Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

είμαι πολύ συγχησμένη! είναι η τριτη φορά που η εταιρεία courrier δεν μου παραδίδει το δεμα που περιμένω.

να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

τη δευτέρα 19 ιουλίου περιμένω ενα δεμα και οπως εχω συννενοηθεί θα παραδοθεί 10-1μ.μ.

ο διανομέας δεν ερχεται.

την τριτη 20 ιουλίου δεχομαι πρώτο τηλεφώνημα επιβεβαίωση διεύθυνσης γιατί ερχεται τώρα ο διανομές. η ώρα πρωινή. μέχρι τις 3μ.μ. δεν ειχε ερθει, κανεις! στις 3μ.μ. δεχομαι δεύτερο τηλεφώνημα από μια υπάλληλο στο κατάστημα της Καλλιρρόης οτι χτες ο διανομέας δε σας βρήκε και στο κουτί επανω γράφει "αγνωστος". επιβεβαίωση (δευτερη φορά) όνομα και διεύθυνση και η μονη λύση εάινι να περάσω εγω από το κατάστημα του Παγκρατίου να το παραλάβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή να κάνω εγω τον διανομέα, τη στιγμή που εχει πληρωθεί η εταιρεία να μου το φέρει στην πόρτα

τελος πάντων λεω οτι μπορώ να περάσω στις 8.30 το πρωί και αν θα είναι εκεί το δέμα. ναι, θα είανι εκεί. θα το στειλω εγω, είπε η υπάλληλος.

πήγα λοιπον σημερα 21 ιουλίου 8.30 το πρώι και φυσικά το δέμα δεν ήταν εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η υπάλληλος του παγκρατίου μου ειπε μετα τις 10π.μ.

ετσι με αναγκάσανε νά πάω να πάρω και το e-pass της Αττικης οδού, γιατι ταχα δε με βρίσκανε και κα΄πως ετσι χάσανε φορμες εξετάσεων από την Αγγλία!!!!!

και πειτε μου τώρα, τι να κάνω; εχω ηδη ξεκινήσει διαδικασία μυνήσεων προς τα κεντρικά, γραφω σε αυτο το φορουμ, θα γραψω και σε αλλο, θα ενημερώσω τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπες.

μη συνεργαζεστε με ACS!!!!!!!!

και μη βγει καμια υπάλληλος να υποστηρίξει την εταιρεία.... δε θα τη πιστεψω!

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ismeni ποσο σε καταλαβαινω

εγω επαθα κατι χειροτερο με τη γενικη ταχυδρομικη

sthn oysia ekeinh th mera den hremoysa

εδωσαν δεμα προπληρωμενο σε αλλη κοπελα που ειχε το ιδιο ονoμα και επωνυμο

μα καλα δεν ειναι υποχρεωμενoi να καλουν στο τηλεφωνο που ειναι πανω

ημουν πολυ μα πολυ νευριασμενη

το δεμα δεν ηταν μεγαλης αξιας αν ομως ηταν κατι πολυ ακριβο και εκτος απο τη φασαρια που εκανα στο ιδιοκτητη του υποκαταστηματος δεν προχωρησα παραπερα. ειπε πως θα το ψαξει αλλα σιγα

τελικα το δεμα δε βρεθηκε

ειναι ενας λογος που τρεμω να πληρωσω με pay pal συνηθιζω την αντικαταβολη στην τελικη αν ξερεις οτι το δεμα δε σου ανηκει και πας να το παρεις πληρωσε το και παρτο με γεια σου με χαρα σου.

αλλη μια φορα σε αλλο υποκαταστημα του ιδιου νομου εχασαν εναν καταλογο ανευ πληρωμης

αρα τι καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι με αντικαταβολη χανεται

ξερετε πως το καλυψε η δευτερη υπαλληλος γιατι ο πρωτος εκανε τον κινεζο μου εδωσε αλλον καταλογο που ειχε αλλο ονομα δλδ αλλος θα τον εψαχνε ξανα

τι να πω εγω τωρα να αποφευγουμε τη γενικη ταχοδρομικη μαλλον θα πω οτι σε συγκεκριμενα υποκαταστηματα συμβαινει και πρεπει να εχουμε το νου μας για παραγγελιες προπληρωμενες

εδω στημ περιοχη που ειμαι τωρα η ιδια εταιρεια φοβερη εξηπηρετηση

ασε να μην πιασω και τα ελληνικα ταχυδρομεια αλλο χαλι και εκει αντικαταβολη κοριτσια και ας το παρουν!!!!τουλαχιστον δε θα τραβατε τα μαλλια σας

κι εγω με τη γενικη ταχυδρομικη ειχα προβλημα, once.

