Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όμορφα Camping κοντά στην Αττική αλλά όχι μέσα....

Stellinula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ τι διαβάζω...με το καλό!!!!

εδώ θα είμαστε και του χρόνου και θα σου πούμε καλύτερα camping!!

χεχε

πάντως και φέτος μπορείς να πας,χαλαρά όμως,όχι ήλιο,κούραση.

Καλυτερα να μην πάω...Τον ήλιο τον πίνω με το καλαμάκι και η κουραση είναι σίγουρη όταν πάμε διακοπές γιατί γυρίζουμε παντού και επιστρέφουμε πτωματάκια πίσω....Να μου πείς όμως πλέον θα κάνω άλλου είδους διακοπές...οικογενειακές και πρέπει να το συνηθίσω ε?

Βασικά έχουμε μια καλή προσφορά για δωμάτιο στην Σαντορίνη...Οπότε και σε κρεβάτι θα κοιμάμαι και θα δω χαλαρά και το νησάκι..Αλλά και πάλι θα δώ..Ανάλογα πόσο ομάλα θα κυλήσει η εγκυμοσύνη μου!!!!

Πολύ χαίρομαι να συζητάω πλέον σαν μανούλα....:oops::oops::oops:

αχ ωραία δεν είναι?

μια χαρά θα πάει...

εκτός κι αν έχεις τους εμετούς που είχα...όλη μέρα!!

βέβαια κι εγώ πήγα διακοπές 3μιση μηνών ήμουν, και όσες μέρες ήμουν ταξίδι δεν έκανα ούτε έναν εμετό...με το που γύρισα πίσω ξανά τα ίδια!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

έτσι είχα κι εγώ,να μην φοβάσαι...ο οργανισμός κάνει διάφορα τώρα...

εγώ είχα κι ένα πόνο σαν κάτι να ανοίγει στην μήτρα,δεν μπορώ να το εξηγήσω,τους πρωτους μήνες,αλλά άνοιγε η μήτρα και πονούσα.

όταν έχεις ωορηξία δεν πονάς αριστερά δεξιά στις σάλπιγγες?κάπως έτσι είναι...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια stellinula!με το καλο σου ευχομαι,και να εχεις καλη εγκυμοσυνη!

για να απαντησω στο θεμα τωρα,εγω ξερω το καμπινγκ στην αγια αννα ευβοιας,που εχει χωρο για σκηνες αλλα και μπανγκαλοους,ειναι πολυ οργανωμενο,και εχει φανατικους οπαδους!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

• 1 χρόνο μετά...

Αχ ρε κοπέλες διαβάζω το πόστ και συγκινουμε...Πλέον έχω γεννησει τον μπομπιράκο μου και ειναι 6 μηνων...Για πείτε ιδεες πλέον για κάμπινγκ....Λέμε να κάνουμε την απόπειρα για Δρέπανο στο κάμπινγκ "αργολική ακτή" (argolic strand) ωραιο φαινετε απο το site!!!

εσεις εχετε καμία αποψη? έχει πάει κάποιος κάποια απο σας?

δεν εχω παει αλλα στον δρεπανο ειμασταν διακοπες και το καμπινγκ τριτων ΙΙ ειναι παρα πολυ ωραιο. εχει φυσική σκια, πολυ ωραιο εστιατοριο καφετερια με ασυρματο ιντερνετ :-) , ξαπλωστρες απο μπαμπου και ομπρελες στην παραλια που πληρωνεις μονο τον καφε που παιρνεις, και ειναι πεντακαθαρα

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

όντως συγκινητικό!! εγώ πάλι θα σου πω...ίσθμια και χαλκιδική...

το ένα σου πέφτει κοντά,το άλλο λίγο μακρυά...είμαι φαν 100% ισθμίων!!

χμμμμ θα το τσεκαρουμε και αυτο...χεχε

Αγια Αννα μακραν το καλυτερο.Μολις επεστρεψα απο διακοπες στα Ιρια Ναυπλιου πλησιον Δρεπανου και εχω να πω οτι η θαλασσα του Δρεπανου δε λεει απολυτως τιποτα μπροστα στης Αγιας Αννας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

βασικα ναι η Θαλασσα του Δρεπανου δεν ειναι και τοσο καλή και εκει στην Πλακα που ειναι το καμπινγ λεγεται ετσι γιατι μεσα εχει σε καποια σημεια βραχια με αχινους!!! εμας βεβαια δεν μας εμποδισαν απλα δεν πας προς τα εκει.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Αν και καπου στα πρωτα ποστ το διαφημίζω , πλεον στο Δρεπανο/Αργολιδας , η θαλασσα μπροστα στα camping και ειδικα τα απογευματα ειναι απαισια.

