Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairys mom αυτη η βιολογικη κρεμα με κεχρι,ειναι παιδικη ετοιμη η την ζητας καπως αλλιως;γιατι και το μωρακι μου εχει προβλημα με δυσκοιλιοτητα και εχει σε πολλα πραγματα αλλεργικες αντιδρασεις και δεν ξερω πως να την βοηθησω.

ειναι παιδικη κρεμα της holle. Eσυ προσθετεις γαλα δικο σου ή νερο και την φτιαχνεις.

Ακριβώς! Μόνο που εμένα δεν την τρώει με τίποτα έτσι, δεν της αρέσει. Γι' αυτό την ανακατεύω ή με φρούτα ή με λαχανικά και η δικιά μου τουλάχιστον την καταβροχθίζει. Να καταλάβετε για να φάει φρούτο δεινοπαθώ, όταν όμως το ανακατεύω με κεχρί το απόγευμα, του δίνει και καταλαβαίνει!!

Αργότερα, μετά το 9μηνο, μπορείτε να δοκιμάσετε και κινόα. Επίσης βοηθάει. Έχω βρει ένα της babynat με άρωμα φυσικο βανίλιας και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ για να αλλάζει λίγο γεύσεις.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

χαχαχα...ναι πατσουλινι η γιωτα ειμαι...;):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ο ομοιπαθητικος αυτος βλεπει και μεγαλους και εγκυους....:wink:

σημερα του ξεκινησα τα ομοιπαθητικα:-D...ελπιζω ολα να πανε καλα...:roll::roll::roll:

φιλακια...

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

qYllp2.png

Αργότερα' date=' μετά το 9μηνο, μπορείτε να δοκιμάσετε και κινόα. Επίσης βοηθάει. Έχω βρει ένα της babynat με άρωμα φυσικο βανίλιας και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ για να αλλάζει λίγο γεύσεις.[/quote']

αυτη η κρέμα της babynat ειναι πολυ πιο νοστιμη απο της holle και έχει και κινόα που ειναι πολυ θρεπτικό δημητριακό χωρις γλουτένη και ο δικός μου την ετρωγε απο 6 μηνών! του την δίνω ακόμη φυσικά όταν δεν προλαβαινω να ετοιμάσω κατι άλλο...

το κεχρί έχει γλουτένη? εσένα είναι αλλεργικός και στο σιτάρι?

gwggp2.png ISWTp2.png

κορίτσια μπορείτε να μου πείτε τα στοιχεία της Σαξώνη να πάω και εγώ μπας και βγάλουμε άκρη γιατί έπεσα σε λάθος γιατρό την προηγούμενη φορά στο παίδων Πεντέλης.Πάντως ξεκινάω την τακτική της tselnika για να μάθω πια τι τον πειράζει.Η Σαξώνη που λέτε είναι στην Αθήνα;

Q03fp2.png

γεια σας κοριτσια!

χαχαχα...ναι πατσουλινι η γιωτα ειμαι...;):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ο ομοιπαθητικος αυτος βλεπει και μεγαλους και εγκυους....:wink:

σημερα του ξεκινησα τα ομοιπαθητικα:-D...ελπιζω ολα να πανε καλα...:roll::roll::roll:

φιλακια...

α καλα το υποψιαστηκα δεν τον ειχα ρωτησει ποτε αλλα τωρα μου το επιβεβαιωσες;)

DlkKp2.png

aoJjp3.png

αυτη η κρέμα της babynat ειναι πολυ πιο νοστιμη απο της holle και έχει και κινόα που ειναι πολυ θρεπτικό δημητριακό χωρις γλουτένη και ο δικός μου την ετρωγε απο 6 μηνών! του την δίνω ακόμη φυσικά όταν δεν προλαβαινω να ετοιμάσω κατι άλλο...

το κεχρί έχει γλουτένη? εσένα είναι αλλεργικός και στο σιτάρι?

Εμείς είμαστε οκ με τα δημητριακά. Παρόλα αυτά οι οδηγίες που είχα ήταν κεχρί μετά τον 7ο και κινόα μετά τον 9ο. Ούτε το κεχρί έχει γλουτένη, μπορείς να του το δίνεις άφοβα :-)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

fairy's mom ποιος σου εδωσε τις οδηγιες για το κεχρι και την κινοα? Η Συριγου?