εδω στο γρφαειο συνεργαζπμαστε με ταχυμεταφορες ελτα, πορτα-πορτα και ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι!!!!!!

age.png

Ήθελα να σε ρωτήσω το δέμα είχε κάποια ένδειξη επάνω π.χ. σημαντικό ή κάτι τέτοιο..?

Απλά να ξέρεις ότι τέτοια λάθη πάντα συμβαίνουν...

Φυσικά και έχεις δίκιο να είσαι εξοργισμένη αλλά συμβαίνουν...

Εγώ συνεργάζομαι χρόννια με ACS και μεταφορικές και όντως συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά...

Προς το παρόν το μόνο πρόβλημα που έχω με ACS είναι ότι για Αθήνα δεν μπορεί να τηρηθεί η πρωινή προτεραιότητα, πράγμα όμως που το έχουν ξεκαθαρίσει...

Έχω συνεργαστεί σε όλα αυτά τα χρόνια με σχεδόν όλες τις courier και θεωρώ acs και τντ για αποστολές εξωτερικού τις πιο αξιόπιστες

Διαφημίσεις

Ήθελα να σε ρωτήσω το δέμα είχε κάποια ένδειξη επάνω π.χ. σημαντικό ή κάτι τέτοιο..?

Απλά να ξέρεις ότι τέτοια λάθη πάντα συμβαίνουν...

Φυσικά και έχεις δίκιο να είσαι εξοργισμένη αλλά συμβαίνουν...

Εγώ συνεργάζομαι χρόννια με ACS και μεταφορικές και όντως συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά...

Προς το παρόν το μόνο πρόβλημα που έχω με ACS είναι ότι για Αθήνα δεν μπορεί να τηρηθεί η πρωινή προτεραιότητα, πράγμα όμως που το έχουν ξεκαθαρίσει...

Έχω συνεργαστεί σε όλα αυτά τα χρόνια με σχεδόν όλες τις courier και θεωρώ acs και τντ για αποστολές εξωτερικού τις πιο αξιόπιστες

το δεμα ερχόταν από αθήνα σε αθήνα. είχε σημειώθει 10-1μ.μ. η acs το παρέλαβε παρασκευή, οπότε δευτέρα θα το λεφερνε σε μένα.

ηξερα οτι το 10-1 δε θα το τηρούσανε, αλλά εχει φτάσει ΤΕΤΑΡΤΗ.... και δεν το εχω στα χέρια μου!!!!!

δεν είναι δικαιολογία ούτε με νοιάζει οτι συμβαίνουν τραγελαφικά. είναι courrier και οφείλει την επομενη μέρα να το παραδοσει, εφ' όσον προκείται για αθηνα. αλλιως θα μου το στελνανε με απλο ταχυδρομείο. και τα λεφτα που πήρανε για επίδοση της επόμενη μέρα; πόσο είναι €6-€7; γιατι να τα παρούνε που θα μου το παραδώσουνε ΑΥΡΙΟ τελικά;

και δε δεχομαι οτι ο υπάλληλος ήρθε και δεν με βρήκε και εγραψε στο κούτι ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. απλώς δεν ήρθε και ετσι ειναι καλήφθηκε απέναντι στην εταιρέια. γιατι; ποιός τον ελέγχει;

age.png

και δε δεχομαι οτι ο υπάλληλος ήρθε και δεν με βρήκε και εγραψε στο κούτι ΑΓΝΩΣΤΟΣ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. απλώς δεν ήρθε και ετσι ειναι καλήφθηκε απέναντι στην εταιρέια. γιατι; ποιός τον ελέγχει;

Αυτο ακριβως...εχει κανει ενας της acs μια φορα σε μενα......

