Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμπειρία απόξεσης..

demi

Recommended Posts

Επειδη το αλλο Σαββατο ειναι προγραμματισμενη η αποξεση μου θα παρακαλουσα καποια κοπελα να μου γραψει την εμπειρια της...

Πρεπει να μεινω μεσα στην κλινικη?εχει καποια προετοιμασια?τι πρεπει να γνωριζω?

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Επειδη το αλλο Σαββατο ειναι προγραμματισμενη η αποξεση μου θα παρακαλουσα καποια κοπελα να μου γραψει την εμπειρια της...

Πρεπει να μεινω μεσα στην κλινικη?εχει καποια προετοιμασια?τι πρεπει να γνωριζω?

Καλημέρα κοριτσάκι ,εμπειρικά θα σου απαντήσω ότι δεν νιώθεις σωματικό πόνο αλλά ψυχικό όταν θα δεις το αίμα τότε θα καταλάβεις και θα πονέσεις ,το μόνο που θα σου πω είναι να είσαι ήρεμη όσο μπορείς τουλάχιστον και χαλαρή ,να ζητήσεις να σου κάνουν βιοψία για να δεις για ποιο λόγο απέβαλλες ,κοστίζει κάτι παραπάνω όμως θα ξέρεις για την επόμενη φορά που πρώτα ο Θεός με το καλό θα ξανά κανείς ένα ζουζουνακι !κοριτσάκι μου από τα βάθη της ψυχής μου μια και είμαι μανούλα 2 ζουζουνιών και έχω περάσει αυτήν την άσχημη εμπειρία 2 φορές σου εύχομαι σύντομα στη αγκάλισα σου να κρατάς έναν άγγελο με μπλε η ροζ φτερά ,μακάρι κοριτσάκι να μου στείλεις πμ τον επόμενο μήνα και να μου πεις ότι είσαι έγκυος και όλα να πάνε καλά !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Καλημέρα κοριτσάκι ,εμπειρικά θα σου απαντήσω ότι δεν νιώθεις σωματικό πόνο αλλά ψυχικό όταν θα δεις το αίμα τότε θα καταλάβεις και θα πονέσεις ,το μόνο που θα σου πω είναι να είσαι ήρεμη όσο μπορείς τουλάχιστον και χαλαρή ,να ζητήσεις να σου κάνουν βιοψία για να δεις για ποιο λόγο απέβαλλες ,κοστίζει κάτι παραπάνω όμως θα ξέρεις για την επόμενη φορά που πρώτα ο Θεός με το καλό θα ξανά κανείς ένα ζουζουνακι !κοριτσάκι μου από τα βάθη της ψυχής μου μια και είμαι μανούλα 2 ζουζουνιών και έχω περάσει αυτήν την άσχημη εμπειρία 2 φορές σου εύχομαι σύντομα στη αγκάλισα σου να κρατάς έναν άγγελο με μπλε η ροζ φτερά ,μακάρι κοριτσάκι να μου στείλεις πμ τον επόμενο μήνα και να μου πεις ότι είσαι έγκυος και όλα να πάνε καλά !!

Κοριτσάκι μου ξέχασα να σου γράψω ότι δεν χρειάζεται να μείνεις μέσα !

Δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο να γνωριζεις,απλως εκεινη την ημερα δεν πινεις νερο και δεν τρως.

Βιοψια μονο αν ζητησει ο γιατρος,γενικα θεωρειται πεταμενα λεφτα γιατι ειναι παρα πολλοι οι λογοι που μπορει να οδηγησουν σε μια αποβολη.

Απο την δικη μου εμπειρια με την συζυγο μου το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το ξεπερασαμε πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζαμε.

