Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φορητός αποστειρωτής πιπίλας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Υπήρχε ένας μόνο ή περισσότεροι? Θυμάσαι μάρκα? Χωράει και θηλές από μπιμπερό? Συγνώμη αν σε ζάλισα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια !υπαρχει και αλλος αποστηρωτης που χωραει εως 6 πιπιλες μπενει σε φουρνο μικροκυματων και κανει αν θυμαμαι καλα 25ευρω .το βρηκα στο cosy corner.

Αυτός αποστειρώνει και εκτός σπιτιου ή απλά αποστειρώνεις 6 πιπίλες μαζί και τις κουβαλάς έτοιμες? Χωράει θηλές μπιμπερο? Το θέλω για να ταίζω και εκτός σπιτιού και αν λερωθεί καμια να την αποστειρώνω.

• 5 months later...

Κορίτσια καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το φορητό αποστειρωτή πιπίλας, εσείς που έχετε είστε ευχαριστημένες? Είναι αξιόπιστη η αποστείρωση? Πόση ώρα διαρκεί? Χωράει μόνο μία πιπίλα μέσα?

Με την ευκαιρεία, να ρωτήσω και κάτι ακομη : Εάν θηλάζετε, (που σημαίνει ότι δε χρειάζεστε αποστείρωση μπουκαλιών), που αποστειρώνετε τις πιπίλες σας? Εγώ έχω 4 πιπίλες και λυπάμαι να λειτουργώ ολόκληρω αποστειρωτή μπουκαλιών για 4 πιπίλες......

Ευχαριστώ!

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Κορίτσια καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το φορητό αποστειρωτή πιπίλας, εσείς που έχετε είστε ευχαριστημένες? Είναι αξιόπιστη η αποστείρωση? Πόση ώρα διαρκεί? Χωράει μόνο μία πιπίλα μέσα?

Με την ευκαιρεία, να ρωτήσω και κάτι ακομη : Εάν θηλάζετε, (που σημαίνει ότι δε χρειάζεστε αποστείρωση μπουκαλιών), που αποστειρώνετε τις πιπίλες σας? Εγώ έχω 4 πιπίλες και λυπάμαι να λειτουργώ ολόκληρω αποστειρωτή μπουκαλιών για 4 πιπίλες......

Ευχαριστώ!

Μπορείς να αποστειρώνεις τις πιπίλες σου σε ένα μπρίκι με νερό και λίγες σταγόνες λεμόνι (για να μην ασπρίζουν από τα άλατα). Βράσιμο για 5 λεπτά.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=1794483

Αυτός εδώ είναι.

Όχι δε χωράει θηλές μπιμπερό.

το πηρα κι εγω αυτο για το μωρακι μου...ελπιζω να με βολεψει ειδικα μεγαλωνοντας ολο και καποια πιπιλα θα σοριαστει στο πατωμα οταν ειμαστε εκτος σπιτιου...

D1Uip3.png

Διαφημίσεις

σιγα βρε κοριτσια! το στηθος σας το αποστειρωνετε; η πιπιλα δεν βγαινει απο το στομα του, κρεμεται απο το κορδονακι και ακουμπα τα ρουχα του; απλο πλυσιμο κατω απο τρεχουμενο νερο αρκει!!!!

[quote=peper;1522923

Μπορείς να αποστειρώνεις τις πιπίλες σου σε ένα μπρίκι με νερό και λίγες σταγόνες λεμόνι (για να μην ασπρίζουν από τα άλατα). Βράσιμο για 5 λεπτά.

Peper το είχα δοκιμάσει μα παίρνουνε μέσα νερό οι πιπίλες με αυτό τον τρόπο... Και μετά αναγκαστικά έπρεπε να τις πιάνω με το χέρι μου για να αδειάσω το νερό οπότε ακύρωνα την αποστείρωση...

