Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συγγνώμη, είμαι παράλογη???(κούρεμα)

Recommended Posts

Πείτε μου σας παρακαλώ αν είμαι παράλογη...

Είμαι πολύ συγχυσμένη και θα προσπαθήσω να τα πάρω από την αρχή...

Είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος και ό,τι έχει να κάνει με τη μικρή, ακόμα πιο πολύ..ΚΡΑΤΑΩ τα πάντα της, ειδικά τα πρώτα, μα πιο πολύ κρατάω σα φυλαχτό, ημερομηνίες και πράγματα τα οποία σημαίνουν ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ της φορές σε κάτι...

Εδώ και 2-3 βδομάδες η κοπέλα που κρατάει τη μικρή έκανε εγχείρηση και έτσι επιστρατεύτηκαν τα πεθερικά και έρχονται να την κρατάνε για τις λίγες ώρες που πάω σχολείο, όχι κάθε μέρα-είμαι καθηγήτρια.

Της έκοψαν τα μαλλιά, ΧΩΡΙΣ να ρωτήσουν εμένα ή τον άντρα μου!

Είμαι ταύρος σε υαλοπωλείο και συγκρατούμε μόνο γιατί η μικρή είναι ξύπνια και πριν που φώναζα, έπαθε ένα σοκ-γενικά δε φωνάζω...

Ήθελα να της τα κόψω εγώ τα μαλλιά ΠΡΩΤΗ φορά από τη γέννα της-δημειωτέον, γεννήθηκε με ΠΟΛΥ μαλλί, το οποίο ΔΕΝ έπεσε και πάντα έλεγα σε στυλ πλάκας "είναι τα μαλλιά της κοιλιάς"!!Και ήθελα την ΠΡΩΤΗ της τούφα, από την ΠΡΩΤΗ φορά που θα κόψει τα μαλλιά της στη ζωή της να την κρατήσω...

Είμαι παράλογη που έγινα έξω φρενών και που είπα στον άντρα μου ΔΕ θα την ξανακρατήσουν και θα κάνω καβγά μαζί τους???

Περίμενα η πεθερά μου να καταλαβαίνει λίγο, γιατί και αυτή έχει κρατημένη την ΠΡΩΤΗ τούφα του γιού της και επίσης ο πεθερός μου είναι ΠΟΛΥ τυπικός-και καλά, μη χ..ω-και υποτίθεται ότι ΔΕΝ κάνει τίποτα αν δε με ρωτήσει στο παιδί...Ο πεθερός μου έκανε την πρώτη κίνηση να τα κόψει και η πεθερά μου τον σιγοντάρισε από δίπλα..

Γιατί ΔΕ με ρώτησαν????

Είμαι πολύ χάλια κορίτσια, συγγνώμη...Νιώθω ότι δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ και ειλικρινά, ΔΕΝ έχω κανέναν, ούτε αδελφή, ούτε κανέναν άλλο να εμπιστευτώ τη μικρή...

Διαφημίσεις

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πείτε μου σας παρακαλώ αν είμαι παράλογη...

Είμαι πολύ συγχυσμένη και θα προσπαθήσω να τα πάρω από την αρχή...

Είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος και ό,τι έχει να κάνει με τη μικρή, ακόμα πιο πολύ..ΚΡΑΤΑΩ τα πάντα της, ειδικά τα πρώτα, μα πιο πολύ κρατάω σα φυλαχτό, ημερομηνίες και πράγματα τα οποία σημαίνουν ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ της φορές σε κάτι...

Εδώ και 2-3 βδομάδες η κοπέλα που κρατάει τη μικρή έκανε εγχείρηση και έτσι επιστρατεύτηκαν τα πεθερικά και έρχονται να την κρατάνε για τις λίγες ώρες που πάω σχολείο, όχι κάθε μέρα-είμαι καθηγήτρια.

Της έκοψαν τα μαλλιά, ΧΩΡΙΣ να ρωτήσουν εμένα ή τον άντρα μου!

Είμαι ταύρος σε υαλοπωλείο και συγκρατούμε μόνο γιατί η μικρή είναι ξύπνια και πριν που φώναζα, έπαθε ένα σοκ-γενικά δε φωνάζω...

