Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Δεν ξερω αν σας εχει τυχει:| αλλα το παθαμε κι αυτο...πες η δουλεια το αγχος το τρεξιμο...

ξε μειναμε μεσα στη νυχτα απο πανες και τρεχαμε να βρουμε σαν τους τρελους..ασε πως τα βολεψαμε.ευτηχως ειχαμε αφησει κανα δυο στη γιαγια της και τα βολεψαμε

ξερω διανεκτερευοντα μαναβικα ,καβες ανθοπωλεια...Δεν μπορεις πουθενα να βρεις πανες το βραδυ?τελος?οχι οτι θα το ξαναπθουμε αλλα ανθρωποι ειμαστε..Τι κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις?

Διαφημίσεις

Βρίσκεις στα φαρμακεία αλλά δυστυχώς τις πληρώνεις πιο ακριβά.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Τι να πω δεν ξέρω εμένα που μου έτυχε να μην έχω πάρει πάνες μαζί μου

σε έξοδο στο πρώτο φαρμακείο που μπήκα βρήκα οπότε το θεώρησα αυτονόητο πως έχουν όλα.:confused:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Και όμως....επειδή το έχω παθει και εγώ να ξεμείνω μέσα στην νύχτα

δεν έχουν όλα τα φαρμακεία με την πρόφαση ότι πουλιούνται και στα σούπερ οι πάνες

και αν έχουν κάποιοι έχουν το νουμερο 1 με 2!

Σε 8 φαρμακεία της ανατολικής θεσσαλονίκης πήγα και δεν είχα βρει και τελικά την βγάλαμε χωρίς με υφασμάτινη πάνα εφεύρεση δική μου και το πρωί 8 ήμουν στημένη έξω από το σούπερ και τους περίμενα να ανοίξουν!!!!

Και όμως....επειδή το έχω παθει και εγώ να ξεμείνω μέσα στην νύχτα

δεν έχουν όλα τα φαρμακεία με την πρόφαση ότι πουλιούνται και στα σούπερ οι πάνες

και αν έχουν κάποιοι έχουν το νουμερο 1 με 2!

Σε 8 φαρμακεία της ανατολικής θεσσαλονίκης πήγα και δεν είχα βρει και τελικά την βγάλαμε χωρίς με υφασμάτινη πάνα εφεύρεση δική μου και το πρωί 8 ήμουν στημένη έξω από το σούπερ και τους περίμενα να ανοίξουν!!!!

Δεν ειναι φρικη αυτο?πηγα ακομα και εξω απο το νοσοκομειο καρατικο που πουλανε χαρτικα αλλα ειχαν μονο επανες για μεγαλους.ξυπνησα τη μανα μου τελικα μεσα στη νυχτα για να μου δωσει τισ 2 που ειχα αφησει εκει για ωρα αναγκης...Ενιωσα οτι ειμαι παλιομανα που αφησα το παιδι μου ετσι αλλα μπορει να συμβει στον καθενα αυτο.!!!ας το σκευτουν αυτο καποια ψιλικατζιδικα εστω που σε αυτα βρισκεις οτι να ναι εκτως απο πανες:roll:

εγω κοριτσια εχω παντα τρεις πανες στην τσαντα που εχουμε για τη βολτα... μονιμα...αν τις χρησιμοποιησω τις ξαναβαζω οποτε ξερω οτι εκει θα βρω σιγουρα... ειναι ενας καλος τροπος και σε γλυτωνει απο τρεξιμο :P:p:p

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

εγω κοριτσια εχω παντα τρεις πανες στην τσαντα που εχουμε για τη βολτα... μονιμα...αν τις χρησιμοποιησω τις ξαναβαζω οποτε ξερω οτι εκει θα βρω σιγουρα... ειναι ενας καλος τροπος και σε γλυτωνει απο τρεξιμο :P:p:p

Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!!

