Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ(κοιμήσου παιδί μου)

olir

Recommended Posts

Γιατι η έρευνα μιλάει για ΕΝΤΟΝΟ φως ;) Δοκίμασε να τον κοιμίζεις μια εβδομάδα με το μεγάλο φως και τα ξαναλέμε :P ή ακόμα καλύτερα... δοκίμασε να κοιμάσαι εσύ με το μεγάλο φως αναμμένο :P

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι η έρευνα μιλάει για ΕΝΤΟΝΟ φως ;) Δοκίμασε να τον κοιμίζεις μια εβδομάδα με το μεγάλο φως και τα ξαναλέμε :P ή ακόμα καλύτερα... δοκίμασε να κοιμάσαι εσύ με το μεγάλο φως αναμμένο :P

Και εγώ έτσι ήξερε για έντονο φως. Βασικά αυτό μας παρέθεσε η φίλη η Melina22 μιλάει για αμυδρό φως.

Ρε λες και εγώ που τόσο χρόνια τα κοιμίζω με φωτάκι νυκτός να τους κάνω κακό; Βέβαια ούτε κατάθλιψη έχουν αφού είναι όλη την ώρα σε τρελλά κέφια λέμε και είναι δυο κόκκαλα και τα δυο τους. Τελικά αυτές οι νέες έρευνες όλα τα καταρίπτουν.

O5X4p2.png 

ΣΕΡΙΙΙΙΙ... κοιμηθήκαμε σερί σας λέω, ξυπνήσαμε πριν από 10 λεπτά...Χωρίς κλάμματα, γκρίνιες και ξέρετε πως ξύπνησε? Με άκουσε που σηκώθηκα και αφού δεν μιλάει μου γρίλισε...

Και εγώ κοιμήθηκα δεύτερη μέρεα???Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Θα σας έχω πάλι νέα για την συμπεριφορά του στην ημέρα και το πώς κοιμάται ...Δεν το πιστεύω πως αυτό το βιβλίο θα μας αλλάξει την ζωή.

beeeeezzzzz

δε το εχω δοκιμασει ποτε αυτο το συστημα μιας κ τα 2 μου παιδια κοιμοντουσαν σερι 12ωρα απο 3 μηνων αλλα κ η μπεμπα τωρα κοιμαται το βραδυ απο 6 εως 8 ωρες σερι .κ τα 3 τα εμαθα μονα στο κρεβατι τους απο την πρωτη στιγμη οποτε δεν ειχα να αντιμετωπισω κλαματα γιαυτο το θεμα.η κορη μου πριν κανενα χρονο ειχε το χουι να ερχεται τα ξημερωματα στο κρεβατι μας.κρατησε 9 μηνες περιπου κ μετα το εκοψε ευτυχως.ο μικρος παλι περισι για κανενα μηνα ξυπνουσε κατα τις 2 το βραδυ κ ηταν μεσα στη γκρινια αλλα το ξεπερασε κ αυτο.προφανως ηταν φασεις που περασαν.ολα τα παιδια εχουν τετοιες φασεις.με φαι υπνο τσισα κλπ αλλα περνανε καπποια στιγμη.τωρα για το βιβλιο ετσι οπως το λετε φαινεται να εχει αποτελεσμα

Και εγώ έτσι ήξερε για έντονο φως. Βασικά αυτό μας παρέθεσε η φίλη η Melina22 μιλάει για αμυδρό φως.

Ρε λες και εγώ που τόσο χρόνια τα κοιμίζω με φωτάκι νυκτός να τους κάνω κακό; Βέβαια ούτε κατάθλιψη έχουν αφού είναι όλη την ώρα σε τρελλά κέφια λέμε και είναι δυο κόκκαλα και τα δυο τους. Τελικά αυτές οι νέες έρευνες όλα τα καταρίπτουν.

