Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δώρο για βάφτηση??

vasiliki40

Recommended Posts

Εχω μία βάφτιση τον Ιούλιο , είμαι καλεσμένη.Δεν θα ήθελα να πάω ρούχα και παιχνίδια , αλλά κάτι διαφορετικό.Πρόκειται για κοριτσάκι 9 μηνών και το ζευγάρι που μας έχει καλέσει είναι πολύ καλοί συνάδελφοι.Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες?

Διαφημίσεις

Βασιλική, καλημέρα!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πλέον, μετά τη βάφτιση της κόρης μου, σε όσες βαφτίσεις πηγαίνω, δεν δωρίζω ούτε ρούχα ούτε παιχνίδια, επειδή είναι τα δώρα που κάνουν οι περισσότεροι και μετά τρέχεις να αλλάξεις.:rolleyes:

Οπότε, ανάλογα με το πόσο κοντινοί μου είναι οι γονείς του μωρού, είτε θα πάρω κάποιο κόσμημα, εάν είναι κοριτσάκι, είτε σεντονάκια, παπλωματάκι, κουβερτούλα, πετσετούλες ή μπουρνουζάκια. Αυτά να είσαι σίγουρη ότι θα τα χρησιμοποιήσουν για πολύ πολύ καιρό. Μπορείς, επίσης, να τους δωρίσεις ένα σετάκι φαγητού, όπου, εδώ ανάλογα τα οικονομικά, βρίσκεις από πολύ φθηνά μέχρι ακριβές κι επώνυμες μάρκες. Νομίζω ότι δεν είναι κακή ιδέα, μία κορνιζούλα με πολλές φωτογραφίες από μωρό μέχρι το πρώτο έτος. Μου φαίνεται ότι η μεγαλύτερη έχει 12 φωτογραφίες ή μία καλή ασημένια με μία μόνο φωτογραφία, και πάλι ανάλογα τα οικονομικά σου.

Αυτά σκέφθηκα τώρα κι είναι δώρα που έχω κάνει, τα έχουν κρατήσει και με έχουν ευχαριστήσει.

Εχω μία βάφτιση τον Ιούλιο , είμαι καλεσμένη.Δεν θα ήθελα να πάω ρούχα και παιχνίδια , αλλά κάτι διαφορετικό.Πρόκειται για κοριτσάκι 9 μηνών και το ζευγάρι που μας έχει καλέσει είναι πολύ καλοί συνάδελφοι.Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες?

εγω πιστευω πως καλυτερο δωρο ειναι να δωσεις χρηματα η μια δωροκαρτα απο καποιο πολυκαταστημα... γιατι η βαπτιση εχει πολλα εξοδα και πιστευω πως αντι να χαριζουμε αχρηστα πραγματα καλυτερα ενα μικρο χρηματικο ποσο σε φακελακι και ας παρουν οι ιδιοι οτι θελουν η ας καλυψουν καποια εξοδο βαπτισεις με αυτο...πιστεψε με θα τους αρεσει περισσοτερο αυτο το δωρο... τωρα αν θελεις να τους μεινει ρωτα την μητερα τι θα ηθελε! αν και πολυ δυσκολα θα σου πει κατι, και ας το χρειαζεται.

εμεις οταν βαπτισαμε την κορουλα μας ειχαμε μονο 6 δωρα και τα υπολοιπα ηταν χρηματα με αυτα καλυψαμε το κεντρο που καναμε μετα το μυστηριο και τις πηραμε και κρεβατι....

εμενα μου αρσει και το κοσμημα αφου ειναι κοριτσακι,ισως το μονογραμμα της αν ξερετε το ονομα.

τα χρηματα ειναι πολυ καλο δωρο αλλα δεν ειναι κατι ξεχωριστο.

εμενα ενα δωρο που μου ειχαν κανει οι νονοι του μικρου αν και αγορι ηταν μια μπιζουτιερα απο ενα κοσμηματοπωλειο που μεσα ειχε ενα παραμυθακι και ενα πουγκακι γυαλινο με μια σχιση σαν κουμπαρας και μεσα επαιρνες και μαζευες διαμαντακια απο το κοσμηματοπωλειο.το εχω δει και το συγκεκριμενο σετ για κοριτσακι και ειναι σουπερ.:D

αν θες σου στελνω πμ

Διαφημίσεις

Εγω συνηθως παιρνω σεντονια για κανονικο κρεβατι μιας και συνηθως ειναι στην κουνια τα μωρα και ειναι κατι που δεν εχουν οι μανουλες και συγουρα θα τους χρειαστει.......

9newp3.png8dIOp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια.Σκέφτηκα και εγώ να δώσω χρήματα αλλά πάνω από 50 ευρώ δυσκολευομαι κιόλας.Και αλλιώς φαίνεται ένας φάκελος με 50 ευρώ μέσα . αλλιώς ένα δώρο της ίδιας αξίας.Δεν ξέρω αν είμαι λάθος , αλλά έτσι το βλέπω.Και για κάτι πολύ πολύ όμορφο ε , ναι , θα έδινα και κάτι παραπάνω.

