Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Recommended Posts

Ο άντρας μου εχει χωρίσει περίπου 10 χρόνια και έχει ένα γιο.Το παιδί το έχουμε αναλάβει από τα 4,5 χρόνια του.Η μητέρα του είναι εν ζωή και δεν την απασχολεί καθόλου το παιδί της.Το παιδί το αγαπάω και το πονάω αφού και τελευταία κάναμε δικαστήριο για να πάρουμε και την επιμέλεια.Τι να κάνω όταν το παιδί αντιδράει άσχημα και έχει και ξεσπάσματα.Σε λίγο μπαίνει στην εφηβεία.:lol::lol::lol::confused:

Διαφημίσεις

Αφού το αγαπάς σαν παιδί σου όπως λες να κάνεις υπομονή όπως κάνουν όλες οι μανούλες όταν τα παιδάκια τους μπαίνουν στην εφηβεία....Να είσαι κοντά του και να του στέκεσε...Να συζητάς πολύ μαζί του και αν δεν θέλει να το επιδιώκεις όμορφα και τέλος χρειάζετε να οπλιστείς με υπομονη και ηρεμία!!!

Ο άντρας μου εχει χωρίσει περίπου 10 χρόνια και έχει ένα γιο.Το παιδί το έχουμε αναλάβει από τα 4,5 χρόνια του.Η μητέρα του είναι εν ζωή και δεν την απασχολεί καθόλου το παιδί της.Το παιδί το αγαπάω και το πονάω αφού και τελευταία κάναμε δικαστήριο για να πάρουμε και την επιμέλεια.Τι να κάνω όταν το παιδί αντιδράει άσχημα και έχει και ξεσπάσματα.Σε λίγο μπαίνει στην εφηβεία.:lol::lol::lol::confused:

Έχω τρομερή υπομονή.Γιατί έχω και μια μπέμπα 20 μηνών και τώρα πάλι είμαι έγκυος.Δεν τον ξεχωρίζω.Αλλά φοβάμαι τρομάζω οτι κάποια στιγμή θα τον χάσω από την αγκαλιά μου και θα πάει στην μητέρα του.

Έχω τρομερή υπομονή.Γιατί έχω και μια μπέμπα 20 μηνών και τώρα πάλι είμαι έγκυος.Δεν τον ξεχωρίζω.Αλλά φοβάμαι τρομάζω οτι κάποια στιγμή θα τον χάσω από την αγκαλιά μου και θα πάει στην μητέρα του.

Το σιγουρο είναι ένα ότι μόνο του θα καταλάβει το παιδί ποια ήταν κοντά του τόσα χρόνια, ποια τον φρόντιζε και ποια ξενυχτούσε και να σαι σίγουρη ότι αυτή δεν είναι η μάνα του!!!

Επίσης προσεξε μην νιώσει ότι δεν το αγαπάτε τόσο πολύ όσο τα άλλα νινάκια γιατι τότε πραγματικα μπορεί να κάνει πραγματα άσχημα για να τραβήξει την προσοχή...Αλλά και πάλι εσύ με ηρεμία και υπομονή θα τα αντιμετωπίσεις όλα...

Μα από εξαρχής δεν τον ξεχωρίζουμε.Το μόνο που γίνετε είναι ότι η {μητέρα }του από εξαρχής το μπερδεύει το παιδί.Στο να μην με αγαπάει στο ότι έγω φταίω.........

Διαφημίσεις

με υπομονη κοριτσαρα μου θα καταλαβει σε λιγο καιρο ποια τον αγαπαει κ ποια οχι εαν θελει να παει στην μανα του αστον να παει αλλα να του πεις οτι θα τον περιμενεις παντα στο σπιτι κ θα εισαι εκει για εκεινον αυτα μετρανε στα παιδια κ ειμαι σιγουρη οτι θα το εκτιμηση αφηστε τον να κανει της συγκρισεις του κ να δεις που θα διαλεξει εσενα

Να κανεις υπομονη και να αντιμετωπισεις την κατασταση σα να ηταν το δικο σου παιδι (στην ουσια ειναι δικο σου!)

