Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χτες το μεσημέρι μου ειπαν οτι το δεμα ηταν καλλιρροης και η μονη λύση είναι να περάσω εγω από το κατάστημα του Παγκρατίου να το παραλάβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή να κάνω εγω τον διανομέα, τη στιγμή που εχει πληρωθεί η εταιρεία να μου το φέρει στην πόρτα;

πήγα σημερα 21 ιουλίου 8.30 το πρώι και φυσικά το δέμα δεν ήταν στο καταστημ απαγκαρτιου που μου ειχαν πει οτι θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και η υπάλληλος μου ειπε μετα τις 10π.μ.

τωρα; είναι στο παγκρατι, ελπίζω.

age.png

Το είχα γράψει και σε άλλο ποστ λίγες ημέρες πριν.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1633245&postcount=129

Προσοχή με την ACS. Τελευταία λες και το κάνουν επίτηδες για να φάνε πράγματα. Φίλη έστειλε πριν από 2 εβδομάδες φάκελο με έγγραφα που ήταν επείγον για να προλάβει μια προθεσμία που έληγε 2 ημέρες μετά. 2 εβδομάδες μετά της τηλεφώνησαν να της πουν ότι τάχα μου δεν βρίσκουν την διεύθυνση, ενώ είχαν ξαναστείλει στην ίδια διεύθυνση, και πως ο φάκελος της είναι ακόμη Αθήνα. Η κοπέλα έχασε 600 πληρωμένα ευρώ γιατί έχασε μια προθεσμία, και όταν τους ζήτησε να της επιστρέψουν τον φάκελο και το αντίτιμο, αφού παράδοση δεν έκαναν, την έβρισαν και δεν της έδωσαν τίποτα. Ήταν αγενέστατοι, ούρλιαζαν, έβριζαν λες και ήταν δικό της το λάθος!!!!!

Διαφημίσεις

τρεις λαλουν και δυο χορευουν τελικα ειναι ολοι τους

δε θα ξεχασω ακομη τα νευρα και μενα στη γενικη ταχυδρομικη σα λοξη με αντιμετωπισαν

εγκεφαλικο μου ηρθε παραλιγο καλα το χουν συστημα φαινεται

Εγώ σήμερα τα άκουσα για τα καλά από ανώτερούς μου.Αιτία η ACS.Υποτίθεται ότι μου φέρανε έγγραφα τα αποία δεν παρέλαβα επειδή ήτανε η χρέωση σε εμάς, σαν εταιρεία.Και ήτανε επείγον έγγραφα.Αναφέρανε μάλιστα και το όνομά μου!!!!!(δεν έχουνε και άλλο , μόνο εγώ παραλαμβάνω).

Τους πήρα και εγώ με τη σειρά μου τηλ. και τους τα έψαλα για τα καλά.Και επέμεναν μάλιστα ! Όμως τι να το κάνω , μου χάλασε η διάθεση.

Μα να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου....

Ξέρω ότι γίνονται πολλά λάθη , βλέπετε καιρός αδειών κλπ,παίρνουν υπαλλήλους έκτακτα που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα αλλά και΄ούτε μπαίνουν στον κόπο να μάθουν ή παραφορτώνουν όσους έχουνε μείνει με άλλα δρομολόγια και γίνεται ένα μπάχαλο.Τα γνωρίζω αυτά , άλλωστε κάθε χρόνο τα ίδια.Έλα όμως που αυτά τα λάθη φέρνουν άλλους σε δύσκολη θέση , βλ. εμένα.

Μα να χρησιμποποιούν το όνομά μου...σόρρυ , αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα.

Εγώ σήμερα τα άκουσα για τα καλά από ανώτερούς μου.Αιτία η ACS.Υποτίθεται ότι μου φέρανε έγγραφα τα αποία δεν παρέλαβα επειδή ήτανε η χρέωση σε εμάς, σαν εταιρεία.Και ήτανε επείγον έγγραφα.Αναφέρανε μάλιστα και το όνομά μου!!!!!(δεν έχουνε και άλλο , μόνο εγώ παραλαμβάνω).

Τους πήρα και εγώ με τη σειρά μου τηλ. και τους τα έψαλα για τα καλά.Και επέμεναν μάλιστα ! Όμως τι να το κάνω , μου χάλασε η διάθεση.

Μα να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου....

Ξέρω ότι γίνονται πολλά λάθη , βλέπετε καιρός αδειών κλπ,παίρνουν υπαλλήλους έκτακτα που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα αλλά και΄ούτε μπαίνουν στον κόπο να μάθουν ή παραφορτώνουν όσους έχουνε μείνει με άλλα δρομολόγια και γίνεται ένα μπάχαλο.Τα γνωρίζω αυτά , άλλωστε κάθε χρόνο τα ίδια.Έλα όμως που αυτά τα λάθη φέρνουν άλλους σε δύσκολη θέση , βλ. εμένα.

Μα να χρησιμποποιούν το όνομά μου...σόρρυ , αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα.