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Εγω τελικα κοριτσια δεν τον πηρα...αγορασα μερικες εξτρα θηλες και πιπιλες και κουβαλουσα παντα μαζι μου οποτε δεν ξεμεινα...αλλα νομιζω θα ειναι αρκετα χρησιμο σε μανουλες που βγαινουν συχνα εκτος σπιτιου ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει! Απο 06 μηνων απλο πλυσιμο με ζεστο νερο και σαπουνι proderm αρκει!

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Εγώ πάντως που αγόρασα τον αποστειρωτή πιπίλας από το ΛΗτώ το μετάνιωσα. Μετά από 5-6 αποστειρώσεις σταματάει να δουλεύει και θέλει άλλες μπαταρίες. Πήρα τις έξτρα αλκαλικες που είναι πανακριβες και μια από τα ίδια. Δεν είναι δυνατόν να δίνω κάθε βδομάδα 8-10 ευρώ για καινούργιες μπαταρίες. Ηταν η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει.

Συγγνώμη καλέ κορίτσια είναι ανάγκη να βγαίνετε από το σπίτι έχοντας μόνο μια πιπίλα??? υπάρχουν κουτάκια που μπορείς να μεταφέρεις/ διατηρείς στο ψυγείο τις αποστειρωμένες πιπίλες!!!!!!!

Αν έχετε μαζί σας ένα θερμός με βραστό νερό και την ξεπλύνετε την πιπίλα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα

Τέλος υπάρχει στο mothercare ένα κουτί αποστείρωσης (χωράει δυο πιπίλες) και μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων για 1,5 λεπτό

Στο πρώτο παιδί αν πέσει η πιπίλα κάτω την σαπουνίζεις, την ξεπλένεις καλά, την βράζεις, την αποστειρώνεις και μετά τη δίνεις στο μωρό.

Στο δεύτερο μωρό αν πέσει η πιπίλα κάτω την ξεπλένεις κάτω από τη βρύση και την δίνεις στο μωρό.

Στο τρίτο παιδί αν πέσει η πιπίλα κάτω ........του την πηγαίνει ο σκύλος....!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Συγγνώμη καλέ κορίτσια είναι ανάγκη να βγαίνετε από το σπίτι έχοντας μόνο μια πιπίλα??? υπάρχουν κουτάκια που μπορείς να μεταφέρεις/ διατηρείς στο ψυγείο τις αποστειρωμένες πιπίλες!!!!!!!

Αν έχετε μαζί σας ένα θερμός με βραστό νερό και την ξεπλύνετε την πιπίλα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα

Τέλος υπάρχει στο mothercare ένα κουτί αποστείρωσης (χωράει δυο πιπίλες) και μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων για 1,5 λεπτό

Στο πρώτο παιδί αν πέσει η πιπίλα κάτω την σαπουνίζεις, την ξεπλένεις καλά, την βράζεις, την αποστειρώνεις και μετά τη δίνεις στο μωρό.

Στο δεύτερο μωρό αν πέσει η πιπίλα κάτω την ξεπλένεις κάτω από τη βρύση και την δίνεις στο μωρό.

Στο τρίτο παιδί αν πέσει η πιπίλα κάτω ........του την πηγαίνει ο σκύλος....!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!Ετσι ακριβως ειναι!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!Ετσι ακριβως ειναι!!!!!!!!!

όχι δεν είμαι Θεά, απλώς ........πάω για το τρίτο!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επίσης θέλω να προσθέσω, ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα η υπάλληλος "χτυπιέται" ότι το τάδε αξεσουάρ ΠΡΕΠΕΙ να το αγοράσεις οπωσδήποτε για το μωρό σου, γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να το μεγαλώσεις κλπ κλπ, εεεεεεεε είναι ότι πιο άχρηστο μπορείς να αγοράσεις και φυσικά ΔΕΝ θα το χρησιμοποιήσεις καθόλου και θα κλαις τα λεφτά σου!!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

όχι δεν είμαι Θεά, απλώς ........πάω για το τρίτο!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επίσης θέλω να προσθέσω, ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα η υπάλληλος "χτυπιέται" ότι το τάδε αξεσουάρ ΠΡΕΠΕΙ να το αγοράσεις οπωσδήποτε για το μωρό σου, γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να το μεγαλώσεις κλπ κλπ, εεεεεεεε είναι ότι πιο άχρηστο μπορείς να αγοράσεις και φυσικά ΔΕΝ θα το χρησιμοποιήσεις καθόλου και θα κλαις τα λεφτά σου!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!!! ΤΟ ΤΙ Μ......Σ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΝΟΙΑΣ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΧΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟ!!!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!!

ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΩΡΟ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΗΞΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!!!

ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!

ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Η ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΗ!!!

• 1 year later...

κοριτσια επαναφερω τ θεμα.... μ φεραν δωρο σημερα αυτο http://www.e-pipila.gr/el/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=293&category_id=10

εχει καμμια κατι παρομοιο??αποστειρωνει οντως???

θηλαζουμε αποκλειστικα εεε και τζαμπα δουλευω τον αποστειρωτη μονο για τις πιπιλες κ ψευδοθηλες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δουλευει με φως αυτο μ φενετε λιγο κουλο ν πω την αληθεια.....Επισης αν τ χρησιμοποιει καποια μπορω να αποστειρωνω κ τις ψευδοθηλες εεκει?γνωριζετε?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Aφου σου το πηρανε χρησιμοποιησε το και βλεπεις.

Εγω προσωπικα δεν το εχω χρησιμοποιησει,και ειμαι της αποψης οσο λιγοτερα εχουμε τοσο καλυτερα ειμαστε.

Οσο ημουν ψαρωμενη ακομα και γω κοιτουσα οτι κυκλοφορουσε,αλλα χαρηκα που πηρα μονο τα απαραιτητα.

Για τις πιπιλες και τις θηλες μπορεις να τα αποστειρωσεις και σε μια κατσαρολα με νερακι με τον παλιο παραδοσιακο τροπο για σιγουρια.

Δεν το ειχες σκεφτει?

Επεισης απο οσο γνωριζω μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος τα μωρακια δεν πρεπει να τα δινουμε πιπιλα...

Εγω τον εδωσα χωρις να το ξερω οταν θηλαζα αλλα δεν την ηθελε κιολας.

Να σου ζησει το μωρακι φρεσκομανουλα...:D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

κοριτσια επαναφερω τ θεμα.... μ φεραν δωρο σημερα αυτο http://www.e-pipila.gr/el/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=293&category_id=10

εχει καμμια κατι παρομοιο??αποστειρωνει οντως???

θηλαζουμε αποκλειστικα εεε και τζαμπα δουλευω τον αποστειρωτη μονο για τις πιπιλες κ ψευδοθηλες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δουλευει με φως αυτο μ φενετε λιγο κουλο ν πω την αληθεια.....Επισης αν τ χρησιμοποιει καποια μπορω να αποστειρωνω κ τις ψευδοθηλες εεκει?γνωριζετε?

Συγνώμη για το οφ αλλα αφου θηλαζεις ΜΗΝ χρησιμοποιείς πιπιλα! Ειδικα τώρα που χρησιμοποιείς και ψευδοθηλες!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Ευχαριστω πολυ:D:D:D

Ax βρε κοριτσια δεν την θελω καθολου την πιπιλα του την εμαθαν στο μαιευτηριο...Αφηστε που εμαθε με την πιπιλα και ζοριζεται να πιασει τ στηθος καλα ποτε πιανει ποτε οχι...γι αυτο και οι ψευδοθηλες:(ολη την ωρα το μπουκωναν με την πιπιλα....αν κανεις πως του την παρεις γινεται πανικος κλαιει μεχρι να μελανιασει.....δεν ξερω πως να την κοψω:(:(

Ναι δεν το ειχα σκεφτει...:rolleyes::rolleyes: οντως θα τ κανω στο κατσαρολακι....

Απλα μ εκανε εντυπωση πως στο καλο αποστειρωνει αυτο τ πραγμα μονο με το φως και αν οντως αποστειρωνει....

Δεν με βλεπω να τ χρησιμοποιω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"