Ειπε οτι ηρθε , οτι αφησε στικερακι..... και σημειωσε πανω την ωρα κακη του τυχη! Εγω ήμουν σπιτι, ουδεποτε χτυπησε το κουδουνι, ενω κατω εχουμε κουδουνι με το ονομα να μετα συγχωρησεως, αφησε σημειωμα....δεν ξερω τι ωρα ηρθε! Κατεβηκα να αγορασω γαλα κατα τις 3 το μεσημερι και το βλεπω οτι ταχα μου περασε στις 12! Παιρνω σε εξαλλη κατασταση την κουριερ....μιλαμε τους ξεχ!#4ζω και απαιτησα να το φερει εκεινη την στιγμη! Ε επειδη εχω λιγο αγριοφωναρα...και επειδη ειμαι και λιγο πρηχτρο....μου το εφερε σε μιση ωρα!

Με την ACS έχω και εγώ πολύ άσχημη εμπειρία, περίμενα έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα που θα ερχόταν με courier της εταιρίες. Δεν θέλω να περιγράψω όλη την ιστορία άλλα το θέμα είναι ότι μετά από 1 εβδομάδα ψαξίματος αποδείχθηκε ότι ο διανομέας είχε έρθει, δεν με βρήκε σπίτι και θεώρησε καλή ιδέα να το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να υπογράψει αυτός με το όνομα μου ότι δήθεν το είχε παραδώσει σε εμένα αυτοπροσώπως με αποτέλεσμα να προσπαθούνε να με βγάλουν τρελλή "μα αφού κυρία μου το παραλαβάτε και υπογράψατε την τάδε μέρα τάδε ώρα".

Για καλή μου τύχη το είχε μαζέψει μια κυρία ηλικιωμένη στην πολυκατοικία και λόγω ηλικίας είχε ξεχάσει να μου το φέρει.

Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που ήθελα και εγώ να κινηθώ δικαστικά. Ο διανομέας στο μεταξύ είχε βρει το κινητό μου από την εταιρία και με παρακαλούσε να μην το κάνω γιατι θα έχανε την δουλεία του. Ο άντρας μου, μου έλεγε μην μπλέξεις τώρα με δικηγόρους. Τελικά δεν έκανα τίποτα.

There is no patch for human stupidity.

Με την ACS εχει συμβει αυτο που περιγράφεις 3 φορες. Και καλα ή δεν βρηκαν την διευθηνση ή δεν ημουν εκει ( ειμαι παντα "εκει" τα πρωινα). Τη μια φορα μαλιστα κανανε 1 μηνα να παραδωσουν τα εγγραφα γιατι τα χασανε.

Μαλλον ειναι συστημά τους. Λενε ψεματα για το αν περάσανε και το εχω διαπιστωσει.

Διαφημίσεις

Με την ACS έχω και εγώ πολύ άσχημη εμπειρία, περίμενα έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα που θα ερχόταν με courier της εταιρίες. Δεν θέλω να περιγράψω όλη την ιστορία άλλα το θέμα είναι ότι μετά από 1 εβδομάδα ψαξίματος αποδείχθηκε ότι ο διανομέας είχε έρθει, δεν με βρήκε σπίτι και θεώρησε καλή ιδέα να το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να υπογράψει αυτός με το όνομα μου ότι δήθεν το είχε παραδώσει σε εμένα αυτοπροσώπως με αποτέλεσμα να προσπαθούνε να με βγάλουν τρελλή "μα αφού κυρία μου το παραλαβάτε και υπογράψατε την τάδε μέρα τάδε ώρα".

ειχε συμβει ακριβως το ιδιο με τον πατερα. πήρα λοιπον τον αποστολέα και τον ενημε΄ρωσα τι εκανε η acs, ωστε να γνωριζει με τη μπ!@#$%^ο συνεργάζονται.

Είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που ήθελα και εγώ να κινηθώ δικαστικά. Ο διανομέας στο μεταξύ είχε βρει το κινητό μου από την εταιρία και με παρακαλούσε να μην το κάνω γιατι θα έχανε την δουλεία του. Ο άντρας μου, μου έλεγε μην μπλέξεις τώρα με δικηγόρους. Τελικά δεν έκανα τίποτα.

αυτα κάνουμε και συνεχίζουν και φερονται ετσι οπως φέρονται!!!!!

age.png

κοριτισα γουσταρω!

πειτε κι αλλα παραπονα για να κοψει η δουλειά τους!!!

ποια δουλειά δηλαδη; αφου δεν την κανουν σωστα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

age.png

και εγω εχω προβλημα με acs Με τα δεματα oriflame Που παιρνω καμια φορα..

α και με ενα ανταλακτικο που περιμενα ενω ειχα δωσει σωστα τα στοιχεια μου στη black&decker οι @@@@@ της acs δεν με πηρανε καν τηλεφωνο και το στειλανε πισω..