Ήθελα να της τα κόψω εγώ τα μαλλιά ΠΡΩΤΗ φορά από τη γέννα της-δημειωτέον, γεννήθηκε με ΠΟΛΥ μαλλί, το οποίο ΔΕΝ έπεσε και πάντα έλεγα σε στυλ πλάκας "είναι τα μαλλιά της κοιλιάς"!!Και ήθελα την ΠΡΩΤΗ της τούφα, από την ΠΡΩΤΗ φορά που θα κόψει τα μαλλιά της στη ζωή της να την κρατήσω...

Είμαι παράλογη που έγινα έξω φρενών και που είπα στον άντρα μου ΔΕ θα την ξανακρατήσουν και θα κάνω καβγά μαζί τους???

Περίμενα η πεθερά μου να καταλαβαίνει λίγο, γιατί και αυτή έχει κρατημένη την ΠΡΩΤΗ τούφα του γιού της και επίσης ο πεθερός μου είναι ΠΟΛΥ τυπικός-και καλά, μη χ..ω-και υποτίθεται ότι ΔΕΝ κάνει τίποτα αν δε με ρωτήσει στο παιδί...Ο πεθερός μου έκανε την πρώτη κίνηση να τα κόψει και η πεθερά μου τον σιγοντάρισε από δίπλα..

Γιατί ΔΕ με ρώτησαν????

Είμαι πολύ χάλια κορίτσια, συγγνώμη...Νιώθω ότι δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ και ειλικρινά, ΔΕΝ έχω κανέναν, ούτε αδελφή, ούτε κανέναν άλλο να εμπιστευτώ τη μικρή...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πρώτα απ΄'ολα ηρέμησε. Σίγουρα αυτό που έκαναν δεν ήταν ότι καλύτερο. Το έκανε και σε μένα η πεθερά μου με την φράντζα της μεγάλης μου. Δεν είναι όμως και η καταστροφή του κόσμου, ή εμπιστοσύνη σου προς αυτούς. Εφόσον δεν έχετε γενικά πρόβλημα, δεν είναι αυτός λόγος να χαλάσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Τους γνωστοποιείς ήρεμα πως σε ενόχλησε αυτό που έγινε και τους λες πως θέλεις να παίρνεις εσύ αυτές τις αποφάσεις και τέλος. Εγώ τουλάχιστο αυτό έκανα και έπειτα δεν έγινε τίποτα άλλο. :rolleyes:

74Qtp3.png2SeRp3.png

Στάκα και ηρέμησε για λίγο να συννενοηθούμε................... (άσχετο αν εγώ θα'χα πάρει 10 lexotanil).............. συνεχίζουμε.

Κάνε μια πλήρη περιγραφή για να καταλάβω..............

Μπαίνεις μέσα.......βλέπεις την μικρή κουρεμένη (παραλείπουμε το στάδιο που σου γύρισε το μάτι ανάποδα 15 φορές, το περιέγραψες με πλήρη ευφράδεια) :D

Τι έγινε? Μπαίνει μέσα βλέπεις την πεθερά και τη μικρή κουρεμένη και δεν λες τίποτε εκείνη την στιγμή?

Δηλαδη θα πας μετά και θα κάνεις καυγά?

Για λέγε μπας και βγάλω άκρη για να σου πω μετά πως θα κινηθείς............. τηγάνια στο κεφάλι κλπ. χαριτωμενιές (αστειεύομαι μην κουνηθείς μέχρι να μου απαντήσεις)

σε αντιστοιχη δικη μας περιπτωση (ναι, κι εμας μα κουρεψε η πεθερα :twisted::twisted:)

το πηρα χαμπαρι αφου εφυγε γιατι το παιδι κοιμοταν..

δεν μου ειπε τιποτα και μαλλον ηλπιζε να μην το καταλαβω (αν ειναι δυνατον..μπορει να εκοψε ελαχιστο, αλλα υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβω ακομα και μια τριχα να λειπει?)

την πηρα τηλεφωνο, κοφτα και χωρις πολλα πολλα....

τι εχει το μαλλι του παιδιου?

εεεε?

