Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μονό παιδικό κρεβατάκι!!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Ψαχνω να βρω μονό κρεβατακι για την κορη μου με προστατευτικα καγκελα,γιατι απο Νοεμβριο που γενναω θα χρειαστω την κουνια της για το νεο μωρακι μας...

Μενω Περιστερι,που να ψαξω στην ευρυτερη περιοχη για παιδικα επιπλα?

Ευχαριστω...:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

κι εγω θελω να την βαλω στο μονο κρεβαττακι.που υπαρχουν τετοια καγκελα?τι καγκελα ειναι?σαν του παρκου?ειναι γερα?για πειτε μου κι εμενα .

Απο τα jumbo.Το λεγομενο ψευδοκαγκελο.Το πηρα κι εγω.Μπαινει κατω απο το στρωμα και προστατευει το παιδι απο το πεσιμο.Με το καλο να ερθει και το νεο σου μωρακι.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

καγκελα ειδα σε ολα τα μαγαζια. πιο πολυ συμφερει του jumbo ειναι 1,20 στο μηκος και κανει 19 ευρω αν θυμαμε καλα. Εγω προς το παρον το εχω βαλει στο δικο μας κρεβατι για να μην πεφτει οταν κοιμαστε μαζι αλλα τωρα που θα τις παρω μονό θα το βαλω εκει.

αυτο που με απασχολει εμενα ειναι μονο κρεβατι απο που να παρω? τις νεοσετ εχει πολυ καλη τιμη 277 ευρω ( χωρις στρωμα) και απο κατω εχει συρομενο κρεβατι αλλα δεν εχει σε ασπρο χρωμα μονο στα ανοιχτο ξυλινο, στο laro θα παω να ρωτησω σημερα αλλα θα ειναι ακριβα τι μου εμεινε να διαλεξω?

Καλημερα!!!

Ψαχνω να βρω μονό κρεβατακι για την κορη μου με προστατευτικα καγκελα,γιατι απο Νοεμβριο που γενναω θα χρειαστω την κουνια της για το νεο μωρακι μας...

Μενω Περιστερι,που να ψαξω στην ευρυτερη περιοχη για παιδικα επιπλα?

Ευχαριστω...:D

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση! Γεννάω τον Δεκέμβριο και θέλω να μεταφέρω την κόρη μου σε δικό της κρεββατάκι, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κυκλοφορεί για την ηλικία της... Οπότε με ενδιαφέρει πολύ το τόπικ.

εχω δυο μπουμπουκακια

Καλημερα κοριτσια....

κι εγω θελω να την βαλω στο μονο κρεβαττακι.που υπαρχουν τετοια καγκελα?τι καγκελα ειναι?σαν του παρκου?ειναι γερα?για πειτε μου κι εμενα .

Το προστατευτικο του jumbo πηρα και εγω...απο 2 ετων κοιμαται στο μονο κρεβατι.Πολυ καλο και μεταφερεται και ευκολα σε ενα ταξιδι, οποτε πας οπου θες.

αυτο που με απασχολει εμενα ειναι μονο κρεβατι απο που να παρω? τις νεοσετ εχει πολυ καλη τιμη 277 ευρω ( χωρις στρωμα) και απο κατω εχει συρομενο κρεβατι αλλα δεν εχει σε ασπρο χρωμα μονο στα ανοιχτο ξυλινο, στο laro θα παω να ρωτησω σημερα αλλα θα ειναι ακριβα τι μου εμεινε να διαλεξω?

Κι εγω αυτο πηρα μονο που απο κατω εβαλα συρταρια.

QJZup3.png

bxuCp3.png

Εμείς της πήραμε όταν ήρθε η ώρα κρεβάτι άσπρο σιδερένιο από το ΙΚΕΑ. Είχε και ασορτί κουνουπιέρα που κρέμεται από τον τοίχο και το κάνει σαν πριγκηπικό.

Η Laro θεωρώ ότι είναι πανάκριβη. Έψαχνα πέρσι τέτοια εποχή μία συρταριέρα για το δωμάτιο της Ζέτας σε άσπρο.

Πριν από λίγο καιρό στον ANT1 έδειξε ένα ρεπορτάζ για μία εταιρεία (LINE ART) νομίζω λεγόταν με παιδικά έπιπλα και έχω την εντύπωση ότι ήταν στα νότια προάστεια. Από την τηλεόραση φαίνονταν μία χαρά, τώρα από κοντά θα σε γελάσω.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσια αυτο για το καγκελο απο το τζαμπο πρωτη φορα το ακουω. Και εμενα ειναι δυο χρονων αλλα σκεφτομουν να τον βαλω στο μονο κρεββατακι που εχουμε να κοιμαται πιο ανετα αλλα δεν εχει προστατευτικο. Πολυ καλη λυση. Ευχαριστω για την πληροφορια.

