Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kλασσικός μπαμπάς….

Recommended Posts

Βασικά να πω ότι ήμουν σε δίλλημα να ανοίξω το θέμα εδώ ή στην ψυχολογία γονέα ( πιο πολύ εκεί ταιριάζει αλλά έχει χαρακτηριστικά πολλών παιδιών )..

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τώρα μαζί με τον σύζυγο είχαμε κοινή πορεία ως προς το πώς μεγαλώνουμε το Θεόφιλο.

Όπως πολλά παιδιά σε μικρότερη ηλικία δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του..με το παραμικρό που του έκανε κάποιο παιδάκι αντιδρούσε ( χτυπούσε, έσπρωχνε ή ανταπέδιδε ότι ακριβώς του έκανε ), πλέον από τότε που πάει σχολείο έκανε στροφή 180 μοίρες, δηλ, αν του κάνουν κάτι καταρχήν αμύνεται και κατά δεύτερον πάει στη μαμά του παιδιού και του λέει τι του έκανε αυτό και βάλτον τιμωρία.

Έλα όμως που ο σύζυγος δεν του αρέσει αυτό νευριάζει και περάσαμε ένα σ/κ μέσα στη διαφωνία. Εκείνος λέει ότι θα του δημιουργηθούν ψυχολογικά άμα τα κρατάει μέσα του και μέχρι που μου είπε ότι αν συνεχίσει να είναι έτσι θα τον σταματήσουμε.:-( Πιστεύει ότι πλέον αντιδράει έτσι γιατί φοβάται την τιμωρία.

Πάνω σ’αυτό συμφωνούσαν και τα πεθερικά μου και του έλεγα πόσο ακούει ο μικρός τη δασκάλα. ( είναι αλήθεια ότι πει εκείνη για τον μικρό είναι νόμος :? ) Ευτυχώς έκατσαν και του είπαν και τα καλά..αλλά του λέγαν για καταπιεσμένους χαρακτήρες και τι παθαίνει ο άνθρωπος άμα πνίγει συναισθήματα:?

Μια άποψη που εμένα με βρίσκει παντελώς αντίθετη, εγώ βλέπω ένα παιδί με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχει καταλάβει ότι δεν είναι σωστό να χτυπάμε τα άλλα παιδάκια. Φόβο δεν βλέπω καθόλου ίσα ίσα.

Η διαφωνία μας με τον καλό μου είναι έντονη…

Περιμένω με ανυπομονησία τις σκέψεις σας.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

δλδ ο άντρας σου θέλει να αμύνεται με ξύλο στα άλλα παιδάκια?

γιατί δεν πολυκατάλαβα!!

εγώ το βρίσκω σωστό το παιδάκι,ώριμο για την ηλικία του.

τα αγόρια συνήθως είναι πολύ διαφορετικά.

γιατί να μην μας αρέσει ένα παιδί που είναι υπάκουο?

είσαι τυχερή,μακάρι να είχαμε όλες τέτοια παιδιά.

δλδ αν είχε ξεσπάσματα βίας θα ήταν ένας υγιής άνθρωπος,ενώ τώρα δεν είναι?

υπάρχουν πολλές περιπτώσεις...δεν σενδέεται πάντα το ένα με το άλλο.

Αχ! εχεις δικιο ο καλος σου ειναι κλασσικος μπαμπας...:wink:

εγω εχω μικρο παιδακι,ομως αυτα που περιγραφεις τα εχω περασει εγω...

η μαμα μου μου λεει οτι οταν ημουν μικρη επαιζα ξυλο με τα αλλα παιδακια...:?

απο οταν πηγα σχολειο (γυρω στα 4) επαθα μεταλλαξη ημουν πολυ συνεργασιμη με τη δασκαλα μου και οταν με πειραζε ενα παιδακι αμυνομουν χωρις ξυλο.η μαμα μου λεει οτι μικρη την προβληματισα γιατι ενω υπηρχαν φορες που παιδακια με πειραζαν και πανω στο παιχνιδι μαλωναμε εγω δεν απλωνα χερι σχεδον ποτε.

