Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω οτι της Αveeno και της frezyderm οταν τα εβαλα στο μωρο ειχε κοκκινισει χειροτερα και τελικα εφταιγε η βρωμη και το σιταρι που εχουν αυτες οι κρεμες γιατι ο μικρος μου ειναι αλλεργικος στη γλουτενη. ειναι αναλογα τις αλλεργιες που εχει το καθε παιδι.

mavromataki μην ανησυχεις, αν βγαλει βλεννες θα φανουν και ας ειναι σχηματισμενα τα κακα του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ.ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΝΗ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΕΩ Α ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΚΟΤΑ?ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΦΑΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΜΗΠΩΣ Η ΝΤΟΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ?ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΑΝΤΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.

KΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ.ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΛΕΝΝΗ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΕΩ Α ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΚΟΤΑ?ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΦΑΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΜΗΠΩΣ Η ΝΤΟΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ?ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΑΝΤΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.

αχ!!!!!!βρε πατσουλινι μου τι τραβαμε:(!!!

λοιπον οτι σου ελεγα σου ειπε και η γιατρος για την εισαγωγη τροφων...και εγω απο οτι ξερεις ετσι εκανα...και μπορω να πω πως παμε καλυτερα...

κοριτσια αυτο που ειπε η πατσυ(τσελνικας)για το αιμα εχει δικιο...πρεπει να δουμε πολυ αιμα η καποιο αλλο συμπτωμα οπως αναγωγες...εμενα ο δικος μου τελευταια φορα τον ειχε πειραξει πολυ το αγγουρι:shock::shock::shock:και μου εκανε αναγωγες για 15 μερες και πολυ αιμα στα κακα για 3 μερες...σε αυτες λοιπον τις περιπτωσεις λεμε οτι τον πειραζει....

εγω σημερα εχω ραντεβου με παιδιατρο ομοιοπαθητικο...ελπιζω να μας βοηθησει...:-)....θα σας γραψω νεα το βραδυ;)

φιλια και υπομονη:P

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

qYllp2.png

κοριτσια αυτο που ειπε η πατσυ(τσελνικας)για το αιμα εχει δικιο...πρεπει να δουμε πολυ αιμα η καποιο αλλο συμπτωμα οπως αναγωγες...εμενα ο δικος μου τελευταια φορα τον ειχε πειραξει πολυ το αγγουρι:shock::shock::shock:και μου εκανε αναγωγες για 15 μερες και πολυ αιμα στα κακα για 3 μερες...σε αυτες λοιπον τις περιπτωσεις λεμε οτι τον πειραζει....

εγω σημερα εχω ραντεβου με παιδιατρο ομοιοπαθητικο...ελπιζω να μας βοηθησει...:-)....θα σας γραψω νεα το βραδυ;)

Βρε κορίτσια εγώ πάλι αν έβλεπα έστω και κουκίδα τρελαινόμουν! Στεναχώρια και κακόοοοο!! Λογικό όμως μου ακούγεται και αυτό που λέτε.. Θα ρωτήσω και την αλλεργιολόγο όταν ξαναπάω, γιατί είμαι περίεργη τι θα μου πει.. Γιατί και τώρα δλδ αν μου έβγαινε μαγιερ ασθενως θετική νομίζω ότι πάλι μαύρα θα τα βαφα!

Γκαρης83 να δεις που με την ομοιοπαθητική θα έχετε τεράστια βελτίωση στο παιδί. Απλά μην το περιμένεις από την μία μέρα στην άλλη και απογοητευτείς. Εμείς μέσα σε ένα 2μηνο είδαμε θεαματικά αποτελέσματα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγώ πάλι αν έβλεπα έστω και κουκίδα τρελαινόμουν! Στεναχώρια και κακόοοοο!! Λογικό όμως μου ακούγεται και αυτό που λέτε.. Θα ρωτήσω και την αλλεργιολόγο όταν ξαναπάω' date=' γιατί είμαι περίεργη τι θα μου πει.. Γιατί και τώρα δλδ αν μου έβγαινε μαγιερ ασθενως θετική νομίζω ότι πάλι μαύρα θα τα βαφα!

