πίστη κορίτσια !!!!!!με τηνπρωτη ευκαιρία θα τα γράψω όλα αναλυτικα

Μπράβο Φωφώκα!!!!!!!! Να σου ζήσει ο μπέμπαρος κι εσύ να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Όποτε μπορέσεις πες μας!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

fwfw συγχαρητηρια!!!να σας ζησει το μπεμπακι σας!!!!

με το καλο τωρα κ η ζαχαρενια που δεν εχω σταμτησει να την σκεφτομαι.πρεπει να πλησιαζουν οι μερες της αν θυμαμι καλα εεεε????ευχομαι να της πανε ολα οπως τα φανταζεται!!!

πωλινακι μου,σε αγαπω να το θυμάσαι !!!!!κορίτσια εγω γεννησα !!

μωρο μου εγω να δεις ποσο σ'αγαπαω....και ποσο χαιρομαι για σενα,και ποσο συγκινημενη ημουν σημερα....μπραβο που ηρθε ο μπεμπακος την στιγμη που εκεινος διαλεξε,μπραβο και σ'εσενα που περασες τους πονους χωρις επισκληρηδιο(θηριο μου εσυ!!!!)

να σας ζησει και να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος!!!!!!!

σημασια δεν εχει η εκβαση του τοκετου,εξαλλου κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα προκυψει σε καθε γεννα...σημασια εχει να σταματησει πια το συστημα με τα ραντεβου,τις προκλησεις,τις αναιτιες καισαρικες,τις χαζες δικαιολογιες των γιατρων....

για την ζαχαρενια περιμενουμε νεα ακομα...

ξερω μονο οτι της ειχαν σπασει τα νερα απο χθες,και ειχε ακανονιστες συσπασεις.και ο γιατρος την αφηνε ακομα 24 ωρες !!!!!!!! (μαγκια;;;;;;)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

σταματησε η διαστολη της στο 6...και μετα δεν προχωρουσε αλλο.

ο γιατρος την αφησε νομιζω περιπου δυο ωρες και μετα την πηγε για καισαρικη...συνεχιζε ομως να εχει πονους και συσπασεις.και εννοειται πως δεν ειχε κανει επισκληρηδιο.

fBaep3.png

uwK7p3.png

αααχ κορίτσια έχω πολύ αγώνια για την ζαχαρένια:!::!::!:δε με έχετε δει πολλές φορές γιατί δε γράφω συχνά αλλά τώρα διαβάζω το παλιό τοπικ που κλειδώθηκε και έω δεθεί τόσο με τις κοπέλες σαν να τις ξέρω χρόνια:wink:;-)....

φωφω συγχαρητήρια:!::P:p:p:pπεριμένουμε νσ μας πεις ακριβώς την ιστορία σου

ΜΑΡΙΑΛ, ευχαριστώ ,ευχαριστώ ευχαριστωωωωωωωωωω

Φωφω να σου ζησει ο μπεμπης!!Μπραβο σου που το απολαυσες και που ολα εγιναν στην ωρα τους ή καλητερα στην ωρα του μπεμπη!!

Ζαχαρενια ευχομαι τα καλυτερα και για σενα ολη μας η θετικη σκεψη και προσευχες σε σενα!!

Αντε και κοντευουμε και εμεις!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Η Ζαχαρένια είναι ο ήρωάς μου! Πριν λίγες ώρες έκανε καισαρική, μετά από 2 1/2 μέρες με σπασμένα νερά κι ακανόνιστες συσπάσεις. Εϊναι ήρωας! Μπράβο και να της ζήσει το μπεμπάκι και να είναι πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Μπραβο Ζαχαρενια,μπραβο Φωφω μπραβο στα κοριτσια που παλεψαν για το ονειρο τους και εφεραν γερα τα μωρακια τους στην ζωη!Να σας ζησουν κοριτσια παντα ευτυχισμενες με τα παιδακια σας!Ειστε παραδειγματα για ολες μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...