Λέει πως και το έντονο κ το αμυδρό φως επιδρά με κάποιο τρόπο στον εγκέφαλο και πως θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Όχι ότι οδηγεί σε κατάθλιψη με μαθηματική ακρίβεια.;) Κάθε φορά υπάρχουν διάφορες παράμετροι (πχ το χρονικό διάστημα που συμβαίνει αυτό που μελετάται κλπ) που παίζουν ρόλο σε μια έρευνα. Απλά το παρέθεσα γιατί εγώ συμπέρανα απ όσα λέγονται -και με βάση αυτό που ήξερα -ότι ο εγκέφαλος "κοιμάται" καλύτερα στο σκοτάδι. Οπότε ίσως να ήθελα να το εφαρμόσω αν είχα παιδί. Ότι μας έχουν τρελάνει με τις νέες έρευνες είναι γεγονός.. :roll::rolleyes::lol:

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

ΣΕΡΙΙΙΙΙ... κοιμηθήκαμε σερί σας λέω, ξυπνήσαμε πριν από 10 λεπτά...Χωρίς κλάμματα, γκρίνιες και ξέρετε πως ξύπνησε? Με άκουσε που σηκώθηκα και αφού δεν μιλάει μου γρίλισε...

Και εγώ κοιμήθηκα δεύτερη μέρεα???Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Θα σας έχω πάλι νέα για την συμπεριφορά του στην ημέρα και το πώς κοιμάται ...Δεν το πιστεύω πως αυτό το βιβλίο θα μας αλλάξει την ζωή.

Μπράβο πολύ θετική εξέλιξη!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

θα ηθελα τη βοηθεια σας..εχω εναν μπεμπη 3,5 μηνων ο οποιος μεχρι τις 40 μερες κοιμοτανε σερι τη νυχτα αλλα και τη μερα κοιμοτανε κατι 2ωρα .Απο τοτε δε κοιμαται καθολου...ξυπναει τη νυχτα απο 3 εως 7 φορες και αν δεν τον βαλω στο στηθος φωναζει... ει ει!rolleyes.gif_σαν μεγαλο παιδι!Τον εχω αφησει μερικες φορες να δω τι θα κανει αλλα....μετα τα ει! ει! βαζει τα κλαματα .το θεμα ειναι οτι δε κοιμαται ουτε τη μερα...ξυπναει 8.00 και μεχρι το βραδυ ζητημα αν κοιμηθει 2 φορες απο 15 εως 20 λεπτα κ αυτο με πολυ προσπαθεια.Με εχει γονατισει..........Δε ξερω τι να κω!Αντε τη νυχτα λες ειναι πολλες οι ωρες και πειναει,τη μερα?Τον βλεπω νυσταζει χασμουριεται γκρινιαζει αλλα...μαραθωνιος για να κοιμηθει!Και μολις κοιμηθει...στο 10λεπτο τσουπ!ξυπναει.Εχω κουραστει!:-(

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διάβασε και εσύ το βιβλίο που λέμε (Κοιμήσου Παιδί μου). Εμένα βελτιώθηκε σαφέστατα η ζωή του.

Τώρα θέλω να λύσω το θέμα αν πρέπει να τον ταίζω και να τον αλλάζω μέσα στη νύχτα ή όχι.

beeeeezzzzz

θα ηθελα τη βοηθεια σας..εχω εναν μπεμπη 3,5 μηνων ο οποιος μεχρι τις 40 μερες κοιμοτανε σερι τη νυχτα αλλα και τη μερα κοιμοτανε κατι 2ωρα .Απο τοτε δε κοιμαται καθολου...ξυπναει τη νυχτα απο 3 εως 7 φορες και αν δεν τον βαλω στο στηθος φωναζει... ει ει!rolleyes.gif_σαν μεγαλο παιδι!Τον εχω αφησει μερικες φορες να δω τι θα κανει αλλα....μετα τα ει! ει! βαζει τα κλαματα .το θεμα ειναι οτι δε κοιμαται ουτε τη μερα...ξυπναει 8.00 και μεχρι το βραδυ ζητημα αν κοιμηθει 2 φορες απο 15 εως 20 λεπτα κ αυτο με πολυ προσπαθεια.Με εχει γονατισει..........Δε ξερω τι να κω!Αντε τη νυχτα λες ειναι πολλες οι ωρες και πειναει,τη μερα?Τον βλεπω νυσταζει χασμουριεται γκρινιαζει αλλα...μαραθωνιος για να κοιμηθει!Και μολις κοιμηθει...στο 10λεπτο τσουπ!ξυπναει.Εχω κουραστει!:-(