Γκαρης83 να δεις που με την ομοιοπαθητική θα έχετε τεράστια βελτίωση στο παιδί. Απλά μην το περιμένεις από την μία μέρα στην άλλη και απογοητευτείς. Εμείς μέσα σε ένα 2μηνο είδαμε θεαματικά αποτελέσματα.[/quote']

κι εμεις ακολουθησαμε ομοιοπαθητικη για την δερματιτιδα πριν ενα μηνα και ειδα μια βελτιωση στο προσωπο αλλα μου εβγαλε και στο σωμα...ο γιατρος ειναι πολυ χαλαρος οτι ειναι δηλ.ελαφριας μορφης αλλα εγω στεναχωριεμαι.εσεις για τι κανατε θεραπεια?και δηλ.κανεις μια φορα και περιμενεις σιγα σιγα την βελτιωση?καναμε πρωτη φορα και δεν ξερω...:oops:

DlkKp2.png

aoJjp3.png

κοριτσια γεια σας και απο εμενα!δηλ εμενα ο μικρος που βγαζει βλεννα και αναγωγες τι να κανω;πηγαμε χθες και στο παιδων αλλα ακρη δεν βγαλαμε,Του εκαναν τεστ στο γαλα και σε πορτοκαλι,αυγο,μειγμα δημητριακων και λαχανικων και βγηκαν αρνητικα ολα.Ογιατρος μου ειπε οτι τα τεστ ειναι εγκυρα και να ξεκινησω να τρωω αυγο ψαρι κα αν τα patch test δεν δειξουν και αυτα κατι να ξεκινησω και τα γαλακτοκομικα!μα ειναι δυνατον εδω τωρα που δεν τα τρωω ολα αυτα και παλι βλεννη κολικους και αναγωγες.Μηπως να ακολουθησω την μεθοδο της Πατσυ;

Q03fp2.png

αχ!!!!!!βρε πατσουλινι μου τι τραβαμε:(!!!

λοιπον οτι σου ελεγα σου ειπε και η γιατρος για την εισαγωγη τροφων...και εγω απο οτι ξερεις ετσι εκανα...και μπορω να πω πως παμε καλυτερα...

γκαρη και εγω θα παω σε ομοιοπαθητικο τελικα αυτο τον μηνα.μου ειπε και για το εμβολιο να το καθυστερισουμε λιγακι γιατι επειδεινωνει την κατασταση αχ!και αυτα τα εμβολια εγω τα φοβαμαι με αυτα που εχω διαβασει.

τι να πω..ολα καλα θα πανε αφου θηλαζουμε τα μωρακια μας...

φιλια και υπομονη:P

περιμενω και εγω τα νεα σας

καλησπερα και απο εμας...

εμεις καλυτερα παμε,αιμα ειδα μια φορα οταν δοκιμασα να φαω ψωμι,και αλλη μια χθες που ομως ζοριστηκε πολυ για να κανει κακακια και εβαλε και τα κλαματα...οποτε φανταζομαι πως ηταν ραγαδα,γιατι ηταν και στην οψη διαφορετικα,σαν να ειχαν πασαλειφτει στην ακρη τα κακακια του(σορι για την περιγραφη,αλλα μανουλες ειμαστε ολες,καταλαβαινομαστε:))

παντως σας παρακολουθω αυτες τις μερες και εχω τρελαθει,καμια συνδεση ρε παιδακι μου γιατρος με γιατρο...

παιδογαστρεντερολογοι,αλλεργιολογοι,παιδιατροι,ομοιποαθητικοι,ο καθενας λεει τα δικα του!!!!μας εχουν μπλεξει πραγματικα....

παντως η γνωμη μου ειναι πως καθε μανουλα στο βαθος ξερει ποιο ειναι το σωστο για το μωρο της.συνδυαστε γνωμες,καντε δοκιμες και θα καταληξετε καπου!

εγω το διαστημα αυτο τρωω μηλο-αχλαδι-μπανανα-πατατα-κολοκυθι-αγγουρι-κρεμμυδι-σκορδο-χοιρινο-κατσικι-αρνι-μελι-αγγουρι-μαρουλι,και η γνωμη μου ειναι πως μεσες ακρες -εκτος απο την μπανανα που πολλα παιδακια τα πειραζει- αυτες ειναι οι πιο αθωες τροφες.

μην απελπιζεστε,λιγο υπομονη θελει και θα βρειτε την ακρη.μονο να μην χανει πολυ αιμα το μωρο,για να μην παθει καμια αναιμια,και να ελεγχετε το σιδηρο...

fBaep3.png

uwK7p3.png

Γεια σας και από μας!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Χαίρομαι που ακούω ευχάριστα από κάποιες κοπέλες και ότι μπαίνετε σε μια σειρά. Που θα πάει θα μεγαλώσουν τα μικρούλια μας και θα στρώσουν....

