Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εσεις ποσα δωσατε?

Recommended Posts

Καλησπερα

....

Ειναι νωρις αλλα θα ηθελα να μαθω που γεννησατε?Ποσο ειναι η αμοιβη του γιατρου?της μαιας? κι γενικα αυτες οι τιμες που χρειαζονται για την γεννα του παιδιου σας.(ειμαι ασχετη)

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπέρα,

εγω γέννησα τον Οκτωβριο του 2008 στο Δαιβαλκανικο. Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, πληρωσε σε δικλινο 2300 για τισ 4 μερες, 800 ευρω στον γιατρό μου και 150 ε στην αναισθησιολογο. Στις μαιες δινανε οι παππούδες λεφτά οπότε δε ξερω να σου πω!!αντε με το καλό!!

Καλησπέρα, εγώ γέννησα στο Ιασώ και έδωσα για 6κλινο 3400, 2000 ο γιατρός και η μαία μαζί (έδωσα στη μαια επιπλέον καποια χρηματα), 1700 τα βλαστοκυτταρα . άσε!, πολλά λεφτά!! και ασε αυτά που δίνανε δεξιά και αριστερά ο άντρας μου και οι παππούδες

line_m121_beg_40_time_1237608000_text_cf20c1c3c3c5cbcfd320cccfd520c5c9cdc1c9.gif

η γιατρος 1000ε και το Ελενα 800ε παρα κατι ψιλα... +τα 3ε στις πρωινες επισκεψεις και τα εξοδα εως 30ε το πολυ στο Ελενα για Nst, υπερηχους κτλ τον 9ο μηνα.

me and my men...

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι ειναι τα ευρψ?στραγαλια?εγω εδωσα 200 ευρω στο γιατρο τα οποια δεν θα εδινα αν δεν παθαινα αποκοληση πλακουντα και επειδη ηρθε αμεσα δεν μπορουσα να μην τα δωσω.....στο νοσοκομειο τιποτα λογω καισαρικης....

ρε κοριτσια τι ειναι τα ευρψ?στραγαλια?εγω εδωσα 200 ευρω στο γιατρο τα οποια δεν θα εδινα αν δεν παθαινα αποκοληση πλακουντα και επειδη ηρθε αμεσα δεν μπορουσα να μην τα δωσω.....στο νοσοκομειο τιποτα λογω καισαρικης....

σε μαιευτηριο σε νησι? απ'οτι εχω ακουσει στην επαρχια γενικοτερα ειναι πιο οικονομικα... και σιγουρα δεν μπορει ενας γιατρος εκει να απαιτησει 1000ρικο... ποσο μαλλον το νοσοκομειο.

μαια ουτε εγω ειχα ζητησει... ουτε μου ειχε πει η γιατρος οτι θα ειναι η ταδε... δεν ξερω καν ποια ηταν μες τον πονο μου... ειχα μια κοπελα που με βοηθουσε, προφανως αυτη ηταν, αλλα να φανταστεις ουτε το ονομα της δεν θυμαμαι...

me and my men...

Τα 500 της μαίας ήταν μαζί με μαθήματα ανώδυνου τοκετού και "οδηγίες χρήσεως" του μωρού (πώς το πλένεις, λίγα για το θηλασμό, πώς σιδερώνεις τα ρουχάκια του, πως αποστειρώνεις μπιμπερό κ.α) για μένα ήταν πολύ χρήσιμα όλα αυτά!

ssttaa

Τα 500 της μαίας ήταν μαζί με μαθήματα ανώδυνου τοκετού και "οδηγίες χρήσεως" του μωρού (πώς το πλένεις, λίγα για το θηλασμό, πώς σιδερώνεις τα ρουχάκια του, πως αποστειρώνεις μπιμπερό κ.α) για μένα ήταν πολύ χρήσιμα όλα αυτά!

