Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

ολα αυτα τα εχουμε κομμενα, συν πολλά άλλα, αλλά δυστυχως τιποτα.... :(:(:( Μονο καφε πινω ποτε-ποτε αλλά δεν εχει διαφορα μετα.

Για την ορθοσκοπηση σου προτεινε μαλλον την χαμηλη που καναμε και μεις και η γιατρος ειχε χρησιμοποιησει τα ιδια λογια, σαν να βαζεις υποθετο. Οντως ειναι σχεδον ανωδυνη, η Δανάη ισα που εκλαψε οταν την εκανε.

ΟΟΟΛα τα αλλαντικα ειναι υποπτα, προσωπικά τα εχουμε κοψει εξ'αρχης

Afrodite τι εννοείς η δυσανεξία περνάει .... πως το καταλαβαίνεις;;;;

δεν το εγραψα καλα :oops: , εννοω οτι αφου εχω κοψει τη λακτοζη θα ειχε περασει το αιμα αν ηταν η λακτοζη το προβλημα.

Bon-bon, ο αρακάς ηταν κοκκινιστος? Και μενα μου ειχε κανει μια φορα αιμα αμεσως μετα τον αρακά, αλλα δε ξερω αν φταιει η τοματα ή ο ανηθος που ειχα μεσα ή ο ιδιος ο αρακας. Αλλη μια φορα που εφαγα προσφατα, δεν ειδα κατι. Η σικαλη ομως ειναι υποπτη. Υπομονή, θα παει καλύτερα. :wink:

GwASp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη εύχομαι τα καλύτερα για το μωρό σου.

Η ορθοσκόπηση τί εδειξε;

Πάντως τα προβλήματα αυτά είναι αντιμετωπίσιμα.Αυτό να σκεφτόμαστε όλες,

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Bon-bon, ο αρακάς ηταν κοκκινιστος? Και μενα μου ειχε κανει μια φορα αιμα αμεσως μετα τον αρακά, αλλα δε ξερω αν φταιει η τοματα ή ο ανηθος που ειχα μεσα ή ο ιδιος ο αρακας

Φυσικά όχι! Κοκκινιστά δεν τρωω τίποτα!! Ουτε άνηθο έβαλα! Μόνο κρεμμύδι έβαλα, αλλά δεν τα τσιγάρισα, νεροβραστα! Οσο το σκέφτομαι , καταλήγω στο οτι φταίει το ψωμί της σίκαλης, γιατί το μωρό το ταισα με το που έφαγα,.... :? , σε ένα λεπτό πέρασε το αλλεργιογόνο του αρακά στο γάλα???

Δεν ξέρω ... :?

tboys αυτά που έγραψες τα έχω κόψει! το φαρμακάκι αυτό δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Αν σκεφτείς και κάτι άλλο , θα μας βοηθούσες!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Bon-bon, ο αρακάς ηταν κοκκινιστος? Και μενα μου ειχε κανει μια φορα αιμα αμεσως μετα τον αρακά, αλλα δε ξερω αν φταιει η τοματα ή ο ανηθος που ειχα μεσα ή ο ιδιος ο αρακας

Φυσικά όχι! Κοκκινιστά δεν τρωω τίποτα!! Ουτε άνηθο έβαλα! Μόνο κρεμμύδι έβαλα, αλλά δεν τα τσιγάρισα, νεροβραστα! Οσο το σκέφτομαι , καταλήγω στο οτι φταίει το ψωμί της σίκαλης, γιατί το μωρό το ταισα με το που έφαγα,.... :? , σε ένα λεπτό πέρασε το αλλεργιογόνο του αρακά στο γάλα???

Δεν ξέρω ... :?

tboys αυτά που έγραψες τα έχω κόψει! το φαρμακάκι αυτό δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Αν σκεφτείς και κάτι άλλο , θα μας βοηθούσες!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Κορίτσια απ'ότι βλέπω συνεχίζουμε την αναζήτηση του αλλεργιογόνου...να βγάζαμε και άκρη καλά θα ήταν.tboys αυτά τα έχω κόψει και εγώ πάνω από μήνα(μόνο κατσικίσιο τυρί τρώω)... είδα βελτίωση ...πάμε καλύτερα αλλά δεν σταμάτησε και τελέιως το αίμα έχει που και που πολύ λίγα και όχι ζωηρό κόκκινο όπως έκανε ...κάτι σε ροζάκι φέρνει...ελπιζω να είναι στα τελειώματα.