τελικα τωρα στη ενηλικη ζωη μου πλεον εχω πληρει αυτοσυγκρατηση χωρις να κρατω τιποτα μεσα μου,απλα επεξεργαζομαι την αντιδραση μου.ο αντρας μου με λεει εκδικητικη εγω το λεω μεθοδος αμυνας.ενω υπαρχουν στιγμες παρορμητικες ειναι πολυ λιγες.μπορω να βαλω ανετα τον αλλο στη θεση του με τα λογια...:wink:

θεωρω οτι ο Θεοφιλος χωρις να τον ξερω αλλα ξερω εσενα κατα καποιο τροπο...:wink: μεγαλωνει σωστα,ωριμαζει και πλεον αρχιζει και επεξεργαζεται τα ερεθισματα που δεχεται.μαλλον αξιολογει ποτε θα απλωσει το χερακι του...

το οτι ακουει τη δασκαλα του ναι και εμενα θα μου αρεσε αυτο,δειχνει πειθαρχεια και αυτοσυγκρατηση χαρακτηριστικα που εμενα προσωπικα μου αρεσουν και πιστεψε με εφοδια για το μελλον του...

εξαλλου ειναι μικρος τωρα ειναι υπακουος μπορει αργοτερα να περασει στη φαση του "αρχιμαφιοζου"...:wink:

να σου γραψω και κατι τελευταιο γιατι μαλλον το παρακανα...

καλυτερα το παιδι σου να ειναι η εξαιρεση παρα ο κανονας...

να χαιρεσαι που ο μικρος εχει το δικο του χαρακτηρα

Κι εγώ δεν έχω κατασταλάξει σε άποψη, θα σου πω όμως μερικές σκέψεις μου. Καταρχάς με το κορίτσι μου, δεν μπήκα ποτέ σ' αυτή τη διαδικασία, τα άτιμα τα αγόρια μας βάζουν σε προβλήματα. :mrgreen:

Είμαι κι εγώ υπέρ της φιλειρηνικότητας, του διαλόγου και γενικότερα της διανόησης στον άνθρωπο. Ο γιος μου που είναι 3,5 χρονών πάλι δεν είναι! Ωστόσο είμαι γυναίκα. Και πολλές φορές σκέφτομαι ότι από τον γιο μου και από τον άντρα μου με διαχωρίζει μια σοβαρή ποσότητα τεστοστερόνης, στην οποία είναι ευαίσθητος ο ανθρώπινος εγκέφαλος.:cool:

Αυτό που εγώ προσεγγίζω με έναν τρόπο μπορεί να είναι εντελώς λάθος για την ψυχοσύνθεση ενός άντρα. Σ' αυτόν μπορεί πραγματικά να έχει σημαντική αξία το παιχνίδι της εξουσίας, της σωματικής δύναμης ίσως και της βίας.

Από την άλλη δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι στην κοινωνία υπάρχουν και άντρες που λειτουργούν ως τυπικά αρσενικά βασιζόμενα στη σωματική δύναμη, υπάρχουν όμως και άντρες διανοούμενοι που λειτουργούν καθαρά με τη δύναμη του μυαλού τους, χωρίς αυτό να τους κάνει λιγότερο άντρες. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κάποιοι από αυτούς τους διανοούμενους πέρασαν ωστόσο και από τη βίαιη φάση στην παιδική τους ηλικία. Οπότε...;;;;;

Γενικότερα προσπαθώ να εκθέτω το παιδί μου και στην άπειρη τρυφερότητα και διαλακτικότητα που τυχαίνει να έχει η μαμά του και στην αποφασιστηκότητα και επιβλητικότητα που τυχαίνει να έχει ο μπαμπάς του, και περιμένω με ανυπομονησία να δω τι δρόμο θα πάρει τελικά το παληκαράκι μου. Άλλωστε ότι και να αποφασίσω ή να προσπαθήσω εγώ, στο τέλος αυτό θα πάρει το δικό του δρόμο.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

δλδ ο άντρας σου θέλει να αμύνεται με ξύλο στα άλλα παιδάκια?

Δυστυχώς καλά κατάλαβες..επειδή το έκανε παλιά θεωρεί ότι πλεον στο σχολείο τους κάνουν πλύση εγκεφαλου να μη χτυπιούντε και φοβάται μή τυχόν και ο μικρός πνίγει συναισθήματα και αποκτήσει φοβίες....μπούρδες...το παιδί μόνο φοβίες δεν έχει...

