Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως αντιδράς αν αμφιβάλλουν για σένα?

Recommended Posts

ε καλα ... και για τις κρητικές λενε τις πατρινές τις μανιάτισσες και που να σου πω τι λέγανε για τις Ελληνίδες μετανάστριες στο εξωτερικό ! πρίν (όχι πολλά) δεκαπεντε χρόνια ....

αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ σύγκρισης

είναι στερεότυπα

και είναι στο χερι σου (α) να μην δίνεις σημασία (β) να αποδείξεις περίτρανα οτι δεν υσχήουν ! :D:wink:

Ευχαριστώ για όλα!!;) Έχω ανάγκη την στήριξή σας για να τα καταφέρω!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ομως itsme μου γινονται και οχι μονο σημερα που ζουμε στην εποχη της ταχυτητας σε ολα.

εμενα οι γονεις μου γνωριστηκαν σε πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον το 1980 και το μαιο του 1980 παντρευτηκαν:shock: εγω γεννηθηκα μαρτιο του 1981:grin:.η μητερα μου εφυγε απο τη κρητη για να ερθει να παντρευτει τον ερωτα της.σημερα ειναι μαζι εχουν 2 κορες ενα εγγονι και ακομα αποκαλουν ο ενας τον αλλον "κουκλι";)

ναι η μητερα μου ρισκαρε εφυγε μικρουλα απο τους δικους της,μπορει να ηταν και τυχη που ολα πηγαν καλα.αν δεν ρισκαρε δε θα ειχα τωρα αυτους τους γονεις.και πιστεψε με η ιστορια τους μου αρεσει πολυ;)

Αυτά είναι!!!:D

αννα απο την στιγμη που σε αγαπαει μην δινεις σημασια στο τι λενε ολοι οι αλλοι κρατα τους μακρυα κ αγαπημενοι εχεις ενα μωρο μεσα σου που μεγαλωνει κ εναν ανθρωπο που σε αγαπαει απο εκει κ περα ολα τα αλα ερχονται δευτερα

αννα απο την στιγμη που σε αγαπαει μην δινεις σημασια στο τι λενε ολοι οι αλλοι κρατα τους μακρυα κ αγαπημενοι εχεις ενα μωρο μεσα σου που μεγαλωνει κ εναν ανθρωπο που σε αγαπαει απο εκει κ περα ολα τα αλα ερχονται δευτερα

;) Σιγά σιγά θα μάθω να το κάνω και αυτό ( να μην δίνω σημασία) προς το παρόν με βοηθάτε όλες εσείς!Ευχαριστώ!!

αννουλα μου σου γραψαμε πολλα και μυαλωμενα και φαινεσαι εξυπνη και δυναμικη κοπελα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

όσο για τα πεθερικα πεσ τους

не пошли бы вы на ***...:cool:

η μεταφραση λογοκρινεται:lol:

συγγνωμη κοριτσια για να ευθυμησει λιγο η κοπελα στην κατασταση που ειναι!!

Διαφημίσεις

αννουλα μου σου γραψαμε πολλα και μυαλωμενα και φαινεσαι εξυπνη και δυναμικη κοπελα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

όσο για τα πεθερικα πεσ τους

не пошли бы вы на ***...:cool:

η μεταφραση λογοκρινεται:lol:

συγγνωμη κοριτσια για να ευθυμησει λιγο η κοπελα στην κατασταση που ειναι!!

χαχαχαχαχα!!!Με έκανες και γέλασα!!!Αν και δεν θα μπορούσα να το πω σε κανέναν αυτό!Δεν είμαι καθόλου της βρισιάς..Μόνο στο μυαλό μου βρίζω και αν με ακούσουν...Θα χάσουν πάσα ιδέα...χεχε;)

Κανε ξεκαθαρη τη θεση σου απ την αρχη οσον αφορα τα πεθερικα μην προσπαθεις να τα πας καλα με ολους δε θα σου βγει σε καλο..οτι μα οτι και να κανεις καποια στιγμη θα σε πουν κακια νυφη..με το παραμικρο..για το τιποτα..ξεκαθαρισε τα στον αντρα σου οσο ειναι νωρις για να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και μια ηρεμη μετεπειτα σχεση..(επαθα κι εμαθα)

