Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Καλημερα

Κριστυ για μπομπο εχω βρει χιονατουλες οπως σου ειπα σε μεταλλικο στοιχειο. Το βαζεις σε πουγκι, σε κουτι ή οπου αλλου θες

Επισης, αφου αργειτε ακομη, θα μπορουσες να περιμενεις και το Μαρτη που θα φερει κι αλλα σχεδια

Για το κουτι βαπτιστικων κ τη λαμπαδα ειναι οντως δυσκολο Ακομα το παλευουμε με τη νονα

Αλλα αυτα εσυ θα τα κανεις? Δε θα τα κανει η νονα?

Και η πριγκιπισα βεβαια ειναι ωραιο θεμα και σαφψς πιο ευκολο αφου κυκλοφορουν τοσα πραγματα

Και τι εννοεις μπομπο για τα αγορακια? Αλλη θα δινεις στους μεγαλους, άλλη στα κοριτσακια κι αλλη στα αγορακια?...ειμαι κι αγουροξυπνημενη...χαχα

απο το deris metal το βρηκες? δεν βρισκω κατι σχετικο στο σαιτ του, πηγες απο το καταστημα και το βρηκες? ποσο σου στοιχεσε?

η νονα θα τα κανει αλλα ειμαστε κολλητες και θα βρουμε μαζι το σχεδιο. κι εγω κατι σε ζωγραφια ή αυτοκολλητο πανω σε κουτι σκεφτομουν. υπαρχουν κατι κουτια που εχουν στεμα πανω και σκεφτομαι να κολλησω ή να ζωγραφισω(αποφασιζει η νονα αναλογα με τα χρηματα που θελει να διαθεσει) την λαμπαδα σκεφτομουν να βαλω κοκκινο τουλι και να κρεμονται μεταλλικα μηλαρακια και τα βαφτιστικα να τα παρω ασπρα με καποια κοκκινη λεπτομερια (πχ κορδελα).και η ιδεα της κορνηλιας για την στολη ειναι ολη πολυ πρωτοτυπη, βγαινει και σε μικροτερη!

ολα αυτα αν κανω χιονατη.....

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το κουτί,μπορείς να βρεις κάποιο ωραίο χαρτί με την Χιονάτη και να το κολλήσεις με την τεχνική του ντεκουπάζ.Θα φαίνεται πολύ όμορφο και θα βγει και οικονομικό.

Για την λαμπάδα,η ιδέα της Κορνηλίας με την στολή μου αρέσει πολύ!

Αρκεί να μην πέσεις σε κανέναν περίεργο παπά,που δεν αφήνει και πολλά πολλά...

• 6 months later...

Γειά σας κορίτσια

Θα βαφτήσουμε σε λίγο καιρό εγώ και ο άντρας μου ένα κοριτσάκι. Η μαμά του μωρού δεν έχει πρόβλημα με το θέμα μας είπε να κάνουμε ότι θέλουμε !

Πείτε μου ιδέες για θέμα εύκολο που να μπορώ να φτιάξω μόνη μου μπομπονιέρες, δωράκια μωρών και οτιδήποτε άλλο για να μου έρθει πιο φθηνά

[/url]

Πότε είναι η βάφτιση για να ξέρουμε περίπου την εποχή

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

Είναι μετά τα Χριστούγεννα αλλά είπα να προετοιμαστώ σιγά σιγά από τώρα για να μην μου έρθουν όλα μαζεμένα !

Λέτε να την κάνουμε με θέμα Χριστουγέννων την βάφτιση αλλά τι να κάνουμε σαν μπομπονιέρα και γενικά διακόσμηση και πάνω στα ρουχαλάκια ?

