Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο δημητρακης νοσηλευεται...

Recommended Posts

Αχ κοπελα μου περαστικα σας , θα περασει , αχ τα μωρουλινια μου ταλαιπωρουντε πολυ!!!

Παντος και που επερνα zinadol δεν την αντεχα καθολου ηταν απαισια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στα μωρουλίνια σου!!! Έχεις όλη τη θετική σκέψη μας. Να είσαι σίγουρη είναι κάτι ακίνδυνο αλλά όταν έχεις να κάνεις με παιδιά καλό είναι να είσαι πάντα σε εγρήγορση. Περιμένουμε νέα σου!

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

η κατασταση εχει ως εξης.4η μερα με πυρετο μεχρι 38,5 που πεφτει με ντεπον κ ξαναανεβαινει.μυξες πολλες (συνεχεια ορο με 20αρα συριγγα).κοκκινα αυτια κ λαιμος (μας ειπαν στο παιδων που πηγαμε προχθες απο φοβο μην εχει κολλησει απο το μικροβιο του δημητρη κ μας το απεκλεισαν,παρολο που φωναζα για εξεταση αιματος,μου ειπαν οτι ειναι ιωση που εφερε ο δημητρης απο το νοσοκομειο).σημερα δεν εφαγε τιποτα,παρα μονο 4 φορες απο 100 γρ γαλα,που εκανε εμετο.κ πολυ ασχημο βηχα.το ιδιο κ το μωρο,μονο που τρωει κανονικα.ο δημητρης εχει μονο βηχα,ασχημο κ μυξες.δεν γινεται να μην παω...ποιον γιατρο στη ν σμυρνη??μ ενδιαφερει,αν θες στειλε μου πμ,γιατι για παιδιατρο παω στο χαλανδρι,που μεναμε παλια.στο ν κοσμο ηρθαμε περισυ κ δεν ξερω κανεναν..

Περαστικά σας Λία μου και καλό κουράγιο! Και εμένα έκανε πυρετό ο μικρός και φοβήθηκα πολύ. του κάναμε εξετάσεις και ακτινογραφία για πιθανή αναζωπύρωση του ιού του πνευμονιόκοκκου αλλά ευτυχώς όλα ήταν καλά. τώρα έβγαλε και κάτι σαν εξάνθημα στο σώμα του και μάλλον είναι κάποιος ερπητοιός όπως είπε ο άντρας μου. ευτυχώς τώρα δεν έχει πυρετό.Υπομονή και πάλι υπομονή! Φιλάκια στα ζουζουνάκια σου!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

πηγαμε στο παιδων τελικα χθες ομαδικως...ο δημητρης ειναι εντελως καλα,μονο τ αυτακια του ειναι λιγο κοκκινα,πραγμα που συμβαινει σχεδον συνεχεια,αφου επιμενει το βραδυνο γαλα να το πινει ξαπλωμενος κ απο μπιμπερο...(το πρωινο οχι).η βενετια ειναι λιγο πιο σοβαρα,κατι μου ειπαν για αρχες πνευμονιας,οτι δηλ μαζευτηκε λιγο υγρο στα πνευμονακια της επειδη αργησαμε να την παμε (ενω δυο μερες πριν την ειχαμε παει στο αγ.κυριακου κ μας ειχαν διωξει λεγοντας μου εν ολιγοις οτι ειμαι υποχονδρια κ ανησυχω πολυ για τα παιδια...ιωσουλα λεει,αστην να κανει τον κυκλο της).παιρνει αερολιν κ σεκλορ κ αυριο εχει επανεξεταση για εξετασεις αιματος κ ακτινογραφια.ο γιωργακης-εφραιμ εχει δυνατο βηχα,ευτυχως οχι πυρετο,κ λιγοτερες μυξες (κ γι αυτον μου ειχαν πει τα ιδια με τη βενετια) κ παιρνει αερολιν.ευτυχως πανε καλυτερα,οχι ομως εντελως καλα.οποτε αυριο ξανα στο παιδων (λεω να ζητησω ενα χορο να στησω ενα τσαντηρι να μη πηγαινοερχομαι...).κ εχουμε κ ενα καρο εξετασεις για το δημητρη.τι να πω...με φτυσανε,με μουτζωσανε???