Afrodite και bon bon όσες φορές έφαγα αρακά δεν έπαθε τίποτα...και κοκκινιστό μάλιστα :oops: ...την ντομάτα εγώ δεν την έκοψα γιατί έχω καταλάβει ότι δεν την πειράζει...πιό πολύ υποπτεύομαι τα λεμονάτα αλλά δεν το έχω εξακριβώσει σίγουρα.

Στην αρχή που είχα φοβηθεί πολύ και τα είχα κόψει όλα πήγαμε χειρότερα...βέβαια μπορεί να καθάριζε από τα γαλακτοκομικά τότε ...ευτυχώς όμως δεν ξαναείδα τόσο αίμα...παρόλο που άρχισα να προσθέτω διάφορα.Μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι μία συγκεκριμένη τροφή που τα πειράζει τα μωράκια αλλά γενικώς η ποιότητα των τροφών...ούτε ξέρουμε τι και πώς φτάνει στο πιάτο μας οπότε ψάχνουμε λίγο ψύλλο στα άχυρα ...μόνο αν καλλιεργούσα εγώ δικά μου λαχανικά και είχα και δικά μου ζώα που ήξερα εγώ τι τρώνε θα ήμουν σίγουρη για το τι τρώω τελικά.

Συμπέρασμα ...συνεχίζω την δίαιτα και το ψάξιμο και ο Θεός βοηθός!!!

.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω επίσης ότι όλες οι εξετάσεις (Rats, Ige, Mayer) βγήκαν αρνητικές ...
γιασου tboys :D αφου η mayer ηταν αρνητικη τι σου ειπαν οι γιατροι για το κοκκινο χρωμα στα κακα,γιατι και εμεις σημερα καναμε mayer κ παλι βγηκε αρνητικη.

Ξέχασα να πω επίσης ότι όλες οι εξετάσεις (Rats, Ige, Mayer) βγήκαν αρνητικές ...
γιασου tboys :D αφου η mayer ηταν αρνητικη τι σου ειπαν οι γιατροι για το κοκκινο χρωμα στα κακα,γιατι και εμεις σημερα καναμε mayer κ παλι βγηκε αρνητικη.

Στο Παίδων μου είπαν ότι πρέπει να κάνω κάθε δέκα μέρες την mayer αλλά και πάλι επέμεναν στην αλλεργία.Απʼότι έχω καταλάβει η συγκεκριμένη εξέταση ανιχνεύει αίμα στα κόπρανα ακόμα και αν δεν το βλέπουμε εμείς αλλά η επαναληπτικότητα της χρειάζεται γιατί μπορεί το συγκεκριμένο δείγμα όντως να μην έχει τίποτα ...

Τι να σας πω δεν καταλαβαίνω αφού το αίμα το βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμείς με τα μάτια μας. Τι χρειάζεται η Mayer???? (απλοϊκή ερώτηση???)

Πάντως εγώ δεν την ξαναέκανα αφού δε μου είπε τίποτα η γαστρεντερολόγος

Τι να σας πω δεν καταλαβαίνω αφού το αίμα το βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμείς με τα μάτια μας. Τι χρειάζεται η Mayer???? (απλοϊκή ερώτηση???)

Πάντως εγώ δεν την ξαναέκανα αφού δε μου είπε τίποτα η γαστρεντερολόγος

καλημερα tboys .το προβλημα ειναι να βγαινει αρνητικη εκεινη η mayer που γινεται σε δειγμα με ροζ η κοκκινα κοπρανα δηλ. αυτα που φαινονται με το ματι ,η εξεταση ειναι απλη κ αξιοπιστη τοτε.εμεις καναμε 2 φορες mayer με ροζ κακακια και τις 2 φορες δεν βρεθηκε αιμα.Σημερα θα μηλισω με τον παιδιατρο και τον γαστρεντερολο .Εσυ απ΄οτι καταλαβα δεν ετρωγες γαλακτοκομικα μονο, μοσχαρισιο κρεας,προβειο,αυγο κτλ ετρωγες κανονικα :?: τι αλλα συμπτωματα ειχε το μωρο :?: σκετη ροζ βλεννα χωρις κακα εβγαζε :?: αντε τωρα να απαντησεις σε ολα αυτα :D:Dmama-miaδεν ειναι μονο το εμβολιο ιλαρας αλλα και γριππης ,υπαρχουν ομως και αλλα.Δεν εχω βρει ακομη καμια καταλληλη συνταγη για μπισκοτα οσες εχω ειναι ειτε με γαλα ειτε για μεγαλητερα μωρα.