[/url]

Αν κάνεις χριστουγεννιάτικο θέμα εγώ θα έβαζα νιφάδες χιονιού στη μπομπονιέρα και στα ρουχαλάκια εννοείται γουνάκι.Η θα μπορούσες να κεντήσεις (ή κάποιος άλλος) νιφάδες χιονιού πάνω στα λαδόπανα.Αλλά το μόνο μείον είναι ότι θα είναι άσπρη η νιφάδα και δε θα πολυφαίνεται εκτός κ αν την κάνεις σε άλλο χρώμα για να κάνει αντίθεση με το άσπρο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Εσύ δεν είχες κάνει μια υπέροχη βάφτιση,όπου ήταν όλα χειροποίητα??

Βασικά θυμάμαι τα δεντράκια!

Αν τα κάνεις χριστουγεννιάτικα θα είναι πολύ όμορφα,όχι τόσα πολλά βέβαια.Και για μπομπονιέρες,στολίδια για το δέντρο.

Γιατί όμως αυτά είναι δική σου δουλειά??Μήπως η μαμά είναι από Β.Ελλάδα και γι'αυτό θα τα πληρώσεις εσύ που είσαι η νονά?

Και η μπαλαρίνα μου αρέσει πολύ και τελικά δεν είναι και πολυφορεμένο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πάει σε τέτοια βάφτιση.

Αν κάνεις χριστουγεννιάτικο θέμα εγώ θα έβαζα νιφάδες χιονιού στη μπομπονιέρα και στα ρουχαλάκια εννοείται γουνάκι.Η θα μπορούσες να κεντήσεις (ή κάποιος άλλος) νιφάδες χιονιού πάνω στα λαδόπανα.Αλλά το μόνο μείον είναι ότι θα είναι άσπρη η νιφάδα και δε θα πολυφαίνεται εκτός κ αν την κάνεις σε άλλο χρώμα για να κάνει αντίθεση με το άσπρο.

Το θέμα είναι όπως είπες και εσύ ότι θα είναι όλα άσπρα και δεν θα φαίνονται και η νιφάδα πάει να είναι άσπρη δεν μπορεις να την κάνεις ροζ ή φούξια δεν θα είναι ωραίο ! Κάτι άλλο με θέμα χριστογεννιάτικο είναι η νεράιδες αλλά έχετε κάτι άλλο υπόψη με χριστουγεννιάτικο θέμα ?

[/url]

Διαφημίσεις

Εσύ δεν είχες κάνει μια υπέροχη βάφτιση,όπου ήταν όλα χειροποίητα??

Βασικά θυμάμαι τα δεντράκια!

Αν τα κάνεις χριστουγεννιάτικα θα είναι πολύ όμορφα,όχι τόσα πολλά βέβαια.Και για μπομπονιέρες,στολίδια για το δέντρο.

Γιατί όμως αυτά είναι δική σου δουλειά??Μήπως η μαμά είναι από Β.Ελλάδα και γι'αυτό θα τα πληρώσεις εσύ που είσαι η νονά?

Και η μπαλαρίνα μου αρέσει πολύ και τελικά δεν είναι και πολυφορεμένο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πάει σε τέτοια βάφτιση.

cristina εγώ είμαι που τα έκανα χειροποίητα όλα τα δεντράκια και γενικά όλη την βάφτιση αλλά ήμουν η μητέρα. Τώρα θα είμαστε οι νονοί και απλά θα κάνω ρουχάκια, μπομπονιέρες, δωράκια μωρών, τούρτα, μπαούλο και αυτά την διακόσμηση θα την κάνει η μαμά και τις προσκλήσεις και τα κεραστικά απλά κοιτάζουμε να βρούμε θέμα και επειδή θέλει την γνώμη μου στην διακόσμηση για αυτό ρωτάω.

[/url]

cristina εγώ είμαι που τα έκανα χειροποίητα όλα τα δεντράκια και γενικά όλη την βάφτιση αλλά ήμουν η μητέρα. Τώρα θα είμαστε οι νονοί και απλά θα κάνω ρουχάκια, μπομπονιέρες, δωράκια μωρών, τούρτα, μπαούλο και αυτά την διακόσμηση θα την κάνει η μαμά και τις προσκλήσεις και τα κεραστικά απλά κοιτάζουμε να βρούμε θέμα και επειδή θέλει την γνώμη μου στην διακόσμηση για αυτό ρωτάω.

