Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθισματακι αυτοκινητου

Recommended Posts

καλημερα σας ο μπεμπης μου ειναι 5 μηνων 72cm και 8000kg και εχουμε ενα καθισματακι της chicco το ξαπλωμενο με την βαση αλλα πλεον δεν του αρεσει να ειναι ξαπλωμενος και τα ποδαρακια του βγαινουν εξω. ποσο μηνων θα μπορεσει να καθησει στο ορθιο καθισμα χωρις να κουραζεται η μεσουλα του.[/code]

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι αυτό το κάθισμα είναι μέχρι ενός έτους.

Τα καθισματα για τα μωρά που κοιτουν προς τα πίσω είναι ότι ποιο ασφαλές υπάρχει. Οι μυς του λαιμού δεν ειναι ακόμα αρκετά ισχυροί και σε περίπτωση σύγκρουσεις θεωρείτε καλύτερό το μωρό να κοιτά προς τα πίσω. Ακόμα και οι εταιρείες αναφερουν οτι ειναι καλό να μην βιαζόμαστε να ανεβούμε κατηγορία http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/faq.aspx

Μπορεί μήπως κάποια να προτείνει κάποιο καλό καθισματάκι αυτοκινήτου για παιδιά απο 1 έτους και πάνω? Στο μικρό που είχαμε δεν χωράει πλέον και θέλω να του το αλλάξω.

Μπορεί μήπως κάποια να προτείνει κάποιο καλό καθισματάκι αυτοκινήτου για παιδιά απο 1 έτους και πάνω? Στο μικρό που είχαμε δεν χωράει πλέον και θέλω να του το αλλάξω.

εμεις εχουμε αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&itmid=20796

με το isofix γενικα προτειμω recaro μια και ειναι η δουλεια της :wink:

Διαφημίσεις

αθηνα και εμεις εχουμε το ιδιο προβλημα τα λουρακια που εχει ειναι σε οριακο σημειο για να την δενουν και δεν ξερουμε τι να κανουμε. παντως αυριο θα παω να δω για καινουργιο καθισμα

http://www.chicco.gr/

Δες λιγο και τον καταλογο της chicco. Εγω απο εκει ειχα παρει το key1

οπου εχει βγει νικητης των ευρωπαικων δοκιμων crash tests με 4 αστερια

στην κατηγορια πλευρικης συγκρουσης.

Και εγώ chicco πήρα το key1 και είμαι πολύ ευχαριστημένη.είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που το παιδί δεν χωράει να κάτσει ή δεν βολεύεται πια εκεί να του αλλάξετε καλαθάκι[/code]

Διαφημίσεις

SOS κοριτσια και εμενα μου φερανε δωρο καθισμα αυτοκινητου η μαρκα του λεγεται juniors και δεν ξερω αν ειναι καλο (εχουμε δωσει του κοσμου τα λεφτα για να παρουμε τα καλυτερα δεν θελω να τσιγκουνευτω στην ασφαλεια του μωρου).

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

katerina την μάρκα που λες δεν την έχω ακούσει καθόλου οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή ή όχι!

athina αυτή την μάρκα την είδα στο λητώ, είναι για πιο οικονομικές λύσεις :wink: δεν την έχω δοκιμάσει όμως για να ξέρω αν είναι καλή.

ΚΑΙ ΤΗΣ MAXI - COSI EINAI ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 320 ΕΥΡΩ. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ 288.

ΚΑΙ ΤΗΣ MAXI - COSI EINAI ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 320 ΕΥΡΩ. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ 288.

Κοροτσια στα μονα προιοντα που αξιζουν να χαλασετε παραπανω χρηματα ειναι το στρωμα και το καθισμα του μωρου....ολα τα αλλα ειναι ....μπουρδες.κυκλοφορουν απιστευτοι τυποι στους δρομους....που δεν σεβονται ουτε μωρα,ουτε πεζους ουτε την ιδια τους την μανα ...

Βαλτε τους μπαμπαδες να βρουν στο site της ADAC.DE η` στα περιοδικα αυτοκινητων πια καθισματα ειναι τα καλητερα στα crash test .maxi cosi & briταχ ειναι παντα πρωτες...... με 220-250 ευρω περνεις το καλητερο.

*****Στα καταστηματα bebe jou ειναι ενας τυπος που ειναι αρρωστος με την ασφαλεια στα καθισμα αυτοκινητου...τα ξερει ολα ...και τα τοποθετει κιολας ....Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα πραγματικα ειναι καλος.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Σήμερα αγοράσαμε καθισματάκι και συγκεκριμένα αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1098&ct=10402&itmid=1254851

Μου φαίνεται αρκετά καλό και ξέρω ότι η Britax γενικά είναι αξιόπιστη εταιρία. Αν το έχει ήδη χρησιμοποιήσει κάποια ας μας πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ! :)

an1cCqX00001110MDAwODM1ZHwwMDAwMTExZGF8RWxlbmkgaXMgaGVyZSBmb3I.gif

• 1 month later...

Για να καταλάβω...αλλάζουμε κάθισμα αυτοκινήτου ανάλογα με τα κιλά ???

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ της Peg Perego (το καθισματάκι που είναι σετ με το αντίστοιχο καρότσι της Peg Perego) που κοιτάει προς τα πίσω.

Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι μέχρι 13 κιλά.

Που σημαίνει ότι παίρνω καινούριο καρεκλάκι αφού η μπέμπα μου ξεπεράσει τα 13 κιλά ????

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Η γενική οδηγία είναι ότι αφήνουμε το μωρό στο βρεφικό καθισματάκι (0-13 κιλα) όσο περισσότερο διάστημα γίνεται και καθυστερούμε να το βάλουμε να κοιτάει προς τα μπρος,. Οι εταιρίες λένε μεχρι ~1 έτους

Βέβαια υπάρχουν διαφοροποιήσεις...

Εμάς ο Κωστής 9 μηνών ήταν 10 κιλά και δεν χωρούσε πια ούτε σφηνωτός στο μικρό καθισματάκι :? Ήταν και πολύ γερό μωρό (στους 5 μήνες καθότανε καλά χωρίς στήριξη) οπότε το αποφασίσαμε και τον προβιβάσαμε.

Πάντως έχετε καιρό μπροστά σας

KbCJp2.pngEYukp3.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...