Αμοιβαια τα αισθηματα κυρια μου...νομιζω οτι το ξερεις ηδη...:wink:

Και με αυτο το μικρο οφφ τοπικ λεμε και οι δυο περιπτωσεις που μπορει να ισχυουν. Και μικρες σχεσεις με μεγαλο μελλον και μεγαλες σχεσεις με μικρο μελλον και τα τουμπαλιν (ετσι γραφεται?). Εγω απλα λεω να μην τα βαζουμε ολα σε καλουπια γιατι ειναι πολλοι οι παραγοντες επιτυχιας/αποτυχιας και ακομα και αυτες οι εννοιες προσωπικα υποκειμενικες. Δηλαδη πιασ'τ'αυγο και κούρεφτο. Αλλιως λες εσυ την ευτυχια, αλλιως εγω, αλλιως ο παρακατω, αλλιως εννοεις το λιγο/πολυ εσυ, αλλιως εγω και κοινως τρια πουλια....Και η δικη σου περιπτωση κατανοητη και πολυ σωστη μου φαινεται κοριτσακι μου. Παρεπιτωντως εχεις μια ευθητητα η οποια πολυ μου αρεσει ακομα και αν μερικες φορες διαφωνω μαζι σου. Και εδω κλεινω και εγω. Στο αρχικο κοριτσι. Κανε δουλεια σου με τον αντρα σου κουκλα μου και γραψε τους εξω......ΕΞΩ......με την υποστηριξη του φυσικα μιας και δικια του οικογενεια ειναι. Αυτος πρεπει να θεσει τις διαχωριστικες γραμμες σε αυτους και να τις κρατησει. Ελπιζω και ευχομαι τα καλυτερα. Καλη και χαρουμενη εγκυμοσυνη να εχεις και με ενα πονο.:-D

Δε φταίω εγώ που γύρισα, την Ellemphriem να βαρέσετε :D:D

Γενικά συμφωνώ με τις απόψεις σου αλλά και όταν διαφωνείς έχεις επιχειρήματα.. Δυνατά..

Θα συμφωνήσω πως το γενίκευσα.. Ας το κάνω πιο συγκεκριμένο..

(Θα φάω πολύ ξύλο λέμε :D:D)

Προέρχεται η παρακάτω φράση από έναν ώριμο δεσμό?

ο σύντροφός μου είναι κολλημένος με την εξωτερική εμφάνιση. Όταν του αναφέρω το γεγονός ότι θα θηλάσω τουλάχιστον 6 μήνες, μου λέει ότι θα πέσει το στήθος μου

Οποια απαντήσει ναι, θέλω να μου στείλει γυμνές της φωτογραφίες :roll:(Αστειεύομαι! Αστειεύομαι!!:D:D)

Η εξωτερική εμφάνιση θα παρει περίπατο και τότε θα ξανασυστηθείτε..

Ολες οι κοπελίτσες εδώ μεσα είστε πολύ γλυκούλες κι εγώ η στρίτζω αλλά.. καλός είναι ο αντίλογος, ε? Ε? Καλά, μη βαράτε!!! :-D

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

καλα ρε itsme και αλού χολώνει το θέμα ή ...έχουμε τρόπους να βρούμε να χολένει ακόμα και οταν δεν ..... ...αλλα ... τακτ !

you know !?

ή νομίζεις οτι το σύμπνα ή ι χρήστες ενός φορα στέκονται απο τις παντήσεις μας για να χτήσουν στασεις ζωής ?

αν ήταν έτσι ...κανεις δνε βαραγε τα παιδια του γιατι εδω μεσα είμαστε 2.000.000 γονείς που το διαβάζουμε το ρημαδι ....και παρολα αυτα τα σταστιστικά λενε ότι ακόμα βαρανε τα παιδια τους οι Ελληνες !

για ο βυζι τωρα !

ξερεις πόσα λενε οι μπαμπαδες ...πρίν αλλαξουν πανα ???...........

μπορέι και να ξερεις

... χαχαχχαχαχαχα

ασε να γεννηθει το μικρό και μετα θα δούμε ...!

ειμαι εδω μεσα παο το 5 Οταν πρωτοβγήκε στο αερα και απο το 7 ενεργο μελλος

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ !!!!!!!!!