Εσύ νεράιδες είχες??Για να μην φτιάχνεις πάλι τα ίδια.Αν διαλέξεις θέμα,θα δούμε και τα υπόλοιπα.

Ποιά τούρτα εννοείς ότι θα κάνεις εσύ,αυτήν που θα κεράσουν στο τραπέζι?Και οι μπομπονιέρες στην Αθήνα των γονιών δεν είναι βρε κορίτσια?

Και η τούρτα κ οι μπομπο είναι των γονιών εκτός κ αν έχουν συμφωνήσει κάτι άλλο οι κουμπάρες.

Εσύ νεράιδες είχες??Για να μην φτιάχνεις πάλι τα ίδια.Αν διαλέξεις θέμα,θα δούμε και τα υπόλοιπα.

Ποιά τούρτα εννοείς ότι θα κάνεις εσύ,αυτήν που θα κεράσουν στο τραπέζι?Και οι μπομπονιέρες στην Αθήνα των γονιών δεν είναι βρε κορίτσια?

Ναι την τούρτα που κερνούν στο τραπέζι και τις μπομπονιέρες οι νονοί τις κάνουν εδώ.

Απλά το θέμα θέλω να δώ κάτι σε χριστουγεννιάτικα να δω αν μαρέσει κάτι.

Ναι εγώ νεράιδες είχα αλλά αν κάνω το ίδιο θέμα θα κάνω άλλου είδους νεράιδες κάπως διαφορετικά και τον στολισμό που θα τον κάνει η μαμά δεν θα κάνει δεντράκια σιγουρα αλλά κάτι αλλο

[/url]

Αχ εγώ επιμένω στις νιφάδες γιατί βρήκα αυτό είναι η δεύτερη εικόνα http://www.bestweddingdecor.info/113-latest-winter-wedding-table-decorations-ideas.html

Διαφημίσεις

Ναι την τούρτα που κερνούν στο τραπέζι και τις μπομπονιέρες οι νονοί τις κάνουν εδώ.

Και την τούρτα την κάνουν οι νονοί??:shock:

Για ποιό μέρος μιλάμε,αν επιτρέπεται??

Αχ εγώ επιμένω στις νιφάδες γιατί βρήκα αυτό είναι η δεύτερη εικόνα http://www.bestweddingdecor.info/113-latest-winter-wedding-table-decorations-ideas.html

Στην δεύτερη εικόνα έχει κάτι χιονανθρωπάκια,οι νιφάδες που βλέπω είναι στα πιάτα.

Στο παρελθόν είχα πάει σε μια χριστουγεννιάτικη βάφτιση και είχαν για τους μεγάλους μια μεταλλική νιφάδα σε ασημί χρώμα,οπότε αποφεύγεις το άσπρο.Για τα παιδάκια είχαν ξύλινα μεγάλα στολίδια για το δέντρο.

Ναι ήθελα να δείξω τις νιφάδες που είναι σε μπλε χρώμα αλλά και το ασημί θα δείχνει πολύ ωραία.

ελα ρε παιδια που σας φαινεται περιεργο

και εμεις ετσι το εχουμε

οι μπομπονιερες ειναι του νονου

και το γλυκο που τις συνοδευει ειναι των γονιων

αμαν πια θα με τρελλανετε Αθηναιες!!!!!!!

χαρτι γαμου δε σας ζητανε για τη βαφτιση του παιδιου σας

μπομπονιερες κανουν οι γονεις

σε λιγο θα πειτε και το σουβλακι........καλαμακι!

