Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

κι ομως ξεκινησα. εκλεισα την εκκλησια, παρελαβα τα σκουλαρικια-μαρτυρικα και τη κουκλα για τη λαμπαδα, πηραμε το σταυρο, τα υλικα για τις μπομπονιερες και σχεδιασα το προσκλητηριο. τωρα, λογω εκπτωσεων, θα κοιταξω μηπως βρω και τι θα βαλω.

Kαλέ εσύ έχεις κάνει πάρα πολλά!Τα βασικότερα δηλαδή.Μπράβο σου,τις μπομπονιέρες φυσικά δεν είναι ανάγκη να τις φτιάξεις από τώρα.Έχεις πάρα πολύ χρόνο μπροστά σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που το θυμήθηκα avirginia,το καλοκαίρι του 2009 είχα πάει σε βάφτιση με θέμα άσπρο-κόκκινο,χωρίς να είναι φράουλα ή κεράσι. Μπομπονιέρα κουτάκι κόκκινο με λευκό πουά,που μέσα είχε ένα δερμάτινο βραχιολάκι,από αυτά που φτιάχνουμε εύκολα όσοι ασχολούμαστε με το κόσμημα.Στολισμό δεν πολυθυμάμαι,αλλά είχε καρότσι παγωτατζή,το οποίο είχε κόκκινη τέντα και έμοιαζε λίγο με αυτά που βλέπεις στην Ιταλία. Μπορείς δηλαδή να παίξεις με το χρώμα,χωρίς να έχεις συγκεκριμένο θέμα.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εφαγα φλασια!!!

Μεσα στην εκκλησια θα βαλω τουλια στην κολυμπηθρα και στα κολωνακια

Τι θα μπορουσα να κρεμασω επανω???

Μικρές όμορφες συνθέσεις με φύλλα,κλαδιά και μηλαράκια???

Ή κάθε έναν από τους 7 νάνους??Σε πολύ μικρό μέγεθος φυσικά.Αν σε αφήσουν βέβαια.

Κορνηλια

ειναι πολυ ωραια

Κι εγω ειχα ψαξει αλλα ειχα βρει τα μισα

Το προβλημα ειναι πως οσα μου αρεσαν περισσοτερο δεν στελνουν Ελλαδα βεβαια...

cristina112 εννοειται πως περιμενω πμ ;)

μην σε ανησυχει αν λεει οτι δεν στελνει Ελλαδα. κι εμενα ετσι ελεγε, αλλα οταν του ειπα οτι θελω 100 κομματια δεχτηκε χωρις κουβεντα!

XI64p2.pngtk60p2.png

Κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση αλλα δεν μπορω να μην αγχωνομαι

Βεβαια ειμαι κι αγχωτικος τυπος απο μονη μου...τωρα γινονται κ ολα αυτα...

Για το θεμα δε σας ειπα? ΧΙΟΝΑΤΗ!!!!!!!

αααα και τελικα 13Μαρτη γιατι 6 που λεγαμε ειναι το τριημερο της Καθαρας Δευτερας και αρκετοι θα λειπουν

Εκανα αιτηση στα ΚΕΠ για τη ληξ πραξη γεννησης γιατι δεν βρηκα καμια στο σπιτι

Ελπιζω ως την Παρασκευη να ερθει για να κλεισω εκκλησια κ φωτογραφο

Επισης κορτισια, η αληθεια ειναι πως σκεφτομαι οτι η μικρη μου θα ειναι ριγμενη σε σχεση με τον αδερφο της

Οχι οτι εκει εκανα υπερπαραγωγες, αλλα τουλαχιστον ενα στολισμο με τουλια μεσα (μονη μου), μπαλονια εξω (εταιρεια) και μια ανιματερ που μοιραζε δωρακια στα παιδακια...τα ειχα...

Τωρα δε με βλεπω να καταφερνω παρα μεσα στολισμο που θα κανω παλι μονη μου...

Πειτε αν βρειτε κατι για χιονατη

ή κανενα εντυπωσιακο φορεματακι για τη μικρη σε λευκο με κοκκινο

φιλιααααααα

δεν θελω να σε αγχωσω, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κλεισεις τη συγκεκριμενη ημερομηνια, γιατι πεφτει μεσα στη Σαρακοστη!

XI64p2.pngtk60p2.png

επισης ξεχασα να σας πω οτι τυπωσα και υγρα μαντηλακια που θα τα δινω μαζι με το γλυκο! μου στοιχισαν 65 ευρω με τα μεταφορικα. απλα επρεπε να παρω το λιγοτερο 500 κομματια.

XI64p2.pngtk60p2.png

Καλημερα!

Μικρές όμορφες συνθέσεις με φύλλα,κλαδιά και μηλαράκια???

Ή κάθε έναν από τους 7 νάνους??Σε πολύ μικρό μέγεθος φυσικά.Αν σε αφήσουν βέβαια.

Ωραια ιδεα

Εχεις δει πουθενα τιποτα σχετικο?