Εμάς μας προέκυψε νέο πρόβλημα, δηλαδή δυσκοιλιότητα:-(:sad:

Είχαμε ξεκινήσει και τρώγαμε μηλαράκι εδώ και καιρό και πρόσφατα ξεκινήσαμε και καροτάκι που της άρεσε πάρα πολύ. Στην αρχή έκανε κανονικά κακάκια της αλλά πιο σχηματισμένα. Μια φορά άργησε αλλά και πάλι τα έκανε μαλακά. Πριν λίγες μέρες έκανε 5 μέρες χωρίς να ενεργηθεί. Στις 5 μέρες κλάμα κακό και σιγά σιγά έβγαζε και από κάτι. Δεν ήταν τελειώς πέτρα αλλά ήταν αρκετά πιο σκληρά από συνήθως και πολύ σχηματισμένα. Εν τω μεταξύ ήταν τα μισά πράσινα και τα μισά πορτοκαλί....

Σταμάτησα για δύο μέρες τελείως τις στερεές και επανήλθαμε. Από προχθές ξεκινήσαμε πάλι μήλο και προσθέτω και μισό βρασμένο ξερό δαμάσκηνο. Μέχρις στιγμής ευτυχώς πάμε καλά αλλά δεν ξέρω με τι να συνεχίσω τώρα... Να της ξαναβάλω καρότο ή να δοκιμάσω κάτι άλλο:?::roll:

Διαφημίσεις

Κάποια είχε ζητήσει συνταγή από κολοκυθόπιτα. Η μαμά μου είχε βάλει μόνο ρύζι, κολοκύθα τριμμένη, αλάτι και σταφίδες (που είναι ξηροί καρποί και μπορεί να πειράζουν όπως είπε η fairy's mom, αλλά εμάς δυο τρεις φορές που έχω φάει δεν μας πείραξε) και τα έψησε.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο και το ρύζι ήταν κάπως ξερό αλλά ηταν μια αλλαγή;)

κι εμεις ακολουθησαμε ομοιοπαθητικη για την δερματιτιδα πριν ενα μηνα και ειδα μια βελτιωση στο προσωπο αλλα μου εβγαλε και στο σωμα...ο γιατρος ειναι πολυ χαλαρος οτι ειναι δηλ.ελαφριας μορφης αλλα εγω στεναχωριεμαι.εσεις για τι κανατε θεραπεια?και δηλ.κανεις μια φορα και περιμενεις σιγα σιγα την βελτιωση?καναμε πρωτη φορα και δεν ξερω...:oops:

Για την ομοιπαθητική να ξέρεις τα εξής:

1) Το Α και Ω είναι ο καλός γιατρός

2) Βελτίωση θεωρείται όταν τα συμπτώματα από εσωτερικά γίνονται εξωτερικά (πχ από κολικούς γίνονται δερματικά)

3) και βελτίωση θεωρείται όταν τα εξωτερικά συμπτώματα μεταφέρονται από ψηλα (το κεφάλι) προς τα κάτω.

Αν ο γιατρός πετύχει το φάρμακο, την δυναμοποίηση και την συχνότητα, σε κανά 2 μηνο φαίνονται τα αποτελέσματα. Τι σου δίνει, calcarea carbonica?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Του εκαναν τεστ στο γαλα και σε πορτοκαλι,αυγο,μειγμα δημητριακων και λαχανικων και βγηκαν αρνητικα ολα.Ογιατρος μου ειπε οτι τα τεστ ειναι εγκυρα και να ξεκινησω να τρωω αυγο ψαρι κα αν τα patch test δεν δειξουν και αυτα κατι να ξεκινησω και τα γαλακτοκομικα!

Εμάς η αλλεργία σε γάλα και αυγό φάνηκε στα πατσ τεστ, τα υπόλοιπα (δερματικά και ραστ) είχαν βγει καθαρά. Άσε ακόμα τις έντονα αλλεργιογόνες τροφές και μήπως να πήγαινες και σε κανέναν άλλο γιατρό?...

παντως σας παρακολουθω αυτες τις μερες και εχω τρελαθει,καμια συνδεση ρε παιδακι μου γιατρος με γιατρο...

παιδογαστρεντερολογοι,αλλεργιολογοι,παιδιατροι,ομοιποαθητικοι,ο καθενας λεει τα δικα του!!!!μας εχουν μπλεξει πραγματικα....

