Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ατμομάγειρες (για παιδιά)

Recommended Posts

Ίριδα η Σεβούλα ήταν κατατοπιστικότατη!!!!Πάντως θα δεις κι εσύ ότι είναι πανεύκολο και τις οδηγίες αν ξέρεις λίγο αγγλικά τις καταλαβαίνεις...Για ότι άλλο ρώτα έδω...Άντε και καλά μπεμπεδομαγειρέματα...:lol::lol:

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 658
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ζουμάκι είναι όλα τα λεφτά.δεν το πετάμε.

το καπάκι καθαρίζει, αφού βγάλουμε το πράσινο μέρος. στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας για πιο υγιεινό αποτέλεσμα. τί δεν καθαρίζει;βάζω fairy με ζεστό νερό και σφουγγάρι. αν κάποια χαραμάδα μείνει, επιμένω με κάτι μυτερό π.χ. πηρούνι ή οδοντογλυφίδα και μετά πάλι σαπούνισμα.καλό ξέβγαλμα.

astarti μου χαθήκαμε. τί κάνει η Ανναλένα; φιλάκια στη νεράιδα σου! τί κουκλί! σκόρδα!

πωπωωωωωω ετσι που τα λετε ανυπομονω να τον παραλαβω και να μαγειρεψουμε!!!!!!!!!!!! η παιδιατρος ειπε γυρω στις 3 ιουνη ξεκιναμε φαγακια!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!!!!!

για το κρεας (οταν ερθει η ωρα) μαλλον κατι τετοιο που λεει η ασταρτη θα σκεφτομουν, 10 λεπτα μονο το κρεας και μετα ξανα μαζι με λαχανικα 20 λεπτα.....

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια αυτον τον avent που λετε ειναι αυτος???????

http://cgi.ebay.co.uk/PHILIPS-AVENT-SCF860-SOLID-FOOD-FEEDING-STARTER-SET-/140390781563?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Food_Formula_LE&hash=item20aff1527b

τον εχει 32 λιρες +15 τα μεταφορικα και λεω να τον χτυπησω.

λαθος δεν ειναι αυτος!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοροτσια αυτον τον avent που λετε ειναι αυτος???????

http://cgi.ebay.co.uk/PHILIPS-AVENT-SCF860-SOLID-FOOD-FEEDING-STARTER-SET-/140390781563?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Food_Formula_LE&hash=item20aff1527b

τον εχει 32 λιρες +15 τα μεταφορικα και λεω να τον χτυπησω.

λαθος δεν ειναι αυτος!

Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει..

Μαλλον δεν ειναι μπλεντερ..

Οπως και να χει ειναι σχεδον 100 ευρω φθηνοτερος απο αυτον που πηρα εγω πριν λιγες μερες :-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις 5-6 μπλεντερ!!

Μηπως να τον χτυπησεις τελικα?

Διαφημίσεις

Καταλαβα!!!!! Απ'τη νυστα δεν βλεπω μπροστα μου μαλλον;)

αμ εγω!!!!που τρελαθηκα και απο την χαρα μου στην αρχη!!!παλι καλα που δεν τον αγορασα να λες!

Παντως και στο δευτερο λινκ που εβαλες ειναι αρκετα φθηνοτερος!

Ακυρο..

Ηταν mothercare, νομιζω δεν στελνει:-(

Πολλες βλακοαπαντησεις γραφω!!!!!

Καλυτερα να παω για υπνο...

Παντως και στο δευτερο λινκ που εβαλες ειναι αρκετα φθηνοτερος!

Ακυρο..

Ηταν mothercare, νομιζω δεν στελνει:-(

Πολλες βλακοαπαντησεις γραφω!!!!!

Καλυτερα να παω για υπνο...