κωστουλα μου,κ ο δημητρης τετοια εξανθηματα ειχε βγαλει κ μας ειπαν οτι ηταν αλλεργικη αντιδραση.κοψαμε την αντιβιωση κ ολα καλα...ελπιζω να ειναι κ ο δικος σου...δωσε κ ενα φιλακι στη νυφουλα κ αυριο που θα εχω χρονο,θα τα πουμε...

παντως τεραστια διαφορα τα δυο παιδων...κ απο αποψη καθαριοτητας,εξοπλισμου,χορου,προσωπικου,τα παντα...μαλλον θα παρακαλαω να εφημερευει το αγ.σοφια καθε φορα που το εχω αναγκη...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

περαστικα σας και υπομονη....

και εμενα ο μικρος μου ταλαιπωρειτε για μερικες μερες με ενα βηχα και τελικα του το γυρισε σε βροχιτιδα..........και εμεις εισπνοες και αντιβιωση και εχει ο Θεος,ειναι παλιο ιωση που στο γυρναει εκει.

καλη υπομονη κοριτσακι μου, εγω με ενα και τα εχω παιξει οχι εσυ και με τα τρια................

Διαφημίσεις

καλή υπομονή στη μανούλα που θα έχει πήξει στα φάρμακα και στα πέρα δώθε με τα αρρωστούλικα. Καλά βρε παιδιά ιώσεις μέσα στον Αύγουστο, τρέμω τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το χειμώνα.

theolva μόλις τώρα διάβασα το θέμα σου στο forum και δεν σου κρύβω ότι έχω συγκινηθεί και στεναχωρηθεί συγχρόνως με όσα σου έτυχαν στο θέμα της υγείας των παιδιών σου.Εύχομαι ο θεούλης να σου δίνει κουράγιο να στέκεσαι και εσύ και ο άντρας σου γερά στα πόδια σας και εσείς με τη σειρά σας να βοηθήσετε τα παιδάκια σας που σας έχουν ανάγκη τέτοιες στιγμές.

Μακάρι όλα τα δυσάρεστα που σου έτυχαν να είναι μέχρι εκεί και τα παιδάκια σου να επανέλθουν υγιέστατα και χαρούμενα.

Καλή δύναμη και μη το βάζεις κάτω.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

wobz4vsv31g4fym5.png

Αχ βρε Λία μου υπομονή! Εμάς δεν ήταν αντιδραση σε φάρμακο γιατί δεν έπαιρνε τίποτα.Ήταν ίωση με αιφνίδιο εξάνθημα. ευτυχώς όλα καλά.Χθες κάναμε 2 εμβόλια στην μικρή και σήμερα μου ανέβασε 39,1. Ελπίζω να είναι από τα εμβόλια και να μην κόλλησε την ίωση που είχε ο μικρός. Και πάλι περαστικά σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά και με τα 3 σου. Ο μικρούλης ο Εφραίμ θα ταλαιπωρείται πολύ το μωράκι. αχ πόσο δύσκολα μεγαλωνουν τα παιδιά τελικά!

αχ πόσο δύσκολα μεγαλωνουν τα παιδιά τελικά!

να'ξερες ποσες φορες εχω ζητησει συγνωμη απο τη μαμα μου απο τοτε που εκανα τα παιδια...