παντως η γνωμη μου ειναι πως καθε μανουλα στο βαθος ξερει ποιο ειναι το σωστο για το μωρο της.συνδυαστε γνωμες,καντε δοκιμες και θα καταληξετε καπου!

Καλά τα λες! Εγώ από τον καθένα κράταγα ό,τι μου έλεγε το ένστικτό μου ότι είναι σωστό, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην αλλεργιολόγο.

Γεια σας και από μας!!

Εμάς μας προέκυψε νέο πρόβλημα, δηλαδή δυσκοιλιότητα:-(:sad:

Βάλε πάλι το καρότο (ξεκίνα με μισό και όχι ολόκληρο) και δοκίμασε κρέμα βιολογική κεχρί το απόγευμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά με την δυσκοιλιότητα και είναι και εξαιρετική τροφή για τα μωράκια μας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σας γραφω τη συνταγη για το γλυκο μηλο.

1και 1/4 κιλου μηλα

1 κιλο ζαχαρη

2 φλυτζανια τσαγιου νερο

3 χαρτακια βανιλιας

1/2 φλυτζανι γλυκοζη

Εγω δεν εβαλα γλυκοζη αλλα εβαλα 3 φλ. νερο.

Κοβεις τα μηλα στα 4. Τα βαζεις σε μια λεκανη με λιγο λεμονι και νερογια να μην μαυρισουν. Βραζετε το νερο με τη ζαχαρη για 5 λεπτα και ριχνετε τα μηλα. Το βραζετε μεχρι να δεσει το σιροπι. Νομιζω μου πηρε κανα μισαωρο. Το αφηνετε ολο το βραδυ στη κατσαρολα σκεπασμενο με μια πετσετα και την επομενη μερα το ξαναβραζεται 2-3 βρασεις. Εγω δεν το εβρασα ξανα την επομενη γιατι το ειχα βρασει πολυ .

καλη επιτυχια

Διαφημίσεις

Για την ομοιπαθητική να ξέρεις τα εξής:

1) Το Α και Ω είναι ο καλός γιατρός

2) Βελτίωση θεωρείται όταν τα συμπτώματα από εσωτερικά γίνονται εξωτερικά (πχ από κολικούς γίνονται δερματικά)

3) και βελτίωση θεωρείται όταν τα εξωτερικά συμπτώματα μεταφέρονται από ψηλα (το κεφάλι) προς τα κάτω.

Αν ο γιατρός πετύχει το φάρμακο' date=' την δυναμοποίηση και την συχνότητα, σε κανά 2 μηνο φαίνονται τα αποτελέσματα. Τι σου δίνει, calcarea carbonica?[/quote']

α ναι?δεν το ξερα...λοιπον εμας απο κολικους ηρεμησε κ τοτε εξαπλωθηκε στο προσωπο...κ ενω τωρα το προσωπο ειναι πολυ πιο καθαρο ειδα οτι εβγαλε και στο σωμα...αρα ειναι καλο μαλλον ε?ναι αυτο του δωσαμε θεραπεια 10 ημερων.σε ποιον πηγες?εγω σε αυτον στο Χαλανδρι που ειναι παιδιατρος ομοιοπαθητικος.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

γεια σας...πηγαμε στο ομοιοπαθητικο....και απο οτι καταλαβα πατε και αλλες στον ιδιο(χριστοπουλος)...:D

μας εδωσε 2 σκευασματα το ενα για την αλλεργια και το αλλο για τις καουρες που παθαινει απο τις πολλες αναγωγες....

απο δευτερα ξεκιναμε...μακαρι να παμε καλα:-D....θα τα περνει για 20 μερες αυτα....

απο αλλεργιολογο παμε στην σαξωνη...πολυ καλη και αυτη.....εχουμε κανει και πατσ και εχουν βγει θετικα...σε ολα τα γαλατα πλυν το νεοκατε...οχι φυσικα οτι εχω σκοπο να σταματησω θηλασμο αλλα για να δουμε το βαθμο αλλεργιας....

α!!!ο ομοιοπαθητικος μου ειπε οπωσδηποτε θηλασμο μεχρι το πρωτο χρονο και καλο θα ηταν να αποθηλασει απο μονος του...κατι που θελω και εγω πολυ...:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτα....φιλακια και υπομονη κοριτσια:cool:

qYllp2.png

γεια σας...πηγαμε στο ομοιοπαθητικο....και απο οτι καταλαβα πατε και αλλες στον ιδιο(χριστοπουλος)...:D

μας εδωσε 2 σκευασματα το ενα για την αλλεργια και το αλλο για τις καουρες που παθαινει απο τις πολλες αναγωγες....