καλημερα Λενα το πιο σιγουρο ειναι οτι πειναει το μωρακι σου γι'αυτο ξυπναει πινει μονο απο το στηθος ?αν ναι μπορει το γαλα σου να μην ειναι πολυ ή να χει νερουλιασει γι'αυτο και δεν χορταινει δοκιμασε να βγαλεις με θηλαστρο για να δεις κατ'αρχας ποσο τρωει αν το στραγγιζει το μπιμπερο δωσε κι αλλα 30 ml επιπλεον και αν το στραγγιξει παλι αλλα 30 ml επιπλεον ....αν δεν φτανει το γαλα σου δοκιμασε ιδιαιτερα το βραδυ να του δινεις ξενο γαλα θα σου πει ο παιδιατρος σου τι μαρκα συστηνει ....ελπιζω να σε βοηθησα φιλια και κουραγιο ο πρωτος χρονος ειναι δυσκολος

αγαπάω εσένα μαμά..................

καλημερα Λενα το πιο σιγουρο ειναι οτι πειναει το μωρακι σου γι'αυτο ξυπναει πινει μονο απο το στηθος ?αν ναι μπορει το γαλα σου να μην ειναι πολυ ή να χει νερουλιασει γι'αυτο και δεν χορταινει δοκιμασε να βγαλεις με θηλαστρο για να δεις κατ'αρχας ποσο τρωει αν το στραγγιζει το μπιμπερο δωσε κι αλλα 30 ml επιπλεον και αν το στραγγιξει παλι αλλα 30 ml επιπλεον ....αν δεν φτανει το γαλα σου δοκιμασε ιδιαιτερα το βραδυ να του δινεις ξενο γαλα θα σου πει ο παιδιατρος σου τι μαρκα συστηνει ....ελπιζω να σε βοηθησα φιλια και κουραγιο ο πρωτος χρονος ειναι δυσκολος

Δεν εχω ακουσει οτι το μητρικο γαλα ''νερουλιαζει'', αντιθετως ειναι το καλυτερο σε ποιοτητα γαλα και δευτερον αποκλειεται να θηλαζει αποκλειστικα το μωρο της και να μην εχει αρκετο γαλα το στηθος της. Οσο το μωρο θηλαζει τοσο γαλα παραγει και το στηθος αρα δεν φταιει ο θηλασμος. Και καλυτερα να αποφυγει τη χρηση θηλαστρου και φυσικα να μη δωσει ξενο γαλα!

Μπορει να τον πονανε τα ουλακια του γιαυτο να ειναι ανησυχο,του βαζεις πιπιλα? Μπορει να ζεσταινεται/ κρυωνει ή απλα να θελει αγκαλιτσα...

Δεν εχω καποια λυση να σου προτεινω και εμενα ο δικος μου μεχρι 2,5 μηνων ξυπναγε ανα 1,5 ωρα, τα ειχα παιξει!! Με τον καιρο ομως εστρωσε απο μονος του..

Κουραγιο σου ευχομαι και να σου ζησει!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Συγγνώμη αλλά πραγματικά σοκαρίστηκα με αυτές τις συμβουλές. Για μια μανούλα που θηλάζει αποκλειστικά, όλα τα παραπάνω μπορούν να βλάψουν την πορεία του θηλασμού.

The love of my life....

Ακριβώς έτσι ήταν και η μικρή μου στην ηλικία σας. Και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, η κορούλα μου ακόμα και τώρα ξυπνάει 1-2 φορές το βράδυ. Δυστυχώς δεν έχω κι εγώ κάποια λύση να σου προτείνω. Εγώ επέλεξα να κοιμόμαστε μαζί, έτσι ώστε ξυπνήσει να θηλάσει χωρίς να χρειαστεί να σηκώνομαι κάθε φορά και να πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο. Πιστεύω πάντως πως όλα τα μωράκια θέλουν το χρόνο τους στο θέμα του ύπνου.. ;)

The love of my life....

Με συγχωρείς πολύ αλλά όλα αυτά που λες είναι ανακρίβειες και θίγουν όσες μητέρες έχουν κάνει αγώνα για να θηλάσουν τα παιδιά τους για αρκετό διάστημα.