δεν θελω να σε αγχωσω, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κλεισεις τη συγκεκριμενη ημερομηνια, γιατι πεφτει μεσα στη Σαρακοστη!

Οχι εχω ρωτησει

Γαμους δεν κανουν τη σαρακοστη

aaK3p3.png FCDMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!!

Κορνηλία μου,η ιδέα σου με τα υγρά μαντηλάκια είναι τέλεια!!Πού την έκανες,αν επιτρέπεται???

Να σας πω ότι βαφτίσεις γίνονται σίγουρα μέσα στην Σαρακοστή,διότι πήγα σε δύο μάλιστα την προηγούμενη χρονιά,σε αυτή την περίοδο.

Για τις συνθέσεις που είπα για μέσα στην εκκλησία...έχω δει κατά καιρούς κάτι ψεύτικα καραμελωμένα μηλαράκια,αλλά δεν θυμάμαι πού...ίσως βρεις σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας,που έχουν και διάφορα τέτοια στολίδια.Θα μπορούσες να βάλεις κάποια κλαδιά σαν βάση,λίγα φύλλα,ας είναι και ψεύτικα για να σου μείνουνε και επάνω να κολλήσεις με σιλικόνη τα μήλα. Ή να τα σταθεροποιήσεις με πολύ λεπτό σύρμα.Αν βρεις και καμιά μικρή ξύλινη φιγούρα νάνου και ταιριάζει,την βάζεις κι αυτή.Και φυσικά πολλές κορδέλες στα χρώματα της Χιονάτης.Φωτογραφίες δεν έχω να βάλω,γιατί το έβγαλα από το μυαλό μου,αλλά θυμάμαι ότι κάπου εδώ μέσα έχει διακόσμηση με μήλα,από γνωστή επιχείρηση.

Ρώτα καλού κακού στην εκκλησία προτού τα φτιάξεις...μήπως και πέσεις σε τίποτα περίεργους και δεν αφήνουν...

Κορνηλια μαλλον μονη μου θα τα φτιαξω...

Βρηκα καποιες συνταγες απλα η ανησυχια μου ειναι ποσο διατηρουνται

Επισης, μου ειπαν σε ζαχαροπλαστειο ου τα ειχαν κανει μια φορα Οτι υγροποιηθηκαν μεσα στο σελοφαν, πανιασε το μηλο κι ετρεχε η καραμελα

Γι αυτο λεει κ δεν τα ξανακανουν Κι αυτο με ανησυχησε βεβαια

Σαν δευτερη λυση σκεφτηκα μπισκοτα μηαλο με κοκκινη ζαχαροπαστα σε στικακι

Πως σας φαινεται?

Χριστινα, Στην εκκλησια οταν ρωτησα για στολισμο μου λεει ο παππας "Δεν εχουμε εμεις εδω τετοια προβληματα κοριτισ μου"

Ακομα κι εκει που ειχα κανει του Στελιου που δεν ηθελαν τρελλα πραγματα. Τουλια στην κολυμπηθρα κ στα κολωνακια με ειχαν αφησει

aaK3p3.png FCDMp3.png

Aφού δεν έχουν πρόβλημα με τον στολισμό,κάνε ότι σου αρέσει.

Τα μπισκότα σαν ιδέα μου αρέσουν πάρα πολύ...και είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθούν και κυρίως ότι θα τα φάνε όλοι.Πάντως μπορείς να κάνεις και λίγα μηλαράκια σαν μέρος του στολισμού και όποιος θέλει,ας τα φάει και αυτά!

τα μαντηλακια τα εφτιαξα εδω http://www.xxfresh.gr/.

irev αυτο που σου ειπαν στο ζαχαροπλαστειο μπορει να συνεβει καλοκαιρι. αν δεν βαλεις σελοφαν; οι πλανόδιοι νομιζω οτι τα πουλουσαν σκετα. παντως και τα μπισκοτακια ειναι πολυ ωραια ιδεα. κοιτα κι εδω http://www.chocolategraphics.gr. φτιαχνουν σοκολατες με λογοτυπο και κειμενο, τα οποια μπορεις να ντυσεις με κοκκινα και κιτρινα πουγκια απο οργαντζα

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία Κορνηλία μου!!

Πάντως μεγάλη ποσότητα είναι τα 500...πρέπει να δίνεις 2-3 στον καθένα...ή μπορείς να βάλεις και δίπλα στο πιάτο τους στο τραπέζι,αν θα κάνεις.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία Κορνηλία μου!!

Πάντως μεγάλη ποσότητα είναι τα 500...πρέπει να δίνεις 2-3 στον καθένα...ή μπορείς να βάλεις και δίπλα στο πιάτο τους στο τραπέζι,αν θα κάνεις.