Πηγαίνεις νηστική στο μαιευτήριο, δεν σου κάνουν ετοιμασία για χειρουργείο, στο χειρουργείο σε κοιμίζουν με μια ένεση στο χέρι και ξυπνάς στα δωματιάκια που έχουν για τις επεμβάσεις της μιας μέρας. Δεν μένεις μέσα, κάθεσαι εκεί μέχρι να συνέλθεις. Θυμάμαι ότι διψούσα τρομερά όταν ξύπνησα. Εμένα μου είχαν κάνει βιοψία χωρίς να το ζητήσω, μήπως να ρωτήσεις το γιατρό σου γι αυτό?

Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ και τότε δεν ήξερα και το φόρουμ, νόμιζα ότι είμαι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη που της συνέβη.

Γι αυτό μη στεναχωριέσαι, όλα να σου πάνε καλά και την επόμενη φορά να πας για να γεννήσεις! ;)

Διαφημίσεις

Eίχε υποβληθεί η μητέρα μου σε απόξεση πριν από 15-20 χρόνια, λόγω αιμορραγίας (πέρασε πολύ ιδιόρρυθμη κλιμακτήριο). Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, αλλά απ' ό,τι μου είχε πει, δεν πόνεσε...

it's never too late to start all over again

demi καλησπέρα, νομίζω ότι η νινέτα κάλυψε το ερώτημά σου απλά ήθελα να σου πω ότι κι εγώ χθές έμαθα τα δυσάρεστα ... Παλίνδρομος κύηση... και σήμερα το πρωί μπήκα για απόξεση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τουλάχιστον εγώ δεν περίμενα να δω αίμα για να νιώσω χάλια. Από χθες που μαζί με τον αντρα μου και τη γυναικολόγο μου είδαμε μαζί τον υπέρηχο και διαπιστώσαμε τα άσχημα κοντεύω να τρελαθώ. Το μόνο που με παρηγορεί και θέλω να σκέφτομαι είναι ότι αν υπήρχε χρωμοσωματική ανωμαλια καλύτερα που έγινε έτσι κι η φύση προνόησε μόνη της. Παρόλα αυτά σίγουρα δεν είναι αρκετό να καλμάρει τον πόνο που νιώθεις στην ψυχούλα σου, ούτε να σου απαντήσει στα χίλια γιατί που σου γεννούνται. Καλό κουράγιο

Κορίτσια θέλω να σας πω ότι σας νιώθω απόλυτα. Έχω περάσει κι εγώ αυτή την άσχημη εμπειρία και ξέρω πως νιώθετε.

Το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, δε λέω ότι θα το ξεχάσετε αλλά να είσαστε σίγουρες ότι με τον καιρό ο πόνος θα μαλακώσει και το μόνο οπυ θα σκέφτεστε είναι να περάσει λίγος καιρός για να ξαναπροσπαθήσετε.

Να έχετε δύναμη και όλα θα πάνε καλά.

Η απόξεση δεν είναι τίποτα ούτε πονάει ούτε χρειάζεται νοσηλεία. Η ψυχή είναι αυτή που πονάει και χρειάζεται χρόνο.

Όλα θα πάνε καλά.............

Κορίτσια θέλω να σας πω ότι σας νιώθω απόλυτα. Έχω περάσει κι εγώ αυτή την άσχημη εμπειρία και ξέρω πως νιώθετε.

Το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, δε λέω ότι θα το ξεχάσετε αλλά να είσαστε σίγουρες ότι με τον καιρό ο πόνος θα μαλακώσει και το μόνο οπυ θα σκέφτεστε είναι να περάσει λίγος καιρός για να ξαναπροσπαθήσετε.

Να έχετε δύναμη και όλα θα πάνε καλά.

Η απόξεση δεν είναι τίποτα ούτε πονάει ούτε χρειάζεται νοσηλεία. Η ψυχή είναι αυτή που πονάει και χρειάζεται χρόνο.

Όλα θα πάνε καλά.............

