Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμπειρία απόξεσης..

demi

Recommended Posts

κοριτσακι μου ειναι αληθινα συγκλονιστικο αυτο που συνεβει.

μεσα στην ολη την ατυχια ειχες αυτο που λεμε θεια φωτισει.δεν θελω να πιστευω οτι συνεβει και σε μενα το ιδιο περσι γιατι ειχα αιμοραγια και εκει που το πρωι ειχαμε δει το κυημα σαν μια κουκιδα μετα δεν υπηρχε τιποτα.βεβαια καποια κοπελα μου ειπε οτι για τοσο μικρη κυηση δεν χρειαζοταν να κανω αποξεση και εμενα με εβαλε εσπευσμενα στις 23.00

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συγκλονιστικη εξελιξη..

Κοριτσια δεν θα τι πιστεψετε αυτο που μου συνεβει...ειχα παει στον γιατρο του Τεβε αρχικα για να μου γραφει απλα τα φαρμακα...Αυτος μου ειπε οτι δεν εχουμε καρδιακη λειτουργια να κανω χοριακη κλπ κλπ..Με τα αποτελεσματα της χοριακης τηλεφωνικα μου κανονισε αποξεση το προηγουμενο Σαββατο..Δεν πηγα...φοβηθηκα εκλαιγα και πιστευα οτι το μωρο ειναι καλα..Δεν ξερω ειχα μια αρνηση φοβερη..δεν ηθελα να το πιστεψω..

Νινετα esys,ιωαννα και ΌΛΑ τα κοριτσια που μου απαντησαν τα ευχαριστω απο καρδιας...Βαλσαμο τα λογια τους και μεγαλη παρηγορια που δεν την εβρισκα πουθενα...

Επειτα απο προτροπη μιας κοπελας εδω απο το φορουμ πηγα και σε εναν αλλον γιατρο ο οποιος ειναι στο παπαγεωργιου και θεωρειτε κορυφη...

αφου περιμενα στο ιατρειο του και νομιζα θα παθω συγκοπη απο την αγωνια με εξεταζει και λεει....Συγχαρητηρια ειστε 8 βδομαδων και 3 μερων εγκυος....

τον κοιτουσα σαν χαζη εκλαιγα και του λεω μηπως κανετε λαθος γιατρε?

μου λεει οχι γιατι?και του λεω την ιστορια μου..

μου ειπε δεν εκπλησομαι και ουτε ο γιατρος εκανε πολυ λαθος απλα εχω μια ιδιαιτεροτητα στην μητρα η οποια λεει ειναι πολυ σκληρη και δεν μπορουσε να φανει το μωρο..

ενας εμπειρος γιατρος θα το καταλαβαινε αμεσως...

φωναζα γελουσα εκλαιγα μεσα στην αγ.σοφιας...ευτυχως ηταν 11.30 το βραδυ και δεν καλεσαν ψυχιατρο..

ψαχνω να βρω την κοπελα που μου συστησε αυτον τον γιατρο ...μου εδωσε πισω την ζωη μου..

δεν ξερω κοριτσια θα τρελλαθω..αυτο που περναμε εμεις οι γυναικες δεν πληρωνετε με τιποτα..

ειμαι επιφυλκτικη...ειμαι φοβισμενη θελω να ξεχασω και να χαρω και παλι...

πω, πω κοπέλα μου , έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. με το που είδα το θέμα στο Forum αμέσως έκανα κλικ για να περιγράψω και εγώ με τη σειρά μου τη δική μου προσωπική και θλιβερή ιστορία αλλά άλλαξαν αυτομάτως τα συναισθήματα με την εξέλιξη των ποστσ.Ειλικρινά είναι ότι πιο ευχάριστο έχω ακούσει σε εξέλιξη εγκυμοσύνης , όντως το ένστικτο της μάνας είναι πολλές φορές ισχυρότερο και απο οποιαδήποτε ιατρική διάγνωση. Να είσαι γερή και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπελα μου σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου.Διέγραψέ τα όλα τα άσχημα που συνέβησαν και κοίτα να ζήσεις αυτή τη θαυμάσια εμπειρία που σου χάρισε ο θεούλης γιατί είναι μοναδική.

wobz4vsv31g4fym5.png

ευχαριστω για τις ευχες..ευχαριστω πραγματικα γιτι ολες εσεις με στηριξατε παρα πολυ..

ποιος αλλος σε καταλαβαινει εκτος απο μια μανα που περναει η περασε τα ιδια?