Ειπε οτι ηρθε , οτι αφησε στικερακι..... και σημειωσε πανω την ωρα κακη του τυχη! Εγω ήμουν σπιτι, ουδεποτε χτυπησε το κουδουνι, ενω κατω εχουμε κουδουνι με το ονομα να μετα συγχωρησεως, αφησε σημειωμα....δεν ξερω τι ωρα ηρθε!

Αυτό ακριβώς μου έχει συμβεί 3 φορές μέχρι τώρα με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Και τη μια φορά περίμενα κι εγώ πολύ σημαντικά τραπεζικά έγγραφα. Βαριούνται προφανώς να δουλέψουν κάποιοι από τους υπαλλήλους τους και το έχουν σύστημα!

The love of my life....

Διαφημίσεις

είναι αναλόγος με το κατάστημα της acs μερικά λειτουργουν μια χαρά.

Μερικά όμως ..... εμείς εχουμε μαγαζί και πάντα μα παντα ειναι καποιος στο μαγαζί ισχυριζόταν οτι πέρναγαν και δεν μας έβρισκαν ωρες καταστημάτων !!!!

αν ειναι δυνατόν .

μέχρι που την είπαμε άσκημα και τελικά εστρωσαν αρκετά.

αν και κυρίως με speedex συνεργαζόμαστε και δεν εχουμε προβλήματα.

Τελευταια μέρα καταθεσης των δικαιολογητικων για το 6μηνο το οαεδ και ακομη να βρω την αφεντικινα μου να παρω τη βεβαιωση εργοδοτη.

Λοιπον, παιρνω προσφορες απο acs και γ.τ. για να παραλαβουν ενα φακελο απο το σπιτι μου, να το πανε Χαλανδρι, να σφραγιστει και να το επιστρεψει η εταιρεια σπιτι μου.

Αυθημερον ζητανε και οι δυο πανω απο 25,00, ενω αν γινοταν απλη αποστολή 13 περίπου. Επιλεγω τη γ.τ. Παραλαμβανουν το φακελο απο εμενα Δευτερα, πηγαινει Τριτη Χαλανδρι και λογικα Τεταρτη παραλαμβανω. Ερχεται η Πεμπτη και ο φακελος αφαντος.

Ο εξυπνος διανομεας του Χαλανδριου ανοιξε το φακελο για να τον σφραγισουν και μετα εβαλε τα χαρτια με τον προηγουμενο φακελο που εχει και το δικο τους αυτοκολλητο και τα στοιχεια μου ιδιοχειρα σε φακελο εγγραφων της εταιρειας τους με ενδειξη το υποκαταστημα της περιοχης μου, χωρις ονομα χωρις στοιχεια.

Οι κυριοι του υποκαταστηματος παρελαβαν ενα φακελο κενων στοιχειων προπληρωμενης βεβαια συμφωνιας και δεν αναρωτηθηκαν γιατι εφτασε σε αυτους και που πηγαινει.

Αφου εκανα τρια τηλεφωνα στα δυο υποκαταστηματα και στα κεντρικα και αφου τους εδειξα οτι θα τους παρει και θα τους σηκωσει γιατι ειμαι και πελατισσα τακτικη και ερχονται τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα στο σπιτι, μεσα σε μιση ωρα ο φακελος ηταν στα χερια μου.

Και κατι χρησιμο, τουλαχιστον ισχυει στη γ.τ., αν δεν ειστε πελατης ζητειστε την ειδικη χρεωση που μπαινει σε κουτι. Και εγω δεν ηξερα τι ειναι, και μου το ειπε ο διανομεας, βαζουν τους φακελους σε καποια κουτια που διαφημιζουν διαφορα και ετσι εμεις πληρωνουμε λιγοτερα.

Αφηστε που κλεινουν στις αργιες. Τι να το κανω το κουριερ που δεν παραδιδει ΣαββατοΚυριακα και αργιες? Αμα δηλαδη σου στειλει καποιος δεμα απο Θες/νικη την Πεμπτη και πεσεις και σε τριημερο. τοτε η παραδοση θα γινει ( και αν) μετα απο 4-5 ημερες. Δεν το παω εγω καλυτερα?

