Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?

Recommended Posts

για την προσπαθεια εχεις απολυτο δικιο,χωρις αυτη δεν παει πουθενα το ζευγαρι! για σκεψου ομως ,θα μπορουσες όσο κι αν προσπαθουσες να κανεις ετερον ήμισυ έναν ανθρωπο που σου ειναι γενικα συμπαθης

και καλος και υπευθυνος, αλλα δε σου αρεσουν οι τροποι του ,η φωνη του ,το αγγιγμα του,η εμφανιση του(δε λεω για ομορφια ,λεω για αυτο το κατι..),αυτα που θελει απο τη ζωή του,ο τροπος που αντιμετωπιζει καποια θεματα...,το χαμογελο του

εγω νομιζω ο.τι όσο κι αν προσπαθησεις κατι θα λειπει παντα

Ναι, εννοείται, χωρίς τον έρωτα δεν κάνεις τίποτα!

μιλησε όμως και για ''χαρτια'' η αννουλα,αδεια διαμονης και εξασφαλιση δηλαδη Και αυτο εχει αμεση σχεση με το οτι ειναι ρωσιδα

και ειναι πολυ προσβλητικο και μεγαλη πικρα,σου το λεω εκ πειρας (και εμεις ελληνορωσικη οικογενεια ειμαστε)

Άρχισαν να βάζουν λόγια στον άντρα μου ότι επίτηδες έμεινα έγκυος (αν είναι ποτέ δυνατόν!:evil:) και θέλω να τον δέσω μαζί μου και να τον εκμεταλλευτώ γιατί βολεύτηκα και δεν δουλεύω και διάφορα τέτοια!!Σκέφτομαι ότι αντιδράνε έτσι γιατί είμαι αλλοδαπή και με συμφέρει να είμαι με έναν Έλληνα για τα χαρτιά μου αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως αν ήταν αυτό,θα τους πείραζε από την αρχή που ήρθα!

Το σκέφτεται οτι αντιδράνε έτσι για αυτόν το λόγο...

Και στη συνέχεια η ίδια το ξανασκέφτεται διαφορετικά..

Η ίδια το έχει στο μυαλό της...

ειναι καλο που μπορω και τα βλεπω ροδινα και ξερεις γιατι? γιατι

δεν μιλαω υποθετικα όντας εξω απο το χορο!γιατι τα εχω περασει σχεδον τα ιδια ,μια δεκαετια πριν και ειδα φως στο τουνελ!περασα βεβαια και αρκετες δυσκολιες αλλα εζησα και πολυ όμορφες στιγμες που δεν τις αλλαζω με τιποτε και εχω 3 υπεροχα παιδια!δεν το μετανιωνω λοιπον και στηριζω για αυτο την κοπελα που βρισκεται σε παρομοια κατασταση:-D

..:-D

Εννοείται οτι είναι καλό και μπράβο σου που επέμεινες και σου ήρθαν όλα καλά..;)

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα απαντούσα αδιαφορείς αλλά για να ανοίξεις το θέμα σημαίνει

ότι δεν μπορείς και δεν θέλεις να αδιαφορήσεις οπότε ...

αμφιβάλλεις κι εσύ για εκείνους αν όχι εσύ ο σύντροφος σου.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

νομίζω ότι αυτή η απάντηση είναι η πιο σωστή που διάβασα!;)

Πολύ καλή και έξυπνη πρόταση!Ευχαριστώ!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

ε καλα ... και για τις κρητικές λενε τις πατρινές τις μανιάτισσες και που να σου πω τι λέγανε για τις Ελληνίδες μετανάστριες στο εξωτερικό ! πρίν (όχι πολλά) δεκαπεντε χρόνια ....

αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ σύγκρισης

είναι στερεότυπα

και είναι στο χερι σου (α) να μην δίνεις σημασία (β) να αποδείξεις περίτρανα οτι δεν υσχήουν ! :D:wink:

Έτσι ακριβώς!! Ούτε εγώ είμαι από τα μέρη του άντρα μου, ούτε και αυτός από τα δικά μου. Στα μέρη τους και οι δικοί τους πολλά λένε για μας που τυλίγουμε τα παλλικάρια τους και τα φέρνουμε κιόλας στα μέρη μας μακρυά από τη μανούλα... Άμα η πεθερά μου όμως ήρθε στο σπίτι μου και είδε που μένει ο γιος της και πως τον έχω και αυτόν και το παιδί μας προσκυνάει το χώμα που περπατάω και κιχ για μένα. Πιθανά να με έχει πιο ψηλά απ'ότι με έχει ο άντρας μου. Στο χέρι σου είναι κοπέλα μου και μην μασας αλλά ούτε να μπαίνεις σε διαμάχες. Υπεράνω εσύ και μην ανακατευτείς ποτέ σε λογοφερσίματα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...