Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χειροποιητες μπομπονιερες

mamyb

Recommended Posts

καλημέρα.

πρόσφατα αποφάσησα ν ακάνω την βάπτιση του παιδιού μου και με έκπληξη ανακάλυψα ότι ότι μου άρεσε ήταν πανάκριβο...... έτσι λοιπόν κι εγώ αποφάσησα να τις φτιάξω μόνη μου και τισ μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Το κόστος δε για 150 μπομπονιέρες με μεταλλικό μεταγιόν 130ε και για τα προσκλητήρια 40ε ..... δεν είναι δύσκολο και μάλιστα απέκτησα το επιθυμητό αποτέλεσμα με το 1/3 του κόστους.... και λίγο απο τον ελεύθερο μου χρόνο ...όποιος θέλει info στην διάθεση του....

καλημέρα

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αρια!

εμείσ βαφτίζουμε τον Μάιο και σκέφτομαι να κάνω μόνη μου τησ μπομονιερεσ και προσκλητήρια.

για τουσ μεγάλουσ σκέφτομαι να κάνω μπομπονιερεσ με πεταλούδα (ειτε τισ μικρεσ πεταλουδεσ που εχει το jumbo -δεν θυμαμαι ομωσ τιμή - Είτε κάποιεσ αλλεσ)οσο για τισ παιδικέσ μου άρεσε η ιδεα απο bizeli που έκανε χωνάκια με καραμελεσ)ολα θα εξαρτηθουν βεβαια απο το κοστοσ.

υλικα΄απο που πήρεσ? το μενταγιόν ποσο κόστισε?

όσο για τισ προσκλήσεισ δεν έχω ιδεα πωσ να τισ κάνω.(βαφτίζω αγορι και κορίτσι)

προσκλητήρια : χρειάζεσε χοντρό χαρτί 70*50 απο βιβλιοπωλείο (0,40λεπτά το ένα ) ρυζόχαρτο (τα 50φύλλα 2,65ε) και κορδέλες....λίγο μελλάνι κι έναν εκτυποτη...

αν θέλεις αναλητηκές οδηγίες και εικόνες θα σου στείλω... για τις μπομπονιέρες πήγενε στο

http://www.nikolisgroup.gr/main-en.php

και ρίξε μια ματιά ..... έχουν κατάστημα στο κέντρο της αθήνας και τα αγοράζεις λιανική, εγώ έβαλα πεεταλούδα μεταλλική με κόστος τα 0,30 η μία... το κουτί 0,50 το ένα και κορδέλες 2 διαφορετικά χρώματα 200μέτρα καρούλι κουφέτα και τούλι και τέλος .... σου προτείνω δε να μην κάνεις μια μπομπονιέρα για μεγάλους και μια για μικρούς γιατι όλοι θα θέλουν και μια των μεγάλων ή των μικρό και δεν θα ξέρεις να υπολογήσεις πόσες να φτιάξεις.... αν θέλεις σου στέλνω και φωτο απ τις δικές μου που σε κατάστημα τις είδα 4,70!!!!!!έλεος....

.....συνέχεια.....

δεν αξίζει τον κόπο να δουλεύουμε τόσο πολύ και να μας εκμεταλλεύονται γιατι θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο στα παιδιά μας..... άφού θύμωσα τόσο με τα ποσά που άκουγα που σκεύτηκα να κάνω τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια σε φίλους και γνωστούς και βγάζοντας κι ένα χαρτζιλίκι πάλι η τιμή άντε να φτάνει στα 2/3 του εμπορίου.... ασε που η διαδηκασία σε γεμίζει τόσο που με περηφάνεια θα πας στην εκκλησία όχι μόνο γιατί γέννησες αυτά τα υπέροχα πλασματάκια αλλά και γιατί επιμελήθηκες με τα χεράκια σου τις λεπτομέριες.....

aria βαλε φωτο να δουμε :)

σίγουρα συμφερει να τα φτιαξουμε μονες μας.

εκτος και αν καποιος εχει το οικονομικο περιθωριο να τα παραγγειλει.