Τα φαρμακεία... έχουν συνήθως. Αλλά και πάλι δε θα έτρεχα... :lol:

Υπάρχουν και κάτι σερβιέτες.... λοχείας ή και οι απλές.... Αν μου τύχαινε... θα το δοκίμαζα σίγουρα, πριν φτάσω να τρέχω νυχτιάτικα.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

εγώ πάντα έχω μία με δύο πάνες σε κάποια τσάντα που έχω πάρει μαζί μου οπότε να ξεμείνουμε τελείως είναι πολύ δύσκολο. Πάνες πάντως έχουν τα καταστήματα super market ΟΚ αν έχετε κοντά σας τα οποία συνήθως έιναι μέχρι τις 11:00, ε πόσο πιο μετά να ανακαλύψεις οτι δεν έχεις πάνες πια

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

και εγω το ιδιο

εγώ πάντα έχω μία με δύο πάνες σε κάποια τσάντα που έχω πάρει μαζί μου οπότε να ξεμείνουμε τελείως είναι πολύ δύσκολο. Πάνες πάντως έχουν τα καταστήματα super market ΟΚ αν έχετε κοντά σας τα οποία συνήθως έιναι μέχρι τις 11:00, ε πόσο πιο μετά να ανακαλύψεις οτι δεν έχεις πάνες πια

Kαι ποιο ειναι καλε αυτο το κσταπληκτικο σουπερ μαρκετ?που βρισκεται?

Kαι ποιο ειναι καλε αυτο το κσταπληκτικο σουπερ μαρκετ?που βρισκεται?

Ρίξε μια ματιά, είναι ανα περιοχή

http://www.okmarkets.gr/okmarkets/

:D:D

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Ωχχχ... Κι εγω πιστευα πως τα φαρμακεια εχουν.. Εχω ηδη ενα μεγαλο πακετο αλλα αγχωθηκα και θα παω να παρω κουτα αυριο... :roll: :roll:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ :oops::oops::oops:

ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ:oops::oops::oops::oops:

Έτσι κι εγώ! Να φανταστείς ότι χάρισα σε μια φίλη μου 4 συσκευασίες NEW BORN 1 επειδή όταν έφτασε η σειρά τους να τις χρησιμοποιήσουμε, δεν του έκαναν!:D:D:D

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Ουτε κ γω εχω ξεμεινει ποτε..

καταρχην στανταρ εχω ενα πακετο στην αποθηκη το οποιο το χρησιμοποιω μονο οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξει το παιδι νουμερο κ αυτο αφου πρωτα παρω μεγαλυτερο.. (κ στην αποθηκη στο υπογειο γι αν αμην μπω στον πειρασμο να το ανοιξω)

Αλλα κ να μην το εκανα αυτο εχω στανταρ τοσες πανες μεσα σε διαφορες τσαντες (στην τσαντα μου, στου παιδιου που εχει 3-4 για τη βολτα του) που με φτανουν ολοκληρη μερα οχι απλα νυχτα..

και η μανα μου εχει στανταρ πακετο σπιτι της.. απο 2-3 εχω αφησει στην αδελφη μου κ στις θειες μου μην τυχον τυχει κ παμε επισκεψη κ εχω ξεχασει να παρω μαζι η την εχω ηδη χρησιμοποιησει

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ :oops::oops::oops:

ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ:oops::oops::oops::oops:

:D:D Κάπως έτσι και εγω!! Τωρα έχω 2 μεγάλα πακέτα και 1 μικρο και μεχρι να λιγοστεψουν αν βρω προσφορά θα πάρω!!;)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Κοριτσια ειστε πολυ οργανωμενες!Εγω εκτως του οτι ξεχναω συχνα να ψωνισω βασικα πραγματα..δεν εχω και τοσο χωρο στο σπιτι για "καβα "πανες:(!!

• 2 weeks later...

εγώ παντως αφού την πάτησα έτσι με τις πάνες τώρα πια έχω πάντα την καβάτζα μου ένα έξτρα κουτί πάνες στην αποθήκη μας,αλλά πολύ χρήσιμο τα οκ μαρκετς δεν τα ήξερα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας 5 λεπτά με το αμάξι!

Τα οκ είναι σωτήρια! ψωνίζω και εγώ γάλα και κρέμες αν καμιά φορά ξεμείνω. Πάντως εγώ κορίτσια αν ξέμενα από πάνες μέσα στη νύχτα θα πήγαινα στο ΜΗΤΕΡΑ να ζητήσω καμία αν είχαν που είναι κοντά στο σπίτι μου. Αλλά μόνο για νεογέννητα έχουν ε?:D

σουπερ ειναι αυτα τα σουπερ μαρκετ ΟΚ.Πηγα να το δω..εχει παντου και οι τιμεσ δεν ειναι εξωφρενικες.G.STONE-Mονο για νεογεννητα εχουν οντως.και τα φαρμακει ατο ιδιο-μεχρι 3 νουμερο