Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

........αρχισα και τις πολυβιταμινες.αστα να πανε....

Nα προσέχεις και όλα τα συνθετικά - χημικά παρασκευάσματα. Μπορεί οι ουσίες τους να πειράξουν το μωρό. Αν δεν είναι απαραίτητα για την υγεία σου (διαπιστωμένο με εξετάσεις αίματος και συμβουλή γιατρού) να μην παίρνεις συμπληρώματα, μέχρι να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά ενοχλεί το μωρό.

40+mama

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....

στη φαση που εισαστε εσεις, εμεις ειχαμε παρει αντιβιωση τη flagyl...

Προσωπικα πιστευω οτι ηταν αχρηστη, αλλα κατα ενα περιεργο τροπο, μαλλον επειδη εγιανε τη φλεγμονη για περιπου 20 μερες ειχε σταματησει το αιμα. Μετα απο 20 μερες και με την ιδια διατροφη, ξεκινησε παλι το αιμα. θελω να πω οτι και κατι να το πειραζει το παιδι, επειδη υπαρχει η φλεγμονη αργει να περασει. θελει πολλη, πολλη υπομονη γιατι οταν ειναι 2-3 μηνων ειναι ευαισθητα σε ολες σχεδον τις τροφες. Εμενα ειναι λιιιγο καλυτερα τωρα που ειναι 7 μηνων., αλλα εχουμε περασει απο 40 κυματα. θελει χρονο, προσπαθησε να σπρωχνεις τις εβδομαδες. εμεις πηγαμε σε τρεις παιδογαστρεντερολογους και με αυτο τον τροπο, το μονο που πετυχαινα ηταν να σπρωχνω τον καιρο να περασει.

Και εμείς δυστυχως την είχαμε πάρει στην ίδια περίπτωση.

Παντελώς άχρηστη στην περίπτωση αλλεργίας αλλά πρέπει να προσφέρει η εταιρία της καλά δωράκια στους γιατρούς.....

.pngy3DLp3.png

Το αβοκάντο είναι πού θρεπτικό φρούτο-λαχανικό. Το γράφω έτσι γιατί μπορείς να το τρίψετε και να το βάλετε και σε φρουτόκρεμα και σε φαγητό μωρού και σε σαλάτα δική σας. Δεν κατηγορείται συχνά για αλλεργικές αντιδράσεις.(Αν κάποια μανούλα γνωρίζει κάτι ενοχοποιητικό ας με διορθώσει.)

Επίσης για μας που δεν τρώμε γαλακτοκομικά υπάρχει το ταχίνι για να παίρνουμε ασβέστιο (αν το μωρό δεν εκδηλώνει αλλεργία και σε αυτό)

40+mama

Ο θηλασμός είναι πάντα η λύση!

.pngy3DLp3.png

αντε να δω που θα βρω βιολογικο κοτοπουλο!

Βρίσκω στον Βασιλόπουλο και μάλιστα όχι κατεψυγμένο. Έχει και φιλέτο στήθος και μπούτια κοτόπουλο και μισό κοτόπουλο. Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένα... Τα φέρνει νομίζω κάθe Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή απόγευμα, αλλά τσέκαρε το και με τον υπεύθυνο, γιατί εξαfανίζονται σε χρόνο dt, ειδικά το φιλέτο στήθος.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα jen, τα prick test ειναι αυτο που λες,εβαλε στο χερακι του μωρου υγρο(με την αλλεργιογονο ουσια) και μετα με ενα τσιμπημα τρυπησε το δερμα του,περιμεναμε 15',ειδε οτι δεν αντεδρασε και μας ειπε ''αρνητικα μπορειτε να φατε απ'ολα''.

Αναξιοπιστα ε?:(.

Τις αιματολογικες σας τις εγραψε ο παιδιατρος?

Τι να του πως?Πως λεγονται?

Και τι ειδους δερματικες εξετασεις κανατε?

