Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

irev

Recommended Posts

Κορνηλία μου,τα μαρτυρικά σας είναι τα πιο όμορφα που έχω δει μέχρι στιγμής!!!Μπράβο σου!!Σφίξε καλά τα κρικάκια,είναι κρίμα να χαθεί αυτό το υπέροχο αγγελάκι!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 296
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα μανουλες

κατ αρχην να σας πω τα νεα μου

Αλλαξα το φωτογραφο και δεν θα παω σε αυτον που ειμαστε πελατες 20 χρονια γιατι με βαρεσε στα αυτια ο τυπος!!! Και παρ ολο που του την ειπα, δεν μου εκοψε τπτ

Τεσπα, βρηκα αλλο γνωστο σε πολυ καλυτερη τιμη κ με μεγαλυτερες φωτο

kornilia μπραβο για τα μαρτυρικα

πωπω απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως εχεις βρει κατι σχετικο με την χιονατη. εχω αρχισει να απογοητευομαι!!!

Εχω χασει τη μπαλα μαλλον..........Κι εσυ θεμα χιονατη θες να κανεις?

Εχω βρει πολλααααα πραγματα και αναλογως και τι εχεις να διαθεσεις (εγω παραδειγμα πολλα τα απερριψα λογω τιμης, αλλα για σενα μπορει να ειναι οκ)

Κορνηλια, οι χιονατουλες απο το ebay, συγνωμη κι ολας αλλα κατα τη γνωμη μου οι περισσοτερες ειναι παραμορφωμενες (κινεζικα)

Και τα μηλαρακια που εβαλες στο τελος τα φερνει κ στην Κρητη

http://ftiaxtomonosou.forumotion.net/t380-topic

εγω παρειγγηλα τα δαγκωμενα (ειναι μικρουλικα) για να τα βαλω στις μπομπο εκτος απο τις χαντρες Το κεντρικο θεμα θα ειναι χιονατη-πριγκηπας μεταλλικο (σαφως μεγαλυτερο)

ΠΡΟΣΟΧΗ αν παραγγειλετε απο αυτον κανει καμια 20αραι μερες μες το νερο να τα στειλει (κι ας λεει 10-14) Ειχα παραγγειλει και στου γιου μου τη βαφτιση απο αυτον και τοσο εκανε Και τωρα ειναι ηδη 16μερες που περιμενω Οποτε να το κανετε πολυυυυυ νωρις

aaK3p3.png FCDMp3.png

Χιονατες καλημερα. υπαρχει κι αυτη η ιδεα, που μπορειτε να το κολλησετε πανω σε πουγκι ή κουτι.

http://cgi.ebay.com/PC49-Disney-Snow-White-Princess-Cinderella-Patch-Motif-/370413560222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563e5e619e#ht_610wt_905

XI64p2.pngtk60p2.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια!

Ναι irev μου κ εγω χιονατη με τους 7 νανους θελω να κανω αλλα εχω απογοητευτει γιατι δεν βρισκω πολλα πραγματα. νειραδουλα και πριγκιπισσα ειναι πολυφορεμενο.

Αυτο το φτιαξτο μονος σου τι ειναι? πως εκανες της παραγγελια? εγω εκανα ερωτηση στο φορουμ αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομη. μπορω να δω καπου τα προιοντα του. αν λεω να διαθεσω γυρω στο 1.5 ευρω για τις μπομπονιερες και να τις φτιαξω μονη μου βεβαια. αν εχεις βρει κιαλλα σε καλη τιμη στειλε μου. Ειδα στο εβαυ κατι χιονατες μεταλλικες που κρεμας στο κινητο αλλα ειναι τσιμπημενες. ελπιζω να βρω κατι απο το φτιαξτο μονος σου. αυτες οι χιονατες δεν ειναι μικρες για μπομπο?