(χιχιχι δεν πιστευω να παρεξηγηθειτε ε? μη χανουμε και το χιουμορ μας)

boyboom κ εγώ από σέρρες είμαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι την τούρτα την κάνει ο νονός.Γενικά ξέρω ότι είναι προαιρετική.Τις μπομπο τις κάνουν οι νονοί.Σε άλλα μέρη τις μπομπο τις κάνουν μισές με τους γονείς.Εδώ Αθήνα όμως τις κάνουν οι γονείς.Κάθε τόπος έχει και τα δικά του.

σε λιγο θα πειτε και το σουβλακι........καλαμακι!

(χιχιχι δεν πιστευω να παρεξηγηθειτε ε? μη χανουμε και το χιουμορ μας)

4 χρονια στην αθηνα, δεν εμαθα να παραγγελνω σε σουβλατζιδικο. ο αντρας μου ευτυχως εμαθε αμεσως αι ετσι μπορουσαμε να παραγγειλλουμε:lol::lol::lol:

στο θεμα τωρα, η χριστουγεννιατικη βαφτιση ειναι ωραια σαν ιδεα και μπρεις να χρησιμοποιησεις και πολλα χρωματα. επισης μπορεις να αξιοποιησεις πολλα θεματα. ξωτικα, χιονανθρωποι, "χριστουγεννιατικα δεντρα", στολιδια για το δεντρο μπορουν να ειναι οι μπομπο και εινια και παιχνιδακι κατευθειαν και δεν χρειαζεται να εχεις και κανονικε ςκαι παιδικες), αγιος βασιλης, ελκυθρο (στολισμος και καλαθι για μπομπο), ταρανδοι, ελαφακια, κουδουνακια, τριγωνακια. και επισης μπορεις να εχεις οχι το κλασικο ροζ σαν χρωμα αλλα να βαλεις και πρασινο και κοκκινο και γενικα να εχεις ποικιλια χωρις παρα πολλες δεσκευσεις. αλλα θα πρεπει να προσεξεις να μην γινει κιτς. μπορεις ακομα και φαναρακια κοκκινα μικρα να εχεις που τα κρατανε τα μικρα για τα καλαντα υποτιθεται η ο αγιος βασιλης. ακομα και για γλυκο μπορειτε να βαλετε χιονουλες, κουραμπιεδες, μπεζεδες που ειναι ασπρα και ταιριαζουν. θα ηταν ωραιο να εχεις ρουχαλακια κοκκκινα και ασπρα για τη μικρη για παραδειγμα. και οι πετσες λαδοπανα κτλ να μην ειναι ασπρα αναγκαστικα ωστε να φαινονται κοι οι νιφαδες που θες να βαλεις

Ψάχνοντας βρήκα αυτό http://www.emthrace.org/shop/toys/723-xlina-kouti.html

κι αυτό http://www.emthrace.org/shop/toys/725-xlina-kouti.html

Για ιδέες το δείχνω

Κάποια θέματα που σκέφτηκα είναι

1. Πεταλούδα

2. Λουλούδια

3. Πριγκίπισσα

4. Νεράιδα

5. Μπαλαρίνα

πριγκιπισσα, νεραιδα νομιζω ειναι συνηθες.

λουλουδια μπορεις να βαλεις τα αλεξανδρινα που ειναι εκεινης της εποχης. ειναι ωραια, κοκκινα και μπορεις να τα εχεις και για στολισμο. τωρα που τοσ σκεφτομαι μπορεις να τα εχεις για στολισμο και στη χριστουγννιατικη βαφτιση.

Τόπικ για Χριστουγεννιάτικες Bαπτίσεις !

edit admin εξαιτίας συγχώνευσης

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!! (multipage.gif1 2 3 4)

δεν ξερω τι απο ολα υατ θα σε βηθησει ςπιθανον.

Γειά σας,

για χριστουγεννιάτικες βαπτίσεις μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

τόπικ για χριστουγεννιάτικες βαπτίσεις

βοηθεια με το θεμα της βαπτισης

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...