Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

"Μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια πριγκιπισσα που την ελεγαν Χιονατη. Ειχε ομως μια κακια μητρια που ρωτουσε καθε μερα τον μαγικο της καθρεφτη: "Καθρεφτη, καθρεφτακι μου, ποια ειναι η πιο ομορφη;" κι εκεινος της απαντουσε: "Εσυ βασιλισσα μου!". Μια μερα ο καθρεφτης της απαντησε πως ηταν η Χιονατη και η βασιλισσα απο το θυμο της διεταξε εναν κυνηγο να τη σκοτωσει. ο κυνηγος ομως τη λυπηθηκε και την αφησε στο δασος. εκεινη βρηκε καταφυγιο στο μικρο σπιτακι των 7 νανων που την καλοδεχτηκαν και την περιποιηθηκαν. μια μερα ομως ο καθρεφτης ειπε στη κακια βασιλισσα πως η Χιονατη ζει και μενει στο σπιτι των νανων. μεταμορφωνεται λοιπον σε φτωχη γριουλα παιρνει κι ενα καλαθι με δηλητηριασμενα μηλα και χτυπαει την πορτα της. "σε παρακαλω κοριτσι μου, ειμαι φτωχη. παρε ενα μηλο να με βοηθησεις". και η καλοκαρδη πριγκιπισσα παιρνει το μηλο, το δαγκωνει και λιποθυμα. οταν επεστρεψαν οι νανοι τη νομιζαν για νεκρη και την εβαλαν σε ενα γυαλινο φερετρο. εκεινη την ωρα ενας ομορφος πριγκιπας διεσχιζε το δασος. ειδε τη Χιονατη και θαμπωθηκε απο την ομορφια της. εσκυψε τη φιλησε κι αμεσως τα μαγια λυθηκαν. η Χιονατη κι το πριγκιποπουλο παντρευτηκαν μετα απο λιγο καιρο. κι εζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα."

καπως ετσι το φανταζομαι και το προσκλητηριο σου να ειναι διπτυχο, σαν παραμυθακι κι απ' εξω μπορεις να κανεις φωτομονταζ το προσωπο της κορης σου πανω στης Χιονατης. μεσα απο τη μια μερια θα γραφει το παραμυθι κι απο την αλλη, ενα λιτο κειμενο του τυπου "θα ηταν χαρα μας να παρεβρεθειτε στη βαπτιση της κορης μας κλπ"

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

το προσκλητηριο θα ειναι φωτογραφια

η μπεμπα με στεμα κ τσαντακι χιονατης, κρατωντας ενα μηλο

και φοντο πισω το δασος με το σπιτακι των νανων και γυρω γυρω της οι 7 νανοι

Το εχω ηδη αρχισει να το δουλευω

Απλα θελω να "κολλησω" ενα σχετικο ποιηματακι

aaK3p3.png FCDMp3.png

ωραιο ακουγεται! προσαρμοσε μονο το ποιηματακι οσο γινεται στο παραμυθι κατα τη γνωμη μου.

Ευχαριστω βρε φιλεναδα

γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας!

Στερεψα..........

ηθελα να λεω καπου και για τον πριγκηπα κ το μηλο........και να εβγαζα το πρωτο 4στιχο που ειναι απο τα ετοιμα!

aaK3p3.png FCDMp3.png

Διαφημίσεις

"εχουμε μια πριγκιπισσα που Χιονατη τη φωναζαμε εως τωρα και για το ονομα της το κανονικο ηρθε η ωρα.

μηλο μαγεμενο δαγκωσε και κοιμηθηκε γλυκα, μα ο πριγκηπας τη φιλησε και ξυπνησε ξανα.

στο ομορφο δασος με τους 7 νανους γιορτη θα στησουμε, να ειστε ολοι εκει να μας δειτε να τη βαπτιζουμε"

πως σου φαινεται;

XI64p2.pngtk60p2.png

kornilia Το κειμενακι πολυ ωραιο...θελει επεξεργασια βεβαια :roll:

Αλλα μπορω να στηριχτω σε αυτο Σ ευχαριστω για τις ιδεες

ladycat Οσο για το προσκλητηριο, οπως ειπα, αρχισα να το δουλευω...

αλλα δεν ξερω που να το ανεβασω για να καταλαβετε τι εννοω...