Ελισάβετ καλησπέρα, έχεις δίκιο ότι ο καιρός όλα τα γιατρεύει αλλά όταν κοντεύεις τα 39 και τα πράγματα δυσκολεύουν τρελαίνεσαι. Ξέρω ότι υπάρχουν γυναίκες που γέννησαν πρώτο παιδί στα 47 αλλά ο φόβος παραμένει

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ!!ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΞΕΣΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΠΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΠΡΟΝΟΗΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου πολυ λυπάμαι γι αυτο που σου συνέβει..έγω το έχω περάσει ήδη δύο φορες..Η απόξεση δεν είναι κάτι επιπονο σωματικα..ειναι μόνο ψυχικα..αλλα ο χρόνος είναι ο καλυτερος γιατρος..

Και συμβουλή....η βιοψία του εμβρύου ποτέ δεν είναι πεταμένα λεφτά...

Ανεξέρτητα τη θα σου πει ο γιατρος σου να επιμείνεις να κάνουν...

Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το έιχα κάνει τη πρώτη φορά γιατί ο γιατρος ελεγε ότι ήταν τυχαίο γεγονος...

Ακόμα και τυχαίο γεγονος να είναι που σου το εύχομαι ..θα κάνει εσένα να αισθάνεσαι καλήτερα στην επόμενη εγκυμοσύνη σου...

Πολλα φιλια..υπομόνη και κουράγιο..

NNbMp2.png

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ!!ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΞΕΣΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΠΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΠΡΟΝΟΗΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

ERIANTON χαίρομαι για εσένα και θέλω να ακούω απ'όσες κοπέλες είχαν την ατυχία να νιώσουν την αποβολή ή παλλίνδρομο κύηση να μας λένε καλά νέα. Παίρνω κι εγώ δύναμη από αυτές τις ιστορίες.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ) ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 23.00 ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ?ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ

eQMGp2.png

Καλησπερα και απο μενα.

Εγω ειχα αποβολη στην 5η εβδομαδα (μεχρι να συνειδητοποιησω οτι το τεστ και η χωριακη μου ηταν θετικη,ηρθε η αιμοραγια).

Η γυναικολογος μου αρνηθηκε ομως να μου κανει αποξεση γιατι θα καθαρισω στην επομενη περιοδο (4χλ υπολλειματα ειδε στην μητρα μου).Οπως μου ειπε η αποξεση δεν ειναι οτι καλυτερο για την μητρα,παρα μονο σε πιο προχωρημενες απο την δικη μου κυηση επιβαλλεται.

Οσον αφορα την βιοψια, απο οτι μου εξηγησε πρεπει αν ειναι καπως προχωρημενη η κυηση ετσι ωστε να μπορουν να παρουν εμβρυακο υλικο (αν ο σακος ειναι αδειος ειναι ανωφελη η βιοψια).

Κοριτσακι μου, δεν θα σου πω να μην στενοχωριεσαι...ειναι απειροι οι λογοι για τον οποιο μπορει να συμβει μια αποβολη ή μια παλλινδρομη. Συνεχιζουμε ομως και δεν το αφηνουμε να μας επηρεαζει αρνητικα.Ισως εν τελει η φυση ειναι πιο σοφη απο τις εξηγησεις που δινουν οι γιατροι,Ισως τελικα ολα γινονται για καποιο λογο.

Κοριτσάκι μου πέρασα κ εγώ την απόξενση, δεν πονάει σωματικά μόνο ψυχικά. Ο Θεός να σου δίνει δουράγια κια δύναμη κοριτσάκι μου κ σε εσένα κ σε όλες μας

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

Συγκλονιστικη εξελιξη..

Κοριτσια δεν θα τι πιστεψετε αυτο που μου συνεβει...ειχα παει στον γιατρο του Τεβε αρχικα για να μου γραφει απλα τα φαρμακα...Αυτος μου ειπε οτι δεν εχουμε καρδιακη λειτουργια να κανω χοριακη κλπ κλπ..Με τα αποτελεσματα της χοριακης τηλεφωνικα μου κανονισε αποξεση το προηγουμενο Σαββατο..Δεν πηγα...φοβηθηκα εκλαιγα και πιστευα οτι το μωρο ειναι καλα..Δεν ξερω ειχα μια αρνηση φοβερη..δεν ηθελα να το πιστεψω..