σημερα πηγα στο παιδων με το δημητρη κ τη βενετια,κ ειπα στον αντρα μου να φυγει...μεγαλο λαθος...ενοιωσα σαν τον προκρουστη,ενας με τραβουσε δεξια,κ η αλλη αριστερα...κ μετα ειχα τη φαεινη ιδεα να παω στο σπιτι της μαμας μου να τους δω με τα ποδια (περιπου 20 λεπτα με τα ποδια,αλλα με τα παιδια εκανα περιπου μια ωρα,κ στο μισο δρομο σηκωνα τη βενετια,κ στον αλλο μισο κ τα δυο).το καλο ειναι οτι παμε καλυτερα,η βενετια ειναι απυρετη,αλλα με ακροαστικα,θα συνεχισει αντιβιωση κ αερολιν.ο δημητρης καθαρισε,τουλαχιστο μεχρι τη δευτερα που θα ξαναπαει παιδικο..

κωστουλα,η ελενιτσα εχει μονο πυρετο??αν ναι,θα ειναι απο το εμβολιο.οι ιωσεις συνηθως εχουν μυξουλες κ βηχα..σου ευχομαι να ειναι απο τα εμβολια...ο εφραιμ γιωργακης εχει προγραμματισμενα 2 εμβολια,αλλα δεν θα τα κανει μεχρι να περασει τελειως η ιωση.φιλια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Διαφημίσεις

H μικρή μου έκανε 2 πυρετούς χθες που έπεσαν ευτυχώς με αντιπυρετικό. κατά τα άλλα είναι καλά, κεφάτη και τρώει. λογικά είναι από τα εμβόλια. να δούμε πως θα πάει και σήμερα. φοβήθηκα γιατί και ο Ζήσης έκανε μόνο πυρετό και μετά έβγαλε ένα εξάνθημα.

σήκωνες ταυτόχρονα και τα 2 αγκαλιά? πως το έκανες αυτό? δεν γίνεται! Μέση έχεις σήμερα?

Άσε το μωρό προς το παρόν το κοιμίζουμε σε μια μεγάλη καλαθούνα που όμως πλέον δεν την βολεύει και όλο ξυπνάει με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε τώρα και οι 3 στο διπλό γιατί αυτή θέλει όλο να γυρίζει. εγώ βέβαια κουλουριασμένη στο κάτω μέρος του κρεβατιού. πλέον παρακαλάω να έχει εφημερία ο άντρας μου για να κοιμάμαι άνετα. περιμένω τώρα να μου φέρουν το μεγάλο κρεβάτι του Ζηση που έχω παραγγείλει και να την βάλω στο κρεβατάκι του γιατί δεν πάει άλλο.

άντε εύχομαι να αναρρώσετε γρήγορα και να μην ξαναρρωστήσουν τουλάχιστον για αρκετό καιρό για να ηρεμήσεις λίγο και εσύ! φιλάκια πολλά!

• 3 εβδομάδες μετά...

θα πανε ολα καλα!!οτι χρειαστεις ζητα το μας..να εισαι οσο μπορεις ψυχραιμη κ δυνατη κ ολοι μας θα στειλουμε τη θετικη μας ενεργεια.να μας ενημερωνεις!

Αχ κορίτσια τι να πώ και εγώ η μικρή μου απο την προηγούμε Πέμπτη έχει ερθει απο το σταθμό με πυρετό και απο την Κυριακή μέχρι και πριν απο λίγο ο πυρετός της φτάνει μέχρι 39,9 .Εχεί τρομερές πράσινες μύξες και ότι τρώει το κάνει εμετό απο το βήχα.Εχτες ήμουν Παίδων όπου μου είπαν ότι είμαι μια μαμά πολύ αγχωμένη και ότι απλά είναι μια ίωση που θα κάνει τον κύκλο της .Ρωτώ πόσες μέρες βρέ παιδία αυτό το παιδακί ποια με τόσο πυρετό? Απο 11Kg έχει πάει 10.500 και αύριο θα είναι μια βδομάδα ποια΄με τοσο πυρετό το μόνο που ΄δεχεται είναι νεράκι και με το ζόρι κανένα τοστάκι μόνο με τυρί.Εντωμεταξύ ο ωρυλάς μου είπε πως βλέπει ερεθισμένες τις αμυγδαλές της και σίγουρα πρέπει να κάνουμε ενα strep test ομως οι 2κυρίες απο το παιδιατρικό αποφάσισαν πως έιναι υπερβολίκος και όχι.Τελικά το κάναμε σήμερα στη μικροβιολόγο της γειτονίας γιατί ο παιδίατρος μας ούρλιαζε για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους .Θα περάσει έιπε και απο το σπίτι αργότερα για να τις δώσει υποχρεωτικά ποια μια αντίβιωση για να μπορέσει να συνέρθει λιγάκι και όταν βγούν τα αποτελέσματα απο το τεστ αν ο "ιοσ" δεν έχει εξελιχθει σε κάτι άλλο θα δούμε .ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