Εμείς κάναμε και τα τρία (prick, rast, patch) και μόνο τα patch έδειξαν την αλλεργία σε γάλα και αυγό. Πρέπει να τα κάνεις όλα, για να είσαι σίγουρη..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμείς κάναμε και τα τρία (prick' date=' rast, patch) και μόνο τα patch έδειξαν την αλλεργία σε γάλα και αυγό. Πρέπει να τα κάνεις όλα, για να είσαι σίγουρη..[/quote']να σε ρωτησω,σε σας που σας βγηκε αλλεργια στο αυγο,το κοτοπουλο σας πειραζει;

να σε ρωτησω,σε σας που σας βγηκε αλλεργια στο αυγο,το κοτοπουλο σας πειραζει;

οχι δεν την πειράζει, αλλά... νομίζω ότι την πείραξε το κοτόπουλο από το χωριό. :shock:

Όταν της έδωσα το κοτόπουλο που μου έστειλαν από το χωριό, έβγαλε σπυθουράκια στο πρόσωπο, που έφυγαν μόνο όταν της σταμάτησα το συγκεκριμένο κοτόπουλο. Βγάλε άκρη....

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΔΕ ΠΟΛΥΤΡΩΩ...

ΕΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΠΙΤΣΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΤΜΟΣΥΝΗ.

ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΗΣΤΕΨΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΒΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΟΙΑ.

ΟΤΑΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΥΝΗΛΘΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΤΙΝ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ....

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στέγια μου, ό,τι και να είναι μην πανικοβάλλεσαι.Ισως οι βλέννες και οι διάρροιες (μπορεί από ιωσούλα χωρίς συμπτώματα ή και από κάτι που έφαγες)να ερέθισαν το πωπουδάκι του. Ενημέρωσε τη γιατρό σου. Εγώ όταν την ενημέρωσα μου είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά και να δούμε πώς θα πάει.Ελπίζω να μην είναι τίποτα.Καλό σου βράδυ και φιλιά στον πρίγκηπα.

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Έμπειρες μαμάδες ζητάω και εγώ τα φώτα σας.

Έχω μια μπουμπού 5 μηνών. Έχει παλινδρόμηση και πιθανότατα αλλεργία στο αγελαδινό. Παρόλο που δεν έχει εμφανή δείγματα αλλεργίας, όπως αίμα. έχω όμως κατά καιρούς δει βλένες στα κακά, σύγκαμα, σπυράκια αλλά και ανησυχία.

Κάνω αποχή εδώ και 3 μήνες από όλα τα αλλεργιογόνα (γαλακτοκομικά ψάρι αυγό ξηρούς καρπούς).

Πριν από 15 μέρες είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά να εισάγω τροφές για να δω αν την πειράζουν.

Έφαγα με επιτυχία ψάρι και γαρίδες αλλά όχι και χταπόδι.

Εχθές το πρωί έφαγα αυγό. Δεν υπάρχει ακόμη πρόβλημα με τα κακά της αλλά εχθές το απόγευμα έβγαλε μικρά σπυράκια στο ένα μάγουλο. Μπορεί να είναι από το αυγό; Δεν θα έπρεπε να είναι και στα δύο μάγουλα ή πιο εκτεταμένα;

Επίσης εδώ και λίγες μέρες τρίβει τη μύτη της και έχει πολύ ανήσυχο ύπνο και την ημέρα και το βράδυ. Μπορεί να είναι και αυτό ένδειξη αλλεργίας ή να υποθέσω ότι είναι πάλι από την παλινδρόμηση;

Έχω καταμπερδευτεί. ΟΥΦ!!!!!!!!!

0A53p3.png

oC8dp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.Η ΨΗΤΕΣ Η ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ.ΕΧΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΗ.ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.Α ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ.ΓΟΥΛΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ?ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

ΓΙΟΤΑΣΑΜ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΓΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,Η ΒΛΕΝΝΗ,ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.Η ΨΗΤΕΣ Η ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ.ΕΧΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΛΙ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΗ.ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.Α ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ.ΓΟΥΛΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ?ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

βρε παιδιακι μου μονο πατατες?φαε κατι....κατι να σε πιασει...δε ξερω...βρες ομως, δεν κανει....με τετοια διαιτα ειναι λογικο να μην αντεχεις αλλο. Δεν κερδιζεις τιποτα ετσι, πες μου για τι ποσοτητα αιματος μιλας, για κουτάλια σουπας ή για λιγοτερο.εχω να σου στειλω εγω φωτογραφιες απο αιμα να φριξεις..κακα μαυροκοκκινο ζουμι, παρο

λαυτα κατι ετρωγα.για να καταλαβεις ετρωγα γαλοπουλα, μαρουλι, πατατα και ψωμι και κρατιομουνα καπως (πλακα πλακα και τωρα μεσες ακρες αυτα τρωω).