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>... :-D:wink:

Οποια απαντήσει ναι, θέλω να μου στείλει γυμνές της φωτογραφίες :roll:(Αστειεύομαι! Αστειεύομαι!!:D:D)

Ολες οι κοπελίτσες εδώ μεσα είστε πολύ γλυκούλες κι εγώ η στρίτζω αλλά.. καλός είναι ο αντίλογος, ε? Ε? Καλά, μη βαράτε!!! :-D

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτο που λες και εχω πει χιλιες φορες οτι το παιδι, οι ευθυνες του και οι αλλαγες που φερνει στην ζωη του ζευγαριου το κανει ανω κατω. Ειδικα ζευγαρια που δεν εχουν ιδιαιτερη βοηθεια για να κρατησουν μερος της 'προηγουμενης' ζωης τους. :| Οποτε ναι οντως θα ξανασυστηθουν. Τα στατιστικα λενε οτι οσο πιο πολυ ξερεις καποιον τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να αντεξεις το 'σοκ' του παιδιου. Απο την αλλη ομως ξαναλεω τπτ γραμμενο σε πετρα δεν ειναι. Οσο για το στηθος αστα βραστα οντως. Καταστροφη ειδικα μετα τον θηλασμο. Και ΟΧΙ δεν σου στελνω γυμνες φωτο θα σου κοπει η ορεξη για μια βδομαδα, μιλαω σοβαρα. Οχι το σχολιο του φιλου της περι στηθους ηταν τελειως ανωριμο αλλα αυτο το ριχνω στην ηλικια. Νομιζω οτι με το τριψιμο στην 'πραγματικη' ζωη και στις σκληρες συνθηκες μας αλλαζουν αυτες τις οπτικες. Και τα παιδια απο οτι καταλαβα ειναι ακομα τσιριπικια οχι σαν και μας τα γινωμένα.....χιχι

Και παρεπιπτωντως ποτε δεν ημουν η γλυκουλα εδω μεσα.....:lol::lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δε φταίω εγώ που γύρισα, την Ellemphriem να βαρέσετε :D:D

Γενικά συμφωνώ με τις απόψεις σου αλλά και όταν διαφωνείς έχεις επιχειρήματα.. Δυνατά..

Θα συμφωνήσω πως το γενίκευσα.. Ας το κάνω πιο συγκεκριμένο..

(Θα φάω πολύ ξύλο λέμε :D:D)

Προέρχεται η παρακάτω φράση από έναν ώριμο δεσμό?

Δυνατό το επιχείρημά σου,δεν λέω...απλά να διευκρινίσω ότι με αυτό δεν με απειλεί ότι θα με αφήσει...Απλά δεν θέλει να αφήσω τον εαυτό μου όταν γίνω μητέρα,πουν δυστυχώς πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος.Και μετά από πολλές συζητήσεις για αυτό το θέμα,ανακάλυψα ότι αυτές τις μπούρδες του τις είπε μια πρώην του ("μητέρα" ενός παιδιού που φαίνεται το έχει μετανιώσει) και τον επηρέασε αρνητικά.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτο που λες και εχω πει χιλιες φορες οτι το παιδι, οι ευθυνες του και οι αλλαγες που φερνει στην ζωη του ζευγαριου το κανει ανω κατω. Ειδικα ζευγαρια που δεν εχουν ιδιαιτερη βοηθεια για να κρατησουν μερος της 'προηγουμενης' ζωης τους. :| Οποτε ναι οντως θα ξανασυστηθουν. Τα στατιστικα λενε οτι οσο πιο πολυ ξερεις καποιον τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να αντεξεις το 'σοκ' του παιδιου. Απο την αλλη ομως ξαναλεω τπτ γραμμενο σε πετρα δεν ειναι. Οσο για το στηθος αστα βραστα οντως. Καταστροφη ειδικα μετα τον θηλασμο. Και ΟΧΙ δεν σου στελνω γυμνες φωτο θα σου κοπει η ορεξη για μια βδομαδα, μιλαω σοβαρα. Οχι το σχολιο του φιλου της περι στηθους ηταν τελειως ανωριμο αλλα αυτο το ριχνω στην ηλικια. Νομιζω οτι με το τριψιμο στην 'πραγματικη' ζωη και στις σκληρες συνθηκες μας αλλαζουν αυτες τις οπτικες. Και τα παιδια απο οτι καταλαβα ειναι ακομα τσιριπικια οχι σαν και μας τα γινωμένα.....χιχι

Και παρεπιπτωντως ποτε δεν ημουν η γλυκουλα εδω μεσα.....:lol::lol:

Συμφωνώ σε όλα..

