Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι γίνεται με τα κιλά μετά?!!!!

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες...Είμαι γυμνάστρια και πάντα είχα ένα καλό κορμί!Εχω αρχίσει να ανησυχώ όμως για τα κιλά!Είμαι 5 μηνών και εχω πάρει 4,5...Δεν ξέρω πως θα πάει από εδώ και πέρα...Για πέιτε οι πιο έμπειρες...με τι ρυθμό χάνονται τα κιλά μετά τη γέννα?Πόσα κιλά κιλά φεύγουν αμέσως μετά τον τοκετό?

.png

ttbd8fd.aspx

Διαφημίσεις

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω με τη γεννα εχασα μολις 4 ...για τα υπολοιπα 26 επρεπε να προσπαθησω :P:P:P εχω χασει ηδη 17 κ συνεχιζω...ελπιζω αν κ εισαι γυμναστρια αρα ειναι σιγουρο να μη παρεις τοσα κιλα οσα εγω :D:D:D

εγω ειχα γραψει ρεκορ στην πρωτη εγκυμοσυνη 25 κιλαααα,

τα εχασα μεσα σε 9 μηνες με διατροφη απο διαιτολογο .

Το σημαντικο ειναι οτι εμαθα να τροω σωστα και υγιεινα . Ο μεταβολισμος μου ηταν αρκετα χαλια για αυτο εκανα τοσο διαστημα να τα χασω εσυ σιγουρα με τη γυμναστικη και μια σωστη διατροφη σε πολυ λιγοτερο διαστημα θα εισαι τελεια.

Αφού το κορμί σου είναι γυμνασμένο δεν νομίζω ότι θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, εγω πάντως πήρα 9 κιλά τα οποία τα έχασα μέσα σε 1,5-2 μήνες μετά την γέννα!!!!!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς τα κιλά είναι από τα μειονεκτήματα της εγκυμοσύνης. Δεν ξέρεις όμως αν θα σου μείνουν. Εγώ είχα πάρει 13 κιλά και με τη γέννα έχασα 6-7 περίπου. Μέσα σε 2-3 μήνες έχασα και τα υπόλοιπα και συνέχισα να χάνω (αφού πλέον λόγω περισσότερων υποχρεώσεων έχανα περισσότερες θερμίδες ενώ έκανα τη διατροφή που έκανα πριν μείνω έγκυος) μέχρι που έχασα και 3-4 κιλά περισσότερα.

Εσύ αφού είσαι και γυμνάστρια πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου. Θα επανέλθεις σύντομα. Μην ανησυχείς.

sL7ap2.png

εγω πήρα σύνολο 20 κιλά...

φτάνοντας στο σπίτι απ το νοσοκομείο είχαν φύγει τα πρώτα 10

στη συνέχεια και χωρίς δίαιτα ουσιαστικά έχασα τους επόμενους 2 μήνες άλλα 5

με διατροφή έχασα άλλα 2 και τώρα πρέπει να χάσω άλλα 3 της εγκυμοσύνης και άλλα 20 που περίσσευαν από πρίν :lol:

άρα εσύ ως γυμνάστρια αν πάρεις 15 κιλάκια που είναι καλό νουμεράκι, θα είσαι μια χαρά μην ανησυχείς :wink:

Εγω πηρα 9 κιλα.Βγαινοντας απ το μαιευτηριο ειχα χασει ηδη 6!Στη συνεχεια με το αγχος και το τρεξιμο της μπεμπουλας εχασα και τα αλλα 3 προσεχοντας βεβαια λιγο τη διατροφη μου.Νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις.Εσυ ως γυμναστρια θα αντιμετωπισεις ευκολοτερα και τη χαλαρωση της κοιλιας...........!!!Σου ευχομαι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειχα παρει 20 κιλα κ ειμαι κ 3.5 κιλα λιγοτερο προ εγκυμοσυνης :!:

τα εχασα με διαιτολογο δεν στερηθηκα τιποτα κ ζυμαρικα ετρωγα κ λαδερακ ψαρι κ καλαμακι κοτοπουλο απο ολα :!:

τα κιλα χανονται αρκει να εχεις θεληση

Διαφημίσεις

τα κιλα χανονται αρκει να εχεις θεληση

Ακριβως ετσι ειναι !!! και το προβλημα δεν ειναι οτι πηρες 10 κιλα παραπανω στην εγκυμοσυνη αλλα αμα μεινανε μετα . Γενικως κιλα εγκυμοσυνης δεν μενουνε , περα απο τα πραγματικα κιλα της κυησης οπου ειναι 8 κιλα και εξαφανιζονται μετα τη γεννα πρωτα τα 6 και επειτα τα αλλα 2 σε 40 μερες οπου επανερχεται η περιοδος , το υπολοιπο βαρος ειναι κοινο βαρος οπου αμα θελεις το χανεις με την πατροπαραδοτη διαιτα ή τα αφηνεις οπως θα αφηνες οποιαδηποτε κιλα , δεν φταιει η εγκυμοσυνη που εμειναν σε καμια περιπτωση .

