Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Πολυ όμορφα τα φρουτα !!!και επισης θα μπορούσες να επικεντρωσεις στα κοκκινα φρουτα: μηλα, φραουλες ,κερασια, φραμπουαζ

Ετσι μπορεις να παρεις και ιδεες για το γλυκο: γλυκό του κουταλιου ή μαρμελαδα ή ταρτακια

επίσης ετσι ξεφευγεις και απο το ροζ , φουξια , κλπ

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ εχω να σου προτεινω σαν θέμα βαπτισης μαργαρίτες ή ζερμπερες που εχουν πιο χρώμα.Μπορεις το προσκλητηριο να το κανεις με μαργαριτες (κοιτα αυτο http://www.gamos-shop.gr/prosklitiria-vaptisis?start=20 το 032β),μπομπονιερα ενα πουγκι στολισμενο με το αντιστοιχο λουλουδι (http://123-mpomponieres.gr/c.Mpomponieres-Vaptisis.53358.html BVPL80085)στολισμος τραπεζιου γυαλα με νερο και μαργαριτες ,μπορεις ακομα και το φορεμα της μικρης να ειναι στο ιδιο concept καθως και για γλυκακια να φτιαξεις μονη σου μαργαριτες με αμυγδαλοπαστα,τα εχω φτιαξει και δεν ειναι δυσκολα!Συγνωμη αν σε κουρασα!Ελπιζω να σε βοήθησα

Για κοριτσακι για Οκτωμβριο?χζεχεχε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσακια...χαθηκα γιατι ειχα μεινει χωρις pc...

μπηκα τωρα και ειδα πολλες ιδεες σας

Τα φρουτα δεν με τρελλαινουν σαν ιδεα.

Περισσοτερο μου αρεσει το θεμα μπαλετο (πουεντ...κλπ...) αλλα και

- αξεσουαρ ( παπουτσια -τσαντες - καπελα)

οπως ειπε η eirinibyronas

Για πες τιποτα πιο συγκεκριμενο...

Μπομπονιερα παπουτσακι πηρα χτες.. ηταν πολυ ομορφη.. κ μαλιστα επειδη ηταν διδυμα πηραμε ενα ροζ κ ενα γαλαζιο..

Από τι μου ειπε τα πηρε πολυ οικονομικα κ μαλιστα on line.. δεν ξερω απο που... θα ρωτησω.

Μηπως ρωτησες απο που τα πηρε?

εγω ειχα μπαλαρινες θεμα. ειχα βρει μπομπονιερες point shoes και προσκλητήριο και η νονά ειχε βρει τα υπόλοιπα

εχεις δικιο ειναι πολυφορεμένο θεμα

Εχεις ανεβασει πουθενα φωτο ???

Πες μου περισσοτερα αν μπορεις σε παρακαλω...Απο που τα πηρες, τιμες...κλπ...

aaK3p3.png FCDMp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σου irev! Θα ήθελα να μου πεις αν τελικά σκεφτηκες τιποτα για την βάπτιση της μικρής σου...Εγώ έχω καιρό ακόμα μιας και η βάπτισης θα γίνει περίπου Σεπτέμβρη αλλά διαβάζοντας τις τόσο όμορφες ιδέες των κοριτσιών είπα σιγά- σιγά να αρχίσω να ψάχνω για να τα οργανώσω όλα τέλεια!

Άλλωστε είναι το πρώτο μου μωράκι και δεν έχω πείρα....

Για πείτε βρε κορίτσια καμία ιδέα....Πως βρίσκω τι θέμα ταιριάζει?

Από χρώματα θα μου άρεσε να κυριαρχεί το λευκό και το κουφετί....Μήπως όμως είναι πολυφορεμένο?:?:?:

ποιο Σεπτεμβρη καλε? τωρα το 2010?

και λες εχεις καιρο...

Ετσι ελεγα στο γιο μου κ τελικα ετρεχα τελευταια στιγμη... εγω θα σου ελεγα να οργανωθεις

Κοιτα τωρα, οσο αφορα το θεμα, στο γιο μου για παραδειγμα επειδη το τραγουδακι "αχ κουνελακι" τον ηρεμουσε απο το μαιευηριο ακομα...Κι επειδη κι ενα απο τα πρωτα του παρατσουκλια ηταν το "κουνελος" Του ειχα κανει θεμα κουνελι

Τωρα οσον αφορα τα χρωματα, ειχα κανει λαχανι-πορτοκαλι απλα γιατι βαριεμαι να βλεπω ολο γαλαζιο στις αγοριστικες βαφτισεις