τι εχει το μαλλι του παιδιου λεω..

εεεε...ναααα....ιδρωνεεεε....

δεν θα ξαναπαρεις ποτε καμια πρωτοβουλια χωρις μας ρωτησεις..

τελος..

αν αρχιζα τις υστεριες θα γινομουν η περιεργη και υπερβολικη νυφη..αντιθετα ειπε πως της μιλησα και πολυ ευγενικα :lol::lol:

αν δεν ελεγα τιποτα θα αρχιζαμε ασχημο τροπαρι με τετοια..:?

επισης δεν αφησα τον αντρα μου να την παρει, γιατι τα ειχε παρει κρανιο και θα κανανε να δουν το παιδι 2-3 χρονια..

αν θες την γνωμη μου, μιληστε τους και δωστε τους να καταλαβουν πως επειδη βοηθανε αυτο δεν σημαινει οτι εχουν και δικαιωμα να παιρνουν αποφασεις..

οταν ηρεμισεις θα δεις πως απο τη μια ειναι η γιαγια και ο παππους και απο την αλλη ειναι τριχες..

απλα, αυτα τα πραγματα πρεπει να αντιμετωπιζονται αμεσως για να μην γινονται συνηθεια!!

Διαφημίσεις

εχω σκεφτει πολλες φορες την πιθανοτητα του να συνεβαινε αυτο, καθως η μικρη ειχε ανεκαθεν πολυ μαλλι..

με εβγαζε και με βγαζει απ τα ρουχα μου αυτο το ενδεχομενο... δε ξερω γιατι εχω παρει το θεμα των μαλλιων τοσο στραβα!!!!

απο την πρωτη φορα που το ειπαν "θα την παρω εγω, να την κουρεψω, να παρει αερα το κεφαλι της" τους το ξεκοψα.... και τους ετριξα τα δοντια..

στη θεση σου, θα εκανα σαφες ποσο πολυ με πειραξε αυτο.... δεν εσαι παρανοικη, μου σηκωνεται η τριχα και μονο που το σκεφτομαι....

Λοιπόν ξεπερνάμε το αρχικό σοκ και τα 150 εγκεφαλικά που προφανώς έχεις βαρέσει και βλέπουμε το θέμα λίγο ψύχραιμα. Όσο γίνεται. Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απ την αρχή:

1. Δεν κάνουνε τίποτα πριν ρωτήσουνε τους γονείς.

2. Δηλώνεις εξ' αρχής τα θέλω, τα πρέπει καθώς και τους κανόνες και τα όρια (τα δυο τελευταία με ή χωρίς εισαγωγικά) που έχετε εσείς ως γονείς κι οφείλουν να τα σεβαστούν

και

3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Στην ατάκα (που σίγουρα θα πάρεις), πως κι αυτοί μεγάλωσαν παιδιά και ξέρουν, απάντα:

Ναι, τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ πριν κάποια χρόνια. Μπορούμε να μεγαλώσουμε κι εμείς το δικό μας με τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ τρόπο?

Νομίζω οτι κάνοντας ήρεμη κουβέντα θα κερδίσεις περισσότερα και δεν κινδυνεύεις ούτε να τσακωθείς, ούτε να παρεξηγηθείς.

Φυσικά αν δεν ακολουθηθούν τα λόγια σου..... φώναξέ με να βοηθήσω

;);)

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

ypomonh bre koritsaκι μου μεγαλοι ανθρωποι ειναι απλα μιλα τους με ηρεμω τροπο κ απαγορευσε τους να κανουν οτιδηποτε στο παιδι χωρις να σε ρωτησουν πρωτα

Εχεις απολυτο δικιο!!!!!! δεν ειναι μονο οτι ειναι η πρωτη φορα αλλα γενικα οτι δεν ειχαν κανενα δικαιωμα να το κανουν.. εξηγησε τους ποσο λαθος εκαναν και με τροπο ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ!! το οτι ειναι παππουδες και αγαπουν το εγγονι τους, δε σημαινει οτι εχουν κανενα δικαιωμα!! γενικα εξοργιζομαι οταν οι παππουδες φερονται κτητικα και αυθαιρετα ακομη κι οταν προκειται για τους γονεις μου.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Συμφωνω με ολα οσα γραψατε αλλα οταν οι παππουδες κανουν αυτο που θελουν αψηφωντας τη γνωμη των γονιων και λενε αν σας αρεσει,αν δε σας αρεσει μη μας ξαναφησετε το παιδι!!Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις αν εχεις αναγκη τη βοηθεια τους?