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Κριστυ

τωρα θυμηθηκα

αυτο το μεγεθος νομιζω κανει για μαρτυρικο

http://ftiaxtomonosou.forumotion.net/t747-topic#1712

αυτα τα πλαστικα τι ειναι δεν εχω καταλαβει, ειναι πολυ ωραια κ σε πολυ καλη τιμη

sq3Zp2.png

Χιονατες καλημερα. υπαρχει κι αυτη η ιδεα, που μπορειτε να το κολλησετε πανω σε πουγκι ή κουτι.

http://cgi.ebay.com/PC49-Disney-Snow-White-Princess-Cinderella-Patch-Motif-/370413560222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563e5e619e#ht_610wt_905

βρισκω κι εγω καποια (μεταλλικα κυριως ειχα ψαξει) αλλα ηταν διαθεσιμα σε μικρη ποσοτητα ή πρεπει να κανεις bit. λες να επικοινωνησω με τον πωλητη να τον ρωτησω τιμη και εαν εχει διαθεσιμη ποσοτητα? εχω λογαριασμο στο ebay.

sq3Zp2.png

βρισκω κι εγω καποια (μεταλλικα κυριως ειχα ψαξει) αλλα ηταν διαθεσιμα σε μικρη ποσοτητα ή πρεπει να κανεις bit. λες να επικοινωνησω με τον πωλητη να τον ρωτησω τιμη και εαν εχει διαθεσιμη ποσοτητα? εχω λογαριασμο στο ebay.

οπωσδηποτε. ειδικα αν ειναι απο honk kong κατα 90% θα εχει ποσοτητα. λι εμενα τα αγγελακια σε δημοπρασια ηταν.

XI64p2.pngtk60p2.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια!

Ναι irev μου κ εγω χιονατη με τους 7 νανους θελω να κανω αλλα εχω απογοητευτει γιατι δεν βρισκω πολλα πραγματα. νειραδουλα και πριγκιπισσα ειναι πολυφορεμενο.

Αυτο το φτιαξτο μονος σου τι ειναι? πως εκανες της παραγγελια? εγω εκανα ερωτηση στο φορουμ αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομη. μπορω να δω καπου τα προιοντα του. αν λεω να διαθεσω γυρω στο 1.5 ευρω για τις μπομπονιερες και να τις φτιαξω μονη μου βεβαια. αν εχεις βρει κιαλλα σε καλη τιμη στειλε μου. Ειδα στο εβαυ κατι χιονατες μεταλλικες που κρεμας στο κινητο αλλα ειναι τσιμπημενες. ελπιζω να βρω κατι απο το φτιαξτο μονος σου. αυτες οι χιονατες δεν ειναι μικρες για μπομπο?

Αυτες που σου ειπα ειναι μικρες για μπομπο (κι εγω γι αυτο τις απερριψα). Νομιζα οτι θες κι εσυ για μαρτυρικα οπως η Κορνηλια

αυτα τα πλαστικα τι ειναι δεν εχω καταλαβει, ειναι πολυ ωραια κ σε πολυ καλη τιμη

Αυτα ειναι pvc. Σαν λαστιχιενια. Αν εχεις δει κατι μπρελοκακια τετοια που εχει στο τζαμπο με gummy bear κ ζωακια... Δε νομιζω οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις καπου.

Εγω τα εχω παραγγειλει για να στολισω το καφασακι με τα γλυκα.

Κι αυτο ειναι υφασματινο. Αυτο θα πηγαινε ωραια ραμενο σε πουγκι.

Επισης

http://neraidamit.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html

αυτο το εχει χωρις σμαλτο και ο ελξις γυρω στο 1ευρω και μου ειπε οτι το φτιαχνει κ με σμαλτο

Αυριο ομως θα παω απο εκει γιατι μου ειπε χτες οτι βρηκε 2 σχεδια ακομα, να δω δειγμα.