εμενα μου αρσει και το κοσμημα αφου ειναι κοριτσακι,ισως το μονογραμμα της αν ξερετε το ονομα.

τα χρηματα ειναι πολυ καλο δωρο αλλα δεν ειναι κατι ξεχωριστο.

εμενα ενα δωρο που μου ειχαν κανει οι νονοι του μικρου αν και αγορι ηταν μια μπιζουτιερα απο ενα κοσμηματοπωλειο που μεσα ειχε ενα παραμυθακι και ενα πουγκακι γυαλινο με μια σχιση σαν κουμπαρας και μεσα επαιρνες και μαζευες διαμαντακια απο το κοσμηματοπωλειο.το εχω δει και το συγκεκριμενο σετ για κοριτσακι και ειναι σουπερ.:D

αν θες σου στελνω πμ

Στείλε μου σε παρακαλώ πμ !!Ακούγεται ενδιαφέρον!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια.Σκέφτηκα και εγώ να δώσω χρήματα αλλά πάνω από 50 ευρώ δυσκολευομαι κιόλας.Και αλλιώς φαίνεται ένας φάκελος με 50 ευρώ μέσα . αλλιώς ένα δώρο της ίδιας αξίας.Δεν ξέρω αν είμαι λάθος , αλλά έτσι το βλέπω.Και για κάτι πολύ πολύ όμορφο ε , ναι , θα έδινα και κάτι παραπάνω.

καλα ειναι και τα 50 ευρω για βαπτιση.... τωρα αν σου φαινονται λιγα παρε και ενα ματακι χρυσο με 20 ευρω και εισαι ο.κ...αν και η ιδεα τις ΤΙΓΡΑΚΗ πολυ ωραια και προτοτυπα πραγματακια... και ΤΙΓΡΑΚΗ θελω και εγω π.μ....

Εγω κορίτσια στη βάπτιση μιας φίλης μου που βάπτιζε το κοριτσάκι της της πήρα ένα μεγάλο καρουζέλ περιστρεφόμενο με μουσική.Οχι ξύλινο αλλά μάλλον το υλικό είναι απο γύψο με πολύ όμορφα χρώματα και καθρεφτάκια και αλογάκια. Θεωρώ οτι είναι κατί που θα μείνει και όταν μεγαλώσει μπορεί να το κρατήσει στο δωμάτιο της. Απο το να τρέχει η φίλη μου να αλλάζει ρουχαλάκια προτίμησα αυτο που το θεώρησα και πρωτότυπο.

καλα ειναι και τα 50 ευρω για βαπτιση.... τωρα αν σου φαινονται λιγα παρε και ενα ματακι χρυσο με 20 ευρω και εισαι ο.κ...αν και η ιδεα τις ΤΙΓΡΑΚΗ πολυ ωραια και προτοτυπα πραγματακια... και ΤΙΓΡΑΚΗ θελω και εγω π.μ....

Eίναι τελεια η ιδέα της , απλά άααααααλλο να είσαι καλεσμένη σε βάφτιση και άαααααααααλλο να είσαι νονά!!!

βασιλικη α σου πω το τελευταιο δωρο πυ εκανα εγω πηγαινοντας σε βαφτιση..πηρα ενα καθισματακι φαγητου που μεταφερεται...πιστευω χρησιμο δωρο, και ειδικα για οικογενιες που ειναι της βολτας ή σε αυτες που αφηνουν αρκετα το νινι τους σε γιαγιαδες...για την ακριβεια πηρα αυτο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=1259351

40 ευρουλακια με μια ομορφη καρτα

Θα μπορούσες να της πάρεις γυαλιά ηλίου, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει καλύτερα το επόμενο καλοκαίρι, αλλά είναι κάτι πρωτότυπο. Εμένα μου το έκαναν δώρο στη βάφτιση του γιου μου και τα έχουμε ακόμα (κοντεύει τα 4)!Ξεκινάνε από25 ευρώ περίπου και ανεβαίνουν ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξεις.

Επίσης στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να αγοράσεις και ένα μεγάλο άλμπουμ φωτογραφιών. Σίγουρα χρήσιμο. Αν σκεφτώ κατι άλλο θα επανέλθω.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως στην βάπτιση των παιδιών μου εκτίμησα πολύ τα χρήματα.

Είχαμε και πολλά έξοδα.

Τα 50ευρώ είναι αρκετά, μην σου πω πολλά.

Τα περισσότερα δώρα που άλλαξα ήταν πολύ κατώτερης αξίας.

Και με μια ωραία καρτούλα με όμορφες ευχές είναι σούπερ δώρο. Θα κρατήσουν την καρτούλα να σε θυμούνται.

Έλενα αυτό με το ματάκι ως δώρο, εγώ προσωπικά τα έχω πετάξει όλα όσα μου έχουν φέρει για τη μικρή μου.