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Διαφημίσεις

Συμφωνω με ολα οσα γραψατε αλλα οταν οι παππουδες κανουν αυτο που θελουν αψηφωντας τη γνωμη των γονιων και λενε αν σας αρεσει,αν δε σας αρεσει μη μας ξαναφησετε το παιδι!!Σε αυτη την περιπτωση τι κανεις αν εχεις αναγκη τη βοηθεια τους?

Τρώω ξερό ψωμί αλλά παύω να τους έχω ανάγκη...

Μιλάμε φούντωσα τώρα που το είδα. Και επειδή έχω σκεφτεί ήδη τι θα γίνει ΑΝ πάρουν πρωτοβουλία σε ότι αφορά το παιδί ΜΟΥ, ΑΝ τους το εμπιστευτώ ποτέ, και αυτό είναι να κάνουν να το ξαναδουν καμιά εικοσαριά χρόνια, θα φροντίσω να το τονίσω εξ αρχής.

ΑΝ θέλουν να κρατάνε το παιδί ΜΟΥ, θα το κρατάνε όπως θέλω ΕΓΩ.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λοιπόν, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα όσα μου είπατε ή με ρωτάτε...Αν ξεχάσω κάποια σε αυτό το μήνυμα, θα επανέλθω...

Καταρχήν το είδα ΑΦΟΥ έφυγαν, γιατί πολύ απλά, όταν γύρισα το παιδί κοιμόταν...Σηκώθηκε το παιδί και ΜΕΤΑ το είδα....Στην αρχή το αγνόησα, γιατί λεώ μπα, η ιδέα μου είναι-ΤΟΣΟ μαλ...ενη είμαι!!!Όσο το κοιτούσα όμως, τόσο δεν μπορούσα να χωνέψω ότι είναι η ιδέα μου...Οπότε λέω στον άντρα μου "σε ρώτησαν οι γονείς σου να κουρέψουν το παιδί??" Μου λέει "όχι βέβαια, τι λες τώρα?"...ΤΟΣΟ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ΔΕΝ θα έκανα κάτι ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσουν...Πόσο ηλίθια είμαι??Ε??Πόσο???

Οπότε παίρνω τηλ και ρωτάω ευγενικά αν την κούρεψαν και άρχισαν να γελάει-η πεθερά-και είπε ότι ναι, ο πεθερός το είπε και την κούρεψαν...Με ρώτησαν και ΑΝ πειράζει..Και είπα ναι, εξήγησα γιατί και είπα θα τα πούμε από κοντά...

Κάποτε, με είχαν πει "κακιά νύφη", γιατί άνοιγαν το σπίτι με το κλειδί τους και μπουκάραν ενώ ήμουν με τα βυζιά έξω και πολύ ευγενικά, τους το έκοψα...

Νόμιζα ότι από τότε, είχαν πιάσει το νόημα και δεν θα έκαναν κάτι πριν με ρωτήσουν....Αλλά ήμουν γελασμένη...

Ναι, τους έχω ανάγκη, αλλά στην προκειμένη υπάρχουν και άλλες λύσεις, θα υποχρεωθώ για την υπόλοιπη σχολική χρονιά (10 μέρες) σε καμιά μαμά καμιάς φίλης μου, τι να πω???

Πάντως για μένα, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης...

Το ξέρω πως από τη μια είναι οι παππούδες και από την άλλη τρίχες, αλλά για μένα τίθεται-επαναλαμβάνω κι ας γίνω γραφική-θέμα εμπιστοσύνης!!!

Δεν μπορώ να αφήνω το παιδί και να γυρνάω να το ψάχνω για να δω ΠΩΣ θα τη βρω...

Δε νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους και να μην ξανακάνουν τίποτα ακόμα και αν ξεκαθαρίσω ότι ΕΓΩ αποφασίζω για το παιδί ΜΟΥ...