Ποσα κομματια μπομπο θες εσυ?

aaK3p3.png FCDMp3.png

που ειναι το καταστημα? αν βρεις ωραια θα παω κι εγω. εγω θελω τουλαχιστον 200 κομματια. δεν εχω αποφασισει βεβαια αν θα θα κανω αλλλη για μεγαλους αλλη για μικρους.

Αυτο που λες με την χιονατη και τον πριγκιπα απο το ελξις το βρηκες?

Βρηκα αυτ τα καθρεφτακια. πως σου φαινονται ταιριαζουν? και καλα "καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι ποιο ομορφη?"

http://www.narlis.gr/new_site/catalog/product_info.php?cPath=21_24_123&products_id=6004&osCsid=0a06830c7fb1ff29da1f8fc615919826

αν και δεν μου πολυαρεσουν γιατι ειναι ξυλινα, τα μεταλλικα ομως ειναι πανακριβα.

τι ειναι το σμαλτο? ειμαι και ασχετη τρομαρα μου!!!!

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

που ειναι το καταστημα? αν βρεις ωραια θα παω κι εγω. εγω θελω τουλαχιστον 200 κομματια. δεν εχω αποφασισει βεβαια αν θα θα κανω αλλλη για μεγαλους αλλη για μικρους.

Αυτο που λες με την χιονατη και τον πριγκιπα απο το ελξις το βρηκες?

Βρηκα αυτ τα καθρεφτακια. πως σου φαινονται ταιριαζουν? και καλα "καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι ποιο ομορφη?"

http://www.narlis.gr/new_site/catalog/product_info.php?cPath=21_24_123&products_id=6004&osCsid=0a06830c7fb1ff29da1f8fc615919826

αν και δεν μου πολυαρεσουν γιατι ειναι ξυλινα, τα μεταλλικα ομως ειναι πανακριβα.

τι ειναι το σμαλτο? ειμαι και ασχετη τρομαρα μου!!!!

Ειναι πολυ ωραια

Τα ειχα βρει κι εγω. Αλλα γινονται εισαγωγη ακριβως στα χρωματα που τα βλεπεις. Δε μπορουσα να παρω κοκκινο-κιτρινο μονο

Τα μεταλλικα που λες που τα ειδες?

Το ελξις ειναι στα Ιλισια (δουλευω κοντα) Ποτε ειναι η βαφτιση σας?

Ααα σμαλτο ειναι αυτο το χρωμα που βαζουν πανω το μεταλικο και το βαφουν.

Στο γιο μου ειχα κουνελακια με σμαλτο και να φανταστεις το εχω 2 χρονια στα κλειδια μου και δεν εχει παθει τιποτα. Υπαρχουν ομως και κακες ποιοτητες και θελει προσοχη γιατι στα χρεωνουν πολυ χωρις να αξιζουν.

aaK3p3.png FCDMp3.png

Ειναι πολυ ωραια

Τα ειχα βρει κι εγω. Αλλα γινονται εισαγωγη ακριβως στα χρωματα που τα βλεπεις. Δε μπορουσα να παρω κοκκινο-κιτρινο μονο

Τα μεταλλικα που λες που τα ειδες?

Το ελξις ειναι στα Ιλισια (δουλευω κοντα) Ποτε ειναι η βαφτιση σας?

Ααα σμαλτο ειναι αυτο το χρωμα που βαζουν πανω το μεταλικο και το βαφουν.

Στο γιο μου ειχα κουνελακια με σμαλτο και να φανταστεις το εχω 2 χρονια στα κλειδια μου και δεν εχει παθει τιποτα. Υπαρχουν ομως και κακες ποιοτητες και θελει προσοχη γιατι στα χρεωνουν πολυ χωρις να αξιζουν.

τα μεταλλικα δεν θυμαμαι που τα βρηκα, θυμαμαι ομως την τιμη 5.30 ευρω το ενα!!!!! εννοειται πως δεν διαθετω τοσα γι'αυτο και δεν το συγκρατησα.

Εσυ την μπομπο σου απο το ελξις θα την φτιαξεις?