Καλημέρα!!!

Λοιπόν κορίτσια και άλλη ένδειξη , που τώρα την συνδίασα: Από προχθές που έφαγα το ψωμί σίκαλης μου έβγαλε κάτι σπυράκια στο λαιμό της και στο ένα μαγουλάκι της , που χθές στο λαιμό της έγινε σαν μικρό έκζεμα. Είχατε τέτοια συμπτώματα :?: Αν ναι πως έφυγαν :?: , εγώ προς το παρόν της βάζω λίγο λαδάκι. Σήμερα είδα λίγο αιματάκι σε μέγεθος λίγο μικρότερο απο φακή.

valeri ενημέρωσε μας τι είπε ο γιατρός , καλή επιτυχία!! :)

Μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι μία συγκεκριμένη τροφή που τα πειράζει τα μωράκια αλλά γενικώς η ποιότητα των τροφών...ούτε ξέρουμε τι και πώς φτάνει στο πιάτο μας οπότε ψάχνουμε λίγο ψύλλο στα άχυρα ...μόνο αν καλλιεργούσα εγώ δικά μου λαχανικά και είχα και δικά μου ζώα που ήξερα εγώ τι τρώνε θα ήμουν σίγουρη για το τι τρώω τελικά.

Συμπέρασμα ...συνεχίζω την δίαιτα και το ψάξιμο και ο Θεός βοηθός!!!

Καλώς την!!! Μαζί σου και εμείς :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Καλημερα κοριτσια.

tboys, η ορθοσκοπηση εδειξε μια φλεγμονη (πληγουλα) στο εντερακι και γενικοτερο ερεθισμο που τον ειπαν πρωκτοκολιτιδα. Λογω των λιγων ηοσινοφιλων που βρηκαν ειπαν οτι ειναι αλλεργια ηπιας μαλιστα μορφης. Ευτυχως η βιοψια δεν εδειξε καμια κακοηθια.

Εμεις απο χτες ειχαμε πιο υγρα κακάκια και σημερα ειδα και με τα ματια μου λιγο αιματάκι. Αναρρωτιεμαι ομως:αν υπαρχει η φλεγμονη στο εντερακι κ για καποιο λογο (καποια τροφη,οχι αλλεργικη) γινουν πιο οξινα τα κακάκια της (πχ να βγαζει δοντια), δε θα ερεθισει την πληγουλα? Αλλη παραμετρος αυτή!

Δεν κατάλαβα τι γινεται με τις mayer. Αν βγουν αρνητικες σημαινει οτι δεν εχει αιμα, αρα ολα καλά. Το θετικο ειναι το προβλημα. Το ροζ που φαινεται μπορει να ειναι καποια χρωστική απο τις τροφες που μερικες φορες μπορει να περασει απο το μητρικο γαλα (συμφωνα με την αγλαία). Την mayer την κανουμε για να δουμε αν εχει αιμα οταν δεν ειμαστε σιγουροι, αν βγει αρνητική, γιατι να υπαρχει προβλημα?

Bon-bon προφανως η σικαλη εκανε καλή δουλεια..... Ρωτα τον παιδιατρο να σου δωσει καμια αλοιφουλα για καλη ενυδατωση για να μην εξελιχτει και εχει και φαγουρα το μωράκι. Bon-bon σκεφτεσαι καθολου να πας σε ομοιοπαθητικό? Εγω μετα και το σημερινο ειμαι ετοιμη, εκτος αν σκασει κανα δοντακι σημερα οποτε θα τα ριξω σε αυτό.

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω δεν μου έχει περάσει απο το μυαλό.