Και να μη χαλάσει το σώμα με την εγκυμοσύνη, θα σε βρει ο χρόνος..

Το οτι θα γίνει χάλια είναι το μόνο σίγουρο..

29 είναι ο σύζυγος, η Αννούλα είναι πιτσιρίκι..

Οχι οτι είναι μεγάλος αλλά ούτε και πιτσιρικι..:-D

Η σχέση δεν ωρίμασε...

Αντε να έχω μια ωραία κοπέλα να την κυκλοφορώ...

Είναι πολύ μακριά αυτό από το είμαι έτοιμος να περάσω φουρτούνες..

Φυσικά και να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι αλλά νομίζω πως στη συγκεκριμένη ιστορία, είχα εικόνα απ'την αρχή..

Ακόμη νομίζω είμαστε εντός θέματος, ε? Αμφιβάλλουμε και βλέπουμε αντιδράσεις..:D:D

Μμμμ! Σιγά μην είπα εσένα γλυκούλα! :P:D:D

Δυνατό το επιχείρημά σου,δεν λέω...απλά να διευκρινίσω ότι με αυτό δεν με απειλεί ότι θα με αφήσει...Απλά δεν θέλει να αφήσω τον εαυτό μου όταν γίνω μητέρα,πουν δυστυχώς πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος.Και μετά από πολλές συζητήσεις για αυτό το θέμα,ανακάλυψα ότι αυτές τις μπούρδες του τις είπε μια πρώην του ("μητέρα" ενός παιδιού που φαίνεται το έχει μετανιώσει) και τον επηρέασε αρνητικά.

Δεν είπα ποτέ οτι θα σε αφήσει! Είπα οτι θα ξανασυστηθείτε....

Το οτι έχει κόλλημα με την εξωτερική εμφάνιση τον έκανε μια πρώην του να το έχει? Γιατί εγώ σε αυτό στάθηκα και ουχί στον θηλασμό..;)

Τέλοσπάντων, το σταματάω γιατί δεν έχει νόημα..

Απλώς επειδή μου την έλεγαν που έλεγα ανώριμη τη σχέση σας, έβαλα αυτό για να επιβεβαιώσω πως είχα δίκιο.. Από ματαιοδοξία το έκανα.. :D:D

Διαφημίσεις

φιλαρακι itsmουλα

η αδερφη ψυχη ενος ανθρωπου, δεν οριζεται χρονικα.... οι γονεις μου ηταν μαζι 30 χρονια, και ποτε δεν εγινε ο ενας 'ο ανθρωπος' του αλλου..

και -μη γελας, σε βλεπω-

ετυχε και σε μενα, οπως και σε αλλες κοπελες που σου το ειπαν, να βρω το αλλο μου μισο στον αντρα μου, και να το συνειδητοποιησουμε και οι 2 αμεσα... (και πιστεψε με, παλεψαμε πολυ για να μην παραδωθουμε αμαχητι. λολ!!!)

μειναμε μαζι μεσα σε 3 μηνες, και αν ειχα μεινει εγκυος απο τοτε, στανταρ θα το ειχαμε κρατησει..

και στο θεμα της κοπελας που ανοιξε το τοπικ....

γινε λιγο 'σκυλα'....

δειξε τα δοντια σου... προστατεψε τη σχεση σου.... κανε σαφες οτι δεν εισαι ευκολο θυμα....

τι παει να πει αλλοδαπη και σαχλαμαρες.... δεν εκανες σχεση με ανηλικο!!!!