Και τωρα ποναω ακομα πιο πολυ για τις θλιβερες ιστοριες που διαβασα γιατι ποναει..πραγματικα ποναει πολυ..

ολες οι προσευχες ολη η θετικη ενεργεια ηρθαν κοντα μας.

μακαρι να εχει καλο τελος η εγκυμοσυνη μου γιατι ξεκινησε με περιπετειες..

το σαββατο θα πηγαινα για αποξεση ενω τωρα θα κανω βολτα στο cosmos να ψωνισω τον γιο μου..τον ειχα μαζι μου χτες...το γουρι μου..εκανε κουραγιο να καθεται σε εναν καναπε ιατρειου 4 ωρες και να περιμενει..

μανουλα ειναι καλα το μωρακι μας?δεν κουραστηκα μανουλα θελω να δω το μωρο μας..

ειναι ενα πολυ καλο παιδι πολυ ευαισθητη ψυχουλα που ενω ειναι 3.5 χρονων αντιλαμβανεται φοβερα πραγματα.

Τελικά όπως φαίνεται όντως θα πας για να γεννήσεις! Χάρηκα πάρα πολύ και μπράβο για την επιμονή σου. Αλήθεια ο πρώτος γιατρός δεν έβλεπε καρδούλα στον υπέρηχο ή δεν έκανε καθόλου υπέρηχο;

Ειλικρινα εχω πεσει απο τα συννεφα με την ανευθυνοτητα καποιων γιατρων! Δηλαδη θα σε εστελνε να κανεις αποξεση σε ενα υγιες εμβρυο!!!

Χαρηκα παρα πολυ που τελικα το ενστικτο σου αποδειχτηκε δυνατο, αλλα ειλικρινα μην τον αφησεις ετσι τον τυπο!!

Εχω περασει κι εγω τη διαδικασια της αποξεσης και οχι μονο (πριν 2 μηνες εκανα διακοπη κυησεως στον 5ο μηνα λογω προβληματος του μωρου) και μπηκα για να σου πω τη γνωμη μου αλλα χαρηκα που δε χρειαστηκε τελικα!!

Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Ζεττα και υπερηχο εκανε και μαλιστα 20 λεπτα και μου ειπε οχι μονο οτι δεν χτυπαει η καρδουλα αλλα οτι δεν βλεπει και 'υλικο"...δεν υπηρχε σωμα ουσιαστικα...μονο κατι ενδειξεις εμβρυου..και μετα απο το 20 λεπτο μου λεει μην σε τυρραναω αλλο ουτως σοι αλλος δεν βλεπω κατι..

Christie μονο τωρα μπορω εστω και λιγο να καταλαβω πως αισθανεσαι..πριν θα σου ελεγα οτι πραγματικα λυπαμαι αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω το μεγεθος του πονου..

Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη παντως εμενα 1 βδομαδα ξεριζωθηκε η καρδια μου..

μπήκα και εγώ να γράψω την εμπειρία μου και δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που δεν χρειάζεται να το περάσεις και ας μην σε ξέρω.μπράβο και σε σενα που παρά την άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση το έψαξες παραπάνω,μπράβο στην κοπέλα που σου σύστησε τον γιατρό και γενικά σε όσους βοήθησαν έστω και στο ελάχιστο να μην χαθεί άδικα μια ζωή.σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά:lol::lol:

αλήθεια,είπες οτι βάσει τις χωριακής ο πρώην γιατρό σου αποφάσισε για απόξεση.πόσο ήταν οι μονάδες;δεν έκανε και υπέρηχο μετά την χωριακή ;αναρωτιέμαι γιατι οι τιμές που έχεις στις 8 εβδομάδες είναι αρκετά μεγάλες και αυτο που επείγει είναι να ακουστεί καρδιακή λειτουργία.τώρα που το σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνεις κάτι για να μην βρεθεί και άλλη κοπέλα στην θέση σου;:?:?:?

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

λοιπον επειδη τα εχω ολα μπροστα μου θα σου πω..την 7 βδομαδα η χοριακη ηταν 78.231

και μεσα σε 48 ωρες ανεβηκε 96.500 ..του πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα επρεπε να διπλασιαστει η τιμη και οτι ειναι απογοητευμενος με το αποτελεσμα οποτε μαλλον παμε για αποξεση..Βεβαια σιγουρα θελω να πιστευω οτι θα μου εκανε εναν τελευταιο υπερηχο...το θεμα ειναι τι θα εβλεπε...αν εβλεπε..