Επισης, νομιζω οτι παιζει ρολο κ η εποχη

Για παραδειγμα εγω θα βαφτισω τη μικρη Γεναρη κι ενω μου αρεσει σαν θεμα τα φρουτα δεν το προτιμω λογω εποχης

aaK3p3.png FCDMp3.png

γεια σου irev. ειμαι στην ιδια φαση με σενα. απο τωρα ψαχνομαι για το θεμα και τα χρωματα της βαφτισης της κορης μου. φαντασου οτι εμενα θα γινει κατα το Μαϊο. εγω κατεληξα σαν θεμα τα αγγελακια και χρωματα λευκο και χρυσο. θελω να τα φτιαξω ολα μονη μου με τις νονες της. η βαφτιση θα γινει σ' ενα εκκλησακι και μετα το μυστηριο θα εχω catering στον ιδιο χωρο. ετσι λοιπον σκεφτομαι τη διακοσμηση του χωρου να την κανω μονη μου κι αυτη. ειναι δυσκολο, σχετικα θεμα, αλλα ελπιζω αν δυσκολευτω πολυ να βρω υλικα τη περιοδο των χριστουγεννων. την ιδεα τη πηρα απο το evendi.gr και σου παραθετω το συνδεσμο να το δεις.

http://www.evendi.gr/D91A0BED.el.aspx

XI64p2.pngtk60p2.png

ποιο Σεπτεμβρη καλε? τωρα το 2010?

και λες εχεις καιρο...

Ετσι ελεγα στο γιο μου κ τελικα ετρεχα τελευταια στιγμη... εγω θα σου ελεγα να οργανωθεις

Κοιτα τωρα, οσο αφορα το θεμα, στο γιο μου για παραδειγμα επειδη το τραγουδακι "αχ κουνελακι" τον ηρεμουσε απο το μαιευηριο ακομα...Κι επειδη κι ενα απο τα πρωτα του παρατσουκλια ηταν το "κουνελος" Του ειχα κανει θεμα κουνελι

Τωρα οσον αφορα τα χρωματα, ειχα κανει λαχανι-πορτοκαλι απλα γιατι βαριεμαι να βλεπω ολο γαλαζιο στις αγοριστικες βαφτισεις

Επισης, νομιζω οτι παιζει ρολο κ η εποχη

Για παραδειγμα εγω θα βαφτισω τη μικρη Γεναρη κι ενω μου αρεσει σαν θεμα τα φρουτα δεν το προτιμω λογω εποχης

Γεια σου irev! Ναι για αυτόν τον Σεπτέμβρη λέγαμε ή Οκτώμβρη...Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα!! Αγχώθηκα τώρα!! :shock::shock::oops:

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει και να με ενημερώσει πάνω σε τέτοια θέματα...Ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες, η μητέρα μου μένει επαρχία οπόε μου είναι δύσκολο με το μωρό να τρέχω....

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κολλιτή μου για την βάπτιση του μπέμπη της το κανόνισε ένα μήνα πριν και ήταν οκ...Αλλά βέβαια τα ανέθεσε σχεδόν όλα σε εταιρία.

Γλυκούλι το θέμα που είχες για τον μικρούλη σου! Μήπως όμως λόγω της δυσκολίας του σε καθυστέρησε χρονικά....?

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....Βέβαια δεν με δεσμέυει κάτι μιας και δεν έχω κλείσει τίποτα ούτε εκκλησία, απλά ήταν μία σκέψη γιατί θα είναι σε καλή ηλικία το μικρούλι μου και επίσης δεν θα ήθελα να μας προλάβει ο χειμώνας....

Και τώρα τι κάνω??? από που ξεκινάνε???:oops:

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....Βέβαια δεν με δεσμέυει κάτι μιας και δεν έχω κλείσει τίποτα ούτε εκκλησία, απλά ήταν μία σκέψη γιατί θα είναι σε καλή ηλικία το μικρούλι μου και επίσης δεν θα ήθελα να μας προλάβει ο χειμώνας....

το πρωτο πραγμα που εχεις να κανεις ειναι να κλεισεις ημερομηνια στην εκκλησια που θελεις. μπορει να δυσκολευτεις να βρεις για Σεπτεμβριο - Οκτωβριο, γιατι τοτε πεφτουν μαζεμενες οι βαπτισεις. καλο τρεξιμο απο δω και περα κι ο,τι χρειαστεις ρωτα εμας, τους βετερανους του ειδους!

XI64p2.pngtk60p2.png

Γεια σου irev! Ναι για αυτόν τον Σεπτέμβρη λέγαμε ή Οκτώμβρη...Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα!! Αγχώθηκα τώρα!! :shock::shock::oops:

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει και να με ενημερώσει πάνω σε τέτοια θέματα...Ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες, η μητέρα μου μένει επαρχία οπόε μου είναι δύσκολο με το μωρό να τρέχω....

Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κολλιτή μου για την βάπτιση του μπέμπη της το κανόνισε ένα μήνα πριν και ήταν οκ...Αλλά βέβαια τα ανέθεσε σχεδόν όλα σε εταιρία.