,ωριμαζει και πλεον αρχιζει και επεξεργαζεται τα ερεθισματα που δεχεται.μαλλον αξιολογει ποτε θα απλωσει το χερακι του...

ακριβώς...και εγω αυτό βλέπω αλλά δυστυχώς ο μπαμπάς μας δεν μπορεί να το δει έτσι

εξαλλου ειναι μικρος τωρα ειναι υπακουος μπορει αργοτερα να περασει στη φαση του "αρχιμαφιοζου"...:wink:

έχει περάσει και από τη φάση του αρχιμαφιόζου και ακόμη και τώρα ανάλογα με ποια παιδάκια βρίσκεται....

στο σχολείο όχι δεν είναι ο αρχιμαφιόζος..

Γενικότερα προσπαθώ να εκθέτω το παιδί μου και στην άπειρη τρυφερότητα και διαλακτικότητα που τυχαίνει να έχει η μαμά του και στην αποφασιστηκότητα και επιβλητικότητα που τυχαίνει να έχει ο μπαμπάς του, και περιμένω με ανυπομονησία να δω τι δρόμο θα πάρει τελικά το παληκαράκι μου. Άλλωστε ότι και να αποφασίσω ή να προσπαθήσω εγώ, στο τέλος αυτό θα πάρει το δικό του δρόμο.:wink:

έτσι είναι...

Απλά ο καλός μου δεν βλέπει το προτέρημα του παιδιού να "προσαρμόζεται" άνάλογα με το περιβάλλον και τα παιδιά που συναναστρέφεται έχει κολλήσει....

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

εγω χαιρομαι που εχεις ενα παιδι που ξερει να ελεγχει τον εαυτο του αυτο ειναι το ζητουμενο κ το δυσκολο ν ατο πετυχουν οι γονεις. το ευκολο ειναι να τα κανουμε τραμπουκους.στην τελικη θελουμε να κανουμε τα παιδια μας οπως αυτα που δεν μας αρεσουν;;

εγω χαιρομαι που εχεις ενα παιδι που ξερει να ελεγχει τον εαυτο του αυτο ειναι το ζητουμενο κ το δυσκολο ν ατο πετυχουν οι γονεις. το ευκολο ειναι να τα κανουμε τραμπουκους.στην τελικη θελουμε να κανουμε τα παιδια μας οπως αυτα που δεν μας αρεσουν;;

δεν ξέρω αν είναι δύσκολο εγώ πάντως δεν το είχα καταφέρει...

η αλλαγή αυτή έγινε με το που πήγε σχολείο...

μέχρι τότε ναι ήταν "τραμπουκος":oops:

εγώ αισθάνομαι περήφανη που ο μικρός έμαθε πλεον να ελέγχει τον εαυτό του και ο σύζηγος προβληματίζεται έντονα μη τυχόν πάθει

ψυχολογικά...

ΤΙΓΡΑΚΗ και κριτική δέχομαι παιδί μου αρκεί να έχει βάση αυτά που έγραψα και ζήτησα την άποψη σας...

rQGhp3.png

Ενα μπραβο στον μαφιοζο και την μαμα του και μια επισκεψη του μπαμπα στην δασκαλα να τον εκπαιδευσει :mrgreen::mrgreen:

Σοβαρα τωρα. Μπραβο που το παιδι σου καταφερε να ωριμασει και να ξεχωρισει το σωστο απο το λαθος χωρις να καταπιεζει στο παραμικρο τα συναισθηματα του απο οτι φαινεται (γιατι αντιδραει μεν, αλλα με το μυαλο και οχι με τα χερια , που ειναι σημαδι ανωριμοτητας) .

ΥΓ. Θα μου πεις το μυστικο της επιτυχιας ?:lol::D Η δικια μας δασκαλα τα ελεγε αλλα απο την μια εμπαιναν και απο την αλλη εβγαιναν

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Το σημαντικότερο για να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα ένα παιδί, είναι να έχει την έγκριση των γονιών του για ό,τι κάνει.

Αν θέλει να ανταποδώσει, ας ανταποδώσει. Αν θέλει να το βάλει στα πόδια, ας το βάλει στα πόδια. Αν θέλει να ζητήσει ενισχύσεις, ας ζητήσει ενισχύσεις.

Αυτό που τονώνει την αυτοπεποίθηση του παιδιού είναι να του πουν οι γονείς του "μπάβο, καλά το χειρίστηκες".