πιστευω οτι ειναι καλος και ευγενικος ανθρωπος ο γιατρος αλλα χωρις επαρκεις γνωσεις..δεν θα εκανε κατι συνειδητα αλλα μονο απο αμελεια..(λεω εγω τωρα)

Μπράβο ρε φιλενάδα, πολύ χάρηκα.

Είδες που σου'λεγα πήγαινε και σε άλλους γιατρούς? Πάντα θα βρεθεί κάτι άλλο να σου πούνε.

Άντε με το καλό να φουσκώνεις από δω και πέρα. Θα τα πούμε εμείς.

Demi τωρα διαβασα τι σου συνεβει και συγχαρητηρια που ευτυχως ολα ειναι καλα , αυτο που λες το ειχε παθει μια φιλη μου με το δικο της γιατρο και παρολιγο να της κανει αποξεση , οχι οχι αποξεση ,εκτρωση κανονικη λεγετσαι αυτο που θα σας κανανε οι γιατροι σας πωπω , η Παναγια σε φυλαξε και τωρα θα κρατας το υγιες παιδακι σου αγκαλια .Της φιλης μου παντως ο μικρος ειναι ηδη 1,5 ετων χαχαχ.

Διαφημίσεις

zana συμπεθερα μου ...τον περασαμε τον σκοπελο.και το αντρακι μου εκει να μου κραταει το χερι να μου χαιδευει τα μαλλια χωρις να γκρινιαξει ενα λεπτο και ας ειχε παει 12 τα μεσανυχτα ,και ας ηταν αυπνος..

γραφιστρια καιρο εχουμε να τα πουμε..οντως εκτρωση λεγετε αυτο ..και ηταν η φοβια της ζωης μου...παντα ελεγα ας ειναι απο τα πραγματα που να μην με αξιωσει ο θεος να τα κανω..και ομως ...πως τα φερνει η μοιρα..

ειναι φοβερο..θα πηγαινα και θα εκανα αυτο το πραγμα στο παιδι μου ενω αυτο παλευε και μεγαλωνε..

Μα τι να πω για αυτον τον γιατρο παλι?το κακο ειναι οτι θα πρεπει να πηγαινω τωρα να γραφω τις εξετασεις και τα φαρμακα ..πως θα τον αντικρισω?μπορει και να βριστουμε στο τελος

Μπορείς να επιλέξεις άλλον...

Δεν ξέρω κατά πόσον θα του κάνουν κάτι στο ΤΕΒΕ, κι εγώ πήγα να αλλάξω τον γυναικολόγο που είχα αρχικά επιλέξει αφού δεν δεχόταν να με δει και μου έφερνε ένα σωρό προβλήματα αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν. Μου είπαν απλά να διαλέξω άλλον...

Χαίρομαι πολύ που λειτούργησε το ένστικτό σου και δεν προχώρησες στην απόξεση!!! Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη :-P

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

λοιπον επειδη τα εχω ολα μπροστα μου θα σου πω..την 7 βδομαδα η χοριακη ηταν 78.231

και μεσα σε 48 ωρες ανεβηκε 96.500 ..του πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα επρεπε να διπλασιαστει η τιμη και οτι ειναι απογοητευμενος με το αποτελεσμα οποτε μαλλον παμε για αποξεση..Βεβαια σιγουρα θελω να πιστευω οτι θα μου εκανε εναν τελευταιο υπερηχο...το θεμα ειναι τι θα εβλεπε...αν εβλεπε..

πιστευω οτι ειναι καλος και ευγενικος ανθρωπος ο γιατρος αλλα χωρις επαρκεις γνωσεις..δεν θα εκανε κατι συνειδητα αλλα μονο απο αμελεια..(λεω εγω τωρα)

demi μου σίγουρα ή μάλλον το θεωρώ απίθανο ένας γιατρός να το έκανε συνειδητά αυτό αλλά στην ιατρική και η αμέλεια είναι ασυγχώρητη. Ο γιατρος οφείλει να πράξει ότι είναι δυνατό και όχι να κάνει τυπικά τη δουλειά του. Μια ζωή κρέμεται από τα χέρια του ρε γαμώτο. Επομένως, χωρίς να θέλω να γίνω κακιά, στη συγκεκριμένη περίπτωση διακρίνω ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ αμέλεια από το γιατρό αυτό και όσο καλός κι ευγενικός να είναι δεν πρέπει τον αφήσει κανείς να καταστρέψει καμία εγκυμοσύνη και ποτέ. Άλλωστε η απόκτηση γνώσεων με την προσωπική μελέτη εργασία και παρακολούθηση σεμιναρίων είναι μέρος της δουλειάς του το οποίο αν δεν κάνει είναι υπεύθυνος. Δε νοείται ειδικευμένος γιατρός χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις.

