Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχω άγχος με τα παιδάκια μου..

Recommended Posts

Καλησπέρα ... έχω ένα κοριτσάκι 19 μηνών και ενα νεογέννητο, βέβαια το πρώτο μου παίδακι λόγο το ότι δεν είχα και από τις ευκολές εγκυμοσυνες ειδικά στο τέλος , αναγκαστηκα να την δίνω στην γιαγιά της, μάλιστα τώρα που εχω γεννησει με καισαρικη ο γιατρος μου ειχε πει να μην την σηκωνω ακομη και ετσι αναγκαστηκα να την ξανααποχωριστω και δεν μου αρεσει καθολου, προς το παρων μπορω να τα βγαλω περα με το μωρο μονη μου αλλα με την αλλη μου δεν ξερω πραγματικα τι να κανω , επειδη σαν μωρο θα χρειαστει να την κραταω περισσοτερη ωρα λογο του θηλασμου μετα δεν κοιμαται τοσο ευκολα και οταν κοιμαται ξυπναει με το παραμικρο και αρχιζει το κλαμα και θελει αγκαλια... τι θα κανω με το αλλο μου παιδακι που φυσικα θελει και αυτο τον χρόνο του?

Πως μπορω να τα συγχρονισώ είναι εύκολο

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...