Όχι, η σύμβουλος θηλασμού μου τα είχε προτείνει. Οι περισσότεροι γιατροί δεν τα ξέρουν νομίζω...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Το φανταστηκα οτι δεν στο ειπε η Συριγου. Στη κορη μου αυτες τις κρεμες της εδινα, αλλα τωρα στο μικρο εχω φοβηφει λογω των αλλεργιων και δεν του εχω δωσει ακομα. Εχει βαρεθει το ρυζαλευρο που του δινω και λεω τωρα να τις δοκιμασω. Λες να εχει αλλεργια στο κεχρι, στη κινοα ή στη βανιλια που εχει η κρεμα με τη κινοα?

Διαφημίσεις

κορίτσια μπορείτε να μου πείτε τα στοιχεία της Σαξώνη να πάω και εγώ μπας και βγάλουμε άκρη γιατί έπεσα σε λάθος γιατρό την προηγούμενη φορά στο παίδων Πεντέλης.Πάντως ξεκινάω την τακτική της tselnika για να μάθω πια τι τον πειράζει.Η Σαξώνη που λέτε είναι στην Αθήνα;

τι εννοεις σε λαθος γιατρο? μπορεις να μου στειλεις σε πμ το ονομα του...σου ελεγε δηλαδη ασχετα?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

τα εχω εγω τα στοιχεια της....αν θες πες μου πως στελνουν η αν δεν σας πειραζει να τα γραψω εδω....δεν ξερω πω στελνουν:oops::oops::oops:

αθηνα ειναι στους αμπελοκηπους και περνει επισκεψη 80 ευρω.:twisted:...

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

qYllp2.png

εμεις την τριτη θα παμε στο παιδων αγγλαια κυριακου. εχω μια λιστα με ερωτησεις..μια απ αυτες ειναι και για κινοα και κεχρι, για να δουμε θα τα ξερει, θα ειναι υπερ, βασικα δε θελω να δωσω τις υποαλλεργικες κρεμες.

εμεις με τα σπιθουρακια συνεχιζουμε, αν και εκοψα το καροτο απο τεταρτη και συνεχιζω με κολοκυθι, δεν εχουν σταματησει τα σπυρακια...ποιος ξερει, μπορει να τον πειραζουν και τ ακολοκυθια, για την ωρα μονο μηλο, πατατα και λαδι δεχτηκε χωρις προβλημα.

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Γεια σας και απο εμενα

Ο μικρουλης μου ειναι σχεδόν 17 μηνών και ήταν αλλεργικος στο αγελαδινο και τον πειραζαν γενικα πολλα φαγητα. Κρεμες της χολ του εδινα που και που απο την αρχη που αρχισαμε κρεμες λογω του οτι του δινω μονο βιολογικα. Εδω και 1 μηνα περιπου του δοκιμαζω αγελαδινο γαλα και προιοντα και δεν εχει αντιδραση (με την προτροπη συμβουλη και παρακολουθηση τουαλλεργιλολογου μας στο παιδων αγλαια κυριακου). Οποτε αρχισαμε κανονικα γιαουρτακια, τυρακι κτλ. Θελω ομως να μαθω πως μαγειρευετε την κινοα και το κεχρι γιατι γενικα τον ταιζω οσο μποω και οσο περναει απο το χερι μου υγιεινα.

Ξερει καποια κοπελα αν ειναι οντως καλυτερα τα αιγοπροβεια προιοντα απο τα αγελαδινα?

Το φανταστηκα οτι δεν στο ειπε η Συριγου. Στη κορη μου αυτες τις κρεμες της εδινα, αλλα τωρα στο μικρο εχω φοβηφει λογω των αλλεργιων και δεν του εχω δωσει ακομα. Εχει βαρεθει το ρυζαλευρο που του δινω και λεω τωρα να τις δοκιμασω. Λες να εχει αλλεργια στο κεχρι, στη κινοα ή στη βανιλια που εχει η κρεμα με τη κινοα?

