Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Cupcakes νεραιδες

ΒΙΚΥ

Recommended Posts

Fenaki μ΄αρέσει πολύ το nick σου, αν προέρχεται από το φενάκη. Κάτι που ταιριάζει πολύ εδώ, γιατί για μένα αυτό αποδείχτηκε οτι ήταν, μια φενάκη.

Για πολλούς το ταλέντο, αν μπορείς να πεις οτι έχω ταλέντο, ΔΕΝ πάει χαμένο όταν βγάζεις λεφτά από αυτό. Ναι, θα μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτό, όμως ψυχολογικά για τους χ -ψ λόγους, δεν έχει πια σημασία, δεν το έκανα επαγγελματικά. Εξάλλου τα λεφτά που βγάζω από την κανονική μου δουλειά (real estate, interior design) είναι πολύ περισσότερα και με πολύ λιγότερο κόπο. Και εδώ θέλω να πω, -- επειδή έχω διαβάσει πολλές φορές να λέγεται οτι τα cupcakes τα μπισκότα και οι τούρτες πωλούνται πολύ ακριβά και σιγά τι κάνουν τα κορίτσια που τα φτιάχνουν και έχουν 0% κόστος υλικών κ.λ.π.-- οτι αυτή η δουλειά είναι πάρα-πολύ κουραστική και πολύ χρονοβόρα και τα λεφτά που ζητάνε τα αξίζουν και με το παραπάνω.

Σε σχέση με εμένα, δεν το έχω αφήσει, φτιάχνω για δικούς μου ανθρώπους και όντως όπως το λες που προσφέρει ηρεμία χαλάρωση και ευχαρίστηση. Και είμαι πολύ καλά με αυτό. Επίσης, καθημερινά λαμβάνω πολλά mails από κορίτσια που έχουν απορίες και τις βοηθάω και έχω δείξει και σε 3 μέχρι τώρα, από κοντά, πως φτιάχνω τα μπισκοτα μου. Αυτό μου δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά.

Όποια λοιπόν κοπέλα θέλει, ακόμα και για να ασχοληθεί επαγγελματικά, μπορεί να με ρωτήσει.

Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

λοιπόν το φενακι βγαινει απο το όνομα μου φένια....

μπράβο για το κουράγιο σου...σαφως και χρειάζεται χρόνο....για οτιδηποτε....και αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξερεις...και μιλάω εκ πειρας γιατι τις μπομπονιερες της βάφτισης της μικρης μου τις έκανα μονη μου και τα κεράσματα με κατασκευες για το σχολειο της....όλα θελουν χρονο.....

εισαι και ψιλοσυναδελφος....ε....?εξ ου και η καλλιτεχνική φυση.....;););)

so keep going........και μην πέφτεις.......ολα καλά.....οπως λέει και ο Σακης....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Όχι βέβαια! Είπαμε, τα δύσκολα με πεισμώνουν εμένα και έχω καλύτερα αποτελέσματα!

Φένια όταν λες συνάδελφος τι ακριβώς εννοείς???

Ψάχνω συνεργάτιδα που να έχει έδρα Βόρεια Προάστεια (εγώ είμαι Νότια) που να μπορεί να παρακολουθεί-επιβλέπει δουλειές. Έχω τόση δουλειά που δεν προλαβαίνω και με 2 παιδιά με σχολεία, παιδικους σταθμούς, αγγλικά και αθλητισμό ζορίζομαι πολύ να τα προλάβω όλα!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

βικυ καταρχην συγχαρητηρια για τη δολεια σου! οτι κι αν συνεβει, δεν προλαβα να διαβασω ολα τα ποστς, ο ηλιος θα λαμψει. κι εγω εχασα τον αδερφο μου πριν αποο 1,5 χρονο, 24 χρονων σε τροχαιο. οσες φορες εσκυψα το κεφαλι, αρχισε ν επηρρεαζει και ολους τους γυρω μου, τους γονεις μου, τα παιδια μου, τον συζυγο μου. ετσι αποφασισα να μην το ξαναφησω να με παρει απο κατω γιατι πολυ απλα δε μπορω να το αλλαξω. απλα ευχαριστω το Θεο που εστειλε αυτον τον Αγγελο στη ζωη μου εστω και για 24 χρονια...

οσο για τη δουλεια σου ειναι υπεροχη! θελω να κανω cupcakes πειρατες για τη βαφτιση του γιου μου (που θα παρει το ονομα του αδερφου μου). εσυ που ξερεις, εχεις καμια οικονομικη λυση? θελω 180 κομματια.help me!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

beloved, αυτό ακριβώς κάνω και εγώ κάθε μέρα. Κάνω κάθε μέρα τα πάντα για τα παιδιά μου και αισθάνομαι πολύ τυχερή που τα έχω.

Για την βάπτιση σας τώρα, δες στο blog μου εδώ edit adminβάπτιση που έκανα για έναν μικρούλη πειρατή ! Μπορείς να φτιάξεις τα κεκάκια και να τα στολίσεις μόνη σου. Έχω και όλες τις συνταγές που χρειάζεσαι στο blog, ότι απορία και βοήθεια θες πέσμου.