Το μωρό μπορεί να ξυπνάει για χιλιάδες λόγους, μέσα σε αυτούς και από πείνα αλλά δεν φταίει το μητρικό γάλα σε αυτό. Επίσης το μητρικό γάλα 'δεν νερουλιάζει' τι διαμάντι είναι τούτο πάλι????

Το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό της ποσότητας γάλακτος που παράγει μια μητέρα, οπότε δεν έχει κάτι να αποδείξει για την επιτυχία του θηλασμού στην Λένα.

Δώσε 30ml και ξαναδώσε 30μλ κτλ είναι οδηγίες αποθηλασμού. Λένα μου αν θες να αποθηλάσεις, αυτές είναι οι σωστές οδηγίες!

ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να μην φτάνει το γάλα σου μετά από 3,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού.

Πόσο καιρό το κάνει αυτό το μωρό σου? Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει αλλά δεν έχω χρόνο να ανατρέξω πίσω. Τα μωρά που θηλάζουν κάνουν συχνά άλματα ανάπτυξης που κρατάνε περίπου 3-4 μέρες ή και 7.

Επίσης θα σου πω το δικό μου παράδειγμά. Ο μικρός μου κοιμόταν από 3 μηνών μέχρι 7 μηνών σερί όλο το βράδυ. Από 7 μηνών μέχρι 11 ξυπνούσε ανά 1 ώρα!!!! Από 11 μηνών μέχρι και σήμερα ξυπνάει 2-3 φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεν συνεργάζονται όλα τα μωρά εύκολα στο θέμα του ύπνου.

Φίλη Ράνια δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον θηλασμό αλλά στο πάρεντς θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με το συμβαίνει όταν θηλάζει μια μητέρα το παιδί της. Σε παρακαλώ αν έχεις τον χρόνο, αφιερώσου λίγο σε αυτό πριν δίνεις αβίαστα συμβουλές. Αν δεν έχεις χρόνο, τότε μην αποθαρρύνεις τις μανούλες να προσφέρουν στο παιδί τους το πολυτιμότερο δώρο που κάθε παιδί έχει δικαίωμα να απολαύσει.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Επίσης θα σου πω το δικό μου παράδειγμά. Ο μικρός μου κοιμόταν από 3 μηνών μέχρι 7 μηνών σερί όλο το βράδυ. Από 7 μηνών μέχρι 11 ξυπνούσε ανά 1 ώρα!!!! Από 11 μηνών μέχρι και σήμερα ξυπνάει 2-3 φορές. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεν συνεργάζονται όλα τα μωρά εύκολα στο θέμα του ύπνου.

Μεχρι 11 ε ? Ωχ , ωχ !!! Είμαστε ακόμα 9 ..... Εχω και εγω ενα μωράκι που απο 2 (ή 2,5 δεν θυμάμαι καλά) μηνών μεχρι 5,5 μηνων εκανε ενα ξύπνημα στις 10 ώρες που κοιμόταν το βράδυ (με κάποιες εξαιρέσεις). Και απο 5,5 μηνων αρχισε να χαλάει και να ξυπνάει τουλάχιστον 5 φορές . Οταν λες 2-3 φορες , στις πόσες ώρες ύπνου ?

JJBjp3.png

Μεχρι 11 ε ? Ωχ , ωχ !!! Είμαστε ακόμα 9 ..... Εχω και εγω ενα μωράκι που απο 2 (ή 2,5 δεν θυμάμαι καλά) μηνών μεχρι 5,5 μηνων εκανε ενα ξύπνημα στις 10 ώρες που κοιμόταν το βράδυ (με κάποιες εξαιρέσεις). Και απο 5,5 μηνων αρχισε να χαλάει και να ξυπνάει τουλάχιστον 5 φορές . Οταν λες 2-3 φορες , στις πόσες ώρες ύπνου ?

Στις 9 άντε 10 ώρες ύπνου. Μην ξεχνάνε ό,τι αρχίζουν να ενοχλούν τα δόντια, άλλα παιδιά σε μικρή ηλικία, άλλα σε μεγαλύτερη. Σε εμάς τουλάχιστον για όλα έφταιγαν τα δόντια. Το ίδιο κάνει και τώρα όταν είναι σε φάση να βγάλει δοντάκι.