εγω πήρα σύνολο 20 κιλά...

φτάνοντας στο σπίτι απ το νοσοκομείο είχαν φύγει τα πρώτα 10

στη συνέχεια και χωρίς δίαιτα ουσιαστικά έχασα τους επόμενους 2 μήνες άλλα 5...

Mεχρι εδω τα ιδια. Στον χρονο ειχα χασει αλλα 10 οποτε τελικα ημουνα μειον.

Βεβαια μολις ο Βασιλης πηγε 3 αρχισα να ξαναβαζω. Χαλαρωσαμε :?:lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 8 months later...

Γειά σας!

Με προβληματίζει το γεγονός οτι ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 14 κιλά και μόλις γύρισα σπίτι είχαν φύγει τα 7, στην δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 16 και έφυγαν μόνο 3,5 μόλις γύρισα σπίτι!

Απογοητεύτηκα πάρα πολύ και θα ήθελα να ξέρω άν τα υπόλοιπα θα φύγουν εύκολα!!!!!

KATERINAL

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα 26 κιλά (!) :oops: και από το μαιευτήριο βγήκα μόνο 4 κιλά μείον, ενώ η μπουμπού μου γεννήθηκε 3670! Τελικά, σε 5 μήνες έχασα άλλα 17 κιλά, και τα υποίλοιπα 5 πιο αργά...

είχα πάρει 12 κιλά και βγαίνοντας είχα χάσει τα 7. Τα υπόλοιπα 3 τα έχασα την επόμενη εβδομάδα από το τρέξιμο και τον θηλασμό και μου έχουν μείνει άλλα 2(γιατί τρωω πολλά γλυκά!!!!)

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

KATERINA σε καταλαβαίνω στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν μείον 10 και στην δεύτερη μείον 4 μόνο. Υπομονή και προσοχή. Τώρα μετά από 6 μήνες έχω 4 ακόμα σημειώνω ότι είχα πάρει 20.

Και τώρα πάρε κουράγιο ΚΑΤΕΡΙΝΑL πως όλα παν καλά και μακρυά από εμας να λες.

Εγώ πήρα στον γιο μου 33-35 :oops: κιλά κι έκανα δύο χρόνια να επανέλθω αλλά επανήλθα.

Τώρα στην κόρη μου πήρα άλλα τόσα.Από το μαιευτήριο γύρισα με περίπου -6 κιλά.Περίεργο μιας και η μπουμπου μόνο ήταν 4.240γρ.Τώρα 43 ημέρες μετά έχασα κι άλλα 20 κιλά και μένουν μόνο 9.Μπορεί σε άλλους το 9 να φαίνεται βουνό αλλά για μένα είναι ελάχιστα.

Εγώ κατάλαβα πως αυτό το σαρανταήμερο που περνάει μετά τη γέννα γίνονται θαύματα!!! :lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Εγώ κορίτσια ευτυχώς τερμάτησα στα 18 κιλά, μιας και σταματιμό δεν είχα. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο είχα χάσει 10!!! Και μέσα σε 2 εβδομάδες ΟΛΑ!

Τώρα προσπαθώ να χάσω και 10 ακόμη, αλλά σιγά σιγά μιας και θηλάζω το μικρούλη και δεν θέλω να κάνω κάποια βαριά δίαιτα, μόνο με διατροφή. Πάντως είναι αλήθεια πως σε 40 ημέρες όντως επανέρχεσαι στα φυσιολογικά σου με λίγη προσοχή! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Εδώ το καλό jackpot!!!

Πήρα 44 κιλά :shock:, έχασα 9 όταν γύρισα από το μαιευτήριο και μετά τις πρώτες 40 ημέρες έχασα άλλα 13 (με διατροφή και θηλασμό). Τα υπόλοιπα κόλλησαν σαν βδέλλες και τα έχασα με τη βοήθεια γαστρικού δακτυλίου (ήμουν παχύσαρκη). Έχασα με το δακτύλιο τα 23 που είχαν απομείνει και άλλα 10 ακόμη

Τώρα έχω πάρει 15 και πιστεύω ότι άλλα 5-7 θα τα πάρω σίγουρα.... να δω πότε θα τα χάσω....