:-D

τα ζευγαρια νομιζω οτι ξανασυστηνονται διαρκως ετσι κι αλλιως! αλλαγες συμβαινουν σε όλους τους ανθρωπους και ειναι φυσιολογικο,τα παντα ρει:-D

αλλαζουμε και με την ηλικια και με τις νεες προκλησεις που παρουσιαζονται στη ζωή μας και με τις νεες εμπειριες που αποκτουμε.το θεμα για μενα ειναι μεσα απο τις αλλαγες μας να μη χανουμε το κοινο μας σημειο και το σεβασμο μας ο ενας για τον αλλο.

επιπλεον εκ των προτερων δε μπορεις ποτε να ξερεις ποια θα ειναι η αντιδραση ενος ανθρωπου σε κατι ,ο,τι κι αν λεει!μπορει δηλαδη τωρα ο μπαμπας της ιστοριας μας να φρικαρει στην ιδεα ενος πεσμενου στηθους,

οταν ομως πιασει την κορουλα του στα χερια του και του σκασει κανενα χαμογελο κι οταν τη βλεπει να θηλαζει απο τη μαμα σε νιρβανα...μπορει να επαναπροσδιορισει!

ασε που δεν αλλαζει σε όλες τις γυναικες η εμφανιση..

παρα πολλες συγχρονες κοπελες χανουν όλα τα κιλα και συνεχιζουν να

περιποιουνται τους εαυτους τους!όσο για το στηθος αφενος αννουλα πες στον αντρα σου οτι οι ειδικοι λενε πως τη μεγαλη χαλαρωση την παθαινει αμεσως μετα τη γεννα που μεγαλωνει αποτομα και δεν εξαρταται τοσο αποτο θηλασμο...αφετερου ναι μεν το στηθος πεφτει λιγο αλλα μεγαλωνει και γινεται σεξυ,νομιζω δε θα διαφωνησετε οι περισσοτεροι αντρες το προτιμουν πλουσιο:rolleyes:(μια φορα εγω 3 φορες γεννησα,2 θηλασα το στηθος μου ειναι ο.κ ,η δε κοιλια μου που δεν ειναι οκ γι αυτο φταιει η λιγουρα μου:evil: και οχι οι γεννες) α, και αν ο αντρας της αννουλας ειναι και παραμεινει τοσο κολλημενος με την εμφανιση,ε ας δωσει κατιτις να το φτιαξει το στηθος καλυτερο απο πριν.....ααααν προκυψει θεμα!

γενικοτερα εγω θα ελεγα αννουλα μου να ευχαριστηθειτε το παρον που ειστε οι δυο σας και περιμενετε το μωρακι σας κι εσυ βαλτον σιγα σιγα στο κολπο...να ενδιαφερθει για το μωρακι και να προετοιμαστει οτι ο πρωτος καιρος θα ειναι λιγο απαιτητικος και θες τη στηριξη του και μετα όλα θα βρουν το ρυθμο τους..

αυτα απο μια... γλυκουλα :roll:

όσο για το στήθος, εγώ το έχω πιο στητό και πλούσιο μετά το θηλασμό, κι ας θήλασα μόνο 3 μήνες. Αννούλα μη μασάς!

φωτό δεν στέλνω ο.κ.!

από πού βγήκε το ψευδώνυμό σου itsme;

όσο για το τυχεροί... τον γνώριζα από τα 19 (ίδιο έτος στη Νομική), στα 30 τον ερωτεύτηκα (αργήσαμε να κοιταχτούμε στα μάτια!!!) και με ερωτεύτηκε, στα 31 αρραβωνιαστήκαμε, στα 32 παντρευτήκαμε και στα 33 γεννήσαμε την κόρη μας. έχουμε ίδια ηλικία.

όλα είναι σχετικά.

μήπως όμως τραβούσες κουπί όσο περίμενες να σου κάνει πρόταση γάμου; 7 χρόνια συμβίωσης, τί δεν είχες μάθει απ' έξω κι ανακατωτά;

fistikaki μου, πρέπει να δεις τους δικούς μου γονείς..

Δεν συνεννοούνται! Με τίποτα!

Αν ήταν σημερινό ζευγάρι θα είχαν χωρίσει... σίγουρα... και καλύτερα...

Οσον αφορά στο έτερον ήμισυ(δε γελώ, δε γελώ!:lol:)... πιστεύω πως υπάρχει..

Ναι, εγώ το λέω αυτό...