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

και εγω ειμαι ακριβως στην ιδια φαση,θα παμε δευτερα να κλεισουμε κρεββατι απο ΝΕΟΣΕΤ,τελικα αν και μου αρεσουν και τα modeco,εγω θελω μονο που αργοτερα να γινεται κουκετα και μονο στη ΝΕΟΣΕΤ βρηκα,δυστυχως,ξερετε εσεις που αλλου μπορω να βρω μονο που μετα να μπορω να το κανω κουκετα?

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

εκτος απο αυτο που λεει η Kimi οτι μετα πρεπει να γινεται κουκετα (αφου το παιδικο δωματιο ειναι απιστευτα μικρα) σκεφτομαι οτι αφου θα εχει απο κατω συρωμενο κρεβατι αμα αρρωστενει δεν θα ειναι αναγκη να την περνω στο δικο μας αλλα θα κοιμαμε στο κατω. Κimi επισης κρεβατια εχει το πλαισιο ( με τις πορτες) και θα ηθελα να ρωτησω εχει παρει καμια απο kochen κρεβατι? Γιατι εχει κατι καλουτσικα παιδικα και σιγουρα ειναι παμθηνα

Στα τζαμπο εχει με 9, με 1 και με 2 ευρω.. Οταν πηρα εγω μου φανηκαν ολα ιδια οποτε πηρα αυτα με τη μεση τιμη.. Μια χαρα εχουν κρατησει και εχουν φαει και την ταλαιπωρια της ζωης τους και δεν εχουν παθει τιποτα..

Νταλια αυτο σκεφτομαι να κανω κι εγω οταν μεγαλωσει λιγο ακομα ο Χαρης και οταν θα μπουν και τα δυο παιδια στο δωματιο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

και εγω απο ΙΚΕΑ θα παρω γιατι ειναι φθηνα...ηδη εχω παρει και το προστατευτικο απο τα τζαμπο και μια χαρα την εχει βολεψει στο ηδη κρεββατακι της που της εχω βγαλει τα καγκελα.....παντως λογικα στη νεοσετ αν το ζητησεις στα παιδικα κρεββατακια ξερω οτι μπορεις να ζητησεις και προστατευτικο....οπως βαζουν και σε αυτα στις κουκετες....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Βρε κορίτσια εγώ πήρα κρεββατάκι στην μικρή μου-την κοιμίζω εκεί από 3 μηνών- από το ΙΚΕΑ το λευκό με την τσαχπινιά το κυματιστό προσκέφαλο,δεν το έβρισκα θεσσ και το φερε από Αθήνα ο μπαμπακούλης μου,με το σκεπτικό ότι θα το χρειαστώ σύντομα για το δεύτερο παιδι όπώτε αγοράζω κρεββάτι κανονικό (αν και έχω βάλει στο μάτι το μαύρο ή άσπρο μεταλλικό του ΙΚΕΑ) μετά για την Άρτεμις και κρατώ την κούνια. Βέβαια είναι 60χ120εκ και θα την πάει λογικά το πολύ μέχρι 2 χρονών,επίσης βγάινει το ένα κάγκελο και μπαίνει προφιλάκι ξύλινο και γίνεται καναπεδάκι,δεν είναι ψηλό μπορείς άφοβα να βαλεις το παιδάκι σου και να μην βάλεις ούτε κάγκελο.Εγώ περιμένω λίγο να περπατήσει καλύτερα και έχω σκοπό να της βγάλω τα κάγκελα και να την αφήσω στο καναπεδάκι.Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει πάθει τίποτα είναι πολύ καλό μια χαρά και στρώμα πήρα από mothercare. Κούνια 110? στρώμα 140?. Και εφόσον σκοπέυω να κάνω δεύτερο γιατί να αγοράσω μια κούνια για έως 5 χρονών και μετά να παίρνω και δεύτερη?

και εγω απο ΙΚΕΑ θα παρω γιατι ειναι φθηνα...ηδη εχω παρει και το προστατευτικο απο τα τζαμπο και μια χαρα την εχει βολεψει στο ηδη κρεββατακι της που της εχω βγαλει τα καγκελα.....παντως λογικα στη νεοσετ αν το ζητησεις στα παιδικα κρεββατακια ξερω οτι μπορεις να ζητησεις και προστατευτικο....οπως βαζουν και σε αυτα στις κουκετες....