Τι όφελος θα έχω :?:

Ξέρεις κανένα καλό στην Αθήνα :?:

Τα δοντάκια τι σχέση έχουν :?:

Πόσες πληροφορίες μαζί.... :!:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Στο μωρακι μιας φιλης μου, εμφανιστηκε εκζεμα οταν ηταν <3 μηνων. Στα νοσοκομεια της ελεγαν για κορτιζονουχα φαρμακα και οτι μεχρι 2 χρονων θα το εχει σιγουρα. Αποφασισε και πηγε σε ομοιοπαθητικό και της εδωσε καποια (φυτικα) σκαυασματα για ενα μηνα. Πριν περασει εβδομαδα το εκζεμα εξαφανιστηκε. Τωρα ο μικρος της ειναι σχεδον 2 χρονων και μπορει και τρωει και παγωτο και δεν παρουσιασε κανενα αλλο αλλεργικο συμπτωμα. Οταν της ειπα εγω για το προβλημα μου επεμενε να παω να δω την παιδιατρο-ομοιοπαθητικό της. Ημουν και γω επιφαλακτική, αλλα ο αντρας μου αρχικα δεν ηθελε καθόλου οποτε συνεχισαμε με τους κλασσικους γιατρους και ξερεις την συνέχεια. Τωρα το εχει ψιλοψαξει κ ο αντρας μου και εχουμε μιλησει κ με αλλους που βλεπουν ομοιοπαθητικούς και ειναι ευχαριστημένοι, δεν ειδαμε και προκοπή απο τους κλασσικούς, οποτε λεμε να πάμε και μεις. Εκτος απο αυτη της φιλης μου που ειναι στην αθηνα μου εχουν πει για αλλον ενα (παιδιατρο ομοιοπαθητικό παντα) που ειναι στο Χολαργο.

Γενικά ειναι μαγαλο θεμα η ομοιοπαθητική. Δεν ξερω τι να πω.

Τα δοντακια οταν ειναι να βγουν κάνουν πιο όξινα τα σάλια, οποτε μπορει να προκληθει ελαφρα διαρροια. Επειδη χτες ηταν υγρα τα κακά της και ερεθιστηκε κ το πωπάκι της, λέω μηπως ειναι οξινα τα κακά απο δοντακια, αφου εχουν φουσκώσει και τα ούλα της και οχι απο αλλεργια.

GwASp3.png

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! :lol:

Θα δω πως θα παει με αυτά που μας είπε αυτή η γιατρος και μετά βλέπουμε!

Δε θέλω να τα μπλέξω προς το παρόν , αλλά είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει!

Ποιος τον ακούει το άντρα μου.... :lol::lol:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Εσυ απ΄οτι καταλαβα δεν ετρωγες γαλακτοκομικα μονο, μοσχαρισιο κρεας,προβειο,αυγο κτλ ετρωγες κανονικα :?: τι αλλα συμπτωματα ειχε το μωρο :?: σκετη ροζ βλεννα χωρις κακα εβγαζε :?:

Για μοσχαρίσιο κρέας δε μου ειχαν πει τιποτα αλλα δεν ξερω αν μου το κόβαν και αυτο σε περίπτωση που ο μικρός συνέχιζε...

Πάντως προβειο κατσικίσιο κτλ τίποτα. Αυγό μού είχε πειτο πολύ 2 την εβδομάδα αλλά δεν έτρωγα και ψάρι μία φορά την εβδομάδα. Σε προηγούμενο post έχω γραψει αναλυτικά τι είχα κόψει. Πάντως σκέτη ροζ βλέννα χωρίς κακά δεν είχα δει ποτέ.

Afrodite έχω πολύ εμπιστοσύνη στην ομοιοπαθητική ιατρική για ενήλικες. Έίχα ιγμορίτιδα με αφόρητους πόνους. Με την κλασική ιατρική δεν είχα βρει λυση Από τότε που δοκίμασα ομοιοπαθητική δεν με εχει ξαναενοχλήσει εδώ και 15 χρόνια!!! Επίσης έχω ακούσει και πολύ καλά αποτελέσματα για τις αλλεργίες, αλλά για βρέφη το φοβάμαι...

Θα μου πεις βέβαια καιεμένα τότε η μαμά μου με είχε παέι σε ομοιοπαθητικό...ήμουν όμως 14 ετών

Valery άλλα συμπτ'ωματα ήταν μία μικρή ρινίτιδα και πολλές πολλές αναγωγές, οι οποίες ακόμα μας ταλαιπωρουν αφού δεν έχουμε ξεκινήσει στερεα τροφή.