Δεν πιστεύω όμως οτι τυχαίνει(σιγά που δεν θα στα γυρνούσα!:rolleyes:).. Εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες για να γίνουμε ο ένας το μισό του άλλου.. και αυτό συμβαίνει αν το θέλουν και οι δύο πάρα πολύ και προσπαθούν για αυτό..

Οσον αφορά στο θέμα του ρατσισμού, προσωπικά με εξοργίζει.. Δεν τον ανέχομαι..

Αλλά εδώ νομίζω πως είναι στο μυαλό της αννούλας..

Τα πεθερικά δεν είπαν ποτέ πως έχουν πρόβλημα μαζί της επειδή είναι Ρωσίδα..

Και στην αρχή την αγκάλιασαν.. Μετά άλλαξαν επειδή τα παιδιά γνωρίζονταν ελάχιστα, ήταν και οι δύο άνεργοι(αργότερα βρήκε ο σύζυγος δουλειά απ'οτι κατάλαβα) και έμεινε και έγκυος..

Φυσικά και δεν τους πέφτει λόγος ούτε σε αυτό εκτός και αν τους δίνετε το δικαίωμα..

Αν δηλαδή στηρίζεστε σε εκείνους οικονομικά είτε εν μέρει είτε εξ ολοκλήρου, θα υποστείτε τις συνέπειες..

Και εκεί δε σε παίρνει να κάνεις αυτό που προτείνει το φιστίκι, να τους τρίξεις δηλαδή τα δόντια(με το οποίο συμφωνώ φυσικά αν πατάς στα πόδια σου), θα κάνεις την κινέζα..

Μπορεί και να είναι έτσι, να έχουν πρόβλημα επειδή είσαι ξένη, δεν το αποκλείω, αλλά δεν προκύπτει από αυτά που διάβασα.

Σου είπα, έστω και στο ελάχιστο να διακρίνω ρατσισμό γίνομαι ταύρος.. αλλά με ενοχλεί και να προκαταβάλουμε οτι θα μας φερθούν ρατσιστικά επειδή είμαστε από άλλη χώρα.. φυσικά και υπάρχει ρατσισμός, φυσικά και οι Ελληνες σε πολύ μεγάλο ποσοστό είμαστε ρατσιστές αλλά μην το θεωρείς δεδομένο..

"Α, δε με συμπαθούν, θα είναι επειδή είμαι ξένη"..

Μπορεί να μη σε συμπαθώ για χίλιους δύο λόγους.. Δε μπορείς να με χαρακτηρίσεις ρατσίστρια βγάζοντας συμπεράσματα τα οποία δεν προκύπτουν από την συμπεριφορά μου..

πιγκουινακι: τί να σου πω τώρα? όλα ρόδινα τα βλέπεις.. καλό είναι αυτό.. :D

sevoula: Θες να αφήσω τα κοκκαλάκια μου εδώ μέσα,ε??:roll::D:D

Κι όμως μόνο αυτό..:-D:grin::-D

Edit:

τωρα το είδα αυτό..

sevoula.. το itsme είναι το προφανές

"Who are you?"

"It's me"

Βαριόμουν να σκεφτώ.. προφανές και αυτό..:-D

ό

μήπως όμως τραβούσες κουπί όσο περίμενες να σου κάνει πρόταση γάμου; 7 χρόνια συμβίωσης, τί δεν είχες μάθει απ' έξω κι ανακατωτά;

Ενα ένα τα βλέπω.. sorry.. είμαι κατά του γάμου.. του δικού μου για να μη παρεξηγούμαι..:D

αλλά, για να σας προλάβω, όχι, δεν τα λέω όλα αυτά επειδή είμαι κατά του γάμου.. δεν ανέφερα πουθενά και ποτέ "μην παντρευτείτε"... μην βιαστείτε, ναι... :rolleyes::D

τώρα όμως σε κατάλαβα κι εγώ καλύτερα! χωρίς διάθεση παρεξήγησης. άντε και πεινάω!

αντί γάμου, μπορείς να βάλεις "για να σιγουρευτείς για τον άνθρωπό σου πριν αποφασίσεις να κάνεις παιδί". πάλι τα ίδια συμπεραίνουμε.