τα καγκελα στη neoset ειναι βιδωτα και αν τα βγαλεις θα εχει το κρεβατι 2 τεραστιες τρυπες.Αυτο μου ειχε πει η κοπελα οταν αγορασαμε το κρεβατι και μου προτεινε η ιδια να κοιταξω καπου αλλου γαι ενα προστατευτικο που θα βγαινει ευκολα και χωρις να καταστραφει το κρεβατι

QJZup3.png

bxuCp3.png

καλησπερα κοριτσια,λοιπον εμεις πηραμε το κρεβατακι μας απο ΝΕΟΣΕΤ το μοντελο LIBERO σε ζαχαρι με λιγο γαλαζιο,και με 2 ανεξαρτητα πολυ βολικα συρταρια,τα οποια ειναι σαν 2 κουτια χωρις μηχανισμους,ετσι θα τα βγζω απλα μια και εχουν ροδακια για να καθαρισω και θα τα ξαναβαζω,μαζι με το στρωμα μας πηγε 510 ευρω,αλλα ρε κοριτσια μηπως εκανα βλακεια??δεν πηρα MEDIA STROM αλλα GRECO STROM που ειχε η ΝΕΟΣΕΤ,βεβαια το καλυτερο πηρα αλλα μηπως εκανα βλακεια???και δεν ειναι καλο?αν και μια χαρα φαινοταν που το ειδα σε κρεβατι

kimi να σουπω την αληθεια το κρεβατι ας ειναι οτι να ΄ναι αλλα το στρωμα πρεπει να ειναι το καλυτερο. εγω σε μας εχω αυτο http://www.chicstrom.gr/product_detail.jsp?prdId=01biocomfort&extLang= και στο μωρο αυτο http://www.chicstrom.gr/product_detail.jsp?prdId=01biochic&extLang= και τωρα θα τις παρω το ιδιο σε μονο .

καλησπερα κοριτσια,λοιπον εμεις πηραμε το κρεβατακι μας απο ΝΕΟΣΕΤ το μοντελο LIBERO σε ζαχαρι με λιγο γαλαζιο,και με 2 ανεξαρτητα πολυ βολικα συρταρια,τα οποια ειναι σαν 2 κουτια χωρις μηχανισμους,ετσι θα τα βγζω απλα μια και εχουν ροδακια για να καθαρισω και θα τα ξαναβαζω,μαζι με το στρωμα μας πηγε 510 ευρω,αλλα ρε κοριτσια μηπως εκανα βλακεια??δεν πηρα MEDIA STROM αλλα GRECO STROM που ειχε η ΝΕΟΣΕΤ,βεβαια το καλυτερο πηρα αλλα μηπως εκανα βλακεια???και δεν ειναι καλο?αν και μια χαρα φαινοταν που το ειδα σε κρεβατι

και γω ακριβως το ιδο εχω αλλα σε ροζ και μ αρεσει που ααλ εβαλα στρωμα media ...το σκεφτομουν κι εγω για νεοσετ αλλα κατεληξα εκει.

QJZup3.png

bxuCp3.png

renah θυμασαι ποσο σου πηγε το στρωμα???αν και δε με νοιαζει αν ειναι να ακυρωσω αυριο το στρωμα απο παραγγελια αν και πρεπει να ναι καλη και η greco strom,θα δω τι θα κανω,παντως το κρεβατακι μας ειναι κορυφαιο

καλησπερα κοριτσια,λοιπον εμεις πηραμε το κρεβατακι μας απο ΝΕΟΣΕΤ το μοντελο LIBERO σε ζαχαρι με λιγο γαλαζιο,και με 2 ανεξαρτητα πολυ βολικα συρταρια,τα οποια ειναι σαν 2 κουτια χωρις μηχανισμους

Και εμείς το libero θέλουμε να πάρουμε αλλά δεν ξέρουμε τι χρώμα (εννοώ απόχρωση ξύλου) να διαλέξουμε. Κάθε τρεις και λίγο η neoset καταργεί κάποια χρώματα και βγάζει καινούργια και φοβάμαι όταν σε 3-4 χρόνια θα χρειαστούμε γραφείο και βιβλιοθήκη δεν θα βρίσκουμε το ίδιο.

evita εμεις πηραμε το ζαχαρι και μας ειπε η κοπελα οτι στανταρ θα υπαρχει σε 4-5 χρονια,ειναι καινουρια αποχρωση γιατι και εγω ανησυχουσα λογω του οτι θα το κανω κουκετα αργοτερα,αν πας ΝΕΟΣΕΤ θα σου πουν ποια ειναι τα νεα χρωματα που αποκλειεται να καταργηθουν συντομα