Γλυκούλι το θέμα που είχες για τον μικρούλη σου! Μήπως όμως λόγω της δυσκολίας του σε καθυστέρησε χρονικά....?

γεια σου δαναη!κι εμεις βαφτιζουμε την μικρη μας στις 4 σεπτεμβρη κι εχω ηδη κλεισει την εκκλησια,το τραπεζι,τα βαπτιστικα,τις μπομπονιερες και τις προσκλησεις.να ξερεις οτι ο αυγουστος δεν μετραει γιατι ειναι κλειστα τα μαγαζια.οποτε εχεις μονο τον ιουλιο και τον σεπτεμβρη,μονο αν την κανεις τελος σεπτεμβρη.δες κι εδω μια λιστα με το τι χρειαζεσαι για την βαφτιση και καλες ετοιμασιες!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64982

• 1 month later...

Elenada σε ευχαριστώ πολύ! Μιας και δεν μας περιόριζε κανείς για την ημερομηνία (εκτός απο τον καιρό που φοβάμαι για να πω την αλήθεια) , έκλεισα για τέλος Νοεμβρίου! Νομίζω τώρα θα είμαι πιο άνετα, ήδη έχω ψάξει κιόλας λίγο. Σ ευχαριστώ πολύ για το λινκ που μου έστειλες με το τι χρειάζομαι!

Προς το παρόν είμαι ακόμα σε αναζήτηση λίγο πιο συγκεκριμένου θέματος...Εχω σχεδόν αποφασίσει ότι θα επικρατεί το κόκκινο, προς την πιο έντονή του απόχρωση μιας και μου αρέσει για χειμώνα και έχω βαρεθεί λιγααακι και το ροζ...

Εκτός απο τα φρούτα όμως δεν μου έρχεται κάτι άλλο!

Irev τι κάνεις? Πως τα πας εσύ με τις ετοιμασίες?Αποφάσισες τελικά θέμα? :-D

Προς το παρόν είμαι ακόμα σε αναζήτηση λίγο πιο συγκεκριμένου θέματος...Εχω σχεδόν αποφασίσει ότι θα επικρατεί το κόκκινο, προς την πιο έντονή του απόχρωση μιας και μου αρέσει για χειμώνα και έχω βαρεθεί λιγααακι και το ροζ...

Εκτός απο τα φρούτα όμως δεν μου έρχεται κάτι άλλο! :-D

μια σκεψη ειναι και οι καρδουλες, αλλα μαλλον θα θυμιζει την ημερα του αγιου βαλεντινου.

μια δευτερη σκεψη, που τη βρισκω και πρωτοτυπη ειναι να κανεις σαν θεμα το πουα. ολα σε κοκκινο φοντο με λευκο πουα και οι μπομπο σου να ειναι καπελακια, φορεματακια και παπουτσακια, ή απλως ενα ωραιο κουτακι.

XI64p2.pngtk60p2.png

Τι κανετε κοριτσακια?

Ετομασιες ακουω και τρελλαινομαι...και απο χαρα...αλλα και απο αγχος, γιατι θυμαμαι τι τρεξιμο ειχα ριξει!

Τα αγγελακια ειναι οντως πρωτοτυπα και το evendi απο οτι ειδα το ειχε κανει σε πληρη αρμονια...αν και μενα με παραπεμπει λιγο σε Χριστουγεννα...αλλα βεβαια, γουστα ειναι αυτα

Παντως ειναι ωραια εναλλακτικη και απο αποψη χρωματων γιατι θα συμφωνησω με τη Δαναη εχω ψιλο-βαρεθει ροζ για κοριτσια και σιελ για αγορια

Στο γιο μου ειχα κανει λαχανι-πορτοκαλι και θεμα κουνελι! Κι εκει ηθελε προσοχη οπως κ σε σενα κορνηλια γιατι εβρισκα πολλα πραγματα που εμοιαζαν με πασχαλινο λαγο.

Λοιπον εγω ειμαι αναμεσα σε 2 θεματα:

ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ...φουξια-λαχανι

ΧΙΟΝΑΤΗ...κοκκινο-κιτρινο

Και στα 2 εχω προβλημα με τα μπαλονια και θελει αρκετο ψαξιμο Αλλα γενικα η μπαλαρινα βγαινει πιο ευκολα γιατι στις μπομπο εχω πολλεεεεεες λυσεις και οικονομικες σε σχεση με τη χιονατη. Επισης, στο θεμα της χιονατης θα ηθελα ιδανικα να μοιρασω για γλυκο καραμελωμενο μηλο γλειφιτζουρι σαν αυτα που εχουν στα πανηγυρια και δεν εχω βρει πουθεναααα. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ?

aaK3p3.png FCDMp3.png

Διαφημίσεις

Επισης, στο θεμα της χιονατης θα ηθελα ιδανικα να μοιρασω για γλυκο καραμελωμενο μηλο γλειφιτζουρι σαν αυτα που εχουν στα πανηγυρια και δεν εχω βρει πουθεναααα. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ?