Συζητηση και υπομονη και ολα θα πανε καλα και θα στο αναγνωρισει καποια στιγμη να εισαι σιγουρη....

Ενα μεγαλο μπραβο εχω να σου πω....

Διαφημίσεις

Περιεργο τη μανα ειναι αυτη?

ειναι μια απο τις πολλες 'μανες' κοριτσια μην το ψαχνετε.. μερικες ειναι για ξυλο πραγματικα..

εγω θα σου ελεγα να μην ανησυχεις.. τα ξεσπασματα ειναι της εφηβειας, μην το παιρνεις προσωπικα, αν τον αγαπας τοσο οσο φαινεται απο τα λεγομενα σου, ειμαι σιγουρη οτι και το παιδι νιωθει το ιδιο και δεν προκειται η 'μανα' του να του αλλαξει γνωμη.. εσυ εισαι η μανουλα του, μη φοβασαι.. απλα προσεξτε να μη νιωσει παραμελημενος με τα μωρακια.. κρατα λιγο χρονο και για αυτον μονο.. καλη λευτερια..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Καλησπέρα κορίτσια...Ο άντρας μου από τον 1 γάμο του απέκτησε ένα αγοράκι ηλικίας τώρα 10 χρονών.Η τέος σύζηγος το παρέδωσε στον νυν σύζηγό μου όταν υπέγραψαν το δυάζηγιο σε ηλικίας μόλις 4,5 χρονών το παιδάκι.Από πριν υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας παρόλο που η ίδια ειχε εξωσυζηγικές σχέσεις.Δεν υπέγραφε για το διαζύγιο δεν άφηνε να επικοινωνεί με το παιδί του.....Το απότελεσμα ηταν το πάσχα του 2005 να αφήσει το παιδί σε έμας παρόλο που είχε την επιμέλεια η ίδια και να μην εμφανίζετε σε καμία εισαγωγή του παιδιού της στο παίδων.Οι μόνοι που είμασταν,εγω και ο συζηγός μου.Για εμβόλια μην το συζητήσο από 1,5 χρονών είχε να του κάνει.Από τότε εώς σήμερα σπανίως επικοινωνεί με το παιδί της.Παρόλαυτα εφερε στον κόσμο το 2007 άλλο ενα παιδακι στον κόσμο εκτός γάμου και εδωσε το ίδιο όνομα με το 1 της παιδι.Τα χριστούγεννα του 2007 έκανε ολόκληρη φασαρία για να πάρει το παιδί και να κάνει μεταγγραφή στα μέσα της χρονίας στην Ζάκυνθο.Το αποτέλεσμα ήταν το παιδι το 2008 να θέλει να έρθει κλαίγοντας και να μείνει μαζί μας.Η ψυχολογική βία όμως δεν σταματάει εδω.Όλα αυτά τα χρόνια βρίζει εμένα τον άντρα μου και δεν μπορω να καταλάβω το γιατί και μπροστά στο παιδί.Τα χριστούγεννα του 2009 πήρε το παιδί νωρίτερα από της σχολικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να με απειλήσει η διευθύντρια του σχολείου με εισαγγελικη παρέμβαση.Το αποκορύφωμα της ολής υπόθεσης ,ηταν το πασχα...........Δεν επεστρεφε το παιδί αν δεν της στέλναμε χρήματα για τα εισητήρια.Λέγοντας ότι δεν την ενδιαφέρει αν το παιδί δεν πάει σχολείο.Το αποτέσμα ηταν να κινηθούμε δικαστηκόσ και να διεκδικήσουμε την επιμέλεια.Όπου 11 μέρες νωρίτερα από την δικάσημο της ειχαν σταλεί ασφαλιστικά μέτρα.Με αποτέλεσμα μια μέρα πριν το δικαστηρίο τα ξημερώματα να πάρει τηλ τον άντρα μου και να του ζητάει να πάρει αναβολή και να μας βρίζει.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε το δικαστήριο έγινε ερειμην της.Μετά απο αυτό πέρνει καθε μερα τηλ μας μιλάει απότομα και στο παιδί λεει οτι ο πατέρας του την πήγε στα δικαστήρια και αν δεν ειναι εντάξει θα την πάνε φυλακη...Βοηθήστεμε πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση το παιδάκι μου δεν φταίει σε τίποτα.Ούτε και το άλλο παιδί μου που ειναι μόλις 20 μηνών είναι υποχρεωμένο να αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση.Αλλα ούτε και εγώ που είμαι στο 1 τρίμηνο της κυησής μου.Πριν σχεδόν 2 μήνες απέβαλα..........Δεν το αντέξω αν ξανα συμβει.Οποια συμβουλη ευπρόσδεκτη:?:-?:?:-?:?:-?:confused::confused::confused:

Συγκινήθηκα πολύ όταν το διάβασα αυτό!!!Δε νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι. Αν τα αισθήματά σου είναι τόσο δυνατά, το παιδι ξέρει κ καταλαβαίνει.

Προσοχή όμως. Όσο άστατη κ προβληματική κ να είναι η μανα, ποτέ μην την κακολογίσεις μπροστά του. Ό,τι κ να είναι, είναι η μητέρα του. Θα κάνεις υπομονή κ ποτέ μη μιλήσεις άσχημα.

Καλή υπομονή καλή μου. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις.

Φιλιά

Πωπω δυσκολες καταστασης μην συγχιζεσαι στην κατασταση σου Βαλε τον αντρα σου να της μιλησει κ εαν δεν περνει απο λογια ζητηστε ασφαλιστικα μετρα κ πειτε οτι απειλη την ζωη σας ισως την ακουσει λιγο κ σταματησει να σας ενοχλει

Διαφημίσεις

το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι πολυ τυχερο το παιδακι σου που εχασε μια μαμα και βρηκε μια πραγματικη ΜΑΝΑ!!!!! κουραγιο δεν ξερω πως να βοηθησω μαλλον αφου δεν ενδιαφερεται θα ηταν ισως καλο να μιλησετε σε παιδοψυχολογο για το τι πρεπει να κανετε ωστε να βοηθησετε την ψυχολογια του παιδιου και να ξεκοψετε με καποιο τροπο μαζι της.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Πάντως αξίζεις συγχαρητήρια!! Να τα ακούμε και μεις που γκρινιάζουμε με τα απλά καθημερινά και να το βουλώνουμε όταν υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα που περπατάνε το Γολγοθά τους. Κουράγιο και ευτυχώς που το παιδάκι βρίσκει αγάπη από την οικογένεια σας. Μην σταματήσετε να το στηρίζετε και να το αγκαλιάζετε.

Oντως εισαι αξια συγχαρητηριων κοπελα μου,το παιδακι εχει καταλαβει ποια ειναι η πραγματικη μητερα του και ποια το μεγαλωνει και καποια στιγμη θα το εκδηλωσει.Υπομονη μην του κακολογεις την μαμα του,και ολα θα φτιαξουν.

• 1 month later...

Να ρωτήσω κάτι?Ο γάμος τους διαλύθηκε εξαιτίας σου?Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η στάση της.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε τη ζωή πάντα απ' την καλή της πλευρά.Οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται στο πίσω μέρος. (Αρκάς)

γιατι αν διαλυθηκε εξαιτιας της δηλαδη εξηγηται η σταση της μανας να παρατησει το παιδι της?:confused: θα παρατουσε καμια τα παιδια της επειδη ο αντρας της βρηκε αλλη??

γιατι αν διαλυθηκε εξαιτιας της δηλαδη εξηγηται η σταση της μανας να παρατησει το παιδι της?:confused: θα παρατουσε καμια τα παιδια της επειδη ο αντρας της βρηκε αλλη??

όχι φυσικά.απλά προσπαθώ να καταλάβω.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε τη ζωή πάντα απ' την καλή της πλευρά.Οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται στο πίσω μέρος. (Αρκάς)

Ίσα - ίσα που τα αγκαλιάζει και τα προστατεύει πιο πολύ. Ουφ τέτοια θέματα που γονείς παρατάνε παιδιά μου τη δίνουν αφάνταστα. Τι το κάνεις το καημενούλι? Μπαλάκι είναι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...