Αλήθεια εσείς πως τα πάτε με τις αναγωγές? Κάναμε υπέρηχο για γαστροοισαφαγική παλινδρόμηση και έδειξε ότι έχουμε παλινδρόμηση μέτριας έντασης,αλλα η γαστρεντερολόγος μου είπε ότι οι αναγωγές είναι σύμπτωμα της αλλεργίας στο γάλα της αγελάδας. Το παιδί μπορεί να βγάλει και το 30% της ποσότητας που έχει φάει

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως δεν ειχε κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός από το αιματάκι.Ούτε στο δέρμα έχει παρουσιάσει κάτι ποτέ (και δεν χρησιμοποιώ είδικά προιόντα)ούτε αναγωγές έχει κάνει ποτέ.Οκάθε γιατρός λέει τα δικά του.Η δικιά μου επιμένει ότι αίμα κάνει μόνο η αλλεργία στο αγελαδινό. Όταν την ρωτάω μήπως έχει σε κάτι άλλο αλλεργία πχ στο αυγό?...μου απαντάει ότι αίμα κάνει η αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη :roll::roll:

.png

Χτες που είχαμε έντονα το αιματάκι και τα σπυράκια, μας έκανε και 2 φορές εμετό, με αρκετό γάλα, πρώτη φορά! :?

Μήπως συνδέονται όλα αυτά!

Μάλλον , ε! Κορίτσια όσα περισσότερα γράφετε τόσο αναγνωρίζω στη δικιά μας περίπτωση.

Koni μου εγώ τα έχω σταματήσω τα γαλακτοκομικά αγελάδος απο τις 8/2/2008, τα γαλακτοκομικά γενικά απο τις 21/2/2008 και ακόμα ανακαλύπτω με διαφορετικά φαγητά τα ίδια συμπτώματα!

Ο Θεός βοηθός....

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

εγώ τα έχω σταματήσω τα γαλακτοκομικά αγελάδος απο τις 8/2/2008, τα γαλακτοκομικά γενικά απο τις 21/2/2008 και ακόμα ανακαλύπτω με διαφορετικά φαγητά τα ίδια συμπτώματα!

Ο Θεός βοηθός....

Κάνε υπομονή πρέπει να περάσουν 3-4 εβδομάδες για να δεις αποτέλεσμα. Συνέχισε όμως την αυστηρή δίαιτα. Η περίπτωσή σου μου θυμίζει αρκετά τη δική μας

Κάνω υπομονή και έχω επιμονή!! :)

Οπώς όλες μας, και όπως έχω ξαναγράψει μου δίνετε αρκετό κουράγιο!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Εμένα πάντως δεν ειχε κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός από το αιματάκι.Ούτε στο δέρμα έχει παρουσιάσει κάτι ποτέ (και δεν χρησιμοποιώ είδικά προιόντα)ούτε αναγωγές έχει κάνει ποτέ.Οκάθε γιατρός λέει τα δικά του.Η δικιά μου επιμένει ότι αίμα κάνει μόνο η αλλεργία στο αγελαδινό. Όταν την ρωτάω μήπως έχει σε κάτι άλλο αλλεργία πχ στο αυγό?...μου απαντάει ότι αίμα κάνει η αλλεργία στην αγελαδινή πρωτείνη :roll::roll:

και μας το ιδιο. Μερικες φορες κοκκινιζουν λιγο τα μαγουλακια της αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν φταιει η αλλεργια (που μαλλον αυτο φταιει) ή ειναι μια απλη ξηροδερμια.

Ο αλλεργιολογος που ειχαμε δει ειπε οτι "αν το αβγο ειναι αυτο που κανει το αιμα, τοτε η περιπτωση μας ειναι για δημοσιευση". Αποκλειω ομως να ειναι μονο τα γαλακτοκομικά το προβλημα γιατι τα εχω κοψει όοοοοοολα απο τις 8-11-2007. Δε θα ειχε περασει πια? Η επιστημονας ειπε οτι μπορει να ειναι οτιδηποτε.

Κοριτσια διαβαζω ενα βιβλιο για αλλεργιες και λεει διαφορα κρυφα συμπτωματα, ενα απο τα οποια ειναι η φαγουρα στη μυτη. Η δικια μου δειχνει να εχει φαγουρα απο πολύ μικρη και μου ειχε κανει απο παλια εντυπωση. Εχετε παρατηρησει τιποτα παρομοιο?