:lol::lol::lol::lol: αντε πηγαινε για υπνο!αυριο παλι!απο το mothercare αγγλιας παντως το αγορασε η ιριδα μεσω φιλου στην αγγλια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

τελικα η πιο φθηνη τιμη για τον ατμομαγειρα avent ειναι στο γερμανικο αμαζον,121 ευρω με τα μεταφορικα.αμα βρειτε πουθενα καλυτερη τιμη σφυριξτε!:lol:

Καλά, εγώ το έχω πει για το Σοφάκι ότι είναι εξπερ στις ιντερνετικές αγορές...Που το ανακάλυψες καλέ????Πιστεύω ότι είναι η πιο φθηνή τιμή από όλες όσες το πήραμε εδώ και έχει ακουστεί...Ίσως βέβαια της Ίριδας να της ήρθε λίγο πιο φθηνά από mothercare..Βρε Σοφάκι μου εσύ που όλα τα ανακαλύπτεις δεν κοιτάς και ένα θέμα που έχω ανοίξει στις Διακοπές να μου πεις που μπορώ να βρω οικονομικά πακέτα διακοπών από ξένα πρακτορεία???

Άν έχεις τίποτα βέβαια υπόψιν, μην σε βάζω και σε κόπο...Thanksssssss και sorry για το οφ τοπικ..:oops::oops::oops:

Καλά, εγώ το έχω πει για το Σοφάκι ότι είναι εξπερ στις ιντερνετικές αγορές...Που το ανακάλυψες καλέ????Πιστεύω ότι είναι η πιο φθηνή τιμή από όλες όσες το πήραμε εδώ και έχει ακουστεί...Ίσως βέβαια της Ίριδας να της ήρθε λίγο πιο φθηνά από mothercare..Βρε Σοφάκι μου εσύ που όλα τα ανακαλύπτεις δεν κοιτάς και ένα θέμα που έχω ανοίξει στις Διακοπές να μου πεις που μπορώ να βρω οικονομικά πακέτα διακοπών από ξένα πρακτορεία???

Άν έχεις τίποτα βέβαια υπόψιν, μην σε βάζω και σε κόπο...Thanksssssss και sorry για το οφ τοπικ..:oops::oops::oops:

αχ βρε astarti ξερω οτι καποιοι εχουν κλεισει διακοπες μεσω γερμανιας και αγγλιας αλλα προσπαθω να βρω το θεμα.θα το ψαξω,σου το υποσχομαι!μακαρι να βρω κατι!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

αχ βρε astarti ξερω οτι καποιοι εχουν κλεισει διακοπες μεσω γερμανιας και αγγλιας αλλα προσπαθω να βρω το θεμα.θα το ψαξω,σου το υποσχομαι!μακαρι να βρω κατι!

κι εμείς έχουμε ψυχή! πείτε και σε εμάς για διακοπές, που έχω να πάω διακοπές κάτι χρόνια!please!

κι εμείς έχουμε ψυχή! πείτε και σε εμάς για διακοπές, που έχω να πάω διακοπές κάτι χρόνια!please!

Σεβούλα μου τι κάνεις?????????Τι κάνει το μπουμπουκάκι σου???????Μας λείψατε...Άντε να κανονίσουμε πάλι κανα καφέ....:-):smile:

Διαφημίσεις

Έλα καλέ, σιγά...Εγώ έλεγα αν ήξερες κάτι...Μην κάθεσαι και ψάχνεις για μένα..Μην νομίζεις κι εγώ έχω βρει μερικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και γι'αυτό θέλω να βρω από άλλους που έχουν ήδη κλείσει με αυτόν τον τρόπο..:cool::cool:

κοριτσια φθηνοτερο δε θα τον βρειτε τον avent ατμομαγειρα.... το σοφακι ψαχνει μανιωδως.......

μονο στο mothercare αγγλιας (μεσω γνωστου στην αγγλια) 80 λιρες! δηλαδη γυρω στα 95 ευρω...