Δεν έχουν ούτε γάλα, γλουτένη, αυγό κλπ, οπότε το βλέπω απίθανο να σας πειράξουν. Βέβαια είπαμε ό,τι καινούριο το βάζουμε με προσοχή μεχρι να το εδραιώσουμε στη διατροφή τους.. Εγώ στη θέση σου θα το δοκίμαζα. Όσο για την βανίλια είναι φυσικό άρωμα και δεν την θεωρώ επικίνδυνη. Στη Συρίγου το είπα και δεν ήταν αρνητική, μάλλον αδιάφορη, γιατί υποθέτω δεν τα ήξερε..

Το κεχρί πως το μαγειρεύετε? Και σε σκόνη ή σε κόκκους?:roll:

Υπάρχει σε σκόνη ειδικά για μωρά που διαλύεται στο νερό και γίνεται κρέμα. Υπάρχει όμως και σε κόκους που μπορείς να το κάνεις για εσάς, αλλά είναι χρονοβόρο το μαγείρεμα. Εγώ χρησιμοποιώ την σκόνη για ευκολία.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Βάλε πάλι το καρότο (ξεκίνα με μισό και όχι ολόκληρο) και δοκίμασε κρέμα βιολογική κεχρί το απόγευμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά με την δυσκοιλιότητα και είναι και εξαιρετική τροφή για τα μωράκια μας!

ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σίγουρα το κεχρί..

ξεκινήσαμε πάλι καρότο και μετά έβαλα και λίγο πατατούλα και πάλι έχει 2 μέρες να κάνει κακά:-(:-(

[quote=klairh;1536171

Ξερει καποια κοπελα αν ειναι οντως καλυτερα τα αιγοπροβεια προιοντα απο τα αγελαδινα?

Κοπέλα μου καλύτερα είναι σίγουρα το κατσικίσιο γάλα και αφού προσέχεις τι δίνεις το παιδάκι σου να του δίνεις τέτοιο γάλα.

Και ακόμα καλύτερα βιολόγικο;)

Καλυτερα ειναι τα αιγοπροβεια απο τα αγελαδινα προιοντα.Πιο θρεπτικα!Εμεις δεν εχουμε πια αιμα σπανια λιγο αλλα πρασινα κακα κ συγκαμα με φαγουρα στο προσωπακι εχουμε.Το ακυρωσα το ραντεβου μας στο Αγ.Κυριακου προς το παρων θα ξεκινησουμε ομοιοπαθητικη και βλεπουμε.Τωρα τελευταια τρωω σχεδον τα παντα απο αυταπου δεν ετρωγα.Κοντεψα κοριτσια να πεσω απο τα ποδια μου εχω και οικογενεια.

Τι λετε και εσεις καλα κανω;Θελω ομως να κανω διαιτα και να εισαγω μια μια τις τροφες που υποψιαζομαι για να δω τι μας πειραζει οντως.Εχουμε κλεισει τον 6 και ακομα δεν τρωμε.Πιστευω τον αλλον μηνα να ξεκινησουμε στερεες και φυσικα να μην εχουμε προβληματα γιατι μεχρι στιγμης ειναι ολα ηπια τα συμπτωματα. Ετσι βλεπω εγω το παιδι.

ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σίγουρα το κεχρί..(

Και εμείς με κεχρί Holle είχαμε ξεκινήσει. Η παιδίατρος - ομοιοπαθητικός μας είχε πει ότι σπάνια το κεχρί προκαλεί αντιδράσεις. Η μικρή το δέχθηκε με χαρά. Έχει ουδέτερη γεύση για εμάς τους μεγάλους αλλά για ένα μωρό που δεν έχει δοκιμάσει ζάχαρη είναι υψηλή κουζίνα...

ξεκινήσαμε πάλι καρότο και μετά έβαλα και λίγο πατατούλα και πάλι έχει 2 μέρες να κάνει κακά:-(:-(

Δεν σε παρακολούθησα από την αρχή, αλλά το κολοκύθι και η μπάμια απορρίπτεται; Δεν την αντέχει;

.pngy3DLp3.png

ερωτηση:

εμεις που μαλλον εχουμε αλλεργια στα σιτηρα,μπορουμε να δοκιμασουμε κεχρι;

οτι και να διαβασα δεν καταλαβα που συγκαταλεγονται το κεχρι και η κινοα...

αν ξερει καποια....ας μας διαφωτισει!:):)

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...