Αυτη η εταιρια ειχε χασει κατι εγγραφα που μας εστειλε ο πεθερος μου. Το χειροτερο ειναι οτι λεγανε ψεματα για το που βρησκεται και οτι και καλα περασανε αλλα δεν μας βρηκανε για εναν ολοκληρο μηνα. Μας εβαζαν να παιρνουμε τηλεφωνο το ενα και το αλλο υποκαταστημα μεχρι να παραδεχτουν οτι απλα εχασαν το δεμα.

Φυσικα ζητησαν συγγνωμη μονο οταν τους εστειλε εξωδικο ο πεθερος μου που ειναι δηκηγορος. Μεχρι τοτε μας δουλευαν κανονικοτατα.

Η μητρικη ACS ( παγκοσμια ) ξερει ποσο κακο κανει η Ελληνικη εταιρια στο brand name αραγε?

είναι αναλόγος με το κατάστημα της acs μερικά λειτουργουν μια χαρά.

έτσι ακριβώς είναι και εκτός αυτού είναι francise...

δυστυχώς παιδιά τα λάθη είναι για να γίνονται...

εδώ τα κάνουν γιατροί που είναι ζητήματα ζητήματα ζωής και θανάτου και δεν θα κάνουν οι μεταφορείς...?

Αφηστε που κλεινουν στις αργιες. Τι να το κανω το κουριερ που δεν παραδιδει ΣαββατοΚυριακα και αργιες? Αμα δηλαδη σου στειλει καποιος δεμα απο Θες/νικη την Πεμπτη και πεσεις και σε τριημερο. τοτε η παραδοση θα γινει ( και αν) μετα απο 4-5 ημερες. Δεν το παω εγω καλυτερα?

Αυτη η εταιρια ειχε χασει κατι εγγραφα που μας εστειλε ο πεθερος μου. Το χειροτερο ειναι οτι λεγανε ψεματα για το που βρησκεται και οτι και καλα περασανε αλλα δεν μας βρηκανε για εναν ολοκληρο μηνα. Μας εβαζαν να παιρνουμε τηλεφωνο το ενα και το αλλο υποκαταστημα μεχρι να παραδεχτουν οτι απλα εχασαν το δεμα.

Φυσικα ζητησαν συγγνωμη μονο οταν τους εστειλε εξωδικο ο πεθερος μου που ειναι δηκηγορος. Μεχρι τοτε μας δουλευαν κανονικοτατα.

Η μητρικη ACS ( παγκοσμια ) ξερει ποσο κακο κανει η Ελληνικη εταιρια στο brand name αραγε?

εχουν μανια να χανουν εγγραφα;

κι εγω νομικα θα κινηθω.

πώς να ενημερώσουμε τη μητρική acs; πιστευω οτι καποια υπάλληλος της εταιρείας ή συζηγος υπαλλήλου της εταιρείας ή και μανουλα θα διαβασει το απόγευμα που θα παει σπίτι της οσα γραφουμε.

age.png

acs απαραδεκτη!!!!!!!!!!!!!με εχουν κρεμασει πολλες φορες εχω "πλακωθει" απειρες φορες,λιτα και λακωνικα ειναι απλα απαραδεκτοι.ασε το ψεμα!ο πινοκιο μπραστα τους υποδειγμα ειλικρινειας!!!!!!

children=world:D

happy children=better world:wink:

Κορίτσια απλά ενημερωτικά σας λέω (μπορεί και να το ξέρετε) ότι η ASC τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής σας. Αν στο site της ASC βάλετε τον κωδικό της αποστολής σας εμφανίζει το σημείο που βρίσκεται ο φάκελός σου, αν εχει παραδωθεί και ποια διαδρομή ακολούθησε. Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά για τις αποστολές που κάνω από το γραφείο!

Κορίτσια απλά ενημερωτικά σας λέω (μπορεί και να το ξέρετε) ότι η ASC τουλάχιστον έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής σας. Αν στο site της ASC βάλετε τον κωδικό της αποστολής σας εμφανίζει το σημείο που βρίσκεται ο φάκελός σου, αν εχει παραδωθεί και ποια διαδρομή ακολούθησε. Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά για τις αποστολές που κάνω από το γραφείο!

αυτο δε λεει τιποτα αν λενε ψεμματα....

οτι γραφει στο σαιτ μου ειπανε και στο τηλέφωνο. ποια η διαφορά; είναι τεταρτη και δεν εχω παρει δεμα που δοθηκε στην εταιρεία την παρασκευη.

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...