Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λητώ!

marcella

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 4 months later...
  • 3 months later...

Η γυναικα μου γεννησε το μωρακι μας στο λητώ τον Αύγουστο του 2008. Πληρώσαμε για 3κλινο περιπου 2000 ευρω. Στην αρχη ειχαν χρεώσει 2250 περιπου, γιατι ειχαν και χρέωση βλα/ρων. υστερα απο την ενημέρωση μου στη σελιδα εδω τους εκανα φασαριά και την αφαίρεσαν την χρέωση. Θελω να ρωτησω αφενος αν εχουν αλλαξει οι τιμες τους απο τοτε και αν εξακολουθουν να βαζουν την συγκεκριμενη χρεωση και αν δεχονται ξανα να αφαιρεθει απο το τιμολογιο τους. Οπως καταλαβατε περιμενουμε παλι μωρακι και υπολογιζουμε την ανοιξη να γεννησουμε με το καλο παλι εκει. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Η γυναικα μου γεννησε το μωρακι μας στο λητώ τον Αύγουστο του 2008. Πληρώσαμε για 3κλινο περιπου 2000 ευρω. Στην αρχη ειχαν χρεώσει 2250 περιπου, γιατι ειχαν και χρέωση βλα/ρων. υστερα απο την ενημέρωση μου στη σελιδα εδω τους εκανα φασαριά και την αφαίρεσαν την χρέωση. Θελω να ρωτησω αφενος αν εχουν αλλαξει οι τιμες τους απο τοτε και αν εξακολουθουν να βαζουν την συγκεκριμενη χρεωση και αν δεχονται ξανα να αφαιρεθει απο το τιμολογιο τους. Οπως καταλαβατε περιμενουμε παλι μωρακι και υπολογιζουμε την ανοιξη να γεννησουμε με το καλο παλι εκει. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα και απο μένα και με το καλό και το 2ο μωράκι σας!

Για να πώ την αλήθεια, φεύγοντας απο εκεί, όταν γέννησα πριν απο 10 μήνες, δεν κοίταξα καν το τιμολόγιο και τις παράνομές χρώσεις που ενδεχομένως μπορεί να μας χρέωσαν!

Το μόνο που ήθελα, ήταν να φύγω απο αυτό το μπουρ..........- συγνώμη κιόλας - και να πάρω το μωράκι μου απο την μονάδα σύντομα!

Όπως και να' χει όμως, ότι και αν έχει αλλάξει απο τόοτε που γέννησε η γυναίκα σου, αν σας χρεώσουν πάλι κάποια ανύπαρκτη υπηρεσία, έχετε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε για να αφαιρεθεί η χρέωση!

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γέννησα πριν 8 μέρες στο Λητώ, έδωσα για ΦΤ τρίκλινο συνολο όλα 2200 και εννοείται πληρώσαμε 225 ευρώ για βλαστοκύτταρα τα οποία δωρίσαμε στην Ακαδημία.

3 μπαμπάδες ταυτόχρονα έκαναν φασαρία αλλά άκρη δε βγήκε.....

Δεν ασχοληθήκαμε παραπάνω.

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Γέννησα πριν 8 μέρες στο Λητώ, έδωσα για ΦΤ τρίκλινο συνολο όλα 2200 και εννοείται πληρώσαμε 225 ευρώ για βλαστοκύτταρα τα οποία δωρίσαμε στην Ακαδημία.

3 μπαμπάδες ταυτόχρονα έκαναν φασαρία αλλά άκρη δε βγήκε.....

Δεν ασχοληθήκαμε παραπάνω.

Καλησπέρα !

Να σου ζήσει !:D

Όταν λες 2200? είναι μέσα και η αμοιβή του γιατρού σου και οι εξετάσεις του παιδιού ?

Μήπως είχες ιδιωτική ασφάλεια και κάλυψε ένα μέρος του δωματίου ? Γιατί απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν ασφαλιστικές που είναι συμβεβλημένες με το Λητώ .

Οχι,2200 που γραφει ειναι μονο το λητω. Δεν ειναι με την αμοιβη του ιατρου. Τοσα περιπου(2250) μου ειπαν και μενα αλλα αφαιρεσαν την χρεωση βλαστοκυτταρων(υστερα απο παρατηρηση δικη μου) που εκανα δωρεα στην δημοσια τραπεζα. Δηλαδη απο οτι καταλαβα τωρα πια το πανε στη κοντρα και δεν αφαιρουν την χρεωση?

καλησπερα!

δεν καταλαβα ,σου χρεωσαν βλαστοκυταρα κ δεν επρεπε ?

γιατι δεν επρεπε να στο χρεωσουν??

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, επίσης γέννησα στο Λητώ πριν 3 εβδομάδες, πληρώσαμε 2230 και τα 225 ήταν για βλαστοκύτταρα για δωρεά στην ακαδημία επίσης. Κάναμε θέμα αλλά ήταν ΚΑΘΕΤΟΙ στο ότι η χρέωση αυτή δεν αφαιρείται πλέον.

uXGbp3.png

Απ' ότι θυμάμαι πριν εννιά μήνες που γέννησα επειδή ακριβώς ήταν για δωρεά το ομφαλοπλακουντικό αίμα γράφτηκε μεν η χρέωση αλλά αφαιρέθηκε απο αλλού...Πραγματική χρέωση για λήψη ομφαλοπλακουντικού αίματος γίνεται μόνον όταν το δείγμα θα παει σε ιδιωτική τράπεζα φύλαξης (εκτός απο αυτήν του Λητώ-Μητέρα εννοείται...)