Καλό είναι να μην ενοχοποιούμε για όλα τον θηλασμό...

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

female, καλησπέρα. Πόσα δοντάκια είχε βγάλει το μωρό σου μέχρι τους 11 μήνες;

Σε ρωτώ για να δω μήπως έχω κάποια ελπίδα για βελτίωση των ξυπνημάτων ανά μια ώρα. Κλείνουμε τους έντεκα σε λίγες ημέρες και έχει 4 δοντάκια, δυο πάνω δυο κάτω.

Και συμφωνώ ότι , επιτέλους, ας σταματήσει αυτή η συνήθεια στην Ελλάδα να ενοχοποιείται ο θηλασμός για ότι συμβαίνει με τα μωρά

female, καλησπέρα. Πόσα δοντάκια είχε βγάλει το μωρό σου μέχρι τους 11 μήνες;

Σε ρωτώ για να δω μήπως έχω κάποια ελπίδα για βελτίωση των ξυπνημάτων ανά μια ώρα. Κλείνουμε τους έντεκα σε λίγες ημέρες και έχει 4 δοντάκια, δυο πάνω δυο κάτω.

Και συμφωνώ ότι , επιτέλους, ας σταματήσει αυτή η συνήθεια στην Ελλάδα να ενοχοποιείται ο θηλασμός για ότι συμβαίνει με τα μωρά

Φοβάμαι πώς δεν θα σε παρηγορήσω...

Ο Μάνος είχε 4 δόντια μέχρι 15 μηνών!!! Τώρα έβγαλε το 5ο!

Αλλά μετά τους 13 μήνες τα συχνά ξυπνήματα έγιναν 1-2, στα μεγάλα ζόρια 3.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

lena κοριτσι μου απλα το παιδι περναει αλμα ανπτυξης και προσπαθει να σου ανεβασει την παραγωγη....μεγαλωνουν και μεγαλωνει και η αναγκη τους για περισσοτερο γαλα.....η δευτερη κορη μου απο εικοσι εημερων περιπου μεχρι 4 μηνων παρα κατι κοιμοντανε 7ωρα 8ωρα ειχε βαρεσει και δεκαωρο το βραδυ..αφου σταυροκοπιομουνα...μετα αριχσε να ξυπνασει γαι ενα διστημα συνεχεια....απλα την πηρα μαζι μου και τη θηλαζα ξαπλωμενη και ετσι κοιμομουνα και εγω.....τωρα εχουμε παει στο μια φορα το βραδυ καμια φορα και δυο ...οταν ειναι να σκσει δοντι περισσοτερες φορες....επισης οσο μεγαλωνουνε ο υπνος τους λιγοστευει....στην ηλικια σας καπου το περασε και εμενα αυτο να κοιμηθει μεσα στην ημερα συνολικα μιαμιση ωρα σπαστα.....θελει υπομονη....και μη πεσεις σητ παγιδα οτι με το ξενο ντε και καλα θα σου κοιμαται..τη μεγαλη μου κορη τη θηλασα μεχρι εξι μηνων....συνεχισε να ξυπναει μεχρι 18 μηνων...η κολλητη μου εχει 3παιδια και τα τρια δε τα θηλασε αλλα ξυπναγανε για γαλα μεχρι δυο χρονων περιπου....οποτε δεν ευθυνεται ο θηλασμος...μη του αρνεισαι το στηθος....το μικρο ξερει τι κανει...:wink::wink::wink:

τωρα κατι συμβουλες το γαλα νερουλιαζει και λοιπα προτιμω να τα αφησω ασχολιαστα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλησπέρα κορίτσια...η μπεμπα μου ειναι 7 μηνων και θυλάζει. η ρουτινα του υπνου μας ηταν φαγητο, κουνημα στο παρκοκρεβατο και ολα καλα.ενδιαμεσα βεβαια ξυπνουσε την εβαζα στο στηθος και κοιμοταν κατ ευθείαν αλλα εδω και 10 μερες ενω νυστάζει τριβει ματια και εχει καταγδάρει τα αυτάκια της γκρινιάζει πολύ και με το που τη βάλω να κοιμηθει ουρλιάζει λες και τη βάζω σε καρφιά συνήθως απο τις 10μμ μέχρι τις 02:00 κλαιει και την εχω αγκαλια οπου συνεχίζει να γκρινιάζει. απελπίστηκα χθες βράδυ έκλαιγα και εγω μαζί της.Προσπαθώ να την απασχολήσω με κάποιον τρόπο αλλα δε θέλει τιποτα..δοκιμασαμε γάλα σκόνη και πάλι τιποτα ..σημερα πηγαμε στο γιατρο και είπε οτι τα ούλα της είναι πρησμένα...φταίει μόνο αυτό?

κοριτσια καλησπερα.εχουμε και μεις τα προβληματακια του υπνου που περνατε ολοι.δοκιμασα και γω αυτο το περιφημο βιβλιο το''κοιμησου παιδι μου'' και ο μικρος εκανε εμετο 3 φορες.τα εκανα πανω μου.φοβηθηκα τοσο πολυ και τα εβαλα με τον εαυτο μου γι αυτο που εκανα στο παιδι μου.ο μικρος μου ειναι 7 μηνων και ειπα σιγα σιγα να προσπαθησω να κοψω το κουνημα και το νανουρισμα μπας και μαθει μονος του.το βραδυ δεν μπορω να πω οτι ξυπναει τελειως αλλα φερνει σβουρες στο κρεββατι και φτανει στην κορυφη οποτε πρεπει να ξυπναω και να τον κατεβαζω ξανα στη μεση του κρεββατιου.αυτο γινεται με προγραμμα.θα κοιμηθει στις 2200-22.30 και η πρωτες σβουρες ξεκινανε 02.00-2.15,μετα 3.30 και 4.30-5.00 τον ταιζω.το πρωι ξυπναει μεταξυ 8.00-8.40 αλλα εγω οταν ξυπναω ειμαι κομματια απο τις τοσες φορες που ξυπνησα το βραδυ.ο αντρας μου λεει ο πρεπει να μην σκεφτομαι τον υπνο μου κ πρεπει να προσαρμοσω τη ζωη μου.αλλα ρε κοριτσια οταν εχεις ενα μωρο που κοιμαται μιση ωρα το μεσημερι και το βραδυ σε ξυπναει,εγω που θα βρω τις αντοχες για να συνεχιζω αν δεν κοιμαμαι?δε με ενδιαφερει η διαρκεια του υπνου,απλα ζηταω να μην διακοπτεται.ποτε αραγε θα στρωσει ο υπνος του μικρου?ειλικρινα δεν θελω να παιδευω το μωρο με διαφορες μεθοδους οποτε το καλυτερο που εχω να κανω ειναι υπομονη.απλα αναρωτιεμαι αυτοι που γραφουν αυτα τα βιβλια,εχου δικα τους παιδια?

ο αντρας μου λεει ο πρεπει να μην σκεφτομαι τον υπνο μου κ πρεπει να προσαρμοσω τη ζωη μου.αλλα ρε κοριτσια οταν εχεις ενα μωρο που κοιμαται μιση ωρα το μεσημερι και το βραδυ σε ξυπναει,εγω που θα βρω τις αντοχες για να συνεχιζω αν δεν κοιμαμαι?δε με ενδιαφερει η διαρκεια του υπνου,απλα ζηταω να μην διακοπτεται.ποτε αραγε θα στρωσει ο υπνος του μικρου?

ο αντρας σου οντως σε βοηθαει η οταν ξενυχταει ο μικρος αυτος κοιμαται?επειδη ειπεοτι δε πρεπει να σε νοιαζει ο υπνος σου.ο αντρας του ενδιαφερεται αραγε πιο πολυ για τον υπνο του?πολυ εγωιστικο αυτο που ειπε:confused:

και επισης να πω οτι ποτε δε θα αφηνα ενα μωρο να σπαραζει στο κλαμα.καλυτερα να κοιμοταν στην αγκαλια παρα αυτο.οποτε συμφωνω με οσα λες για το βιβλιο.θα αφηνουμε ενα μωρο να σπαραξει γιατι θελει μια αγκαλια?:?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...