ωωωω θεε μου!εμφραγμα κοντεψα να παθω!:shock:

ετσι ακριβως ειμαι κ γω!!κραταω τα παντα απ'τις ρωτες φορες των παιδιων μου!!πιπιλες,κουταλακια,κοκκαλακια,τουφιτσες,λαμπαδες.....

οτιδηποτε!!!λες κ μιλαω εγω αισθανθηκα!!:D

τωρα στο θεμα μας!!δεν θα το αντεχα με τιποτα αυτο που εκαναν.....θα εκλαιγα μερα νυχτα κ θα εμενε μεσα μου!ασε που δεν θα μιλαγα κιολας λογω ελλειψης θαρρους κ θρασσους κ τοτε θα γεμιζα ακομα περισσοτερο πικρα!

αλλα ξερω οτι θα τους εβαζε στη θεση τους ο αντρας μου!!!:wink:ευτυχως!!!!:mrgreen:

η πεθερα μου μια φορα που ημουνα μπροστα,μου λεει ''θα φωναξω την κομμωτρια μας να παρει λιγο τα μαλλακια της μικρης να μην μπαινουν στα ματια της''!!κ της λεω:''αχ δεν ξερω,γιατι ο σπυρος (ο αντρας μου) δεν θελει να πειραξει κανεις τα μαλλια της μικρης!''

ε!τοτε δεν ξαναμιλησε γιατι ξερει τι θα ακουσει απ'τον αντρα μου!!

μετα απο λιγες μερες το λεει κ μπροστα στον αντρα μου κ της λεει:''αμα θες κουρεψου εσυ,τη μικρη θα την κουρεψουμε οποτε θελουμε εμεις''!!!που να ξαναμιλησει!:-P

πωπω βαζω τον εαυτο μου στη θεση σου κμου ρχεται να τσιριξω....:|

ειλικρινα δεν ξερω τι να κανεις....εγω μαλλον θα ειχα τον αντρα μου να τους μιλησει κ δεν θα αγχωνομουν!!!

αλλα ετσι κ αλλιως δεν θα γυριζε πισω εκεινη η στιγμη!κ αφου δεν μπορει ν'αλλαξει πια κατι,απλα ξεκαθαριστε τα ''θελω'' σας κ βαλτε τους στη θεση τους!!

καλα ξερω δεν βοηθησα καθολου.....:-(:oops:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

ετσι ακριβως ειμαι κ γω!!κραταω τα παντα απ'τις ρωτες φορες των παιδιων μου!!πιπιλες,κουταλακια,κοκκαλακια,τουφιτσες,λαμπα δες.....

οτιδηποτε!!!λες κ μιλαω εγω αισθανθηκα!!:-D

Έτσι, έτσι....Έχω την πιπίλα της και όχι μόνο...Όλα τα πρώτα...Εκτός από τα μαλλιά...(πλέον)

Τρώω ξερό ψωμί αλλά παύω να τους έχω ανάγκη...

Μιλάμε φούντωσα τώρα που το είδα. Και επειδή έχω σκεφτεί ήδη τι θα γίνει ΑΝ πάρουν πρωτοβουλία σε ότι αφορά το παιδί ΜΟΥ, ΑΝ τους το εμπιστευτώ ποτέ, και αυτό είναι να κάνουν να το ξαναδουν καμιά εικοσαριά χρόνια, θα φροντίσω να το τονίσω εξ αρχής.

ΑΝ θέλουν να κρατάνε το παιδί ΜΟΥ, θα το κρατάνε όπως θέλω ΕΓΩ.

Πολλοι παππουδες πατανε πανω σε αυτη την αναγκη και κανουν αυτο που θελουν με τη δικαιολογια οτι γνωριζουν καλυτερα αφου μεγαλωσαν ηδη παιδια.Οταν ξερουν οτι δεν υπαρχει επιλογη και ειναι οι μονοι που μπορουν να βοηθησουν το εκμεταλλευονται και κανουν αυτο που θελουν.Ειναι εξοργιστικο αλλα πολλες φορες συμβιβαζομαστε οταν δεν υπαρχει εναλλακτικη.Μακαρι να ειχαμε υπερδυναμεις να μην ειχαμε κανεναν αναγκη.