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Καλησπέρα !

Να σου ζήσει !:D

Όταν λες 2200? είναι μέσα και η αμοιβή του γιατρού σου και οι εξετάσεις του παιδιού ?

Μήπως είχες ιδιωτική ασφάλεια και κάλυψε ένα μέρος του δωματίου ? Γιατί απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν ασφαλιστικές που είναι συμβεβλημένες με το Λητώ .

2200 κομπλέ το νοσοκομείο με εξετάσεις, βλαστοκύτταρα και όλα τα έξτρα, χωρίς γιατρό.

Ασφάλεια όχι, δεν εχω!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Θεωρώ ανήθικο το να χρεώνεται κάποιος για τη δωρεά στη Δημόσια Τράπεζα. Είναι σαν να χρεώνουν τους εθελοντές αιμοδότες, ή τους δότες οργάνων. Γιατί δεν κάνατε καταγγελία σε μέσα ενημέρωσης; Ή σε καταναλωτικές οργανώσεις;

Διαφημίσεις

παιδια...ας μου εξηγήσει καποιος..τι σου χρεωνουν??

σε υποχρεωνουν να κανεις δωρεα..και μετα στο χρεωνουν και απο πανω???

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

χρεώνουν τη διαδικασία λήψης των βλαστοκυττάρων ως μια υπηρεσία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της κλινικής τους. Επίσης έχω να πώ ότι τα δικά μας βλαστοκύτταρα μας τα παρέδωσαν στο σημείο όπου βλέπουν οι μαμάδες τους συγγενείς αμέσως μετά τον τοκετό, εγώ ήμουν στο φορείο δλδ, και κάναμε κουβέντα για το πως θα μεταφερθούν και αρνήθηκαν να μας τα κρατήσουν έστω στο ψυγείο για να τα πάρουμε αργότερα, αυτά βέβαια ενώ πίστευα ότι δεν χρεώνουν κάτι γιατί αλλιώς θα το χειριζόμασταν διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι έχουν δικαίωμα να χρεώνουν και κακώς η ακαδημία δεν ενημερώνει σωστά τους γονείς.

uXGbp3.png

παιδια...ας μου εξηγήσει καποιος..τι σου χρεωνουν??

σε υποχρεωνουν να κανεις δωρεα..και μετα στο χρεωνουν και απο πανω???

δε σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις δωρεά. αλλά αν θέλουν να αυξήσουν τους δότες, και το καθεστώς με το οποίο λείτουργεί αυτή η "δημόσια" τράπεζα είναι σωστό, ας κάνουν κινήσεις να καταργηθούν αυτές οι χρεώσεις προκειμένου να γίνει πιο προσιτή η δωρεά. Ο ΄"λήπτης" των δωρεών οφείλει να το χειριστεί το θέμα.

uXGbp3.png

Αν κάποιος έχει το δικαίωμα να χρεώσει είναι ο γυναικολόγος. Ο γιατρός κάνει τη λήψη και το μαιευτήριο δεν συμμετέχει στη διαδικασία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η χρέωση του μαιευτηρίου είναι παράνομη. Και καλό είναι όσοι έχετε χρεωθεί να το καταγγείλετε

εχω την εντυπωση οτι οι ιδιωτικες εταιριες κανουν τη συλλογη στα ιδιωτικα μαιευτηρια ενω αν θελεις να κανεις δωρεα στη δημοσια τραπεζα τοτε κανει ο γιατρος αλλα το μαιευτηριο δεν κολλαει πουθενα...ειτε καποιος απο την εταιρια είτε ο γιατρος. Γιατι πρεπει να πληρωθει και το μαιευτηριο δεν το καταλαβαινω...ααααα ρε κατι πραγματα που γινονται και κανενας τους δεν κανει τιποτα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

αν δεν κανεις δωρεα δεν σε χρεώνουν?? η η τιμουλα ειναι φιξ ,φυλάξεις η δωρισεισ?

ρωταω επειδη πρόκειται να γεννήσω στο λυτω..τι καλα!

Albert Einstein

αν δεν κανεις δωρεα δεν σε χρεώνουν?? η η τιμουλα ειναι φιξ ,φυλάξεις η δωρισεισ?

ρωταω επειδη πρόκειται να γεννήσω στο λυτω..τι καλα!

σε κάθε περίπτωση το μαιευτήριο χρεώνει 225 ευρώ

uXGbp3.png

Ρε παιδια καταλαβα οτι σε χρεωνουν 225 ειτε τα κανεις δωρεα ειτε οχι. Αλλα χρεωνουν 225 ακομα και αν δεν κανεις καμια φύλαξη?

ε όχι, σε αυτή την περίπτωση δε χρεώνουν, μόνο εάν γίνει λήψη... ευτυχώς δλδ :)

uXGbp3.png

• 2 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...