Νινετα esys,ιωαννα και ΌΛΑ τα κοριτσια που μου απαντησαν τα ευχαριστω απο καρδιας...Βαλσαμο τα λογια τους και μεγαλη παρηγορια που δεν την εβρισκα πουθενα...

Επειτα απο προτροπη μιας κοπελας εδω απο το φορουμ πηγα και σε εναν αλλον γιατρο ο οποιος ειναι στο παπαγεωργιου και θεωρειτε κορυφη...

αφου περιμενα στο ιατρειο του και νομιζα θα παθω συγκοπη απο την αγωνια με εξεταζει και λεει....Συγχαρητηρια ειστε 8 βδομαδων και 3 μερων εγκυος....

τον κοιτουσα σαν χαζη εκλαιγα και του λεω μηπως κανετε λαθος γιατρε?

μου λεει οχι γιατι?και του λεω την ιστορια μου..

μου ειπε δεν εκπλησομαι και ουτε ο γιατρος εκανε πολυ λαθος απλα εχω μια ιδιαιτεροτητα στην μητρα η οποια λεει ειναι πολυ σκληρη και δεν μπορουσε να φανει το μωρο..

ενας εμπειρος γιατρος θα το καταλαβαινε αμεσως...

φωναζα γελουσα εκλαιγα μεσα στην αγ.σοφιας...ευτυχως ηταν 11.30 το βραδυ και δεν καλεσαν ψυχιατρο..

ψαχνω να βρω την κοπελα που μου συστησε αυτον τον γιατρο ...μου εδωσε πισω την ζωη μου..

δεν ξερω κοριτσια θα τρελλαθω..αυτο που περναμε εμεις οι γυναικες δεν πληρωνετε με τιποτα..

ειμαι επιφυλκτικη...ειμαι φοβισμενη θελω να ξεχασω και να χαρω και παλι...

Συγκλονιστικη εξελιξη..

Κοριτσια δεν θα τι πιστεψετε αυτο που μου συνεβει...ειχα παει στον γιατρο του Τεβε αρχικα για να μου γραφει απλα τα φαρμακα...Αυτος μου ειπε οτι δεν εχουμε καρδιακη λειτουργια να κανω χοριακη κλπ κλπ..Με τα αποτελεσματα της χοριακης τηλεφωνικα μου κανονισε αποξεση το προηγουμενο Σαββατο..Δεν πηγα...φοβηθηκα εκλαιγα και πιστευα οτι το μωρο ειναι καλα..Δεν ξερω ειχα μια αρνηση φοβερη..δεν ηθελα να το πιστεψω..

Νινετα esys,ιωαννα και ΌΛΑ τα κοριτσια που μου απαντησαν τα ευχαριστω απο καρδιας...Βαλσαμο τα λογια τους και μεγαλη παρηγορια που δεν την εβρισκα πουθενα...

Επειτα απο προτροπη μιας κοπελας εδω απο το φορουμ πηγα και σε εναν αλλον γιατρο ο οποιος ειναι στο παπαγεωργιου και θεωρειτε κορυφη...

αφου περιμενα στο ιατρειο του και νομιζα θα παθω συγκοπη απο την αγωνια με εξεταζει και λεει....Συγχαρητηρια ειστε 8 βδομαδων και 3 μερων εγκυος....

μου ειπε δεν εκπλησομαι και ουτε ο γιατρος εκανε πολυ λαθος απλα εχω μια ιδιαιτεροτητα στην μητρα η οποια λεει ειναι πολυ σκληρη και δεν μπορουσε να φανει το μωρο..

φωναζα γελουσα εκλαιγα μεσα στην αγ.σοφιας...ευτυχως ηταν 11.30 το βραδυ και δεν καλεσαν ψυχιατρο..

ψαχνω να βρω την κοπελα που μου συστησε αυτον τον γιατρο ...μου εδωσε πισω την ζωη μου..