ασχετο: βιολογικα απο βοιωτια λογω εξασθενους χρωμιου παιρνετε?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

sagia εγω δεν παιρνω τιποτα απο τη βοιωτια, ουτε βιολογικο.

tselinkas νομιζω οτι δεν χρειαζεται να τρως μονο πατατες. Στο τελος δεν θα αντεξεις. Θελει χρονο για να καθαρισει ο οργανισμος του μωρου απο τα αλλεργιογονα και να γιανει η πληγη στο εντερο, γιαυτο μην απελπιζεσαι. Και μην κανεις τοσο εξοντωτικη διαιτα.

Στεγια ειμαστε και απο την ιδια πολη. Μαλλον φταιει η πιτσα που εφαγες. Δεν ειχε τυρι? Αλλα και τυρι να μην ειχε και η ζυμη και το ζαμπον εχουν γαλα, οποτε ισως φταιει αυτο που ειχε αιμα το μωρο . Κοψε ολα τα γαλακτοκομικα και τα κρυμμενα, που δυστυχως υπαρχουν παντου(αλλαντικα, ψωμι τοστ, βιταμ κ.λ.π). Ολα θα πανε καλα.

Διαφημίσεις

Το μωρο μου ειναι τωρα περιπου 5 μηνων.Απο τον πρωτο μηνα ξεκινησε η ατοπικη δερματιτιδα με βλεννες στα κακα και λιγο ελαχιστο αιμα .Δοκιμασαμε πολλες κρεμες ολες με βαση την βρωμη π.χ.Aveeno κ.τ.λ. με τα απο ενα μηνα εφυγαν με τα απο 15 μερες τσουπ παλι μετα δοκιμασαμε μια μικτη με elocon σαν βαση και συνδυασμο καλλυντικης η οποια εχει γρηγορα αποτελεσματα και βεβαια την βαζουμε οποτε βγαλει για κανα δυο ημερες και καθε μερα ενυδατικη atoprel emolient και βεβαια αποχη απο γαλακτοκομικα απο τον πρωτο μηνα.Σημερα μετα δηλ απο 5 μηνες περιπου το αιμα στα κακα του εμφανιζεται σε πιο αραια διαστηματα και τα σπυρακια του εμφανιζονται λιγα ανα βδομαδα του βαζουμε λιγη μικτη κανα δυο φορες και μετα οποτε ξαναεμφανισει για να μην υπαρχει παρατεταμενη χρηση της μικτης λογω της κορτιζονης.Μπανιο καθε τριτη μερα με sebamed oil και κοψαμε ξεχασα να σας πω και οτι περιειχε βρωμη απο κρεμες και αφρολουτρα γιατι μπορει να ειχε αλλεργια και στην βρωμη? δεν ξερω.Εχουμε συχνα συγκαμματα και σπυρακια στον ποπο του τα οποια με το συγκαμα μαζι εινα χαλια το παιδι ,μολις ομως με μια επαλοιψη της μικτης κρεμας φευγουν αλλα μετα απο καμμια βδομαδα παλι τα ιδια.Ταλαιπορουμαστε τον τελευταιο καιρο με κατι αναγωγες που μας ανησυχουν λιγο ,βαρος παιρνει σε καλο επιπεδο,αποκλειστικος θηλασμος.Παντως πιστευω οτι παμε καλυτερα μεχρι σημερα που σας γραφω και περιμενω την παραλια να το βαλω στην θαλασσα και τον ηλιο του καλοκαιριου γιατι μας ειπαν οτι κανει καλο στα ατοπικα δερματα.Ετσι μια αναφορα ολα τα παραπανω για το ιστορικο μου.Η λακτοζη ξερει καμμια σας αν ειναι στα αλλεργιογονα???