Ειχαμε κλεισει για 3 μηνες και στον 1ο φυγαμε τελικα.

Παραμεριζες τα σκουπιδια για να βουτήξεις.

Η δε οχαλγωγία και φασαρια στο Camping (TRITON II) , αλλος βραχνας.

Προς αποφυγήν :(

Επειδή για κάποιους λόγους δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε πολύ από Αθήνα και είμαστε άνθρωποι του χύμα στις διακοπές μας και μας αρέσει η σκηνούλα, μηχανή, σακίδια, sleeping bag και camping (οργανωμένο όμως όχι ελεύθερο) τι έχετε να προτείνετε από ωραία κοντινή και οργανωμένη λύση σε camping από προσωπική εμπειρία???

Θα ήθελα να αποκλείσουμε την Ευβοια καθότι έχω πάει παντού (την έχω ξεζουμίσει όλη και αν τελικα δεν βρούμε κάτι άλλο εκεί θα καταλήξουμε και φέτος).

καλημερα :) μολις μου ειπε ο αντρας μου οτι εκλεισε τροχοσπιτο στο σουνιο (στειλε π.μ. φαινεται ωραιο καμπινγκ). ρε γμτ θελω να χαρω αλλα εχω αγχωθει με την φροντιδα της μικρης... εχουμε παρκο, σπαστο μπανακι και θηλαζει αλλα εχω ανησυχησει πολυ:-(

Διαφημίσεις

Ει κοριτσάκι!!!!!! Ολα καλά?

Κάμπινγκ σε καμία περίπτωση στα ίσθμια, εχει εξοχικό ο άντρας μου και πηγαίνουμε συχνά για μπάνιο κάτω απο το κάμπινγκ. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα σου πρότεινα Επίδαυρο, εχει αρκετά, εμείς είχαμε πάει σε αυτό http://www.nicolasgikas.gr/flash_GR.html

Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε!

vickie-d

Ενα και μοναδικο είναι στο σούνιο που νοικιάζει και τροχοσπιτα....Ειναι πολύ ωραία να πάτε....Και ειναι και οικονομικός...Λίγο το μινι μάρκετ σφάζει αλλά ειναι καλά....Το τροχόσπιτι διαθέτει και ψυγείο μέσα και τραπεζοκαρέκλες στην αυλιτσα (του συγκεκριμένου κάμπινγκ) και σου παρέχει και την κουζίνα δωρεάν...Δεν θα έχεις πρόβλημα , θα δεις...

Κατερινάκι Β ευχαριστούμε και σείς...

Κορίτσια κλείσαμε να πάμε στο Δρέπανο (camping) ειναι πολύ ωραια απο ότι φαινετε στο site ελπίζω να ειναι και απο κοντά ωραία θα σας ενημερώσω!!! χεχε

• 2 εβδομάδες μετά...
vickie-d

Ενα και μοναδικο είναι στο σούνιο που νοικιάζει και τροχοσπιτα....Ειναι πολύ ωραία να πάτε....Και ειναι και οικονομικός...Λίγο το μινι μάρκετ σφάζει αλλά ειναι καλά....Το τροχόσπιτι διαθέτει και ψυγείο μέσα και τραπεζοκαρέκλες στην αυλιτσα (του συγκεκριμένου κάμπινγκ) και σου παρέχει και την κουζίνα δωρεάν...Δεν θα έχεις πρόβλημα , θα δεις...

Κατερινάκι Β ευχαριστούμε και σείς...

Κορίτσια κλείσαμε να πάμε στο Δρέπανο (camping) ειναι πολύ ωραια απο ότι φαινετε στο site ελπίζω να ειναι και απο κοντά ωραία θα σας ενημερώσω!!! χεχε

τωρα ειδα την απαντηση:P μακαρι γιατι γρικαρα λιγο ατην αρχη αλλα δεν το εκανα θεμα γιατι τον ειδα ενθουσιασμενο και δεν μου πηγαινε να τον απογοητευσω.. σε λιγες μερες εκει θα ειμαστε και θα πω εντυπωσεις. νομιζω οτι βγηκε στα 40 ευρω/μερα η τιμη του τροχοσπιτου + ρευμα. πιο πολυ το πως θα πλενω το μωρο με αγχωνει αλλα οκ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...