ναι,ειναι απαραδεκτοι,οχι ολοι ομως...εγω εχω πεσει κ σε καλους ανθρωπους.οι περισσοτεροι ομως ειναι για κλωτσιες κ περιμενουν απο μας τους γονεις να μυριζουμε τα νυχια μας η να ψαχνουμε στο ιντερνετ για να κανουμε οι ιδιοι διαγνωσεις στα παιδια μας...περαστικα στη νεφελη σου,ευχομαι να ειναι ιωσουλα..εμενα εχουν κ τα τρια αυτη τη στιγμη............

σαρα,κανενα καλο παιδιατρο ν σμυρνη????

Διαφημίσεις

Sorry για το μεγάλο μύνημα αλλά είμαι τρελλάμενη εντωμεταξύ πέταξε και τρία δόντια ταυτόχρονα τα "ματόδοντα" όπως λένε και ενα κάτω.:-(

αυτα τα δοντια ειχαν κανει πυρετο κ στο δημητρη.η βενετια τωρα τα βγαζει κ ειναι μεσα στη γκρινια....καλο κουραγιο

:confused:Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα το μοναδικό πρόβλημα είναι ο ύπνος αλλίως η μικρη μου δεν γκρινίάζει καθόλου , τα δόντια απλά ξαφνικά μια μέρα τα πίανω αλλίως δεν καταλαβαίνω ότι τα βγάζει και στο νοσοκομείο δεν την έψαξαν παραπέρα γιατί θεώρησαν ότι έχει μια πολύ καλή κλινική εικόνα αφού δεν γκρινίαζει μιλάει και όταν πέφτει ο πυρετός είναι ευδιάθετη.

Τελικά κοριτσάρες μου όυτε δοντια όυτε ίωσή ούτε τίποτα.

Λοιμώδης μονοπυρήνωση:confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Που την τσιμπήσαμε τι θα μας αφήσει ?Θα το περάσουμε και εμείς το έχουμε περάσει ήδη? Τι να πω όλα άγνωστα.

Λοιμώδης μονοπυρήνωση:confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Που την τσιμπήσαμε τι θα μας αφήσει ?Θα το περάσουμε και εμείς το έχουμε περάσει ήδη? Τι να πω όλα άγνωστα.

ειχε παθει ο αδερφος μου λοιμωδης μονοπυρήνωση,δεν του αφησε κατι ολα μια χαρα πηγαν.πυρετο ειχε κ ειχαν πρηστη οι αδενες του μονο αυτο κ με φαρμακευτικη αγωγη εγινε μια χαρα.μην ανυσηχεις.λενε οτι ειναι ο ιος των ερωτευμενων ή των φοιτητων γιατι πιο πολυ το παθαινουν οι φοιτητες.παντως δεν μας ειχαν πει κατι ανυσηχητικο.Περαστικα στο νινακι σ.

Λοιμώδης μονοπυρήνωση:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Λοιμώδη μονοπυρήνωση είχε πάθει μια φίλη μου όταν ήμασταν μικρά, πρέπει να ήταν περίπου 6-7 χρονών, άγνωστος όρος και αρρώστια τότε, σχεδόν σε απομόνωση την είχαν - γιατί δεν γνώριζαν τι συνέπειες ή αν είναι κολλητική, φόβος πολύς, εξετάσεις κλπ κλπ.