το μεγαλο γελιο ειναι οτι εγω κατεληξα με 700! ηρθε η παραγγελια και μου ειχαν βαλει αλλο αρωμα απο αυτο που τους ειχα ζητησει και ο κυριος εκει προθυμοποιηθηκε να μου τα αντικαταστησει. εγω του ειπα πως δεν ειναι και σοβαρο το λαθος και πως δεν υπηρχε λογος. και σε δυο ημερες μου ερχονται αλλα 200 με το σωστο αρωμα δωρο! ετσι κι αλλιως δεν θα τα επαιρνα μετρημενα, μηπως και καποιος θελει και δευτερο. τωρα βεβαια θα βαλω και στο τραπεζι. μηπως ομως δεν θα φανει ωραιο; για πειτε και πως σας φαινεται. ωραιο;

SOFOU.jpg

XI64p2.pngtk60p2.png

ΤΕΛΕΙΟ!!!Και το σχεδιάκι με το αγγελάκι είναι απίθανο!!Εσύ του το έδωσες ή είχε αυτός διάφορα και διάλεξες??Πάντως μπράβο του για την κίνηση που έκανε...να τα βάλεις και στο τραπέζι...θα αρέσει πολύ σε όλους και θα θελήσουν να το κρατήσουν και για αναμνηστικό.Να δεις που δεν θα σου μείνει ούτε ένα στο τέλος!

το μονο που εχουμε αποφασισει ειναι να βαλουμε δυο πολυ μεγαλα φτερα αγγελου στις δυο κολωνες που εχει η εκκλησια πριν την εισοδο και απο εκει να ξεκινανε δυο μακρια χρυσα υφασματα που θα φτανουν μεχρι κατω και θα σχηματιζουν και το διαδρομο. τα υπολοιπα θα τα αναλαβει το ανθοπωλειο. μεσα στην εκκλησια σκεφτομαι να στολισω μονο τη κολυμπηθρα. καθε ιδεα ευπροσδεκτη απο εκει και περα.

XI64p2.pngtk60p2.png

τα μαντηλακια τα εφτιαξα εδω http://www.xxfresh.gr/.

irev αυτο που σου ειπαν στο ζαχαροπλαστειο μπορει να συνεβει καλοκαιρι. αν δεν βαλεις σελοφαν; οι πλανόδιοι νομιζω οτι τα πουλουσαν σκετα. παντως και τα μπισκοτακια ειναι πολυ ωραια ιδεα. κοιτα κι εδω http://www.chocolategraphics.gr. φτιαχνουν σοκολατες με λογοτυπο και κειμενο, τα οποια μπορεις να ντυσεις με κοκκινα και κιτρινα πουγκια απο οργαντζα

Τι να σου πω, μπορει να ηταν καλοκαιρι Η αληθεια ειναι οτι και στους παγκους δεν τα βλεπω πια. Οσο για τα σοκολατενια πολυ ωραια αλλα σιγουρα πανακριβα για την τσεπη μου

kornilia ωραια η πετσετα/μαντηλακι Οσο για το στολισμο νομιζω πως θα ειναι τελεια οπως τα περιγραφεις. Και δλδ τα υφασματα θα απλωνονται στα σκαλια? Και τι θα βαλεις πανω? Κερια ?...

Σκεφτηκα επισης εξω να φτιαξω μια μεγααααλη μηλια απο φελιζολ

Δεν ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια... Πως σας φαινεται σαν ιδεα? Και φελιζολ που θα μπορουσα ν απρω τοσο μεγαλο κομματι?

aaK3p3.png FCDMp3.png

Σκεφτηκα επισης εξω να φτιαξω μια μεγααααλη μηλια απο φελιζολ

Δεν ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια... Πως σας φαινεται σαν ιδεα? Και φελιζολ που θα μπορουσα ν απρω τοσο μεγαλο κομματι?

Μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ είπε ότι τα πιο φτηνά τα έχει ένα μαγαζί στην στοά Άνθιμου Γαζή 9,στο κέντρο της Αθήνας.Και έχει όλα τα μεγέθη,από πολύ μικρό μέχρι πολύ μεγάλο.

Να ΄μαι και εγώ!!

Κορνηλία μου, μου αρέσουν πολύ τα μαντηλάκια σου! Και εννοείται ότι μπορείς να τα βάλεις και στο τραπέζι. Μια χαρά θα φαίνονται! Άσε που αρωματικά μαντηλάκια για μετά το φαγητό δίνουν σε πολλά καλά εστιατόρια, οπότε μου φαίνεται και όμορφη και κυριλάτη ιδέα!! :wink:

Irev για τη διακόσμηση σου σκέφτηκα, σύνθεση από κανέλα και ψεύτικα μηλαράκια! Σίγουρα θα έχεις δει, που βάζουν τις κανέλες (ξυλαράκια) διαγώνια ας πούμε και στη μέση ένα μηλαράκι. Άσε που με τις κανέλες θα μοιρίζει και πολύ ωραία! Τι λες?

Όσο για το γλυκάκι σου, η ζαχαρόπαστα μου φαίνεται πιο ασφαλής σαν ιδέα! Θα υπάρχουν και πολλές συνταγες φαντάζομαι για να τα φτιάξεις!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...