Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο δημητρακης νοσηλευεται...

Recommended Posts

καλησπερα.το θεμα αφορα το μεγαλυτερο γιο μου το δημητρη...για οσες τον γνωριζουν κ για οσες δεν τον ξερουν,χρειαζομαι τη θετικη σας ενεργεια.γυρισαμε απο τις διακοπες μας στη σαμο κ ενω περασαμε παρα πολυ ομορφα κ ειμασταν πολυ χαρουμενοι που παει καλυτερα απο αποψη λειτουργικοτητας,ομιλιας κ συμπεριφορας,κ βλεπαμε φως στο τουνελ (κ αφου η εξεταση βλεννοπολυσακχαριδωσης βγηκε δοξα το θεο αρνητικη),ανοιξαμε καινουργια μετωπα...

με το που κατεβηκαμε απο το αεροπλανο,κ χωρις αλλο συμπτωμα,ανεβασε ξαφνικα 39,5 πυρετο.εχοντας κ το ιστορικο των σπασμων,κ απο φοβο για τη νεα γριππη,τρεξαμε στο παιδων αγ σοφια,οπου αποκλειστηκε η γριππη κ μετα απο εξετασεις αιματος,βρεθηκαν 16500 λευκα (υπερδιπλασιο του φυσιολογικου) κ πολυ αυξημενη crp,156 η τιμη που μας ειπαν.εγινε εσπευσμενη εισαγωγη,κ του κανουν καθε ειδους εξεταση για τη λοιμωξη που εχει.μας ειπαν οτι μπορει να ειναι μεχρι κ λευχαιμια..εχω τρελλαθει απο προχθες,ο πυρετος ειναι συνεχομενος,πεφτει για λιγο με τα αντιπυρετικα κ ξανανεβαινει μετα απο μια ωρα.δεν εχει φαει τιποτα εκτος απο γαλα,ουτε τα αγαπημενα του ψαρομπιφτεκα της μαμας,κ συνεχως παραπονιεται οτι ποναει,ποτε στην κοιλια,ποτε στο κεφαλι,ποτε στα ποδια,κ σημερα μου ειπε οτι χαλασε το πουλι του...

οι γιατροι λενε οτι πρεπει να βγουν οι καλλιεργειες για να δουν με τι αντιβιωση θα μπορεσουν να το χτυπησουν.ηδη παιρνει αντιβιωση ευρεως φασματος,1000 mg τρεις φορες την ημερα ενδοφλεβιως,αλλα δεν φαινεται να τον πιανει,αφου ειναι η τριτη μερα κ δεν υπαρχει βελτιωση..κοντευω να σκασω...ολα σ αυτο το παιδι συμβαινουν ρε γμτ...

καθεται μαζι του ο πατερας του,κι εγω με τα αλλα δυο ειμαι στο σπιτι,κ δυο φορες την ημερα τα αφηνω στη γειτονισα κ του πηγαινω φαγητο,μπας κ φαει καμια μπουκια,γιατι σε λιγο θ αρχισουν να τον ταιζουν με ορο...

ζηταω τη θετικη σας ενεργεια για να γινει καλα το παιδι μου κ να μην παλληνδρομισει κ χασουμε κ αυτα που εχουμε με τοσο κοπο κατακτησει...ευχαριστω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

..σας ευχομαι ο,τι καλυτερο για τον Δημητρακη σας

κουραγιο και δυναμη...

μακαρι να μην ειναι τιποτα και να παρετε συντομα το παιδακι σας σπιτι

η Παναγια μαζι σας.....

οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σας, που ελπιζω να ειναι παντα αισιοδοξα..

''...for those about to rock we salute you...''

Σου εύχομαι όλα να είναι περαστικά και να μη ταλαιπωρηθεί το αγοράκι σου...

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Eύχομαι σύντομα να δείτε βελτίωση στην υγεία του Δημητράκη. Προσευχήσου και μαζί σου θα το κάνουμε και όλοι εμείς για γρήγορη ανάρρωση. Ελπίζω σύντομα να βγείτε απο το νοσοκομείο και όλα αυτά να γίνουν μια άσχημη ανάμνηση. Κουράγιο...

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

Διαφημίσεις

Καλη δυναμη κοπελα μου! Εχω περασει και εγω απο το αγ. Σοφια με σειρα εγχειρησεων και ολα πηγαν καλα. Η Παναγιτσα μαςδεν θα τον αφησει τον Δημητρακη και θα πανε ολα καλα!

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Αύριο είναι της Μεγαλόχαρης!!!

Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια για το Δημητράκη σου, κοπέλα μου!!!

Κουράγιο!!!

Περαστικά θα είναι...απλά άλλη μία δοκιμασία για σας και τον μικρό...

απ' την οποία θα βγείτε ποιο δυνατοί και πιο ενωμένοι!!!

Διαφημίσεις

ειλικρινά παίνεται η ψυχή μου σε κάθε τέτοια περίπτωση. σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κια γρήγορα να γυρίσετε στο σπίτι σας. Η Παναγίτσα να είναι κοντά σας, και στις προσευχές μας πάντα θα σς θυμόμαστε. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

περαστικά σας! γράφε μας το νέα σας όσο πιό συχνά μπορείς. Εμείς βγήκαμε απο το Παίδων Αγία Σοφία τη Δευτέρα που μας πέρασε και έχω να καταθέσω ότι τουλάχιστον το παιδί είναι σε καλά χέρια! όλα θα πάνε καλά

ssttaa

H Μεγαλόχαρη να ακούσει τις προσευχές όλων και να κάνει το θαύμα της...

Σε λίγο που θα πάω τη μπέμπα μου στην εκκλησία (είναι ταμένη στην παναγία) θα ανάψω ένα κεράκι και για τον Δημητράκη σου...

Ευχομαι γρήγορα να μάθουμε ευχάριστα νέα

Διαφημίσεις

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

eQMGp2.png

Περαστικα σας και ας ελπισουμε αυριο ανημερα της γιορτης της Παναγιτσας μας να γινει το θαυμα και να πανε ολα καλα.

Καλο κουραγιο και θα ειμαστε εδω να μαθαινουμε τα νεα σας που ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να ειναι μονο ευχαριστα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΟΥ..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΩ

Κ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ....

Εχε πιστη κ σημερα που γιορταζει Μεγαλοχαρη Παναγια μας θα βοηθησει να γινουν καλα ολα τα παιδια του κοσμου, αφου κι η ιδια ειναι μανα κ ξερει πως ειναι να πονας για το παιδι σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...