εμενα μ'αρεσει ουτως ή αλλως οτιδηποτε χειροποιητο. Νομιζω οτι και το πιο απλο εχει αλλη αξια.

Διαφημίσεις

είμαι στην δουλειά .... το βράδυ θα μπορέσω να βάλω φώτο .... τα έχω σπίτι τα πράγματα .... εγω πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που τα έκανα μόνη, και για θέμα κόστους.... και για δημιουργηκούς λόγους. άσε που θ ακαταλάβουν όλο οτι τα έσκασες για το αγγελούδι σου γιατί φαίνεται.... και θα κλήσουν και οι κακές γλώσες....γιατι εκεί καταντησαμε, η οικονομική επιφάνεια να μας ορίζει ώς μανάδες και πατεράδες.....

υπομονή λοιπόν το βράδυ θα έχετε νέα μου.... και σε όποιο Site και να μπείτε εγώ αν τις δώ μπορώ να σας πώ πώς να τις φτιάξετε.....

Άρια Καλησπέρα κι από εμένα,

Θα ήθελα και εγώ να με ενημερώσεις για τα προσκλητήρια καθώς και για τα μαγαζιά που αγόρασες τα υλικά για τις μπομπονιέρες. Τουλάχιστον την οδό και θα το βρω!!!!

Βαφτίζω τον σεπτέμβριο αλλά δεν θέλω να τα αφήσω τελευταία στιγμή. Θέλω να τα ψάξω λιγάκι.

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

ΑΝ πας στο site που δίνει η Αρια παραπάνω θα δεις και την διεύθυνση. Για αξεσουάρ στολίδια κ.λ.π. είναι κορυφαίο, από εκεί προμηθεύονται όλα τα μαγαζιά που φτιάχνουν μπομπονιέρες.

Άρια, πουλάει και κουτάκια ο nikolis? γιατί εγώ δεν είδα! ή τα πήρες από ένα μαγαζί λίγο πρίν τον nicolι? αριστερά όπως πάμε?

Άντε βάλε και φώτο να δούμε! Και της κόρης σου να την καμαρώσουμε! Γιατί δεν έβαλες αγγελάκι στην μπομπονιέρα?[/img]

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λοιπόν κορίτσια ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΩ για όποια/ον ενδιαφέρετε!!!!!!!!

1) Στο site http://www.nikolisgroup.gr μπορείτε να δείτε πολύ καλές ιδέες για την μπομπονιέρα. Είδα κάτι ωραία σταυρουδάκια γυάλινα που θα με ενδιέφερε να τα βάλω στα μαρτυρικά! Η εταιρεία έχει 3 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, α) Πραξιτέλους και Σκουλενίου, β) Κολοκοτρώνη 54 και γ) Πραξιτέλους 38.

2) στο site kalogiannis.gr δείτε στην κατηγορία είδη δώρων, magnets (μαγνητάκια) κάτι πολύ ωραίες κορνίζες (κωδ. 12-48) και τις ίδιες τις έχει και σε memo clips (κωδ. 12-24) αλλά και σε paper clips. Επειδή δεν αναγράφει τιμές, έστειλα mail στην εταιρεία και ζήτησα να μου στείλουν τιμοκατάλογό τους και αν θα μου κάνουν καλύτερη τιμή για 150 τμχ που θέλω. Μόλις μου απαντήσουν σας ενημερώνω.

3) στο site http://www.webevent.gr μπορείτε να παραγγείλετε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια αλλά μπορείτε να δείτε και υλικά (κουτάκια, σακουλάκια, πουγκάκια, τούλια κ.λ.π.) για να τα φτιάξετε μόνες σας.

4) Ούφ!!!!!!!!!! Νομίζω ότι έχω χαθεί στα sites....