Και γω παιρνω κουραγιο που βλέπω οτι δεν ειμαι μόνη :lol::lol::lol:

GwASp3.png

Λοιπόν κορίτσια και άλλη ένδειξη , που τώρα την συνδίασα: Από προχθές που έφαγα το ψωμί σίκαλης μου έβγαλε κάτι σπυράκια στο λαιμό της και στο ένα μαγουλάκι της , που χθές στο λαιμό της έγινε σαν μικρό έκζεμα. Είχατε τέτοια συμπτώματα :?: Αν ναι πως έφυγαν :?: , εγώ προς το παρόν της βάζω λίγο λαδάκι. Σήμερα είδα λίγο αιματάκι σε μέγεθος λίγο μικρότερο απο φακή.

valeri ενημέρωσε μας τι είπε ο γιατρός , καλή επιτυχία!! :

καλησπερα σε ολες :!:bon-bon δεν αποκλειεται να ειναι απο σικαλη το εκζεμα στα μαγουλα [ κοκκινα μαγουλακια]το εχουμε και εμεις κατα διαστηματα και σπυρακια στον λαιμο πολλες φορες αλλα αυτα[τα σπυρακια] τα αποδιδω στο γαλα που τρεχει κατα τον θηλασμο καποιες φορες, Στο εκζεμα βαζω μια ενυδατικη που μου εδωσε ο παιδιατρος.Ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι εφοσον δεν βρισκουμε αιμα στην mayer και δεν εχουμε διαρροια[νερουλες κενωσεις]αν και του ειπα οτι ειναι υδαρεις ] δεν χρειαζεται να ανησυχω ,για τη βλεννα μου ειπε οτι εαν το εντερο δεν εβγαζε βλεννα θα ειχε πεθανει , οσο για τον παιδιατρο μας εκανε διαφορα σχολια και τελος για μενα ειπε οτι μπορει εγω να τα βλεπω τα κακα ροζ.[αυτααααα ολα στο τηλεφωνο].Αμεσως μετα παιρνω τον παιδιατρο για να του πω για την mayer μου λεει ας ξεκινησουμε το υποαλλεργικο γαλα,οταν του ειπα μηπως χρειαζεται να κανουμε αλλες εξετασεις με παρεπεμψε σε παιδογαστρεν/γο,το ραντεβου ειναι την τριτη.

Εμεις απο χτες ειχαμε πιο υγρα κακάκια και σημερα ειδα και με τα ματια μου λιγο αιματάκι. Αναρρωτιεμ αι ομως:αν υπαρχει η φλεγμονη στο εντερακι κ για καποιο λογο (καποια τροφη,οχι αλλεργικη) γινουν πιο οξινα τα κακάκια της (πχ να βγαζει δοντια), δε θα ερεθισει την πληγουλα? Αλλη παραμετρος αυτή!

Το ροζ που φαινεται μπορει να ειναι καποια χρωστική απο τις τροφες που μερικες φορες μπορει να περασει απο το μητρικο γαλα (συμφωνα με την αγλαία).

.

AFRODITE καλη σκεψη γιατι δεν ρωτας και την παιδιατρο :?: οταν λες υγρα κακακια τι εννοεις ακριβως ,ολες τις φορες που ειχατε αιμα δεν ηταν πολυ υγρα δηλ ειχατε διαρροιες η οχι :?: Το ροζ ειναι το συνηθες σε μας ,καποιες φορες ομως βγαζει και κατι σαν φλεβιτσες με εντονο κοκκινο χρωμα ,δεν διαφωνω με την aglaia αλλα εμεις εχουμε και αλλα συμπτωματα.Γενικα ειναι σημαντικο να ξερουμε αν ειναι αιμα η οχι,διοτι αν ειναι αιμα μπορει να κανει σιδηροπενικη αναιμια [το ξερεις]

tboys και εμεις εχουμε καταρροη ηπια ,ξινει μερικες φορες και την μυτουλα του,επισης εχουμε και αναγωγες αλλα αυτες προκυπτουν οταν κατα λαθος του πιεζουμε το στομαχι εστω και λιγο,αρκετες φορες βγαζει μεγαλη ποσοτητα σαν εμετος , γιαυτο bon-bon μην στενοχωριεσαι για τον εμετο που εκανε το μωρακι σου. tboys μπορει να εχουμε ηπια παλινδρομηση αλλα αυτη θα περασει οταν μεγαλωσουν τα μωρα.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΤΡΟΦΕς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.

