Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΙΝΝΙΕ ΜΟUSE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 200
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θελω να μου πεις για τη τουρτα....τελεια!!!!! μα πολυ τελεια!!!!

μαρια γιακ!!!!! κανω λαθος ηρακλειο εισαι?

είμαι από Ιεράπετρα! λοιπόν η τούρτα ήταν μόνο το κεφάλι της minnie εσωτερικά με κέικ όλο το υπόλοιπο είναι τα αφρολέξ που φτιάχνουν της τούρτες. δηλαδή η δυο κάτω οροφή είναι μέσα ψεύτικη και από πάνω όλο με ζαχαροπαστα το κεφάλι είναι με κέικ και από πάνω ζαχαροπαστα.τα αυτακια ειναι μπισκότα που έφτιαξα και τα κάλυψα και αυτα με ζαχαροπαστα!

Διαφημίσεις

είμαι από Ιεράπετρα! λοιπόν η τούρτα ήταν μόνο το κεφάλι της minnie εσωτερικά με κέικ όλο το υπόλοιπο είναι τα αφρολέξ που φτιάχνουν της τούρτες. δηλαδή η δυο κάτω οροφή είναι μέσα ψεύτικη και από πάνω όλο με ζαχαροπαστα το κεφάλι είναι με κέικ και από πάνω ζαχαροπαστα.τα αυτακια ειναι μπισκότα που έφτιαξα και τα κάλυψα και αυτα με ζαχαροπαστα!

Συγχαρητήρια μπράβο σου !!! Εγώ δεν θα σκεφτόμουν αυτή την λύση είσαι και η πρώτη ! :-D

[/url]

δεν σε έχω ξεχάσει.... προσπαθώ να σου βρω το πατρόν για το κουτάκι να στο στείλω!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω να μου στείλεις και αν έχω απορία σου λέω :-D

[/url]

Συγχαρητήρια μπράβο σου !!! Εγώ δεν θα σκεφτόμουν αυτή την λύση είσαι και η πρώτη ! :-D

και εγώ τελευταία στιγμή το σκεφτηκα και ευτυχώς γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολο!!!

Απίστευτο!!!Ούτε που φαίνεται είναι τέλεια!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

Καλάααααααααα

Δεν πατε καλά.Ακομη δεν το κανατε επαγγελμα;

Εσεις ειστε πιο επαγγελματιες απο επαγγελματίες!!!!!!!!!!!

Εχω παθει πλάκα.....

Να ρωτησω;;;Χρειάζεται μηχάνημα για να κοπούν ετσι ωραία δαντελωτά και ολοστρόγγυλα;Η γινεται και χωρις;

Ζηλευω.Θελω και εγωωωωωωω!!!!!!

Αλλη μια ιδια σαν και εσας-χρυσοχερες- ειδα πριν λογο καιρο που ειχα παει σε παρτυ μιας γνωστης μου και ειχε μια κυρια, κοπελα, που της ειχε κανει θεματικο παρτυ.Οτι ειχε φτιαξει-φερει ηταν οοοοολα απιθανα και πρωτοτυπα.

Δεν ταχα ξαναδει.Επαθα και εκει...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω να μου στείλεις και αν έχω απορία σου λέω :-D

θέλεις να μου στείλεις το e-mail σου να σου στείλω όλες τις λεπτομέρειες για το κουτάκι μαζί με εικόνες!!!

Καλάααααααααα

Δεν πατε καλά.Ακομη δεν το κανατε επαγγελμα;

Εσεις ειστε πιο επαγγελματιες απο επαγγελματίες!!!!!!!!!!!

Εχω παθει πλάκα.....

Να ρωτησω;;;Χρειάζεται μηχάνημα για να κοπούν ετσι ωραία δαντελωτά και ολοστρόγγυλα;Η γινεται και χωρις;

Ζηλευω.Θελω και εγωωωωωωω!!!!!!

Αλλη μια ιδια σαν και εσας-χρυσοχερες- ειδα πριν λογο καιρο που ειχα παει σε παρτυ μιας γνωστης μου και ειχε μια κυρια, κοπελα, που της ειχε κανει θεματικο παρτυ.Οτι ειχε φτιαξει-φερει ηταν οοοοολα απιθανα και πρωτοτυπα.

Δεν ταχα ξαναδει.Επαθα και εκει...

[/μπορείς και χωρίς αλλά με το μηχάνημα κοβοντε πιο ωραία και πιο εύκολα!!!

Διαφημίσεις

ξερει μηπως καμια κοπελα που θα βρω χρωμα ζαχαροπλαστικης στην Αθηνα και κατα προτιμησω φυτικο χρωμα σ παστα? εχω κανει αναζητηση στο google αλλα δεν μπορω ν βρω καταστημα με ειδη ζαχαροπλαστικης

Χρώμα μπορείς να βρεις και σε μεγάλα σούπερ μαρκετ αλλά σε υγρή μορφή.Τώρα για πάστα δεν γνωρίζω

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

<a href=http://img502.imageshack.us/img502/3592/dsc05573sn.jpg' alt='dsc05573sn.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

επιτελούς τα κατάφερα να ανεβάσω foto

Σας ευχαριστώ όλες για την βοήθεια!!!!

καλα μας εχεις βαλει τα γυαλια μιλαμε! να σε ρωτησω πες μου πως εκοψες τα λουλουδατα στικς! θελω κι εγω να κανω αλλα δε ξερω πως! και τους κυκλους πες μου!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Μπράβο βρε μαράκι!!!Είναι απίστευτα...σαν επαγγελματικά!!!Μη σου πω κ καλύτερα...

Τέλεια όλα Μαρία !!!

Σε ευχαριστώ για το μαιλ σου για το κουτάκι

Οντως μας έβαλες σε όλες τα γυαλιά !!!

Τις απορίες μου τις κάλυψαν οι αλλες κοπέλες. Αλήθεια για την τσαντούλα έχεις το πατρόν να μου το στείλεις ?

Από ότι κατάλαβα έχεις πατρόν και πέρνεις χαρτόνι σε ότι χρώμα και σχέδια θες και το κόβεις και το τσακίζεις ?

[/url]

καλα μας εχεις βαλει τα γυαλια μιλαμε! να σε ρωτησω πες μου πως εκοψες τα λουλουδατα στικς! θελω κι εγω να κανω αλλα δε ξερω πως! και τους κυκλους πες μου!

έχει πάρει η κοπέλα του αδελφού μου ένα εργαλείο που κόβει κύκλους και το άλλο με το σχέδιο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...