Αν θες να τα πάρεις έτοιμα, υπάρχουν κορίτσια και εδώ στο φόρουμ που πουλάνε και μπορείς να παραγγείλεις.

Με το καλό η βάπτιση! Να σου ζήσει!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Χ

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Βίκυ μου όλες οι δημιουργίες σου είναι απίστευτες και σε ευχαριστούμε που παραθέτεις τόσες συνταγές για εμάς τις άσχετες!Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά από εδώ και πέρα...να ξέρεις ότι η ζωή έχει γυρίσματα και όπως συμβαίνει κάτι άσχημο,έτσι ακολουθεί και κάτι καλύτερο...(αυτό το λέω για να παίρνω θάρρος κι εγώ)...Όποτε νιώσεις έτοιμη,να συνεχίσεις αυτό που με τόση επιτυχία έκανες!Τέτοιο ταλέντο είναι κρίμα να πάει χαμένο!

Σε φιλώ πολύ!

Όχι βέβαια! Είπαμε, τα δύσκολα με πεισμώνουν εμένα και έχω καλύτερα αποτελέσματα!

Φένια όταν λες συνάδελφος τι ακριβώς εννοείς???

Ψάχνω συνεργάτιδα που να έχει έδρα Βόρεια Προάστεια (εγώ είμαι Νότια) που να μπορεί να παρακολουθεί-επιβλέπει δουλειές. Έχω τόση δουλειά που δεν προλαβαίνω και με 2 παιδιά με σχολεία, παιδικους σταθμούς, αγγλικά και αθλητισμό ζορίζομαι πολύ να τα προλάβω όλα!

ειμαι αρχιτεκτονας......εσυ?

1129643tvsq1yiqpw.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Βρε Βίκυ μου είναι τόσο όμορφα που είναι αμαρτία να τα φάει κανείς...σαν στολίδια είναι!!Μήπως θέλεις να με ξαναβαφτίσεις??:lol::lol::lol:

Χαχαχαχα!!! Το έχω ακούσει άπειρες φορές αυτό! Να μην τρώνε αυτά που φτιάχνω για να έχουν να τα βλέπουν!

Και επειδή έχω αδυναμία στην Θεσσαλονίκη, σε ξαναβαφτίζω όποτε θες!!! και θα σου φτιάξω τις αγαπημένες μου νεράιδες τις τριανταφυλλένιες!

v4.jpgv3.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ τί θεϊκά πράγματα είναι αυτά!!!!!!!!!!

Αυτά όντως είναι να τα βλέπεις, όχι να τα τρως!!!!

Να είσαι πάντα καλά και για ότι άσχημο έχει συμβεί στη ζωή σου να ανταμοιφθείς με κάτι πολύ καλύτερο.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Βίκυ τί θεϊκά πράγματα είναι αυτά!!!!!!!!!!

Αυτά όντως είναι να τα βλέπεις, όχι να τα τρως!!!!

Να είσαι πάντα καλά και για ότι άσχημο έχει συμβεί στη ζωή σου να ανταμοιφθείς με κάτι πολύ καλύτερο.

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

Η ευχή σου έχει ήδη πιάσει! Είμαι πάρα πολύ καλά!

Να σαι καλά και εσύ οοτι επιθυμείς! Η καινούργια χρονιά να σου φέρει ό,τι καλύτερο!

Κυρίως υγεία, το σημαντικότερο όλων!!!

1859427h7uwjq1xzz.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Χαχαχαχα!!! Το έχω ακούσει άπειρες φορές αυτό! Να μην τρώνε αυτά που φτιάχνω για να έχουν να τα βλέπουν!

Και επειδή έχω αδυναμία στην Θεσσαλονίκη, σε ξαναβαφτίζω όποτε θες!!! και θα σου φτιάξω τις αγαπημένες μου νεράιδες τις τριανταφυλλένιες!

v4.jpgv3.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

ΝΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!:lol::lol::lol:

v4.jpgv3.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Απίστευτα ωραία. Μπήκα στην σελίδα σου και είδα την καταπληκτική δουλειά σου. Αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει ιδέες από το site θα έχει πρόβλημα? Γιατί κάτι διάβασα για copyright. Κρίμα να μην αναλαμβάνεις. Κλαψ!!! Θα κάνω και εγώ βάφτιση την άνοιξη. Όχι ότι θα μπορέσω να φτιάξω τέτοια αριστουργήματα αλλά λέμε...

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Διαφημίσεις

Απίστευτα ωραία. Μπήκα στην σελίδα σου και είδα την καταπληκτική δουλειά σου. Αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει ιδέες από το site θα έχει πρόβλημα? Γιατί κάτι διάβασα για copyright. Κρίμα να μην αναλαμβάνεις. Κλαψ!!! Θα κάνω και εγώ βάφτιση την άνοιξη. Όχι ότι θα μπορέσω να φτιάξω τέτοια αριστουργήματα αλλά λέμε...

Τanoyla σε ευχαριστώ πολύ!