Η βαφτιση θα γινει μεσα στον Σεπτεμβριο

sq3Zp2.png

τα μεταλλικα δεν θυμαμαι που τα βρηκα, θυμαμαι ομως την τιμη 5.30 ευρω το ενα!!!!! εννοειται πως δεν διαθετω τοσα γι'αυτο και δεν το συγκρατησα.

Εσυ την μπομπο σου απο το ελξις θα την φτιαξεις?

Η βαφτιση θα γινει μεσα στον Σεπτεμβριο

Α καλααααααα το μονο σιγουρο ειναι πως ουτε εγω διαθετω τοσα!

Με τσαντισε σημερα γιατι δεν εφερε τις χιονατες...τωρα καλη Τεταρτη

κατα τα αλλα τα υλικα του, κορδελες, τουλια, κουφετα ειναι πολυ φτηνα Απο εκει θα τα παρω

aaK3p3.png FCDMp3.png

Γεια σας κοριτσια

kornilia βεβαια ειναι πολυ νωρις...τα κουφετα θα σπανε δοντια...χιχι

Εχεις χρονο ;)

christy ο ελξις τελικα με εκνευρισε οσο δεν παει αλλο! Καθε μερα τηλεφωνιομαστε 10 μερες τωρα, για να καταληξει σηεμρα να μου πει οτι βρηκε αλλα ειναι μικρες. Βεβαια εσενα ισως σε ενδιαφερουν για μαρτυρικα, δεν ξερω

Και το φτιαξτομνοσου ΑΦΑΝΤΟΣ!!!!!!!! Ουτε καν μου απανταει

Ρε δεν πανε να ....νανανανα...που λεει και ο Παπακωνσταντινου Τα εχω παρει μιλαμε

Αν δε θες να πουλησεις κυριε, κλειστο το ρημαδι σου

Τεσπα Παρειγγηλα απο http://www.derismetal.com/ και θα τα εχω την Τεταρτη. Εσυ ομως που εχεις ακομα χρονο περιμενε γιατι μου ειπε μες το μηνα θα βγαλει κι αλλες χιονατες

Αυτααααα

Παρελαβα κ τα προσκλητηρια και το σ/κ εχουμε ετοιμασιες

Το επομενο θα ξεκινησουμε τις μπομπο

καλο βραδυ

aaK3p3.png FCDMp3.png

christy ο ελξις τελικα με εκνευρισε οσο δεν παει αλλο! Καθε μερα τηλεφωνιομαστε 10 μερες τωρα, για να καταληξει σηεμρα να μου πει οτι βρηκε αλλα ειναι μικρες. Βεβαια εσενα ισως σε ενδιαφερουν για μαρτυρικα, δεν ξερω

Και το φτιαξτομνοσου ΑΦΑΝΤΟΣ!!!!!!!! Ουτε καν μου απανταει

Ρε δεν πανε να ....νανανανα...που λεει και ο Παπακωνσταντινου Τα εχω παρει μιλαμε

Αν δε θες να πουλησεις κυριε, κλειστο το ρημαδι σου

Τεσπα Παρειγγηλα απο http://www.derismetal.com/ και θα τα εχω την Τεταρτη. Εσυ ομως που εχεις ακομα χρονο περιμενε γιατι μου ειπε μες το μηνα θα βγαλει κι αλλες χιονατες

τι πηρες τελικα? δεν ειδα τιποτα σχετικο με χιονατη η στραβη? απο τιμες τι λεει?

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

μεχρι αυριο τελειωνω τα προσκλητηρια Την επομενη βδομαδα να τα μοιρασουμε λεω...

Εεε μεχρι 25 του μηνα να τα εοχυν ολιο καλα δεν ειναι? Τι λετε? (θυμιζω οτι 13 Μαρτη βαφτιζομαστε)

Πεμπτη παραλαμβανω και τα υλικα για μπομπο.