τι φοβερη ιδεα;! οντως τωρα που το λες εχουν χαθει αυτα τα μηλαρακια απο το προσκηνιο. μπορεις να ρωτησεις καποιον πλανοδιο με ποπ κορν, μαλλι της γριας ή ξηρους καρπους μηπως μπορεσει να σε βοηθησει. εγω ρωτησα τις προαλλες εναν για μαλλι της γριας που θελω εγω και μου εδωσε το τηλεφωνο του. σου το στελνω με π.μ.

XI64p2.pngtk60p2.png

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

ειναι πραγματι φοβερα, αλλα μηπως η κυρια το παρακανει με τις τιμες; ενα που ειδα εγω το εχει 19 δολαρια το τεμαχιο! παντως ειναι απιθανα και πολυ πρωτοτυπα για βαφτιση.

XI64p2.pngtk60p2.png

Συνονοματη σε ευχαριστω, αλλα ειναι οντως Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Α !!!!!!!!!

Χρειαζομαι 170-200.........Μην τρελλαθουμε κι ολας!

Οσο για το παγωτο χωνακι ειναι ωραιο σαν ιδεα, αλλα δεν μου αρεσει που περιμενει ο κοσμος ετσι στην ουρα...σαν σισιτιο... Ασε που εμας θα ειναι Γεναρης!

Κορνηλια σε ευχαριστω για το τηλ.

Επισης μια κοπελα βρηκε εδω

http://www.candyswirls.co.uk/prod_cat/category_16_toffee_apples.html

πολυ καλαααααααα Απαλ σκεφτομαι τι γινεται αν ετθουν κ δνε ειναι "οπως τα περιγραφουν"...

Σας ευχαριστω ολες!

aaK3p3.png FCDMp3.png

Και γιατί δεν τα φτιάχνεται μονες σας...

Απλή συνταγή για γλυφιτζουρια απο το internet , μηλαράκια πλημενα και μερικά καλαμακια για σουβλάκια

Σακουλάκια απο τον Μπαρκα ή το κεντρο , κορδελάκια για το κλεισημο και ...ετοιμα!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Οι καραμελες δεν με ενθουσιαζουν, απο την αποψη οτι θα ηθελα κατι πιο "θηλυκο" ας πουμε

Τα φρουτα ειναι πολυ ωραια ιδεα

Ειχα σκεφτει τα κερασακια...και γενικα τα χρωματα να ηταν κοκκινα για να ξεφθγω το πολυφορεμενο ροζ...αλλα Γεναρη μηνα......κερασια???...χλωμο

Ολα δικα μου τα θελω εεε....

Καμια αλλη μανουλα, καμια ιδεα? Δεν σας ερχετε τιποτα βρε κοριτσια?

Αγαπητη irev,

δεν ξέρω αν έχεις καταλήξει στο θέμα.

Θα σου πρότεινα το ΡΟΔΙ ως θέμα που και κόκκινο είναι και φρούτο του χειμώνα είναι και που λόγω εορτών μπορείς να βρεις και διακοσμητικά ρόδια σε πολύ ωραία βαθυκόκκινα χρώματα για να χρησιμοποιήσεις τόσο σε μπομπονιέρες όσο και σε προσκλητήρια.

Να φτιαξω μονη μου 170-200 γλειφιτζουρια????

Εργαζομενη γυναικα με 2 μωρα στο σπιτι? Τι ειμαι καλε? Υπερηρωας?......χαχαχα

Αλλο να τα συσκευασω και αλλο να τα "μαγειρεψω" κι ολας. Και στο γιο μου ειχα κανει γλυκο κουταλιου, αλλα δεν μαγειρεψα και το γλυκο---το πηρα σε 5κιλα, το εβαλα σε βαζακια, κουταλακια, τυπωσα καρτελακια, κορδελιτσες κλπ... αλλα ως εκει αντεχω. Ασε που αυτη τη φορα μαλλον θα φτιαξω και τις μπομπο...

Λοιπον, ηρθαν οι νονες μας σημερα και καταληξαμε στο θεμα:

ΧΙΟΝΑΤΗ με κοκκινο-κιτρινο...οποτε ξερετε κοριτσια...ψαχνοντας για τα δικα σας, οπου πεσει το ματι σας σε κατι σχετικο βαζετε λινκ!!!

χιονατη, μηλο, καθρεφτης, 7 νανοι...φορεματακι κοκκινο ή κιτρινο...κλπ

σας ευχαριστωωωωωωωωωω

aaK3p3.png FCDMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...