Ναι ακούγονται πολύ χρήσιμα και πολλά τα χρήματα που πήρε:))))))

----------------------------------------------------------

Διαφημίσεις

να απαιτησει?το αρχιπελαγος θα τηλεφωνουσα..ο γιατρος μου οποτε πηγαινα με εξεταζε στην αιθουσα τοκετων χωρις καν να γνωριζομαστε.δεν με πηγε ποτε κατω στα ιατρεια .ακομα δεν εχω καταλαβει το γιατι..και οταν θα γεννουσα σκοπευα να του κανω ενα δωρο.ποτε δεν πηρε χρηματα και ουτε ζητησε για επισκεψη...επειδη ηταν σαββατο και επαθα τη ζημια και ετρεξε του δωσαμε 200 ευρω..απο τη χαρα του ο αντρας μου που πηγανε ολα καλα..τελοσπαντων αλλα ειχαμε πει αλλα δεν πειραζει..απλα ρε κοριτσια δεν το μπορω αυτο σαν ιδεα το φακελακι κακα τα ψεματα ετσι λεγεται..και λογω καισαρικης δεν πληρωσαμε τιποτα στο νοσοκομειο..αντιθετα πηραμε λεφτα απο το ικα..

εγω εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου καθε παρασκευη 12πμ στο ικα τα οποια ηταν δωρεαν με μια παρα πολυ καλη μαια αλλα στην τελικη δεν μου χρειαστηκανε καθολου!πιστευω οπτι πριν πανε οι κοπελες και τα σκασουν εδω και κει ας ψαχτουν λιγο..υπαρχουν τροποι να μαθεις πραγματα χωρις να δωσεις μια περιουσια..δεν εχουν ολοι την ανεση να πετανε τα ευρω σαν στραγαλια...μακαρι να μην εδινε κανενας φακελακι.να σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα στα δημοσια νοσοκομεια.οι γιατροι πληρωνονται απο το δημοσιο..αυτη ειναι η δουλεια τους...να δουλευουν και να πληρωνονται...

Εγω γεννησα στο Παπαγεωργιου ,το καλυτερο νοσοκομειο στη Θεσσαλονίκη θεωρω και επειδη ο γιατρός μου με εβαλε εκει λογω καισαρικής ειχαμε συμφωνησει 1500 ευρώ και χωρια που δωσαμε και 100 ευρω στις νοσοκομες που ηταν συνεχεια πανω απο το κεφαλι μου.Οσο για το νοσοκομειο δεν πληρωσα τιποτα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

egw gennisa ton oktovrio tou 2007 sto aretaieio. mou stoixise 1500 o giatros (se ka8e episkepsi sto iatreio tou xrewne 80 eurw, twra xrewnei 100),200 o anais8isiologos kai gurw sta 750 to maieutirio se 2klino.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Εγω θα γεννήσω όπου να 'ναι και θα δώσουμε 2300 Ευρώ (Τρίκλινο) είτε φτ είτε κτ και 1800 ο γιατρός (τιμή fix άσχετα με το δωμάτιο όπου και να πάω ακόμα και σε σουίτα) στο ΛΗΤΩ. Με το καλό και προσοχή πολύ χρειάζεται!

1300 o γιατρος στο Αλεξανδρας, 200 ευρω η αναισθησιολογος, τιποτα στο νοσοκομειο και εμεινα πολυ καιρο μεσα σε δικλινο και εντατικη και θερμοκοιτιδα το παιδι. Και 500 ευρω πρεπει να φυγανε απο τον αντρα μου και την μανα μου σε τραυματιοφορεις, νοσοκομες και μια αθιγγανη που περναγε εξω απο το χειρουργειο και κατι πουλαγε και απο την χαρα του ο αντρας μου της εδωσε και αυτης ενα πενηνταευρω.