απο δευτερα ξεκιναμε...μακαρι να παμε καλα:-D....θα τα περνει για 20 μερες αυτα....

απο αλλεργιολογο παμε στην σαξωνη...πολυ καλη και αυτη.....εχουμε κανει και πατσ και εχουν βγει θετικα...σε ολα τα γαλατα πλυν το νεοκατε...οχι φυσικα οτι εχω σκοπο να σταματησω θηλασμο αλλα για να δουμε το βαθμο αλλεργιας....

α!!!ο ομοιοπαθητικος μου ειπε οπωσδηποτε θηλασμο μεχρι το πρωτο χρονο και καλο θα ηταν να αποθηλασει απο μονος του...κατι που θελω και εγω πολυ...:lol::lol::lol::lol::lol:

τον ιδιο εχουμε...τι σας εδωσε για την αλλεργια?εχετε ατοπικη δερματιτιδα?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

καλησπερα!

η Σαξωνη σου εκανε πατς μονο στα γάλατα ή λαθος καταλαβα απο το μηνυμα σου?

fBaep3.png

uwK7p3.png

πολινα ναι η σαξωνη...τωρα θελω να παω ξανα για να του κανω για τροφες.....

ελινα εχουμε αλλεργια στο γαλα και σε αλλες τροφες....μας εδωσε για την αλλεργια το calcarea carbonica....και για τις καουρες το dioscourea....

qYllp2.png

πολινα ναι η σαξωνη...τωρα θελω να παω ξανα για να του κανω για τροφες.....

ελινα εχουμε αλλεργια στο γαλα και σε αλλες τροφες....μας εδωσε για την αλλεργια το calcarea carbonica....και για τις καουρες το dioscourea....

κι εμας το ιδιο μας εδωσε για την αλλεργια...ελπιζω να σε βοηθησει.;)

DlkKp2.png

aoJjp3.png

α ναι?δεν το ξερα...λοιπον εμας απο κολικους ηρεμησε κ τοτε εξαπλωθηκε στο προσωπο...κ ενω τωρα το προσωπο ειναι πολυ πιο καθαρο ειδα οτι εβγαλε και στο σωμα...αρα ειναι καλο μαλλον ε?ναι αυτο του δωσαμε θεραπεια 10 ημερων.σε ποιον πηγες?εγω σε αυτον στο Χαλανδρι που ειναι παιδιατρος ομοιοπαθητικος.

Βέβαια και είναι βελτίωση!! Να χαίρεσαι όταν το παιδί αντιδράει με δερματικά και όχι με εσωτερικά συμπτώματα (εμετοί, αίμα)! Γενικά κάθε ασθενής μπορεί να πάρει διαφορετικό ομοιοπαθητικό φάρμακο για την ίδια ασθένεια. Απλά η calcarea συνηθίζεται πολύ στα μωρά. Και να ξέρεις ότι δεν τη δίνει μόνο για την αλλεργία, αλλά για την γενικότερη δυνομοποίηση του οργανισμού. Το ίδιο θα σου δώσει πιθανότατα και για ένα κρύωμα, απλά σε άλλες ίσως δόσεις. Εμείς πάμε σε άλλον στη Ν. ερυθραία, δέχεται όμως κάποιες μέρες και Πειραιά. Και δεν είναι παιδίατρος, είναι γενικός ιατρός, κι εγώ δλδ σε αυτόν πάω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ξέχασα να σας πω ότι έχω ακούσει καλά λόγια για τον δικό σας! Απλά εμείς θέλαμε ομοιοπαθητικό και για τις δυο μας, άρα παιδίατρος ομοιπαθητικός είχε αποκλειστεί.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΚΡΗ..ΧΑΧΑΧΑ.ΓΙΩΤΑΚΙ.ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΑΠ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΠΑΩ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΝΤΑ ΓΙΑΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΩ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...

Ξέχασα να σας πω ότι έχω ακούσει καλά λόγια για τον δικό σας! Απλά εμείς θέλαμε ομοιοπαθητικό και για τις δυο μας' date=' άρα παιδίατρος ομοιπαθητικός είχε αποκλειστεί.[/quote']

ξερω σε ποιον πας εκει ειχε παει κ ο αντρας μου και γενικα πολλοι φιλοι,ειναι πολυ καλος κι αν χρειαστω εκει θα παω κ γω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...