δεν ξερω κοριτσια θα τρελλαθω..αυτο που περναμε εμεις οι γυναικες δεν πληρωνετε με τιποτα..

demi καλημέρα, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που μας είπες, μπράβο κορίτσι μου καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και εύχομαι τέλος Απριλίου αρχές Μαίου να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου. Είναι τραγικό αυτό που θα συνέβαινε σε σένα και σε αυτή την ψυχούλα από ένα λάθος γιατρού. Γιατί ρε γαμώτο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Πάντως και το ένστικτο της μάνας δε σε άφησε να κάνεις λανθασμένη κίνηση. Μπράβο !

Α ρε τι σου είναι το ένστικτο της μάνας.

Μπράβο ρε κοπέλα μου! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να μη μιλήσω για τον γιατρό του ΤΕΒΕ....

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι ένα θαύμα!!!!!!!!!!!!Η Παναγία σε βοήθησε!!!!!!!!!!!!Εύχομαι από δω και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούς και σύντομα να κρατήσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!

ειναι φοβερο..θα πηγαινα και θα εκανα αυτο το πραγμα στο παιδι μου ενω αυτο παλευε και μεγαλωνε..

Μα τι να πω για αυτον τον γιατρο παλι?το κακο ειναι οτι θα πρεπει να πηγαινω τωρα να γραφω τις εξετασεις και τα φαρμακα ..πως θα τον αντικρισω?μπορει και να βριστουμε στο τελος

Αν είναι του ΤΕΒΕ μπορείς να πας να τον αλλάξεις.

Είναι πολύ απλό. ΑΝ θέλεις μπορείς να πας στους γιατρους και το αναφέρεις.

Δε κάνεις κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα τα κανονίζουν αυτοί. Τον βγάζουν από γιατρό του ΤΕΒΕ!

Καλό θα ήταν να το κάνεις. Εγώ το έκανα για παιδίατρο.

Μπορείς να μου στείλεις με πμ το όνομά του; Γιατί και εγώ αυτήν την ασφάλεια έχω!

Και μάλιστα με ξεγέννησε γιατρός του ΤΕΒΕ.

Συγκλονιστικη εξελιξη..

κοριτσακι μου Μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα !!!!!!!!αχ!τι χαρα μου εδωσες !!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:!αντε με το καλο !!!!!!!!να μου στειλεις πμ να μου πεις για το ζουζουνακι σου !!!!!!αχ!ο θεος εκανε το θαυμα του γλυκια μου !!!φιλακια πολλλλλλλλλλλλλλλλλα!!!!

Εχω εντυπωσιαστεί!!! Μπήκα στο τόπικ για να σου γράψω τη δική μου εμπειρία από απόξεση αλλά ευτυχώς δε χρειάζεται!!! Χαίρομαι πάρα πολύ, παρόλο που δε σε γνωρίζω!!!

Με λίγα λόγια εξακολουθούσες να αισθάνεσαι έγκυος,ε; Γιαυτό η άρνηση!!! Φοβερό!!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

θεωρω οτι πρεπει να κανεις καταγγελια στο γιατρο του τεβε τετοια λαθοι τα θεωρω μεγαλα πρεπει καποτε αυτο το συστημα να γινει καλυτερο εμενα σε εξετασει αιματος στο ικα με βγαλαν οτι εχω λευκοιμια 3 μηνων εγκυος και κοντεψα να πεθανω πριν απο την ωρα μου ...

ευχαριστω ολες τις κοπελες που μπηκαν στον κοπο να μου γραψουν..

Αλλα εγω αισθανομουνα ΠΟΛΥ εγκυος...Δεν ξερω πως και τι αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω..

ολοι μου ελεγαν οτι περναω περιοδο αρνησης αλλα ηταν κατι παραπανω απο αυτο...

ο γιατρος μου ειπε οτι οταν θα αποβαλω θα εχω πολυ αιμμοραγια οποτε να εχω παντα μαζι μου ρουχα και σερβιετες...

δεν πηρα ΠΟΤΕ μαζι μου τιποτα..