Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Εμάς τα κακά μας είναι κανονικά μουσταρδί με σποράκια αλλά έχει μέσα και κάτι διάφανα μακρόστενα σαν διάφανες μύξες sorry κιόλας δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω αυτές οι βλέννες πως είναι έχω μπερδευτεί… σε εσένα πως ήταν???

Μαλλον τις βλεννες περιγραφεις.:lol:

Εμας τα κακα ηταν καταπρασινα, σαν διαρροια, με βλεννες σα μυξα οπως λες και εσυ και καποιες φορες λιγο αιματακι. Αισχος δηλαδη! Ειχα στενοχωρηθει πολυ αλλα διαβαζοντας στο φορουμ καταλαβα οτι ειναι συχνο σε μωρακια και ακολουθησα τις οδηγιες των πιο εμπειρων. Ευτυχως βελτιωθηκε!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ειδα μεγαλη διαφορα. Τωρα τα κακα ειναι παλι μουσταρδι χωρις αιμα και βλεννες. Οποτε καταλαβα οτι οντως τα γαλακτοκομικα προκαλουσαν το προβλημα.

Το μωρο μου ειναι 4 μηνων και δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασει. Ευχομαι συντομα. Σκεφτομαι σε 2-3 μηνες να δοκιμασω να πιω λιγο γαλα για να σω πως θα αντιδρασει.

Καλύτερα να ξεκινήσεις με λίγο τυρακι παρμεζανα πχ ή cheddar, μετα γιαουρτακι παραδοσιακό και το γάλα τελευταίο.

Yugup3.png

Καλύτερα να ξεκινήσεις με λίγο τυρακι παρμεζανα πχ ή cheddar, μετα γιαουρτακι παραδοσιακό και το γάλα τελευταίο.

Ειναι λιγοτερο περιεκτικα αυτα που προτεινεις σε πρωτεινη γαλακτος ή λογω ζυμωσης;

Η αληθεια ειναι οτι τωρα που εφτιαξαν τα κακα με βαρια καρδια θα κανω τη δοκιμη!:?

κοριτσια χρειαζομαι τη βοηθεια σας...οπως σας εχω ξαναπει και η μικρη μου εχει παρουσιασει αιμα στα κακακια της και θηλαζει αποκλειστικα. παρ ολα αυτα ειναι σε πιο καλη κατασταση απο τον μεγαλο μου ο οποιιος ειχε συνεχεια πολυ αιμα παρολη την αυστηρη διαιτα που ειχα κανει και σε αυτον. τωρα στη μικρη μου εχω κοψει μονο γαλακτοκομικα, (κρυφα και φανερα, τα εχω μαθει αυτα απο τον μεγαλο) μοσχαρι, σοκολατες, ξηρους καρπους, οσπρια και συσκευασμενα. τρωω δηλ. αρκετα αλλα πραγματα και δεν εχω ξεκινησει τις γκεσταπικες διαιτες που εκανα στον μεγαλο.

τα κακα της δεν εχουν πια αιμα (ελεγχος με μαγερ), συνεχιζουν ομως καποιες φορες να ειναι πρασινα αλλα εχουν παντα βλεννες και ειναι διαρροικα.

ερχομαι στο προκειμενο: πριν 4 εβδομαδες που πηγα στον παιδιατρο μου ειπε οτι το βαρος της δεν ειναι πολυ καλο και ισως πρεπει να δωσω συμπληρωμα...εγω δεν πτοηθηκα φυσικα, ουτε που του εδωσα σημασια αλλα το τελευταιο διαστημα βλέπω οτι ΔΕΝ παιρνει βαρος!!!

και αρχιζω και αγχωνομαι, βλεπετε με τον μεγαλο μπορει να ειχαμε ενα σωρο προβληματα (αιμα, διαρροιες, ατοπικες δερματιτιδες) αλλα ημασταν και ειμαστε στο 90% της καμπυλης!

εχω αρχισει και αγχωνομαι και δε ξερω και τι να κοψω απο τη διατροφη αφου δεν εχω και πολλες ενδειξεις...

σας δινω τα στοιχεια της μικρης:

10/4 γεννα 3.030 με κτ

εξοδος απο μαιευτηριο 3.040κ

19/4 3,160

12/6 4,700

3/7 5.150 (τελευταια επισκεψη στο γιατρο, που μου ειπε οτι τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλα και τον αλλο μηνα ισως βαλουμε συμπληρωμα)

και με ζυγαρια καινουργια δικη μου πια:

13/7 5,430

22/7 5,540

27/7 5.640

4/8 5,64

συγγνωμη αν σας ζαλισα...:-(

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Sagia γεια σου! Πολύ στεναχωριέμαι για τα νέα σας βρε κοπέλα μου! Μην αγχώνεσαι! Φαίνεται όντως να έχετε μία στασιμότητα, αλλά όλα ξεπερνιώνται. Προσπάθησε για τις επόμενες 1-2 βδομάδες να κάνεις μία γκαπς διατροφή (σε παρακαλώ διάβασε γι αυτήν, -πιστεύω ότι αυτό χρειάζεστε!). Μην δεις αυτισμό κλπ και πεις τι σχέση έχει αυτό με εσάς. Αφορά και την αλλεργική πρωκτοκολίτιδα (διάβασε με προσοχή και θα δεις)

http://gaps.me/preview/?page_id=28

http://gaps.me/preview/?page_id=20

Επιγραμματικά σου εξηγώ

Καθολου ζάχαρι, μόνο μέλι (τροφοδοτεί τα παθογονα του εντερου η ζαχαρι και μεταφερεται τοξικό γάλα στο μωρό σου)

Φτιάχνε ζωμούς από κοτόπουλο κυρίως, αλλά όχι μόνο, και πίνε τους 3 φορές την ημέρα πριν από κάθε γεύμα.

Κατανάλωνε περισότερο ζωική πρωτεινη με λαχανικά πολύ καλά βρασμένα

Φρούτα και λαχανικά gaps legal (διάβασε το τόπικ που έχουμε ανοιξει)

Καθόλου γλουτένη και μείωσε το άμυλο για 1-2 βδομάδες να δεις πώς θα πάτε.

Ξεκίνα ΑΜΕΣΑ προβιοτικά τόσο σε χάπια, όσο και σε τροφές (άρχισε με τουρσιά που θα φτιάχνεις μόνη σου, ειδικά του λάχανου το τουρσί είναι σωτήριο!). Πρέπει να ενισχύσεις το πεπτικό σου και κατ επεκτασιν και του παιδιού. Μπορεί να παρει και το μωρό (τα adult για σενα και τα baby για την μικρή)

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Digestive+Health+%3EProbiotics+%3E+Nutrivene

Τώρα έχω κολλήσει. Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα ξαναγράψω.

Υπάρχει και τόπικ με gaps legal συνταγές για να διευκολυνθείς.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω fairy s mom! μωρε απο τοτε που σε αφησα εσυ εχεις κανει απιστευτες προοδους, εμενα ολα αυτα μου φαινονται βουνο....διαβαζω όποτε μπορω τα τοπικ που αναφερεις, αλλα ακρη δεν πολυβγαζω.... τελοςπαντων παραγγελνω τα προβιοτικα που εχεις προτεινει και ο θεος βοηθος...απλα αισθανομαι οτι η διαιτα αυτη ειναι μια επιστημη, που απλα εγω δεν κατεχω ακομη...:-(

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Κοριτσια

πονακια στην κοιλιτσα του μωρου και δυσκολια και πονοι πριν τις κενωσεις μαζι με λιγες βλεννες στα κακα ειναι συμπτωμα αλλεργιας η δυσπεψιας σε κατι που τρωω εγω; ή οι πονοι ειναι ασχετοι;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλησπέρα.

Έχω ξαναγράψει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση.

Συνοπτικά λοιπόν και πάλι.

Η μικρούλα 4 1/2 μηνών περίπου θηλάζει αποκλειστικά. Τα κακά της είναι λίγα (μπορεί και κάθε 3 μέρες ή περισσότερο) και σχεδόν πάντα πράσινα. Βλέννες ή αίμα δεν έχω δει ποτέ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι αλλεργία; Δεν θα έπρεπε να έχει και βλέννες ή κάποιο πρόβλημα πρόσληψης βάρους; Η μικρή μου γεννήθηκε 3750 και στις 23/8 ήταν 8100!!!

Επίσης, κάνω block feeding εδώ και περίπου 3 εβδομάδες γιατί το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η υπερπαραγωγή. Παρόλα αυτά δεν έχω δει καμία διαφορά στα κακά της.

Τι κάνω; Το αφήνω όπως έχει; Αρχίζω δίαιτα; Συνεχίζω το block feeding; Πρέπει να ψάξω κάτι άλλο;

2IW7p3.png

xwifp2.png

Καλησπέρα.

Έχω ξαναγράψει αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση.

Συνοπτικά λοιπόν και πάλι.

Η μικρούλα 4 1/2 μηνών περίπου θηλάζει αποκλειστικά. Τα κακά της είναι λίγα (μπορεί και κάθε 3 μέρες ή περισσότερο) και σχεδόν πάντα πράσινα. Βλέννες ή αίμα δεν έχω δει ποτέ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι αλλεργία; Δεν θα έπρεπε να έχει και βλέννες ή κάποιο πρόβλημα πρόσληψης βάρους; Η μικρή μου γεννήθηκε 3750 και στις 23/8 ήταν 8100!!!

Επίσης, κάνω block feeding εδώ και περίπου 3 εβδομάδες γιατί το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η υπερπαραγωγή. Παρόλα αυτά δεν έχω δει καμία διαφορά στα κακά της.

