Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Zaxarenia μας άντε με το καλό να ακούσουμε τα ευχάριστα και από σένα το Σάββατο! Γιατρός θα βρεθεί, μην το σκέφτεσαι έτσι...Άντε να μεγαλώνει η λίστα μας!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H LEMAG ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ "Η ΙΘΑΚΗ" ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ.

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 21/2,ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 12.30 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ .ΣΤΙΣ 4.00 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΡΙΣΚΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑ 3ΛΕΠΤΟ.ΣΤΙΣ 7.00 ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ,ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ.ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΝΑ.ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ.ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ 3ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ.ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 13.30 ΚΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 16.00 ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 9(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ)ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ(ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΑΣ!!)ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ,ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ) ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΥΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ,ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!

jRaxp3.pngyR6kp3.png

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ.ΜΠΙΛΑΛΗ ΤΗ ΜΑΙΑ Κ.ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΩΡΑΙΟΠΟΠΟΥΛΟΥ(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ) ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ!!!

jRaxp3.pngyR6kp3.png

Διαφημίσεις

18 μήνες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Όμως υπάρχουν και γιατροί, που ακολουθούν το σύστημα των προηγμένων μαιευτικά χωρών. Δηλαδή, και την επομένη της καισαρικής να μείνεις έγκυος, πας για φυσιολογικό.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Lemag μπράβο,με συγκίνησες...Παιδεύτικες πολύ μα έφτασες μέχρι τέλους..

Αγωνίστρια μάνα!Όμως έχω μια απορία,πριν φτάσεις στην ενεργη φαση της γέννας δεν είδαν στον υπέρυχο ότι το μωράκι ήταν σχεδόν ισχιακό;;

Να σου ζήσει!καλούς θηλασμούς:-)

To λουκουμάκι μου μέρα με τη μέρα γεμίζει την ζωή μου μαγικά:P

Διαφημίσεις

@lemag

τρεμω απο συγκινηση,οση ωρα διαβαζα το μηνυμα σου νομιζα οτι το ζουσα....πρεπει να ηταν μαγευτικη εμπειρια,χαιρομαι για την γαληνη που σου προσεφερε,

χαιρομαι και για την γαληνη που μας μεταφερεις με το μηνυμα σου

σε στηριξαν παρα πολυ απο την αρχη του τοκετου και αυτο ειναι πολυ ομορφο...

και παλι να σου ζησει η μικρη ονειροπολα,να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να ζειτε τα ονειρα σας...

fBaep3.png

uwK7p3.png

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!!

Να είστε πάντα γερές και να τα χαίρεστε!!!

Νομίζω ότι η lemag το έγραψε υπέροχα!!!

Είναι το ταξίδι που αξίζει,

είναι το γεγονός ότι εσύ παίρνεις τις αποφάσεις για τη ζωή σου!!!

Είσαι πολύ δυνατή Lemag!!! Μπράβο σου και να σου ζήσει το μωράκι σου!!!:P:p

Evi_mik σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!!

Σήμερα θα κάνω την πρώτη μου επίσκεψη στη γιατρό μου ως εγκυμονούσα!!! Αύριο θα σας πω νεώτερα!!!:-D:grin:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Lemag μπράβο,με συγκίνησες...Παιδεύτικες πολύ μα έφτασες μέχρι τέλους..

Αγωνίστρια μάνα!Όμως έχω μια απορία,πριν φτάσεις στην ενεργη φαση της γέννας δεν είδαν στον υπέρυχο ότι το μωράκι ήταν σχεδόν ισχιακό;;

Να σου ζήσει!καλούς θηλασμούς:-)

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και φυσικά καλή επιτυχια και σε σένα...

Δεν ήταν ισχιακή η προβολή,ήταν οπίσθια κεφαλική προβολή που σημαίνει από ότι έχω καταλάβει πως κοιτούσε μπροστά με την πλάτη της να ακουμπάει στη δική μου,το είχε δει ο γιατρός στον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε αλλά δεδομένου ότι δεν είχε εμπεδωθεί ακόμη (κάτι που γίνεται με την έναρξη του τοκετού στα δεύτερα παιδιά)θεωρητικά δεν είχαμε να κάνουμε και πολλά...

jRaxp3.pngyR6kp3.png

Διαφημίσεις

lemag χιλια μπραβο!Πραγματικά, εζησες έντονες στιγμες….Ο γιατρός σου στάθηκε καλά ε? Μπραβο…Χαιρομαι γιατι ακούω ότι εχω καλές πιθανότητες να μην κάνω κτ ανευ λόγου παλι…Να σου ζησει και παλι!