βρε παιδιακι μου μονο πατατες?φαε κατι....κατι να σε πιασει...δε ξερω...βρες ομως, δεν κανει....με τετοια διαιτα ειναι λογικο να μην αντεχεις αλλο. Δεν κερδιζεις τιποτα ετσι, πες μου για τι ποσοτητα αιματος μιλας, για κουτάλια σουπας ή για λιγοτερο.εχω να σου στειλω εγω φωτογραφιες απο αιμα να φριξεις..κακα μαυροκοκκινο ζουμι, παρο

λαυτα κατι ετρωγα.για να καταλαβεις ετρωγα γαλοπουλα, μαρουλι, πατατα και ψωμι και κρατιομουνα καπως (πλακα πλακα και τωρα μεσες ακρες αυτα τρωω).

ασχετο: βιολογικα απο βοιωτια λογω εξασθενους χρωμιου παιρνετε?ΟΧΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΟΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΚΕΙΤ

mavromataki εμενα ειχε ατοπικη δερματιτιδα παντου και στις μασχαλες και γυρω απο τον λαιμο και στο σωμα και τωρα και βλεννη στα κακα.Κοριτσια και εγω απογοητευμρνη ειμαι και δεν καταλαβαινω τι τον πειραζει,νομιζα το ψωμι και το εκοψα και οταν το εφαγα ξανα δεν εβγαλε βλεννη.Απο μακαρονια εσεις τι τρωτε;γιατι εμενα και τα βιολογικα τον πειραξαν:(

Q03fp2.png

sagia εγω δεν παιρνω τιποτα απο τη βοιωτια, ουτε βιολογικο.

tselinkas νομιζω οτι δεν χρειαζεται να τρως μονο πατατες. Στο τελος δεν θα αντεξεις. Θελει χρονο για να καθαρισει ο οργανισμος του μωρου απο τα αλλεργιογονα και να γιανει η πληγη στο εντερο, γιαυτο μην απελπιζεσαι. Και μην κανεις τοσο εξοντωτικη διαιτα.

Στεγια ειμαστε και απο την ιδια πολη. Μαλλον φταιει η πιτσα που εφαγες. Δεν ειχε τυρι? Αλλα και τυρι να μην ειχε και η ζυμη και το ζαμπον εχουν γαλα, οποτε ισως φταιει αυτο που ειχε αιμα το μωρο . Κοψε ολα τα γαλακτοκομικα και τα κρυμμενα, που δυστυχως υπαρχουν παντου(αλλαντικα, ψωμι τοστ, βιταμ κ.λ.π). Ολα θα πανε καλα.

Σ'ευχαριστώ.....

Από Κόρινθό?

'Ελα στο καφέ μας..

Έφαγα με επιτυχία ψάρι και γαρίδες αλλά όχι και χταπόδι.

Εχθές το πρωί έφαγα αυγό. Δεν υπάρχει ακόμη πρόβλημα με τα κακά της αλλά εχθές το απόγευμα έβγαλε μικρά σπυράκια στο ένα μάγουλο. Μπορεί να είναι από το αυγό; Δεν θα έπρεπε να είναι και στα δύο μάγουλα ή πιο εκτεταμένα;

Επίσης εδώ και λίγες μέρες τρίβει τη μύτη της και έχει πολύ ανήσυχο ύπνο και την ημέρα και το βράδυ. Μπορεί να είναι και αυτό ένδειξη αλλεργίας ή να υποθέσω ότι είναι πάλι από την παλινδρόμηση;

Τα σπυράκια μου τα εμφάνιζε όταν έτρωγα ψάρι και αυγό κυρίως. Δεν ήταν πάντα και στα 2 μάγουλα.

Το τρίψιμο της μύτης νομίζω ότι λέγεται αλλεργικός χαιριτισμός και είναι σύμπτωμα αλλεργίας. Το ίδιο και η ανησυχία και η ΓΟΠ.

Πόσο σίγουρη είσαι για το ψάρι ότι δεν την πειράζει? Πρόσεχε και τα κρυμμένα αλλεργιογόνα, να διαβάζεις πάντα τις συσκευασίες από ό,τι αγοράζεις, γιατί κάτι πειράζει το παιδί και πρέπει να το εντοπίσεις. Μόλις το βρεις, θα δεις που θα κοπεί η ΓΟΠ και η ανησυχία μαχαίρι.