7adb2868d6.png

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSHb0e5110dce74.jpg

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSHc0497bc6a3d8.jpg

αυτό για το προσκλητήριο που έφτιαξα

και αυτή η μπομπονιερα μας

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSH32a22e46248b.jpg

τωρα για το nikolis group τα είπαμε ...Διεύθυνση :Σκουλενίου 3 τηλ.2103233525 μπείτε στο Site δείτε τι σας αρέσει κρατήστε το κωδικό του , πάρτε τηλ. και θα σας πούν και διαθεσημότητα και τιμη..... εκεί κοντα είναι και τα μαγαζιά με τούλια και κουτιά και κορδόνια για κοσμήματα και και και .... κατατοπίζω κοντα στην Πραξιτέλους είναι η Σκουλενιού...-περπατητό μα καφέ στο χέρι Σάββατο πρωί θα τα κάνετε αυτά.... στο κατασκευαστικό κομμάτι τώρα δεν ξέρω τι να σας πώ... πρέπει να δώ ή να πείτε τι θέλετε να κάνετε και θα σας πώ και για προσκλητήρια και για μπομπονιέρες

καλησπέρα κορίτσια, και εγώ όταν βάφτησα τα παιδιά μου έφτιαξα μόνη μου τις μπομπονιέρες. Στον μεγάλο μου γιό είχα φτιάξει γύψινα μαγνητάκια για το ψυγείο και γυψινες πετσετοθήκες και τα μαρτυρικά ( με fumo).

Στον μικρό παράγγειλα τζάμια που τα έβαψα σε στύλ βιτρό και κόλλησα πίσω κεράκια ρετρό γυάιλινα. Αν υπάρχει χρόνος και πιάνει λίγο το χέρι σου είναι ότι καλύτερο.Αν πάλι δεν.... υπάρχουν και μαγαζιά βιοτεχνίες στην Αθήνα - στην Κολοκοτρώνη νομίζω- με πολύ χαμηλές τιμές και πολύ ωραία σχέδια.

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSHb0e5110dce74.jpg

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSHc0497bc6a3d8.jpg

αυτό για το προσκλητήριο που έφτιαξα

και αυτή η μπομπονιερα μας

http://www.4freeimagehost.com/show.php?i=PUSH32a22e46248b.jpg

τωρα για το nikolis group τα είπαμε ...Διεύθυνση :Σκουλενίου 3 τηλ.2103233525 μπείτε στο Site δείτε τι σας αρέσει κρατήστε το κωδικό του , πάρτε τηλ. και θα σας πούν και διαθεσημότητα και τιμη..... εκεί κοντα είναι και τα μαγαζιά με τούλια και κουτιά και κορδόνια για κοσμήματα και και και .... κατατοπίζω κοντα στην Πραξιτέλους είναι η Σκουλενιού...-περπατητό μα καφέ στο χέρι Σάββατο πρωί θα τα κάνετε αυτά.... στο κατασκευαστικό κομμάτι τώρα δεν ξέρω τι να σας πώ... πρέπει να δώ ή να πείτε τι θέλετε να κάνετε και θα σας πώ και για προσκλητήρια και για μπομπονιέρες

Κοπέλα μου απίθανα ωραία , ειδικά οι μπομπονιέρες τέλειες!!!

Αντε με το καλό η βάπτιση και να σου ζήσει!!!

Διαφημίσεις

nefeli όποτε θέλεις να με ενοχλήσεις και να σου τα αγοράσω και να σου τα στείλω αν θέλεις.Χαρά μου..... και μπράβο στα κορίτσια που τις φτιαχνουν και τις εφτιαξαν μόνες τους.... μπραβο μας λοιπόν.... περημένω όποιος θέλει βοηθει να το πεί...

nefeli όποτε θέλεις να με ενοχλήσεις και να σου τα αγοράσω και να σου τα στείλω αν θέλεις.Χαρά μου..... και μπράβο στα κορίτσια που τις φτιαχνουν και τις εφτιαξαν μόνες τους.... μπραβο μας λοιπόν.... περημένω όποιος θέλει βοηθει να το πεί...

τις κορδέλες-κορδόνια και τα κουτια από που τα προμηθεύτηκες?

.png

η σκουλενίου είναι κάθετη στην πραξιτέλους . πρίν φτάσεις λοιπόν στο nikoliς group καθώς κατεβένεις στο αριστερο σου χέρι έχει μαγαζιά με είδη για κοσμήματα εκεί εχει κορδόνια 2 καρούλια των 200ων μέτρων ενδεικτηκά αναφέρω κάνουν 19ε.....τα κουτιά τ απείρα σε ένα στενάκι κάθετο της πραξιτέλους παλι πριν φτάσεις στο nikolis group....αποθύκη ήταν... και είχε απειρα κουτια....