οταν λες υγρα κακακια τι εννοεις ακριβως ,ολες τις φορες που ειχατε αιμα δεν ηταν πολυ υγρα δηλ ειχατε διαρροιες η οχι Question Το ροζ ειναι το συνηθες σε μας ,καποιες φορες ομως βγαζει και κατι σαν φλεβιτσες με εντονο κοκκινο χρωμα ,δεν διαφωνω με την aglaia αλλα εμεις εχουμε και αλλα συμπτωματα.Γενικα ειναι σημαντικο να ξερουμε αν ειναι αιμα η οχι,διοτι αν ειναι αιμα μπορει να κανει σιδηροπενικη αναιμια [το ξερεις]

Παντα με το θηλασμο τα κακακια ειναι υδαρα. Οταν την πειραζει κατι ομως γινονται τελειως υγρα, δεν εχουν απεπτα (σαν σπορακια) μεσα καθολου. Μερικες φορες μαλιστα ειναι σαν να ειναι μια τεραστια βλέννα (ενα πηχτο κολλώδες υγρο). Το αιμα εμφανιζεται σε γραμμουλες σαν μικρες τριχουλες ή σαν φλεβιτσες οπως λες, πάντα σε υγρα κακάκια. Οταν βλεπεις αυτες τις γραμμουλες και παρεις δειγμα για mayer βγαινει πάλι αρνητικό???? Διαρροια δεν θα ελεγα οτι ειχαμε λογω της συχνότητας. Το μεγιστο 5 φορες εκανε παλιοτερα που για τον θηλασμο ειναι οκ. Τωρα κανει 1-2 φορες τη μερα αλλα εχουν μπει τα στεραια στη διατροφή της. Απο τοτε ειναι και πιο πηχτα τα κακάκια της

Γενικά λενε οτι η παλινδρόμηση ειναι συμπτωμα αλλεργίας. Εμεις ευτυχως μεχρι τωρα δεν το ειχαμε. Βεβαια ποτε-ποτε να βγαλει καμια γουλιτσα ειναι φυσιολογικό.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΤΡΟΦΕς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ,ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.

Κατι σε ανωριμο πεπτικό θα το έλεγα οποτε ειναι ευαισθητα σε τοσες τροφες. Με τον καιρο ελπίζω να ωριμάσει και να ησυχάσουμε...

GwASp3.png

bon-bon μην στενοχωριεσαι για τον εμετο που εκανε το μωρακι σου

Δε στεναχωριέμαι αφού είναι κάτι που έκανε μόνο για ένα απόγευμα. Ευτυχώς ! Το έκζεμα με το λαδάκι έχει αρχίσει και υποχωρεί αλλά τα σπυράκια παραμένουν .... Σήμερα μέχρι στιγμής όλα καλά! :D

Μερικες φορες μαλιστα ειναι σαν να ειναι μια τεραστια βλέννα (ενα πηχτο κολλώδες υγρο). Το αιμα εμφανιζεται σε γραμμουλες σαν μικρες τριχουλες ή σαν φλεβιτσες οπως λες, πάντα σε υγρα κακάκια

'Οπως ακριβώς τα λες είναι! Από σήμερα και εμείς επιστρέψαμε στα φυσιολογικά, υδαρείς κενώσεις μεν αλλά με "σποράκια" ! 8)

Με τον καιρο ελπίζω να ωριμάσει και να ησυχάσουμε...

Μακάρι!!!! :)

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Τελικά πριν λίγο είχαμε μια μεγάλη κένωση με βλέννα, πράσινα στίγματα και πολλά στίγματα αίματος και ροζ βλέννα. Ας ελπίσουμε οτι θα σταματήσει πάλι.

Ο άντρας μου όμως απογοητεύτηκε πολύ, έπεσε η ψυχολογία του κατακόρυφα :cry: . Πίστευε οτι επειδή απο χθες έδειχνε μια βελτίωση, οτι θα συνέχιζε έτσι. Προσπάθησα να τον καθησυχάσω αλλά και εγώ απογοητεύομαι. :( Τι να πω, είναι βέβαια γεγονός οτι αυτή τη φορά την είχε επηρεάσει πιο πολύ αυτή η έξαρση και μάλλον θέλει πιο πολλές μέρες να συνέλθει! :? Παρατήρησα και ότι σφιγγόταν πολύ πριν τη κένωση και γκρίνιαζε που συνήθως δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.... Αυτά :?

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...