Κριστυ, απο τιμες ειναι πολυ καλος Οσο για τις κουπες...δεν καταλαβα... το χασα Για μπομπο λες?

aaK3p3.png FCDMp3.png

Ναι...κ μενα οι κουπες δεν μου πολυαρεσουν Σορρυ κι ολας

Μονο σαν εξτρα δωρακι για τα μικρα παιδακια αν ηταν στο θεμα σου θα ου αρεσαν

Εχετε δει πουθενα νανακια? Κεραμικ, μαγνητακια ή στικ?

Τα σκεφτομουν για τα παιδακια

aaK3p3.png FCDMp3.png

και μενα οι κουπες δεν με ενθουσιαζουν γιαυτο το απεκλεισα, απογοητευτηκα ομως που δεν βρισκω τιποτα με θεμα την χιονατη για μπομπο και κουτι βαφτιστικων που σχεδον εχω αποφασισει να αλλαξω θεμα παροτι μου αρεσει πολυ! μαλλον θα κανω πριγκιπισσα αλλα με προβληματιζει παλι η μπομπο, τι θα δωσω στα αγορακια..

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!

sq3Zp2.png

κουτι βαπτιστικών μπορεις να παρεις ενα κουτι και να κολλησεις πανω την χιονατη.

το δικο μου ας πουμε ηταν ασπρο κουτι και ειχε πανω το καρουσελ και το ονομα του μικρου μου σε χαρτονι.ειναι απλο και πολυ ομορφο.

για μπομπονιερες δεν ξερω θα το ψαξω και θα σου πω

Καλημερα

Κριστυ για μπομπο εχω βρει χιονατουλες οπως σου ειπα σε μεταλλικο στοιχειο. Το βαζεις σε πουγκι, σε κουτι ή οπου αλλου θες

Επισης, αφου αργειτε ακομη, θα μπορουσες να περιμενεις και το Μαρτη που θα φερει κι αλλα σχεδια

Για το κουτι βαπτιστικων κ τη λαμπαδα ειναι οντως δυσκολο Ακομα το παλευουμε με τη νονα

Αλλα αυτα εσυ θα τα κανεις? Δε θα τα κανει η νονα?

Και η πριγκιπισα βεβαια ειναι ωραιο θεμα και σαφψς πιο ευκολο αφου κυκλοφορουν τοσα πραγματα

Και τι εννοεις μπομπο για τα αγορακια? Αλλη θα δινεις στους μεγαλους, άλλη στα κοριτσακια κι αλλη στα αγορακια?...ειμαι κι αγουροξυπνημενη...χαχα

aaK3p3.png FCDMp3.png

irev για το κουτι αν θες (το εχω πει και στη christy) εχω εναν ξαδερφο που ζωγραφιζει παιδικα δωματια και κουτια βαπτισης. τον ρωτησα και μου ειπε 100 ευρω και το κουτι δικο σου. αν σε ενδιαφερει να σου στειλω π.μ. τα στοιχεια του για να δεις και τη δουλεια του.

για τη λαμπαδα μια ιδεα ειναι να τη ντυσεις με κιτρινο τουλι και να ραψεις εδω και κει μηλαρακια σαν αυτα:

http://cgi.ebay.co.uk/WHOLESALE-40pcs-Lucite-Tinted-Red-Apple-Charms-19x24mm-/350428900108?pt=UK_Crafts_Beads_CA&hash=item519730ab0c#ht_3549wt_905

XI64p2.pngtk60p2.png

κι αλλη τρελλη ιδεα για τη λαμπαδα. αν ντυσεις τη λαμπαδα με στολη της χιονατης; καπως ετσι:

http://cgi.ebay.co.uk/Disney-M-S-Snow-White-fancy-dress-up-costume-BNWT-5-6yo-/260695390978?pt=UK_Clothes_Children_sFancyDress_RL&hash=item3cb2a7fb02#ht_2923wt_905

XI64p2.pngtk60p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...