Ο Θεόφιλος, από όσο μπορώ να καταλάβω από τα γραφόμενα της Dalia, έχει πολύ καλές βάσεις και φαίνεται να βρίσκει μια χαρά το δρόμο του.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ενα μπραβο στον μαφιοζο και την μαμα του και μια επισκεψη του μπαμπα στην δασκαλα να τον εκπαιδευσει :mrgreen::mrgreen:

Ax elenik μου δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το θέμα, η διαφωνία μας ήταν τόσο έντονη που γυρνάει και μου λέει θα πάω να την πιάσω να της μιλήσω ( δεν πιστεύω ότι θα το κάνει, πάνω στα νεύρα του το είπε )

Το σημαντικότερο για να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα ένα παιδί, είναι να έχει την έγκριση των γονιών του για ό,τι κάνει.

Αν θέλει να ανταποδώσει, ας ανταποδώσει. Αν θέλει να το βάλει στα πόδια, ας το βάλει στα πόδια. Αν θέλει να ζητήσει ενισχύσεις, ας ζητήσει ενισχύσεις.

έτσι ακριβώς είναι....

το καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Θεόφιλος είναι σταθερός στις απόψεις του και αν του κολήσει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό, άστα να πάνε...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

γυρνάει και μου λέει θα πάω να την πιάσω να της μιλήσω ( δεν πιστεύω ότι θα το κάνει, πάνω στα νεύρα του το είπε )

παντως αν ερχοταν σε μενα στο σχολειο καποιος μπαμπας να μου κανει παρατηρησει γιατι μαθαινω στο παιδι του να εχει καλους τροπους...δεν ξερω τι θα ενιωθα!!

Καταπιέζω τα συναισθήματά μου σημαίνει δεν μιλάω γι αυτά, δεν κάνω καμία εξωτερική κίνηση, συμπεριφέρομαι σαν να μην υπάρχουν. Το παιδί σου όμως δεν κάνει αυτό. Από τη στιγμή που πηγαίνει, πχ, στη μαμά του άλλου παιδιού και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, σημαίνει ότι εκφράζει τα συναισθήματά του. Άρα δεν καταπιέζει τίποτα. Απλώς τα χειρίζεται με σύνεση και εξυπνάδα. Αυτό να πεις στον άντρα σου. Φαντάζομαι ότι εκείνος θα ήθελε να ανταποδίδει ανάλογα με το τι του έχει κάνει το άλλο παιδάκι. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι έκανε έτσι και κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβει χτυπούσε πολύ ένα άλλο παιδάκι και του άνοιγε, πχ, το κεφάλι, τι θα λέγατε στο παιδί σας; "Μπράβο που δεν καταπίεσες τα συναισθήματά σου;"... Αστείο δεν είναι;

Αυτό το ζήτημα το αντιμετώπισα κι εγώ κάποτε. Ο γιος μου ήταν πάντα πολύ ήρεμο παιδί (και τώρα αν και έφηβος συνεχίζει να είναι). Όταν τον χτυπούσαν δεν ανταπέδιδε ποτέ. Κάποτε μου είχαν πει κάποιοι μπαμπάδες "πες του ρε παιδί μου να χώσει κι αυτός μία". Όχι, είχα απαντήσει, γιατί η βία άμα αρχίσει δεν έχει τέλος. Η βία μόνο βία φέρνει. Το αποτέλεσμα ήταν, ο γιος μου μεγαλώνοντας να μάθει πώς να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις χωρίς ποτέ να χτυπήσει κάποιον. Χρησιμοποιεί την γλώσσα του, έχει μάθει να τεκμηριώνει με επιχειρήματα την άποψή του, να ανταποδίδει βάζοντας στην θέση τους αυτούς που προσπαθούν να τον χτυπήσουν. Και σας πληροφορώ ότι στην παρέα του (είναι 13 χρονών τώρα) θεωρείται πολύ "μάγκας" χωρίς να "έχει χώσει μία μπουνιά" (όπως θα έλεγαν μερικοί). Πρόσφατα μάλιστα η αδελφή του που είχε τσαντιστεί για κάτι μαζί του, πήγε να τον σπρώξει, και της κράτησε το χέρι πριν προλάβει να το κάνει. Εκείνη για τον τσαντίσει του λέει "Μας το παίζεις μάγκας;" Κι εκείνος της απάντησε: "Αν ήθελα να το παίξω μάγκας θα σε είχα πλακώσει στο ξύλο, όμως δεν το παίζω μάγκας, είμαι μάγκας. Γι αυτό δεν λύνω τις διαφορές μου με το ξύλο. Αυτός είναι ο πραγματικός μάγκας αγαπητή μου".