Αν είχα πρόβλημα να πάρεις ιδέες δεν θα υπήρχε το blog. Ακριβώς γι αυτό το λόγο υπάρχει για να πέρνει όποιος θέλει ιδέες να εμπνεύεται., να με ρωτάει και να βοηθάω, να φτιάξει ο καθένας τα δικά του. Αν προσέξεις έχει ένα πινακάκι πιο κάτω που λέει οτι μπορεί κάποιος να κάνει "ακριβώς" το ίδιο με κάτι που έχω κάνει εγώ αν πρόκειτε για φιλανθρωπικό σκοπό, ή εάν με ρωτήσει.

Η άνοιξη είναι μακρυά ακόμα! Μπορώ να σου δείξω πως γίνεται αυτό που σου άρεσε, ή να σε βοηθήσω να τα κάνεις. Θα χαρώ πολύ.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ είσαι φοβερή.Ειλικρινά πιστεύω ότι λίγοι άνθρωποι στον καιρό μας έχουν πραγματικά την διάθεση να βοηθήσουν κάποιον αφιλοκερδώς... Μπράβο σου...:D

Βίκυ είσαι φοβερή.Ειλικρινά πιστεύω ότι λίγοι άνθρωποι στον καιρό μας έχουν πραγματικά την διάθεση να βοηθήσουν κάποιον αφιλοκερδώς... Μπράβο σου...:D

Σε ευχαριστώ... όμως....δεν είμαι φοβερή, προσπαθώ να γίνω.....

Πιστεύω πως ό,τι κάνει κανείς, είτε καλό είτε κακό, θα το βρει. Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρομαι. Κάποιοι το εκτιμούν κάποιοι άλλοι όχι. Δεν με απασχολεί. Σημασία έχει οτι εγώ αισθάνομαι καλά κάνοντας κάτι που λατρεύω και συνάμα δίνοντας χαρά και σε άλλους.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Τanoyla σε ευχαριστώ πολύ!

Αν είχα πρόβλημα να πάρεις ιδέες δεν θα υπήρχε το blog. Ακριβώς γι αυτό το λόγο υπάρχει για να πέρνει όποιος θέλει ιδέες να εμπνεύεται., να με ρωτάει και να βοηθάω, να φτιάξει ο καθένας τα δικά του. Αν προσέξεις έχει ένα πινακάκι πιο κάτω που λέει οτι μπορεί κάποιος να κάνει "ακριβώς" το ίδιο με κάτι που έχω κάνει εγώ αν πρόκειτε για φιλανθρωπικό σκοπό, ή εάν με ρωτήσει.

Η άνοιξη είναι μακρυά ακόμα! Μπορώ να σου δείξω πως γίνεται αυτό που σου άρεσε, ή να σε βοηθήσω να τα κάνεις. Θα χαρώ πολύ.

Είσαι απίστευτη! Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. Την κόρη μου την περίμενα 11 ολόκληρα χρόνια μετά από την γέννηση του πρώτου μου γιου, κι όπως καταλαβαίνεις ήταν θείο δώρο για μένα. Θέλω λοιπόν να κάνω κάτι να θυμούνται όλοι την βαφτισή της. Όταν θα πλησιάζει ο καιρός θα επικοινωνήσω μαζί σου . Έχω σκεφτεί κάτι με μαργαρίτα μια και αυτό θα είναι το όνομά της, αν μπορείς να με βοηθήσεις. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι, όλες σου οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα . Να χαίρεσαι και τα αγγελούδια σου.

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Είσαι απίστευτη! Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. Την κόρη μου την περίμενα 11 ολόκληρα χρόνια μετά από την γέννηση του πρώτου μου γιου, κι όπως καταλαβαίνεις ήταν θείο δώρο για μένα. Θέλω λοιπόν να κάνω κάτι να θυμούνται όλοι την βαφτισή της. Όταν θα πλησιάζει ο καιρός θα επικοινωνήσω μαζί σου . Έχω σκεφτεί κάτι με μαργαρίτα μια και αυτό θα είναι το όνομά της, αν μπορείς να με βοηθήσεις. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι, όλες σου οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα . Να χαίρεσαι και τα αγγελούδια σου.

Αχ...tanoyla....να πω το κοινότυπο οτι σε καταλαβαίνω? τα κορίτσια που είναι χρόνια εδώ όπως και εγώ, θα θυμούνται πόσο δυσκολεύτηκα και εγώ....όμως, οι δυσκολίες πέρασαν και όλα είναι καλά και έχουμε τα Αγγελάκια μας, γερά να είναι!

Να σου πω τι ιδέα μου ήρθε? Μπισκότο ή κεκάκι σε σχήμα μαργαρίτας και στο κέντρο του λουλουδιού μια φατσούλα μωρουλίνι κοριτσάκι που θα γελάει. Ή αν το θες σε τρισδιάστατο ένα κοριτσάκι μωράκι που να κάθεται πάνω σε μία μαργαρίτα. Μπορείς να κάνεις ασορτί και το προσκλητήριο σου!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...