Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμπειρία απόξεσης..

demi

Recommended Posts

Εύα και Νινέτα σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

Έκανα τη διαδικασία και όλα πήγαν καλά. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί και δεύτερη φορά ωστε να τελειώνουν γρήγορα αυτές οι δύσκολες μέρες. Δεν χάνω την αισιοδοξία μου αλλά δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι κι όλας για το μέλλον. θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου νινέτα όσο δύσκολο κι αν είναι γιατί έχεις απόλυτο δίκιο. εύχομαι σε όλες τις μανούλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να σας πάνε όλα καλά!!!

Φιλια πολλά!

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

γειά σας κορίτσια.άλλαξα και εγώ chat!από το 1ο τρίμηνο και άγχος ανήκω τώρα και εγώ έδω.

έκανα χτές την απόξεση.ήμουν 8 εβδομάδων.

το ένιωθα όμςσ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.ένιωθα μια κατάθλιψη και ένα συναισθηματικό κενό.μετά άρχισαν λίγοι πόνοι και μια κοπέλα από εδώ με παρότρυνε να πάω στον γιατρό.είδαμε και στον υπέρηχο ότι δεν κτθπούσε η καρδούλα αλλά επειδή δεν φαινότανε καλά το μωρό με κοίταξε και από κάτω και όντως δεν είχε μεγαλώσει.

η απόξεση γενικά δεν είναι άσχημη εμπειρία (σωματικά)όμςσ επειδή εμένα ήταν παλίνδρομη κύηση και έμεινε πάνω μου μου είχε δώσει χάπια να πιώ το προηγούμενο βράδι και ξύπνησα τα ξημέρωματα με φρικτούς πόνους όπως της γέννας όπως που εξήγησαν.δεν έχω λόγια να τους περιγράψω.μετά την επέμβαση όλα καλά.θα πάει για βιοψία το μωράκι μου αλλά μάλλον είχα κάποια μόλυνση.θα δείξει.

θέλει τον χρόνο του αλλά είμαι καλύτερα από ότι υπολόγιζα.με πιάνει ώρες ώρες βέβαια αλλά μόλις όλα είναι καλά θα το ξαναπροσπαθήσουμε γιατί τώρα το θέλουμε πιο πολύ.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

γειά σας κορίτσια.άλλαξα και εγώ chat!από το 1ο τρίμηνο και άγχος ανήκω τώρα και εγώ έδω.

έκανα χτές την απόξεση.ήμουν 8 εβδομάδων.

το ένιωθα όμςσ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.ένιωθα μια κατάθλιψη και ένα συναισθηματικό κενό.μετά άρχισαν λίγοι πόνοι και μια κοπέλα από εδώ με παρότρυνε να πάω στον γιατρό.είδαμε και στον υπέρηχο ότι δεν κτθπούσε η καρδούλα αλλά επειδή δεν φαινότανε καλά το μωρό με κοίταξε και από κάτω και όντως δεν είχε μεγαλώσει.

η απόξεση γενικά δεν είναι άσχημη εμπειρία (σωματικά)όμςσ επειδή εμένα ήταν παλίνδρομη κύηση και έμεινε πάνω μου μου είχε δώσει χάπια να πιώ το προηγούμενο βράδι και ξύπνησα τα ξημέρωματα με φρικτούς πόνους όπως της γέννας όπως που εξήγησαν.δεν έχω λόγια να τους περιγράψω.μετά την επέμβαση όλα καλά.θα πάει για βιοψία το μωράκι μου αλλά μάλλον είχα κάποια μόλυνση.θα δείξει.

θέλει τον χρόνο του αλλά είμαι καλύτερα από ότι υπολόγιζα.με πιάνει ώρες ώρες βέβαια αλλά μόλις όλα είναι καλά θα το ξαναπροσπαθήσουμε γιατί τώρα το θέλουμε πιο πολύ.

Γλυκια μου Μαριλένα, σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ πριν από 7 μήνες είχα περάσει από την ίδια διαδικασία. Να εισαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά όλα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Να μην στεναχωριέσε κοριτσάκι μου, το έζησα και εγώ με τον ίδιο τρόπο που το έξησες και εσύ. Έκανα απόξενση στις 25 του Ιούνη, έιδα περίοδο 24 του Ιούλη και έμεινα ξανά έγκυος 15 του Αυγούστου, οπόταν πίστη στο θεό και όλα θα πάνε καλά.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!Κ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 10η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΟ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα, κι εγώ κοντά στην 10η εβδομάδα ήμουν και η απόξεση έγινε πριν 3 βδομάδες περίπου. Ούτε να στολίσω δεν ήθελα φέτος, αγοράσαμε καινούριο σπίτι και ενώ σχεδιάζαμε πως θα φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο τώρα θα το κάνουμε δωμάτιο των "ξένων".. Είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω.. Σαν να το λέω και να μην το πιστεύω είναι

Καλημέρα κι από μένα, κι εγώ κοντά στην 10η εβδομάδα ήμουν και η απόξεση έγινε πριν 3 βδομάδες περίπου. Ούτε να στολίσω δεν ήθελα φέτος, αγοράσαμε καινούριο σπίτι και ενώ σχεδιάζαμε πως θα φτιάξουμε το παιδικό δωμάτιο τώρα θα το κάνουμε δωμάτιο των "ξένων".. Είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω.. Σαν να το λέω και να μην το πιστεύω είναι

ΑΧ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ.Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΕΓΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΑΧ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ.Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΕΓΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΙΛΕ Π.Μ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 1ο, 2ο ή 3ο Τρίμηνο Εγκυμοσύνης και όλα να μας πάνε καλά..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 1ο, 2ο ή 3ο Τρίμηνο Εγκυμοσύνης και όλα να μας πάνε καλά..

ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΕΣ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Εγω, μετα την εμπειρια αποξεσης που ειχα πριν 1 χρονο, και ενω πριν, ποτε στη ζωή μου δεν ειχα σκεφτεί τι θα εκανα σε περιπτωση ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης (αν και προσεχα παντα να μη μου τυχει), αποφασισα πως και για 8ο παιδί να πηγαινω, δεν προκειται να μπω ποτε σε χειρουργειο για να διακοψω κύηση με τη θεληση μου.

CYaip2.png