.........για μένα κλασικός μπαμπάς είναι ο άντρας μου, ροχάλιζα εχθές τη νύχτα και ΔΕΝ με ξύπνησε :shock: :shock:, έκλαψε ο μικρός και σηκώθηκε εκείνος και μου τον έφερε να τον θηλάσω

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

.........για μένα κλασικός μπαμπάς είναι ο άντρας μου, ροχάλιζα εχθές τη νύχτα και ΔΕΝ με ξύπνησε :shock: :shock:, έκλαψε ο μικρός και σηκώθηκε εκείνος και μου τον έφερε να τον θηλάσω

Αυτος αγαπη μου δεν ειναι κλασσικος μπαμπας ειναι μπαμπας για κλωνοποιηση:lol::lol:

Μπραβο και στο γιο της ανεμωνης για την απαντηση στην αδερφη του.Θα την πω στο γαμπρο μου που εχει φαγωθει να "χαλασει" τον ανιψιο μου που κατα τη γνωμη μου ειναι ενα πολυ καλο παιδι.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Εννοείται ότι και ο μπαμπάς θα πρέπει να σηκώνεται το βράδυ! Τι είναι η γυναίκα, η δούλα του; Δηλαδή ο μπαμπάς πρέπει να είναι το γαϊδούρι που είναι αναίσθητος απ' ότι γίνεται στο σπίτι;

Όταν είπα ότι τα έχω πάρει με το θέμα, το εννοούσα, γιατί δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε όλους τους μπαμπάδες στην ταμπέλα "κλασσικός μπαμπάς".

Ναι σηκώνομαι τα βράδυα, αλλάζω πάνες, ξεσκατίζω, κάνω μπάνιο σε όλα τα μωρά, ταϊζω, αλλά και τί έγινε; Δεν είναι και δικά μου τα παιδιά; Αν είμαι εγώ κουρασμένος απλά σηκώνεται η γυναίκα μου, αν εκείνη είναι κουρασμένος απλά σηκώνομαι εγώ! Σιγά το πράγμα!

Αν αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει ο άντρας είναι γιατί η γυναίκα δεν του τα επέβαλε.

Πολλές προσβληθήκατε όταν είπα ότι ο "κλασσικός μπαμπάς" είναι και κατασκευάσμα της γυναίκας του, και επιμένω σε αυτό!

Οταν από την 1η μέρα του γάμου, δεν του καταστήσατε σαφές ότι τέρμα οι κακές συνήθειες που είχε ο τζουτζούκος με τη μαμάκα του, φταίτε εσείς οι γυναίκες!

Σαφώς και η άποψη αυτού του "κλασσικου μπαμπά" είναι απαράδεκτη, αλλά δυστυχώς DALIA είτε το θέλεις είτε όχι θα πρέπει να αποδεχτείς ότι θα έχει λόγο στην ανατροφή του παιδιού γιατί είναι ο μπαμπάς του!

Από και και πέρα ομως ΔΕΝ υπάρχει κλασσικός μπαμπάς!

Όσες με λογοκρίνατε, θα λογοκρίνατε και ένα post που θα έγραφε κάτι αντίστοιχο αλλά για τη μαμά, με τον τίτλο "κλασσική μαμά"; Προφανώς ναι θα το κάνατε!

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι και ο μπαμπάς θα πρέπει να σηκώνεται το βράδυ! Τι είναι η γυναίκα, η δούλα του; Δηλαδή ο μπαμπάς πρέπει να είναι το γαϊδούρι που είναι αναίσθητος απ' ότι γίνεται στο σπίτι;

Όταν είπα ότι τα έχω πάρει με το θέμα, το εννοούσα, γιατί δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε όλους τους μπαμπάδες στην ταμπέλα "κλασσικός μπαμπάς".