είμαι χριστιανή και γνωρίζω ότι δεν έχουν καμία δουλειά σε χριστιανούς.

αντίθετα, φυλαχτά με την Παναγία τα έχω και τα χαίρομαι.

Μου κάνει εντύπωση αυτό με το ματάκι γιατί η γιαγιά μου που ήταν πολύ της θρησκείας το πίστευε απο όσο έλεγε το παραδέχεται και η εκκλησία.

Όσο για το δώρο εγώ αγοράζω σχεδόν πάντα μπουρνουζάκι, όχι πετσέτες με κουκούλα που συνήθως έχουν, και μέχρι στιγμής όπου το έχω πάει το έχουν χαρεί. Όπως και σεντονάκια μου φαίνεται καλή ιδέα.

There is no patch for human stupidity.

Μου κάνει εντύπωση αυτό με το ματάκι γιατί η γιαγιά μου που ήταν πολύ της θρησκείας το πίστευε απο όσο έλεγε το παραδέχεται και η εκκλησία.

Όσο για το δώρο εγώ αγοράζω σχεδόν πάντα μπουρνουζάκι, όχι πετσέτες με κουκούλα που συνήθως έχουν, και μέχρι στιγμής όπου το έχω πάει το έχουν χαρεί. Όπως και σεντονάκια μου φαίνεται καλή ιδέα.

την βασκανία παραδέχεται η εκκλησία μας, όχι τα ειδωλολατρικά σύμβολα, μάτια φρύδια, πέταλα, φτερά και πούπουλα! τί σχεση έχουν με χριστιανούς και πολύ περισσότερο με το μυστήριο της βάφτισης; τα βάζουν σε μαρτυρικά, σε μπομπονιέρες... έλεος! ποτέ!

κατά της βασκανίας υπάρχουν προσευχές και το πλέον δυνατό όλων ο Σταυρός!

Μπορείς να πάρεις κόσμημα (κάποιο βραχιολάκι για παράδειγμα) ή κάτι ασημένιο που θα μείνει (πχ άλμπουμ για φωτογραφίες, κορνίζες, μπιζουτιέρα κτλ).

εχω δυο μπουμπουκακια

ένα cd με παιδικά τραγουδάκια? αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις πολλά προτεινόμενα ωραια παιδικά cd. είναι ασυνήθιστο και αρκετά οικονομικό (μπορείς να πάρεις και δύο με λιγότερα από 50Ε).

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

μια ηλεκτρονική κορνίζα, ένα μαγιουδάκι με το μπορνουζάκι του ή το καπελάκι του ή το τσαντάκι του, ανάλογα τα χρήματα και τη μάρκα.

σε όλα αυτά μου αρέσουν συνοδευτικά και τα κοριτσίστικα αξεσουάρ, κοκαλάκια, στέκες, μπαντάνες, κορδέλες, τρέντυ καλτσάκια.

Λοιπόν, στη βάφτιση του Ιάσονα, μία φίλη μου έφερε μία παιδική βαλίτσα delsey. Πολύ το χάρηκα γιατί είμαστε και πολύ του ταξιδιού.

Το καρεκλάκι φαγητού που ανέφερε μία κοπέλα είναι super δώρο. Οπως και τα σεντόνια, παπλωματάκια για κανονικό κρεβάτι. Η΄παππούτσια για μεγαλύτερη ηλικία. Πολύ όμορφα είναι και τα παιδικά καδράκια.

Ενα δώρο που πήρα πρόσφατα σε μία φίλη που βάφτιζε το δεύτερο αγοράκι της και είχε τα πάντα, ήταν μαγιώ, πεδιλάκια για θάλασσα και πετσέτα θαλάσσης.

Μπουρνούζια, κορνίζες, άλμπουμ με τίποτα, είναι τα χειρότερά μου. Με έχουν γεμίσει από δαύτα και δεν ξέρω τι να τα κάνω...

Επίσης, μπορείς να πάρεις κάτι από μαγαζιά τύπου Λητώ ή mothercare, οπότε να έχει μεγάλη γκάμα επιλογών σε περίπτωση που θελήσει να αλλάξει το δώρο σου.

την βασκανία παραδέχεται η εκκλησία μας, όχι τα ειδωλολατρικά σύμβολα, μάτια φρύδια, πέταλα, φτερά και πούπουλα! τί σχεση έχουν με χριστιανούς και πολύ περισσότερο με το μυστήριο της βάφτισης; τα βάζουν σε μαρτυρικά, σε μπομπονιέρες... έλεος! ποτέ!

κατά της βασκανίας υπάρχουν προσευχές και το πλέον δυνατό όλων ο Σταυρός!

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση, δηλαδή εννοείς ότι αν φοράει σταυρό το παιδί δεν χρειάζεται ματάκια; ούτε να το φτύνουν συνέχεια για να μην το ματιάξουν;

There is no patch for human stupidity.