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Διαφημίσεις

πωπω βαζω τον εαυτο μου στη θεση σου κμου ρχεται να τσιριξω....:|

Βγαίνω έξω και τσιρίζω, πίστεψ με...Μένω σε μονοκατοικία, πάω πίσω στην αυλή και τσιρίζω...

Πολλοι παππουδες πατανε πανω σε αυτη την αναγκη και κανουν αυτο που θελουν με τη δικαιολογια οτι γνωριζουν καλυτερα αφου μεγαλωσαν ηδη παιδια.Οταν ξερουν οτι δεν υπαρχει επιλογη και ειναι οι μονοι που μπορουν να βοηθησουν το εκμεταλλευονται και κανουν αυτο που θελουν.Ειναι εξοργιστικο αλλα πολλες φορες συμβιβαζομαστε οταν δεν υπαρχει εναλλακτικη.Μακαρι να ειχαμε υπερδυναμεις να μην ειχαμε κανεναν αναγκη.

Αυτό με πειράζει!!Ότι ξέρουν ότι σε ΑΥΤΗ τη φάση τους έχω ανάγκη...

Και αυτό με κάνει να ψάχνω πιο απελπισμένα μια λύση για 10 μέρες, για να πάρουν ένα καλό μάθημα και να δούμε μετά...τι θα κάνουν...

Είναι λυπηρό πάντως να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου, πόσο μάλλον του παιδιού και της νύφης σου...

βρε παιδια συγγνωμη, τι θα πει τους εχω αναγκη? λογικα θα πρεπε να το θεωρουν δωρο να μας βοηθανε οχι να παιρνουν καθε δικαιωμα πανω στα παιδια μας? θα βοηθανε δε σημαινει οτι θα αντικαθιστουν τους γονεις και θα δρουν αυθαιρετα. δηλαδη με αυτο το σκεπτικο αυριο μεθαυριο θα επεμβουν στην ανατροφη, στη μορφωση και στην ζωη των παιδιων μας? κουρεψαν για πρωτη φορα το παιδι, χωρις να το ξερει η μανα του, δε του δωσανε κρυφα μια σοκολατα..

ειλικρινα δεν ξερω τι να κανεις....εγω μαλλον θα ειχα τον αντρα μου να τους μιλησει κ δεν θα αγχωνομουν!!!

αλλα ετσι κ αλλιως δεν θα γυριζε πισω εκεινη η στιγμη!κ αφου δεν μπορει ν'αλλαξει πια κατι' date='απλα ξεκαθαριστε τα ''θελω'' σας κ βαλτε τους στη θεση τους!!

καλα ξερω δεν βοηθησα καθολου.....:-(:oops:[/quote']

Έχω ΚΑΙ τον άντρα μου-ευτυχώς-αλλά θα μιλήσω κι εγώ!!Δεν πάει άλλο!Θα βρω τη δύναμη, το θάρρος, το θράσσος-όπως θες πες το-και θα μιλήσω...γιατί ήταν το κερασάκι στην τούρτα..έχουν γίνει πολλά...που απλά τα παρέβλεπα γιατί έλεγα "έλα μωρέ"...αλλά πλέον ΚΟΜΜΕΝΟ το "έλα μωρέ"...Θα υπάρχει κριτική για το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και ότι δε μου αρέσει που του κάνουν, θα το λέω...

Αυτό με πειράζει!!Ότι ξέρουν ότι σε ΑΥΤΗ τη φάση τους έχω ανάγκη...

Και αυτό με κάνει να ψάχνω πιο απελπισμένα μια λύση για 10 μέρες, για να πάρουν ένα καλό μάθημα και να δούμε μετά...τι θα κάνουν...

Είναι λυπηρό πάντως να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη του άλλου, πόσο μάλλον του παιδιού και της νύφης σου...