Οσον αφορά στο έτερον ήμισυ(δε γελώ, δε γελώ!:lol:)... πιστεύω πως υπάρχει..

Ναι, εγώ το λέω αυτό...

Δεν πιστεύω όμως οτι τυχαίνει(σιγά που δεν θα στα γυρνούσα!:rolleyes:).. Εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες για να γίνουμε ο ένας το μισό του άλλου.. και αυτό συμβαίνει αν το θέλουν και οι δύο πάρα πολύ και προσπαθούν για αυτό..

για την προσπαθεια εχεις απολυτο δικιο,χωρις αυτη δεν παει πουθενα το ζευγαρι! για σκεψου ομως ,θα μπορουσες όσο κι αν προσπαθουσες να κανεις ετερον ήμισυ έναν ανθρωπο που σου ειναι γενικα συμπαθης

και καλος και υπευθυνος, αλλα δε σου αρεσουν οι τροποι του ,η φωνη του ,το αγγιγμα του,η εμφανιση του(δε λεω για ομορφια ,λεω για αυτο το κατι..),αυτα που θελει απο τη ζωή του,ο τροπος που αντιμετωπιζει καποια θεματα...,το χαμογελο του

εγω νομιζω ο.τι όσο κι αν προσπαθησεις κατι θα λειπει παντα

Αλλά εδώ νομίζω πως είναι στο μυαλό της αννούλας..

Τα πεθερικά δεν είπαν ποτέ πως έχουν πρόβλημα μαζί της επειδή είναι Ρωσίδα..

Και στην αρχή την αγκάλιασαν.. Μετά άλλαξαν επειδή τα παιδιά γνωρίζονταν ελάχιστα, ήταν και οι δύο άνεργοι(αργότερα βρήκε ο σύζυγος δουλειά απ'οτι κατάλαβα) και έμεινε και έγκυος..

μιλησε όμως και για ''χαρτια'' η αννουλα,αδεια διαμονης και εξασφαλιση δηλαδη Και αυτο εχει αμεση σχεση με το οτι ειναι ρωσιδα

και ειναι πολυ προσβλητικο και μεγαλη πικρα,σου το λεω εκ πειρας (και εμεις ελληνορωσικη οικογενεια ειμαστε)

Αν δηλαδή στηρίζεστε σε εκείνους οικονομικά είτε εν μέρει είτε εξ ολοκλήρου, θα υποστείτε τις συνέπειες..

.

μεγαλη κουβεντα ειπες...σωστη...

πιγκουινακι: τί να σου πω τώρα? όλα ρόδινα τα βλέπεις.. καλό είναι αυτό.. [/quote]:D

ειναι καλο που μπορω και τα βλεπω ροδινα και ξερεις γιατι? γιατι

δεν μιλαω υποθετικα όντας εξω απο το χορο!γιατι τα εχω περασει σχεδον τα ιδια ,μια δεκαετια πριν και ειδα φως στο τουνελ!περασα βεβαια και αρκετες δυσκολιες αλλα εζησα και πολυ όμορφες στιγμες που δεν τις αλλαζω με τιποτε και εχω 3 υπεροχα παιδια!δεν το μετανιωνω λοιπον και στηριζω για αυτο την κοπελα που βρισκεται σε παρομοια κατασταση:-D

..:-D

τώρα όμως σε κατάλαβα κι εγώ καλύτερα! χωρίς διάθεση παρεξήγησης. άντε και πεινάω!

αντί γάμου, μπορείς να βάλεις "για να σιγουρευτείς για τον άνθρωπό σου πριν αποφασίσεις να κάνεις παιδί". πάλι τα ίδια συμπεραίνουμε.

Οι προσωπικές μου επιλογές ταιριάζουν σε εμένα.. Δεν τις επιβάλλω, ούτε καν προσπαθώ να τις επιβάλλω σε κανέναν.. Για να απαντήσω χρησιμοποιώ τη λογική μου και όχι το πως έχω επιλέξει εγώ να είναι η ζωή μου..

Μωρέ κι εγώ πείνασα..

Με το δεύτερο δε συμφωνώ..

Επρεπε κι εγώ να νιώσω έτοιμη για να κάνω παιδί.. δεν αρκεί μόνο να μου κάνει ο σύντροφός μου..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...