Ναι σηκώνομαι τα βράδυα, αλλάζω πάνες, ξεσκατίζω, κάνω μπάνιο σε όλα τα μωρά, ταϊζω, αλλά και τί έγινε; Δεν είναι και δικά μου τα παιδιά; Αν είμαι εγώ κουρασμένος απλά σηκώνεται η γυναίκα μου, αν εκείνη είναι κουρασμένος απλά σηκώνομαι εγώ! Σιγά το πράγμα!

Αν αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει ο άντρας είναι γιατί η γυναίκα δεν του τα επέβαλε.

Πολλές προσβληθήκατε όταν είπα ότι ο "κλασσικός μπαμπάς" είναι και κατασκευάσμα της γυναίκας του, και επιμένω σε αυτό!

Οταν από την 1η μέρα του γάμου, δεν του καταστήσατε σαφές ότι τέρμα οι κακές συνήθειες που είχε ο τζουτζούκος με τη μαμάκα του, φταίτε εσείς οι γυναίκες!

Σαφώς και η άποψη αυτού του "κλασσικου μπαμπά" είναι απαράδεκτη, αλλά δυστυχώς DALIA είτε το θέλεις είτε όχι θα πρέπει να αποδεχτείς ότι θα έχει λόγο στην ανατροφή του παιδιού γιατί είναι ο μπαμπάς του!

Από και και πέρα ομως ΔΕΝ υπάρχει κλασσικός μπαμπάς!

Όσες με λογοκρίνατε, θα λογοκρίνατε και ένα post που θα έγραφε κάτι αντίστοιχο αλλά για τη μαμά, με τον τίτλο "κλασσική μαμά"; Προφανώς ναι θα το κάνατε!

Τελικά η παρεξήγη έγινε χωρίς λόγο μάλλον:roll:

Το κλασσικός μπαμπάς έπρεπε να είναι σε εισαγωγικά..λάθος μου

Το κλασσικός μπαμπάς πήγαινε ως προς ότι ο κλασσικός μπαμπάς θέλει τον γιο του άγριο αρσενικό...

Αυτό

Όλα αυτά που λες είναι άλλο θέμα που υπάρχει ήδη στο φόρουμ...

rQGhp3.png

Ο κλασσικός μπαμπάς θέλει τον γιό του αρσενικό. Σαφώς.

Δεν νομίζω όμως ότι ο κλασσικός μπαμπάς θέλει ο γιός του να λύνει τις διαφορές με ξύλο (είμαι μπαμπάς με 2 γιούς και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να σηκώσουν χέρι σε άλλο άνθρωπο)

Ο κλασσικός μπαμπάς θέλει τον γιό του αρσενικό. Σαφώς.

Δεν νομίζω όμως ότι ο κλασσικός μπαμπάς θέλει ο γιός του να λύνει τις διαφορές με ξύλο (είμαι μπαμπάς με 2 γιούς και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να σηκώσουν χέρι σε άλλο άνθρωπο)

pk3 δεν διαφωνώ καθόλου μ'αυτό που λες, εγώ βλέπω αυτό που συμβαίνει πιο συχνά γύρω μου και όχι τις εξαιρέσεις όπως σαφέστατα είσαι εσύ...

Το πρόβλημα μου είναι ότι τον σύζηγο τον κακοφαίνεται που ο μικρός σταμάτησε να λύνει τις διαφορές του με ξύλο και πιστεύει ότι στο σχολείο τους αποτρέπουν από αυτό με την απειλή τιμωρίας, πράγμα που δεν ισχύει..

rQGhp3.png

Ax elenik μου δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το θέμα, η διαφωνία μας ήταν τόσο έντονη που γυρνάει και μου λέει θα πάω να την πιάσω να της μιλήσω ( δεν πιστεύω ότι θα το κάνει, πάνω στα νεύρα του το είπε )

Καλα καλα πας στοιχημα οτι δεν θα παει?:wink:

το θεμα ειναι μην μπερδευτει το παιδι στο τελος ο ενας ετσι ο αλλος αλλοιως.

Εξηγησε του οτι αν κοπανιουνται 30 παιδακια σε μια ταξη δεν θα φταιει εκεινη αν δεν προλαβει ενα. Οποτε οτι γινεται γινεται για να ειναι ο μικρος ασφαλης και τα υπολοιπα επισης. Για ριχτο ετσι μπας και πιασει. :roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!