το αλλο το εχετε σκεφτει, μπορει βεβαια να λεω χαζομαρα και δε ξερω αν τον φερνουν ολα τα καταστηματα αλλα οποιες ειστε αθηνα ισως σε κανα μεγαλο καταστημα λητω πχ (τυχαια το λεω το καταστημα) που μερικες φορες βαζουν προσφορες με αγορα τοσα ευρω σου κανουν δωροεπιταγες κλπ, γιατι εγω ετσι πηρα το καροτσι το Inglesina αντι να το παρω απο ιντερνετ, το βρηκα προσφορα σε καταστημα εδω..............

WLFfp2.png XI11p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Σκέφτομαι να αγοράσω τον ατμομάγειρα-μπλέντερ της chicco. Απο τη δική σας εμπειρία όποια τον έχει... τα φρέσκα φρούτα τα λιώνει καλά; Γιατί με το μήλο έχω θέμα με το μπλέντερ που έχω...

Sk6Gp3.png

Σκέφτομαι να αγοράσω τον ατμομάγειρα-μπλέντερ της chicco. Απο τη δική σας εμπειρία όποια τον έχει... τα φρέσκα φρούτα τα λιώνει καλά; Γιατί με το μήλο έχω θέμα με το μπλέντερ που έχω...

Εγω εχω της avent και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Επειδη εμενα ο μικρος μου τη φρουτοκρεμα δεν την ετρωγε(εδινα μαχη για να φαει 2-3 κουταλιες)πλεον του βαζω το μηλο και το αχλαδι για 5 λεπτα στον ατμο(γιατι οσο και αν τα ελιωνα παντα εμεναν κομματακια)μετα του προσθετω οτι αλλο φρουτο θελω και 1-2 κουταλιες φαριν λακτε(αναλογα τα φρουτα αλλες φορες δε του βαζω καθολου γενικα δεν θελω να του βαζω πολυ φαριν λακτε στη φρουτοκρεμα).Εμεις πλεον την τρωμε ετσι.Δοκιμασε το δεν χανεις κατι.

Εμένα δεν δείχνει να μην της αρέσουν τα φρέσκα φρούτα. Όμως το μήλο δεν μπορώ να το λιώσω καλά και την ενοχλούν τα κομματάκια μάλλον και όχι η γεύση. Εχω ατμομάγειρα μεγάλο, και μπλέντερ μεγάλο αλλά δεν τα λιώνει καλά. Αλλά αν ο παιδικός 2 σε 1 λιώνει καλά και τα φρούτα, σκέφτομαι να πάρω αυτόν.

Sk6Gp3.png

Εγω εχω της avent και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Επειδη εμενα ο μικρος μου τη φρουτοκρεμα δεν την ετρωγε(εδινα μαχη για να φαει 2-3 κουταλιες)πλεον του βαζω το μηλο και το αχλαδι για 5 λεπτα στον ατμο(γιατι οσο και αν τα ελιωνα παντα εμεναν κομματακια)μετα του προσθετω οτι αλλο φρουτο θελω και 1-2 κουταλιες φαριν λακτε(αναλογα τα φρουτα αλλες φορες δε του βαζω καθολου γενικα δεν θελω να του βαζω πολυ φαριν λακτε στη φρουτοκρεμα).Εμεις πλεον την τρωμε ετσι.Δοκιμασε το δεν χανεις κατι.

ο avent τα κάνει αλοιφή τα φρουτάκια. αν μένουν πάνω στον κάδο τα μη λιωμένα, ανοίγεις το καπάκι, τα σπρώχνεις προς τα κάτω και ξαναπολτοποιείς.

τα φρουτάκια καλό είναι να τα δίνεις μόνα τους, να μαθαίνει στις αυθεντικές γεύσεις. αν δεν τα τρώει με κανέναν άλλο τρόπο καλά κάνεις και τα βάζεις στον ατμό. το λεει και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες διατροφής της avent. το κάνουν στο εξωτερικό.

η φαρίν λακτέ θα σου δημιουργήσει στο μωρό δυσκοιλιότητα.

αντί για φαρίν λακτέ, δοκίμασε προϊόντα holle, έχει μεγάλη ποικιλία και τα μωρά τα τρώνε με ευχαρίστηση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...