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Σε ποιο μαιευτηριο πηγες? Λητω ή Μητερα?

Στο Λητώ και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη.Ζήτησα να έχω rooming in και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις 3 μέρες που έμεινα στο μαιευτήριο να είμαι μόνη σε τρίκλινο δωμάτιο!!!Αναρωτιέμαι γιατί οι μάνουλες δεν θέλουν τα μωράκια τους μαζί???Μου την παίρναν για να την πλύνουν κι όταν αργούσαν να τη φέρουν πήγαινα και την ζητούσα!!!Το προσωπικό στην πλειοψηφία του ήταν άψογο και θεωρώ αρκετά καλά καταρτισμένο.

jRaxp3.pngyR6kp3.png

Οπίσθια προβολή είχε και η μικρή μου...

2 ώρες προσπαθούσαμε να τη γυρίσουμε αλλά που...

Μιλάμε για πολύ πόνο που χτυπάει άσχημα στη μέση!!!

Και η δική μου "σκάλωνε" αλλά είχε κατέβει τόσο χαμηλά (έμπαινε στον κόλπο κατά τη σύσπαση)

που ο γιατρός την τράβηξε και βγήκε...

Στο Λητώ και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη.Ζήτησα να έχω rooming in και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις 3 μέρες που έμεινα στο μαιευτήριο να είμαι μόνη σε τρίκλινο δωμάτιο!!!Αναρωτιέμαι γιατί οι μάνουλες δεν θέλουν τα μωράκια τους μαζί???Μου την παίρναν για να την πλύνουν κι όταν αργούσαν να τη φέρουν πήγαινα και την ζητούσα!!!Το προσωπικό στην πλειοψηφία του ήταν άψογο και θεωρώ αρκετά καλά καταρτισμένο.

Αχ τελεια, τελεια...Κιε γω ΛΗΤΩ θα του ζητήσω να παμε.

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

lemag πολλα μπραβο! καιγω εκει εχω κολησει. να μπορεσω να περασω πονους και για μενα το θελω αλλα και για το μωρακι γιατι πιοστευω πως του κανει καλο να περασει τη διαδικασια τοκετου εστω και τη μιση.. λοιπον! μεχρι σημερα ακομα τιποτα!εξαφανισμενη! καταβαθος το σκεφτομαι και εχω γινει κατα φαντασιαν ασθενης!!!! χαχαχαχα χθες πηγαμε να παρουμε κατι υλικα γιατην τουρτα της κορης και μολις ειδα τις κρεμες εκει στο σουπερ αναγουλιασα παλι... αν δεν ημουν κρυωμενη θα μουν πιο σιγουρη.. τι να κανουμε αν ερθει τελικα ας ερθει.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Artesio και Lemag να σας ζήσουν !!

Lemag σε καταλαβαίνω γιατί και το δικό μου ερχόταν με οπισθια προβολή. Πραγματικά οι πόνοι είναι απίστευτοι. Μπράβο σου που το άντεξες. Αξίζει συγχαρητήρια και ο γιατρός σου που το προσπάθησε τόσο πολύ.( σε μένα είχαμε αρχίσει να συζητάμε την καισαρική αλλά το μωρό γυρισε μόνο του και σε μιση ώρα βγήκε)

lemag συγχαρητηρια, πολυ συγκινητικη η περιγραφη σου, φαινεται πως το εζησες οπως ηθελες και μπραβο για τιο θαρρος χωρις επισκληριδιο

να σου ζησει το μωρακι

κι εμενα στον 1ο φτ ο μικρος κατεβαιναι με το προσωπο αναποδα αλλα απο οτι καταλαβα τον γυρισε ο γιατρος με το χερι και τελικα τον τραβηξε με συκη κι ετσι αποφυγαμε την κτ

καλη δυναμη στις υπολοιπες!!!

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...