Συμφωνω ειναι πολυ λυπηρο....Πως θα τους το ανακοινωσεις?Θα τους πεις γεια σας μην ερθετε σημερα δε σας χρειαζομαι!Εισαι ετοιμη να ψυχραθεις μαζι τους?Εισαι παρα παρα παρα πολυ τυχερη που ειναι μονο για δεκα μερες σκεψου να ηταν μονιμη κατασταση.Και ειναι ακομα πιο πληγωτικο οταν σε παρακουν οι γονεις σου.Με τα πεθερικα ειναι πιο ανωδυνο,ετσι νομιζω...

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

βρε παιδια συγγνωμη, τι θα πει τους εχω αναγκη? λογικα θα πρεπε να το θεωρουν δωρο να μας βοηθανε οχι να παιρνουν καθε δικαιωμα πανω στα παιδια μας? θα βοηθανε δε σημαινει οτι θα αντικαθιστουν τους γονεις και θα δρουν αυθαιρετα. δηλαδη με αυτο το σκεπτικο αυριο μεθαυριο θα επεμβουν στην ανατροφη, στη μορφωση και στην ζωη των παιδιων μας? κουρεψαν για πρωτη φορα το παιδι, χωρις να το ξερει η μανα του, δε του δωσανε κρυφα μια σοκολατα..

Τους έχω ανάγκη θα πει δεν έχω πού να την αφήσω...Η κοπέλα που την κρατάει έκανε εγχείρηση και επείδή 30 Ιουνίου τελειώνω τη δουλειά είπα να μη βρω άλλη...

Συγγνώμη αλλά η σύγκριση σοκολάτας και μαλλιών είναι άτοπη για μένα προσωπικά...Δηλ. επειδή "ΑΠΛΑ" έκοψαν τα μαλλιά και δεν έδωσαν σοκολάτα, μπορώ να έχω εμπιστοσύνη???Και ποιος μου λέει, δεν της δίνουν κρυφά, χωρίς να με ρωτήσουν???

Συμφωνω ειναι πολυ λυπηρο....Πως θα τους το ανακοινωσεις?Θα τους πεις γεια σας μην ερθετε σημερα δε σας χρειαζομαι!Εισαι ετοιμη να ψυχραθεις μαζι τους?Εισαι παρα παρα παρα πολυ τυχερη που ειναι μονο για δεκα μερες σκεψου να ηταν μονιμη κατασταση.Και ειναι ακομα πιο πληγωτικο οταν σε παρακουν οι γονεις σου.Με τα πεθερικα ειναι πιο ανωδυνο,ετσι νομιζω...

Δεν έχω μαμά να βοηθήσει καν, ο μπαμπάς μου που είναι σχετικά κοντά, ΔΕΝ μπορεί να την κρατήσει..

Δευτέρα Τρίτη, δε θα έρθουν έτσι και αλλιώς (είπαμε, δεν πάω κάθε μέρα σχολείο)...οπότε τη μέρα που θα πάω να κάνουνμε τη συζήτηση από κοντά, θα τους το ανακοινώσω...Ας ψυχρανθούμε και ας έχουμε τυπικές σχέσεις, καλύτερα...

Από Σεπτέμβρη (που ανοίγουν τα σχολεία πάλι) βλέπουμε, ελπίζω να μείνω έγκυος και να μη χρειαστεί ούτε καν κοπέλα να πάρω...

γιατι μου θυμισες τωρα ρε κοριτσι?ακριβως τα ιδια πριν 1 μηνα επαθα..πηγα να παρω το μωρο και το βρηκα σαν τραγο..εβαλα το κεφαλι κατω...κρατηθηκα...εκλαιγα 3 μερες..πηρε τηλ ο αντρα μου τον πατερα του και τον ξεχεσε..τι να το κανω?ασε εφαγα γερο πακετο...ακομα δεν εχω συνελθει

babystar, εννοω οτι αυτο που εκαναν ειναι πολύ πιο σοβαρο, συγγνωμη αν δε διατυπωθηκε σωστα. εννοω οτι εχεις καθε δικιο κι οτι δεν ειναι κατι ασημαντο. εφοσον δεν υπαρχει αλλη λυση ομως, δειξε ποσο πολυ ενοχληθηκες με οσο περισσοτερη ψυχραιμια εχεις, αλλα αφου ειναι για 10 μερες, κανε υπομονη.