εγω εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου καθε παρασκευη 12πμ στο ικα τα οποια ηταν δωρεαν με μια παρα πολυ καλη μαια αλλα στην τελικη δεν μου χρειαστηκανε καθολου!πιστευω οπτι πριν πανε οι κοπελες και τα σκασουν εδω και κει ας ψαχτουν λιγο..υπαρχουν τροποι να μαθεις πραγματα χωρις να δωσεις μια περιουσια..δεν εχουν ολοι την ανεση να πετανε τα ευρω σαν στραγαλια...μακαρι να μην εδινε κανενας φακελακι.να σταματησει επιτελους αυτο το πραγμα στα δημοσια νοσοκομεια.οι γιατροι πληρωνονται απο το δημοσιο..αυτη ειναι η δουλεια τους...να δουλευουν και να πληρωνονται...

Το χάλι είναι το ίδιο και με τους γιατρούς των ιδιωτικών μαιευτηρίων. Τα χιλιαρικάκια και τα 2χίλιαρα που ζητάνε τα παίρνουν μαύρα. Αυτό τι είναι; Παράνομο δεν είναι;

Μη βρίζουμε μόνο τους γιατρούς του δημοσίου.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Τι στραγαλια? Τοσο στραγαλια αν φας θα βαρυστομαχιασεις!!:):)

Εμει πληρωσαμε 2400 σε εξακλινο στο ΙΑΣΩ (καισαρικη) και 2000 στο γιατρο. Επισης καθε μηνα διναμε 50 στο γιατρο..Αναισθησιολογο δεν πληρωσαμε, μηπως τον ξεχασαμε, παει ξεχωριστα?(όχι οτι πειραζει δηλαδη:cool:)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

egw gennisa ton oktovrio tou 2007 sto aretaieio. mou stoixise 1500 o giatros (se ka8e episkepsi sto iatreio tou xrewne 80 eurw' date=' twra xrewnei 100),200 o anais8isiologos kai gurw sta 750 to maieutirio se 2klino.[/quote']

Κι εγώ στο Αρεταίειο γέννησα οκτώβρη '07. Το νοσοκομείο μου στοίχισε 650 ευρώ (μία μέρα τρίκλινο, 4 μέρες μονόκλινο). Ο γιατρός ζήτησε και πήρε μαύρα 2000 ευρώ εκ των οποίων κάποιο ποσό (νομίζω 300 ευρώ) ήταν για τον αναισθησιολόγο.

Τις επισκέψεις στο ιατρείο του της πλήρωνα τότε 50 ευρώ κάθε φορά. Και για να πάρω απόδειξη, έπρεπε πάντα να το ζητάω εγώ. Αλλιώς δεν.....

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Το χάλι είναι το ίδιο και με τους γιατρούς των ιδιωτικών μαιευτηρίων. Τα χιλιαρικάκια και τα 2χίλιαρα που ζητάνε τα παίρνουν μαύρα. Αυτό τι είναι; Παράνομο δεν είναι;

Μη βρίζουμε μόνο τους γιατρούς του δημοσίου.

δεν μπορω να εκφερω αποψη για κατι που δεν γνωριζω λογω οτι δεν υπαρχει στον τοπο μου.μιλησα για το ενα και μοναδικο νοσοκομειο που υπαρχει στο νησι μου!και δεν εβρισα..ειπα γεγονοτα και αληθειες...παντα η αληθεια τσουζει.ειναι γνωστο...αλλα αν δεν προσπαθησουμε ολοι δεν θα σταματησει ποτε αυτο το πραγμα που γινεται γενικα!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙΠΟΤΑ(ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ).

ΑΝ ΓΕΝΑΓΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ (ΚΟΥΛΟ,Ε;)

ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩΣΑ 700 Ε ΚΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΜΩΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ, ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΩ. ΑΝ ΜΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ VBAC, ΧΑΛΑΛΙ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΣΟ ΟΣΟ.

ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΤΣΙ.

απο τη στιγμη που δεχετε να σε αναλαβει ειναι υποχρεωμενος να ειναι και δεν δεχετε επειδη εχει δωσει τον ορκο του ιποκρατη αλλα επειδη μεσα στο μυαλο του ξερει οτι ο γονιος θα του δωσει!πως μετε να κανουνε ολοι βιλαρες ρε παιδια με το μισθο του δημοσιου?απο εκτρωσεις παρανομες και απο φακελακια...