ασχετο: βιολογικα απο βοιωτια λογω εξασθενους χρωμιου παιρνετε?

Ούτε Βοιωτία, ούτε μαραθώνα, ούτε χαλκίδα! Δεν πα να χουν όλες τις πιστοποιήσεις, αφού είναι μολυσμένοι οι υδροφόροι ορίζοντες, δεν θα επηρεάζονται και οι βιολογικές καλλιέργειες:?::?:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, εχω μια μικρούλα 3 μηνων που θηλαζω αποκλειστικα η οποία την προηγούμενη εβδομαδα διαγνωστηκε ότι έχει αλλεργεία (εχει διαρροια, πρασινα κακα, βλεννα και αιμα που αν και ειδα μινο μια φορα βρεθηκε στην μαγερ :-( ). Η αλλεργειολογος - τηλεφωνικα- μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα, τα αυγά σκετα αλλα όχι σε φαγητο και τους ξηρους καρπους. Απο το forum διαβαζοντας εκοψα τα αλλαντικα -ολα-, δεν εχω παρει προιοντα σογιας, την μαρμελαδα φραουλας, το βιταμ soft (το άλλο το αγορασα σήμερα) και την ντοματα την ωμή. Ερωτηση απο την εμπειρία σας το κακαο, τα προιοντα σογιας, ο νηστίσιμος λουκουμας, οι άλλες μαρμελαδες, το μοσχαρι, τα οσπρια και τα λαδερα τα τρώμε? ....πεινάω και με τον θηλασμο και τα 3 παιδια τα έχω δει όλα...Παντως ιδιαιτερη βελτιωση δεν εχω δει στα κακα της

r9Xqp2.png

pvVFp2.png

MAMA XAΡΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΝΤΑΚΙ.ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΧΑΧΑ.ΛΟΙΠΟΝ.Η ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΈΝΝΗ,ΑΙΜΑ,ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΕΚΖΕΜΑ,ΑΝΑΓΩΓΕΣ,ΤΡΑΧΥ ΔΕΡΜΑ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ.ΜΟΝΟ ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΓΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2.ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΑΝΑ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΡΙΧΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΟΤΑ,ΨΩΜΙ,ΜΕΛΙ,ΚΑΡΟΤΟ,ΑΡΝΙ Η ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ Η ΦΑΣΟΛΑΚΙ,ΜΗΛΟ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΧΟΙΡΙΝΟ,ΑΓΓΟΥΡΙ,ΨΗΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΑΥΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Α ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΟΝΗ.ΧΑΧΑΧΧΑ

MAMA XAΡΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΝΤΑΚΙ.ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.ΧΑΧΑ.ΛΟΙΠΟΝ.Η ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΈΝΝΗ,ΑΙΜΑ,ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΕΚΖΕΜΑ,ΑΝΑΓΩΓΕΣ,ΤΡΑΧΥ ΔΕΡΜΑ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ.ΜΟΝΟ ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΓΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 2.ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΑΝΑ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΒΩ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΡΙΧΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΟΤΑ,ΨΩΜΙ,ΜΕΛΙ,ΚΑΡΟΤΟ,ΑΡΝΙ Η ΚΑΤΣΙΚΙ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ Η ΦΑΣΟΛΑΚΙ,ΜΗΛΟ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΧΟΙΡΙΝΟ,ΑΓΓΟΥΡΙ,ΨΗΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΑΥΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Α ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΟΝΗ.ΧΑΧΑΧΧΑ

καλημερα ευχομαι να βρειτε ακρη συντομα:Pσε παρακαλω αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια της γιατρου που πηγες.πως σου φανηκε?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

καλημερα ευχομαι να βρειτε ακρη συντομα:Pσε παρακαλω αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια της γιατρου που πηγες.πως σου φανηκε?

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ,.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ,.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?

οχι μη μου πεις!θεσσαλονικη ειναι η γιατρος?:(:(:(

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...