Καταρχάς demoula με το καλό ένα αδελφάκι για το γιόκα σου κατάγερο και ζουμπουρλό. Πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της ιστορίας σου. Ας είναι αυτή η τελευταία λαχτάρα που σε βρίσκει καλή μου. Μα είναι δυνατόν ο γιατρός ενώ η χοριακή ανέβαινε να σου πει για απόξεση; Το ότι δεν έβλεπε "υλικό" ίσως να ήταν επειδή η σύλληψη μπορεί να έγινε αργότερα. Κι εγώ είχα τη δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής αλλά σε μένα η χοριακή ΕΠΕΦΤΕ! Με χοριακή που ανεβαίνει ο γιατρός σε τόσο αρχικό στάδιο πρέπει να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί, όχι να συστήνει με τη μία απόξεση. Μακριά από αυτόν και εύχομαι να μη σε ξαναλαχταρήσει κανείς έτσι! Αλήθεια ήταν ο γιατρός σου (σε είχε ξεγεννήσει και στο γιό σου) ή έτυχε να πας πρώτη φορά σε αυτόν;

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

το παραξενο με αυτο το θεμα το οποιο σχολιαζω με τον αντρα μου 2 μερες τωρα ειναι ακριβως αυτο..Δεν ηξερε οτι η τιμη δεν χρειαζοταν να 2πλασιαστει αλλα αρκει απλα να ανεβει δεδομενου οτι τα ποσοστα της χοριακης ηταν πολυ υψηλα?

Δεν πηγαμε στον γιατρο που ειχα στον γιο μου γιατι δεν ημουν ευχαριστημενη και εβριζε και πολυ οποτε δεν τον ηθελα ξανα ..

τελικα να πω οτι η nansoulitsa μου συστησε τον υπεροχο αυτο επιστημονα που παω τωρα και την ευχαριστω πολυ..Πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχω γνωρισει ως τωρα απο γυναικολογο..

Διαφημίσεις

Θεσσαλονίκη είσαι ή κάνω λάθος; Πως τον λέγαν τον έναν γιατρό και πως αυτόν που πας τώρα; Είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη και στο ΤΕΒΕ, να ξέρω να τον αποφύγω! Μπορείς αν θέλεις να μου στείλεις pm τα ονόματα; Ευχαριστώ και πάλι με το καλό ένα αδελφάκι στο γιόκα σας!

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

Δεν πολυμπαινω πια στο φορουμ , δεν προλαβαινω και τωρα διαβασα για την περιπετεια σου demi. Συγκλονιστικό !!! ευτυχώς που εχεις φοβερό ενστικτο και ολα πηγαν καλά.

Αντε με το καλο να ερθει το μωρακι σου . Ολα καλά να σου πανε απο εδώ και περα.

Αγγελική

• 3 weeks later...

Καταρχήν ήθελα να σου πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!Κουκλα μου καλά έκανες και το έψαξες! Ο γιατρός θέλει πολύ μα πάρα πολύ ......αντε να μην το πω!

Και εγω πέρασα πριν 10 μερες μια παλλινδρομη στην 8η εβδομάδα της κύησης. Ειχε σταματήσει απο την 6η.Αλλά ο γιατρός μου με είδε Πέμπτη βράδυ και δεν ακούγαμε καρδια.'Εκανα χοριακή με 35000 μοναδες και το Σάββατο με 37000 και παρόλο αυτα το άφησαμε μέχρι Δευτερα οπού ξαναέκανα υπέρηχο(πάντα κολπικο για σιγουρια) και πάλι δεν ακούγαμε καρδια και το μωρο ήταν κολλημένο στις 6 εβδομάδες.

Οπότε ο γιατρός του ΤΕΒΕ πρέπει να σκίσει τα διπλωματα του και να αλλάξει δουλεια!