Μπορειτε να μου πειτε, εσεις που ανεβαζετε?

aaK3p3.png FCDMp3.png

αν το εχεις στον υπολογιστη σου, θα το ανεβασεις στο photobucket ή σε καποιο παρομοιο site και θα αντιγραψεις εδω τον κωδικο που αρχιζει απο . μολις βαλει διαφημισεις το νησι θα σας ανεβασω και το δικο μου

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Βρε Κορνηλία μου τί ωραίο site είναι αυτό. Πού πάτε και τα ξετρυπώνετε δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον δουλεύετε και για όλες εμάς που δεν σκαμπάζουμε από τέτοια!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

δεν ειναι τελειο; εγω εχω τρελλα με τα site που τροποποιεις φωτο και τετοια. το δικο μου προσκλητηριο το εφτιαξα μονη απο την αρχη. μου φαινεται οτι το ιδιο εχει κανει και η irev.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Κορνηλία μου,το προσκλητήριό σας είναι απίστευτο!!Πάρα πολύ ρομαντικό!!

Τώρα το είδα,γιατί έλειπα τόσες μέρες.

Irev,o γιος σου είναι ένας κούκλος!!

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα

οντως χαθηκα......... στο διαστημα...:tongue:

Πολυ τρελλα κ κουραση ... με 2 παιδια, δουλεια κι ενα σπιτι που ολο δουλειες θελει...

Περιμενω να παρω λεφτα απο τη δουλεια (μου χρωσταει εναμιση μισθο ο τυπος...μεγαααλη ιστορια...) για να παρω τα υλικα για τις μπομπο κ να αρχισω "να δημιουργω'

Οσο για τη φωτογραφια, σορρυ αλλα δε μου αρεσει να βαλω μονο το προσωπακι της

Φανταζομαι κατι αντιστοιχο με του Στελιου

Αυριο το πρωι θα παω και στο φωτογραφο να ακουσω την καμπανα!!!χιχι Τον εκλεισα τηλεφωνικα να μαι σιγουρη οτι τον καβατζωσα (με ξερει 15 χρονια) απλα πρεπει να παω να μου πει για τα μπικικινια και να συνεοηθω για τα προσκλητηρια

Αυτα κοριτσαρες

φιλακια στα μωρουλια σας!

aaK3p3.png FCDMp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
κοριτσακια τι κανετε; εγω φτιαχνω μανιωδως μαρτυρικα! πως σας φαινεται;

τα κρικακια θελουν λιγο φτιαξιμο βεβαια...

009.jpg

Πολύ όμορφα! Αυτό το φανταστικό αγγελάκι που το βρήκες??

EkcAp3.png

πωπω απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως εχεις βρει κατι σχετικο με την χιονατη. εχω αρχισει να απογοητευομαι!!!

μην ανησυχεις, κατι θα βρω και για σενα!

Πολύ όμορφα! Αυτό το φανταστικό αγγελάκι που το βρήκες??

τα βρηκα στο ebay. βασικα ηταν σκουλαρικια και ο πωλητης μου τα αφησε μιση τιμη λογω ποσοτητας.

τελεια τα μαρτυρικα!!!!

σ' ευχαριστω πολυ! ολες σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

XI64p2.pngtk60p2.png

τα μεταλλικα σιγουρα μπορεις. τα αλλα ειναι πιο ομορφα, αλλα τα σκοτωνει που ειναι πλαστικα νομιζω. παντως μην ανησυχεις. ο,τι αλλο πεσει στην αντιληψη μου θα σε ενημερωσω. θα σου πω που θα πας και για τα υπολοιπα. (παραμανες, σταυρουδακια και κρικακια). παντως στειλε κανενα μηνυμα στους πωλητες, να τους πεις τι ποσοτητα θες, για να σου δώσουν προσφορα. αν δεν εχεις λογαριασμο στο ebay, μπορω να το κανω εγω για σενα.

XI64p2.pngtk60p2.png

και κατι τετοιο θα μου αρεσε για το θεμα της Χιονατης

http://cgi.ebay.co.uk/5pcs-Lucite-Tinted-Red-Apple-Charms-19x24mm-/350428899299?pt=UK_Crafts_Beads_CA&hash=item519730a7e3#ht_3549wt_905

edit τα συγκεκριμενα μολις ειδα οτι ειναι πολυ μεγαλα για μαρτυρικο, αλλα υπαρχουν αλλα πολλα παρεμφερη, αν σου αρεσει σαν ιδεα.

XI64p2.pngtk60p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...