Η κοπέλα εννοείται πως είναι μια χαρά, έχει δυο παιδιά, απλώς η αρρώστια έκανε τον κύκλο της και τελείωσε, αυτό είναι όλο.

Υπομονή και περαστικά σας

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

κοριτσακι μου περαστικα σας............

τελικα εκει στο παιδων ειναι λιγακι απαραδεκτοι,αν ειχαν διαγνωση απο την αρχη και σας εδιναν αντιβιωση δεν θα ειχατε τετοια εξελιξει....

Προφανος ειχε μυκροβιο ο λαομος της και αργησε να παρει αντιβιωση οποτε την χτυπησε εκει...

Μην στεναχωριεσε απλα θα παρετε λιγο πιο δυνατη αντιβιωση και λιγο περισσοτερη παρακολουθηση θελει και ολα θα πανε καλα.

Εμας τοτε οταν ανεφερε ενα ενδεχομενο η γιατρος μας μας ειχε πει πως σε τετοιες περιπτωσεις το καλυτερο ειναι να παρεις ενδοφλεβια αντιβιωση για γρηγοροτερα αποτελεσματα.....

καλη υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!

κατ αρχας περαστικα...φανταζομαι το σοκ...τουλαχιστον ομως ξερετε τι ειναι κ θα το καταπολεμησετε.κι εγω ξερω οτι δεν ειναι σοβαρη ασθενεια(αφου εχει διαγνωστει κ καταπολεμαται) αλλα εχει πολλη ταλαιπωρια κ αργει καπως να κανει τον κυκλο της,καθως κ οτι κατα τη διαρκεια του κυκλου,το παιδακι θα ειναι ευαισθητο στις ιωσεις.να φανταστω οτι νοσηλευεστε??που??? ευχομαι καλο κουραγιο κ ειμαι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε βοηθεια...

Σαε ευχαριστώ όλες.Τελικά όχι δεν νοσηλευόμαστε γιατί μας είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη θεράπεία απλά ξεκούραση καλό φαγητό και ηρεμία οπότε απο εχτές είμαστε σπίτι.Το καλό είναι ότι απο την Παρασκευή που μπήκαμε στο Πάιδων δεν ξανακάναμε πυρετό (όχι εξαιτίας αγωγής)οπότε το παιδί ειναι πολύ καλύτερα και έχει αρχίσει να τρώει.

Μας έδιωξαν γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι τσίμπησαμε κάτι που λέγεται¨αποικία ψευδομανάδων" όποτε καλύτερα σπίτι μας.Ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων γιατί εγώ έκανα σε εξωτερικό μικροβιολογικό της μικρής και βγήκε θετικό απλά αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε αντιβίωση.

ΤΟ γαμώτο είναι ότι η μικρή μου δεν έχει ξαναρρωστήσει ποτέ και δεν έχει ξαναπάρει ποτε φάρμακα.:oops:

(ΑΠο το νοσοκομείο βγήκαμε γιατί πολύ συγγενικό μου πρόσωπο κατέχει εξέχουσα θέση εκέι και το αποφάσισε)

μακαρι να μπορουσαμε κι εμεις τοτε να ερθουμε σπιτι κ να συνεχισουμε τη θεραπεια μας εδω...θα γλιτωναμε κ την ιωση..παντως κ η βαπτιστηρα μου που ειχε παθει λοιμ μονοπυρηνωση,νοσηλευτηκε 3 μερες (απ οτι μου ειπαν χτυπαει οπου βρει ευαισθησια) κ μετα στο σπιτι,με προσοχη..ξεκουραση κ απολυμανση για λιγο καιρο,κ ολα καλα...περαστικα ευχομαι κ παλι στη μικρουλα σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...