Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ο δημητρακης νοσηλευεται...

Recommended Posts

μακαρι να μπορουσαμε κι εμεις τοτε να ερθουμε σπιτι κ να συνεχισουμε τη θεραπεια μας εδω...θα γλιτωναμε κ την ιωση..παντως κ η βαπτιστηρα μου που ειχε παθει λοιμ μονοπυρηνωση,νοσηλευτηκε 3 μερες (απ οτι μου ειπαν χτυπαει οπου βρει ευαισθησια) κ μετα στο σπιτι,με προσοχη..ξεκουραση κ απολυμανση για λιγο καιρο,κ ολα καλα...περαστικα ευχομαι κ παλι στη μικρουλα σου...

Ευχομαι γρήγορα να είστε σπίτι και ευχαριστώ για τα περαστικά και ανταποδίδω.:oops:Αλλά κάτι έχω χάσει πάλι γιατί είσαστε μέσα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 102
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...δεν ειμαστε μεσα...προς το παρον τουλαχιστο,κι ελπιζω να μη χρειαστει...για τοτε λεω,που νοσηλευτηκε...πως παει η μικρουλα???ελπιζω να ηρεμισατε καπως...σιγουρα στο σπιτι ειναι καλυτερα....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

...δεν ειμαστε μεσα...προς το παρον τουλαχιστο,κι ελπιζω να μη χρειαστει...για τοτε λεω,που νοσηλευτηκε...πως παει η μικρουλα???ελπιζω να ηρεμισατε καπως...σιγουρα στο σπιτι ειναι καλυτερα....

Αχ συγνώμη σου έυχομαι πάντα υγεία και να μην ξαναμπέιτε ποτέ.

Εχτέσ το βράδυ είχαμε δευτερο κύμα πυρετου 39 μας έιπαν ότι ίσως ειναι καινόύρια ίωση και ότι τελικά η μικρη δεν έχει λοιμώδη μον.αλλά έναν ιο cnv περιμένω να με ενημερώσει ο γιατρός μου γιαυτό πάλι.:roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...