Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός Σταθμός 'Ο κήπος της γιαγιάς'

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν εμπεριστατωμενη αποψη γιατι κι εγω ψαχνω ακομα. Παντως πριν δυο βδομαδες που πηγα στον "κηπο της γιαγιας" δεν ενθουσιαστηκα. Ισως βεβαια επειδη πρωτη φορα πηγα σε παιδικο. Απο το Σεπτεμβρη ξεκινησαν να λειτουργουν και βγαζουν ερασιτεχνισμο! Ο ιδιωκτητης ειναι μολις 30 χρονων δεν εχει ιδεα απο παιδικους και αποφασισε να ασχοληθει χωρις προηγουμενη εμπειρια. Δεν ειναι απαραιτητα ασχημο αυτο δειχνει να εχει πολυ διαθεση αλλα εμενα δεν μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη. Το καλο ειναι οτι εχουν 1 κοπελα για καθε 5 μωρα αλλα για τοσο καινουριο παιδικο μου φανηκαν πολλα τα 440χ12 που ζητουν ανεξαρτητως σχολικου.

Λιγο πολύ κι εγω αυτα ειδα, θα διαφωνήσω ομως μαζί σου οσο αφορα το οτι το παληκαρι δεν εχει ιδέα , εγω ειδα ενα ανθρωπο με σπουδες ψυχολογιας , εκατσα αρκετη ωρα και του επιασα επιτηδες τη κουβεντα για να τον ψυχολογησω οσο μπορω , και μπορω να πω οτι μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Το κτιριο ειναι καινουργιο και πεντακαθαρο και το οικονομικο του δεν ειναι κακο αν σκεφτεις οτι τα ιδια ζητανε καποιοι αλλοι βρεφονηπιακοι που πηγα και ειδα οπου μόνο η λέξη τρώγλη τους ταιριαζει, και δυστηχως ειχα διαβασει τα καλυτερα γι αυτους. Δε ξερω αν θα παω τη μικρη εκει γιατι ακομα εχω να δω και αλλους 3 αλλα σιγουρα θα το σκεφτω αρκετα.Ελεγα αν εχει καποιος αποψη περισσοτερο για την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει περισσοτερο παρα για το χωρο.

athouli :D

• 4 months later...
Δεν εμπεριστατωμενη αποψη γιατι κι εγω ψαχνω ακομα. Παντως πριν δυο βδομαδες που πηγα στον "κηπο της γιαγιας" δεν ενθουσιαστηκα. Ισως βεβαια επειδη πρωτη φορα πηγα σε παιδικο. Απο το Σεπτεμβρη ξεκινησαν να λειτουργουν και βγαζουν ερασιτεχνισμο! Ο ιδιωκτητης ειναι μολις 30 χρονων δεν εχει ιδεα απο παιδικους και αποφασισε να ασχοληθει χωρις προηγουμενη εμπειρια. Δεν ειναι απαραιτητα ασχημο αυτο δειχνει να εχει πολυ διαθεση αλλα εμενα δεν μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη. Το καλο ειναι οτι εχουν 1 κοπελα για καθε 5 μωρα αλλα για τοσο καινουριο παιδικο μου φανηκαν πολλα τα 440χ12 που ζητουν ανεξαρτητως σχολικου.

καλησπέρα.τοσα ζητανε?γιατι μια φιλη που παει τον μικρο της μου ειπε 400.γνωριζει καμια κοπέλα?

• 4 χρόνια μετά...

γεια σας. επαναφέρω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω για το συγκεκριμένο σταθμό. Υπάρχει κάποιος γονιός που να έχει άποψη για αυτόν?

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα! Μιας και το θέμα έχει να ανοίξει από το 2010 και έχουν περάσει 7 χρόνια, θα ήθελα εμπειρίες σχετικά με τον βρεφονηπιακό σταθμο ''ο κήπο της γιαγιάς'' τον οποίο επισκέφτηκα πρόσφατα. Η μικρή μου κλείνει το 1 έτος τον Αύγουστο και ταυτόχρονα επιστρέφω στην εργασία μου. Αναγκαστικά θα την στείλουμε σε κάποιο βρεφονηπιακό σταθμό της περιοχής.

Σχετικά με τους χώρους του σταθμού είναι στριμωγμένα αλλά ο ιδιοκτήτης, 1 ευγενέστατος κύριος, μας είπε οτι θα μεταφέρει το προνήπιο και το νηπιαγωγείο σε άλλο χώρο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι ο χώρος όπου φυλάσσονται και παίζουν τα βρέφη, είναι δίπλα στην πόρτα της αυλής και θα ανοιγοκλείνει συνέχεια! Φοβάμαι μήπως με το ''ανοιξε κλείσε την πόρτα'' κρυώνουν τα βρέφη το χειμώνα...

Επίσης παρατήρησα από τις φωτογραφίες οτι η πόρτα της αυλής είναι λίγο χαμηλή σε σχέση με την υπόλοιπη περίφραξη...μήπως παραβιάζεται εύκολα....μπορεί να έχω υπέρμετρη ανησυχία αλλά θα είναι αρκετά μικρούλα η μπουμπού μου όταν θα πάει!

Υπάρχει κάποιος γονιός που να έχει στείλει το παιδάκι του στο σταθμό και να θέλει να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του, θετική ή αρνητική??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...