Σου ευχομαι απο καρδιας να εισαι καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

δεν εχουν περασει καλα καλα 6ωρες απο την στιγμη που εζησα και αυτο... ηταν η πρωτη μας προσπαθεια για παιδακι, πιασαμε με την πρωτη,η χαρα τεραστια και ακομη μεγαλυτερη η απογοητευση.παλλινδομη κυηση ενω διενυα την 9η εβδομαδα.το.. "παρηγορο" ειναι οτι δεν ειχε προλαβει καλα καλα να σχηματιστει... σημερα λοιπον το πρωι εγινε η απαραιτητη διαδικασια..να ευχηθω σε ολες τις μελλουσες μανουλες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με υγιη παιδακια στην αγκαλια τους. να ευχηθω και σε ολες τις κοπελες που περασαν η' περνουν αυτη την εμπειρια υπομονη, να μην το αφησουν στην τυχη το θεμα αυτο(εξετασεις), να το αφησουμε πισω μας ως κατι που εγινε και τελειωσε και να βαλουμε μπροστα συντομα για ενα μωρο που τοοοοοσο θελουμε!!με χαμογελο ολα θα περασουν πιο γρηγορα... :)

_hope_, βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου τον Αύγουστο που μας πέρασε.Κάνε υπομονή, ο χρόνος θα "μαλακώσει" λίγο τη στενοχώρια σου, θεώρησέ το ως ένα τυχαίο γεγονός και προχώρησε στην επόμενη προσπάθειά σου. Αφού έμεινες κιόλας με την πρώτη, η τύχη θα σου ξαναχτυπήσει σύντομα την πόρτα, κι αυτή τη φορά ένα γερό μωράκι θα σε περιμένει στη γωνία!;)

age.png

• 4 weeks later...

καταρχήν να συγχαρώ κι εγώ την demi και να της ευχηθώ τα καλύτερα.

Σήμερα μου ανακοινώθηκε κι εμένα ότι έχω μια σπάνια επιπλοκή, υδαδιτώδης μύλη. Αύριο το πρωί θα κάνω κι εγώ την αποξεση.

Η αλήθεια είναι οτι το έχω πάρει πολύ βαριά γιατί ήταν η πρώτη μου κύηση. Αλλά μάλλον για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και σίγουρα ΄θα μας κάνει πιο δυνατές κάθε κακή εμπειρία. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.

Σήμερα μου ανακοινώθηκε κι εμένα ότι έχω μια σπάνια επιπλοκή, υδαδιτώδης μύλη. Αύριο το πρωί θα κάνω κι εγώ την αποξεση.

Η αλήθεια είναι οτι το έχω πάρει πολύ βαριά γιατί ήταν η πρώτη μου κύηση. Αλλά μάλλον για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και σίγουρα ΄θα μας κάνει πιο δυνατές κάθε κακή εμπειρία. Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα.

Λυπάμαι πάρα πολύ, γλυκιά μου, για την τροπή που πήραν τα πράγματα για εσένα. Σου εύχομαι σύντομα να ξαναμείνεις έγκυος και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!

καλημέρα κοριτσάκι έχω ξαναγράψει αρκετές φορές σε αυτό το τοπίο !να σου πω ότι έχω γευτεί αυτήν την εμπειρία 2 φορές και η πρώτη φορά ήταν ποιο δύσκολη γιατί ήταν το 1 μου παιδάκι και ήμουν 3 μηνών και κατι , από λάθος του τότε γιατρού μου ,έκανα 1 χρόνο να κάνω ξανά παιδάκι γιατί είχα βάλει λουκέτο στην καρδιά μου πενθούσα για ένα χρόνο ώσπου ο τωρινός γιατρός μου με ξύπνησε από το λήθαργο που είχα πέσει !μην κανείς το δικό μου λάθος ,να είσαι δυνατή και θα έρθει γρήγορα ,μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω ,εγώ έχασα 1 χρόνο γιατί κλείσθηκα σε εμένα ,η επαγγελματική επιτυχία που είχα ήταν γιατί δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην το σκέφτομαι, λάθος μου μεγάλο! τώρα έχω 2 ζουζούνια και πρόσφατα είχα και την δεύτερη αποβολή ,με παίρνει που και που από κάτω ,όμως λέω όχι Νινα ξανά το ίδιο λάθος !μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι γρήγορα να κρατήσεις ένα υγιέστατο ζουζουνακι !ο θεός να σου το χαρίσει απλόχερο και να δεις το θαύμα να δημιουργείται έως το τέλος της εγκυμοσύνη σου χαρίζοντας σου το δικό σου αγγελάκι με ροζ η με μπλε φτερά .φιλικά Νινα !

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P