η σκουλενίου είναι κάθετη στην πραξιτέλους . πρίν φτάσεις λοιπόν στο nikoliς group καθώς κατεβένεις στο αριστερο σου χέρι έχει μαγαζιά με είδη για κοσμήματα εκεί εχει κορδόνια 2 καρούλια των 200ων μέτρων ενδεικτηκά αναφέρω κάνουν 19ε.....τα κουτιά τ απείρα σε ένα στενάκι κάθετο της πραξιτέλους παλι πριν φτάσεις στο nikolis group....αποθύκη ήταν... και είχε απειρα κουτια....

Αρια, καλησπέρα. Θυμάσαι μήπως το δρόμο που ήταν η αποθήκη για τα κουτιά, ή έχεις κάποιο τηλέφωνο?

θα γελάσεις αλλά θα το πώ.....απο θ άρχηζε αλλά δεν την θυμάμαι την οδο, να σου πω όμως κάτι? όλα είναι τόσο κοντά το ένα με το άλλο που θα εκπλαγείς.... όταν σκευτόμουν πώς θα τρέχω που θα είναι το ένα μαγαζί που θα είναι το άλλο , τι θα κάνω μια τρελή στο κέντρο της αθήνας που ψάχνει κουτάκια....????? και μόλης έφτασα στην σκουλενιου μου λύθηκαν όλες οι απορίες πριν καν φτάσω ... αν ρωτήσεις στα μαγαζια εκεί θα σε στείλουν καρφι.... αυτό έκανα κι εγω...την πρώτη φορα ....

Επίσης έχω να σας τονίσω κάτι..... ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΚΑΛΑ. KAI TI ENNOΩ... θα δείτε τοσα πράγματα που θα χαθείτε. βρείτε τοσ χέδιο που θέλετε να κατασκευασετε γράφτετα σε ένα χαρτί και μετά ψωνια αλλιώς κινδυνεύεται να χαλάσετε παραπάνο λεφτά.... το να σας περισέψει κορδέλα δεν λέει τίποτα το να σας μείνουν 50 κουτάκια 18 μετρα τούλι , 28 μενταγιόν και 3 κιλά χ΄'αντρες μαζί με 8 φιαφορετικά σχέδια μαργαρήτας όμως λέει...έτσι την πάτησα όταν έφτιαχνα τα προσκλητήρια του ξαδέλφου μου και τις μπομπονιέρες του

Πολύ όμορφα!!!!! μα το καλό η βάφτηση της νεραιδούλας σου :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

• 2 weeks later...

πόνεσαν τα ποδαράκια μου σήμερα να ψάχνω και τελικά είδα το nikolis στην ΠΡΑΞΙΤΈΛΟΥς στην βιτρίνα ιέχει καταπληκτικά δείγματα από μπομπονιέρες αλλά όταν μπήκα μέσα μου είπαν ότι είναι μόνο χονδρική. Απέναντι έχει ένα μαγαζί με κουάκια κλπ βρήακ το ίδο που είχε μου άρεσε στο Nikolis και μου ΄ζητησαν 0,65 το κουτάκι. Πήγα μετά στο Diva kai τα στολιδάκια κόστιζαν 1,20 φτάνουμε λοιπόν στην ίδια τιμή που τα βρίσκω έτοιμα. Μου φάνηκαν πολύ ακριβά. Δίπλα από το Diva έχει ενα φοβερό μαγαζί με προσκλητήρια μου έδωσαν λοιπόν τιμή για προσκλητήριο σε ορθογώνιο κουτί σε ότι χρώματα θέλω δεμένο με κορδελίτσες κια ένα πολύ ωραίο ασημένιο στολίδι ή φίλντισι σε ότι σχέδιο θέλω με 1,50 το ένα. Νομίζω οτι θα τα πάρω έτοιμα τελικά δεν μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά.

k4xS.jpg