παει η μερα σου vasiliki40 με τους ανεγκεφαλους

Εγώ παραλαμβάνω συχνά απο ΑCS, γιατί με αυτούς συνεργάζεται ενας προμηθευτής μου. Ερχονται απο Θεσ/κη τα εμπορεύματα. Λεω στον προμηθευτή μου ώρα παράδοσης ΠΑΝΤΑ μετά τη μια το μεσημέρι που παω στο ιατρείο. Ε, συνέχεια βρίσκω κολλημενα χαρτάκια της ΑCS στο γραμματοκιβώτιο οτι δεν με βρήκαν και να τους παρω τηλ. Και ώρα παραδοσης???? 10-11!!!

ΕΛΕΟΣ! αφου στη κουτα του προμηθευτη μου γράφει παντα την σωστη ωρα που εχω δωσει εγω!!! γιατι τα φέρνουν οποτε γουστάρουν?

Εχω πια αναγκαστει τα προιοντα που θέλουν ψυγείο να τα παραγγελνω απο αλλη εταιρεία, γιατί με την ΑCS μενουν εκτός ψυγείου 24ωρα ολόκληρα!

Αλλά και ο αντρας μου που δουλευει στη media markt, και ειναι προισταμενος στο σερβις, μου λεει οτι η ΑCS είναι χαλια συνεργάτης! Ε κατι θα ξερει!

Διαφημίσεις

Ισμήνη πριν μια 10ετία περίπου, να δεις τι έπαθε μια φίλη μου, που ήθελε να αναλάβει την acs ενός νησιού!!!!!! ........ακόμα με δικαστήρια τραβιέται!!!!!!!!!!!

...δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες!!!!!!

Πριν μερικούς μήνες έστειλα ένα δέμα (σε μέλος του πάρεντς), με τα ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα, λοιπόν ήταν να παραδοθεί Σάββατο, τελικά το παρέδωσαν Δευτέρα. Με πήρανε τηλέφωνο και με ενημέρωσαν, μετά μου έστειλαν μια επιστολή ότι μου ζητάνε συγγνώμη και ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα και μετά από κανά μήνα μου .....έφερε ο ταχυδρόμος τα λεφτά!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Εγώ είχα παραγγείλει e-pass να μου το φέρουν κατεχάκη, το πήγαν χαλανδρι, μετά ζωγράφου, μετά είπα να μου το φέρουν στη δουλειά μου μέχρι τις 14.00, περίμενα τίποτα. Παίρνω τηλ, τώρα έρχεται μου λένε. Περιμένω άλλη μια ώρα, έφυγα, κανείς δε με πήρε να μου πει δε με βρήκε. Την άλλη μέρα πήρα πάλι τηλ και ζητάω να το πάνε στην Ηλιουπολη στο μικρό που έχουν, μου στέλνουν ότι το πήγαν στο μεγάλο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο να το πάνε στο μικρό, την άλλη μερα μνμ ότι το πήγαν στο μικρό, και τελικά πήγα και το πήρα. Με αυτά και με αυτά, έκανα να το πάρω μια εβδομάδα το e-pass. Απαράδεκτοι!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τα ακουω ολα αυτα και εγω μεινει καγκελο..

Εγω συνεργαζομαι στην δουλεια με ΑCS εδω και 6 χρονια να πωω δεν θυμαμαι καλα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε αντιμετωπισει παρομοια προβληματα. Τι να πω παιζει ρολο οτι ειμαστε θεσσαλονικη και εχουμε αλλο υποκαταστημα?? Τι να πω..Ακομα και επιταγες τους στελνω να μου παρουν και τις φερνουν ακριβως την επομενη μερα. Εγω στελνω σημαντικα εγραφα στο υπουργειο και σε πανεπιστημιακα ιδρυματα και ποτε δεν εχει χαθει τιποτα ( και ελπιζω να μην χαθει γιατι χαθηκα και εγω χιχιιχιχι).. Τι να πω με αυτα που εχω διαβασει σημερα δεν ξερω ισως εγω να ειμαι η εξαιρεση..

ηρθε!!!!!!!!!!!!!!! στην εκπνοη του χρόνου

καλααααα ειχε το θρασσος να πει οτι περασε και χτες και δεν ειμασταν. αφου χτες παλικάρι μου το δεμα δεν ηταν στα χερια σου, ηταν στο καταστημα καλιρροης!!!!!!!!!!

για μ!@#$%ς μας περνάνε;

αει σιχτιρ πια!

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ACS

age.png

ACS Γλυφάδας να δεις!!! Ξέρεις τί είναι να τηλεφωνείς και να μην απαντούν ούτε στις τηλεφωνικές τους γραμμές?? Απο εκεί καταλαβαίνεις τον επαγγελματισμό τους. Καλά έχω να αναφέρω αρκετά περιστατικά λόγω του γραφείου που εργάζομαι. Οι άνθρωποι είναι απο τους χειρότερους επαγγελματίες.

Η αλήθεια όμως ξέρεις ποιά είναι...? Οτι 13 χρόνια τώρα προσπαθούμε να βρούμε καλύτερους. Ολοι τα ίδια χάλια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...