Τι κάνω; Το αφήνω όπως έχει; Αρχίζω δίαιτα; Συνεχίζω το block feeding; Πρέπει να ψάξω κάτι άλλο;

Οι κενώσεις είναι εκρηκτικές κι αφρωδεις;

Σε τι φως βλέπεις τα πράσινα κακα; Σε φυσικό, φθορισμού ή κίτρινο;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Οι κενώσεις είναι εκρηκτικές κι αφρωδεις;

Σε τι φως βλέπεις τα πράσινα κακα; Σε φυσικό, φθορισμού ή κίτρινο;

Δεν είναι αφρώδεις. Όσο για το εκρηκτικές, κάποιες φορές τις ακούω και κάποιες όχι. Τα πράσινα κακά τα βλέπω σε φυσικό φως.

2IW7p3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι αφρώδεις. Όσο για το εκρηκτικές, κάποιες φορές τις ακούω και κάποιες όχι. Τα πράσινα κακά τα βλέπω σε φυσικό φως.

Κάποιοι παιδιατροι, μεταξύ των οποίων κι ο Παπαβεντσης που είναι και σύμβουλος θηλασμου, έχουν γράψει ότι τα πράσινα κακά είναι μια φυσιολογικού χρώματος κένωση μωρου που θηλαζει.

Εδω το γράφει σε δυο σημεία: http://pediatros-thes.gr/θηλασμός/οδηγίες-θηλασμού/ούρα-και-κόπρανα-φυσιολογικών-βρεφών/

Αν δεν έκανες block feeding θα σου πρότεινα αυτο αλλα αφου κανεις ήδη και δεν έχεις δει βελτίωση θεωρώ ρίσκο το να μεγαλώσεις το διάστημα προσφοράς του ίδιου στήθους αν δεν έχεις ενδείξεις υπερπαραγωγής πέρα του χρώματος των κενωσεων.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Κάποιοι παιδιατροι, μεταξύ των οποίων κι ο Παπαβεντσης που είναι και σύμβουλος θηλασμου, έχουν γράψει ότι τα πράσινα κακά είναι μια φυσιολογικού χρώματος κένωση μωρου που θηλαζει.

Εδω το γράφει σε δυο σημεία: http://pediatros-thes.gr/θηλασμός/οδηγίες-θηλασμού/ούρα-και-κόπρανα-φυσιολογικών-βρεφών/

Αν δεν έκανες block feeding θα σου πρότεινα αυτο αλλα αφου κανεις ήδη και δεν έχεις δει βελτίωση θεωρώ ρίσκο το να μεγαλώσεις το διάστημα προσφοράς του ίδιου στήθους αν δεν έχεις ενδείξεις υπερπαραγωγής πέρα του χρώματος των κενωσεων.

Το κιτρινοπράσινα-κιτρινοκαφέ είναι η καλύτερη περιγραφή που διάβασα και χαίρομαι που υπάρχει ως αναφορά φυσιολογικών κοπράνων.

Δεν έχουν όμως τα "σπαράκια" των συνηθισμένων μουσταρδί κενώσεων. (τα έχω δει μετρημένες στα δάχτυλα φορές και πάλι ήταν σε κιτρινοπράσινο φόντο!)

Να συνεχίσω το block feeding? Έχει κανένα νόημα; Η αλλεργία είναι μάλλον απίθανη; Δεν έχω χειρότερο από το να μου πει κάποιος πως πρέπει να κόψω τη φέτα..... :(

2IW7p3.png

xwifp2.png

Το κιτρινοπράσινα-κιτρινοκαφέ είναι η καλύτερη περιγραφή που διάβασα και χαίρομαι που υπάρχει ως αναφορά φυσιολογικών κοπράνων.

Δεν έχουν όμως τα "σπαράκια" των συνηθισμένων μουσταρδί κενώσεων. (τα έχω δει μετρημένες στα δάχτυλα φορές και πάλι ήταν σε κιτρινοπράσινο φόντο!)

Να συνεχίσω το block feeding? Έχει κανένα νόημα; Η αλλεργία είναι μάλλον απίθανη; Δεν έχω χειρότερο από το να μου πει κάποιος πως πρέπει να κόψω τη φέτα..... :(

Λίγο πιο πάνω γράφει ότι μπορει να είναι πράσινα κι υδαρή.

Τι να σου πω; Εγω προσωπικά μόνο με πράσινα κακα ούτε τα γαλακτοκομικά θα έκοβα ούτε block feeding θα έκανα (αυτο θα το προσπαθούσα αλλα προσεκτικά-εκτός αν είχα κι αλλα συμπτώματα υπερπαραγωγής). Αλλα είναι προσωπική άποψη. Αν είχες κι άλλα συμπτώματα οκ!

1Xckp3.png

Franz Kafka

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Νίνα-Νανά που με καθησυχάζεις. Μάλλον είναι όλα καλά...

Θα περιορίσω το bolck feeding σιγά-σιγά και ελπίζω να μην εμφανιστεί κάτι άλλο.

2IW7p3.png

xwifp2.png

Διαφημίσεις

roxanne τι κανεις? με θυμασαι? εχετε και εσεις αλλεργια

Φυσικα σε θυμαμαι! Εχει αλλεργια και εχω κοψει τα γαλακτοκομικα. Ευτυχως πλεον στα κακα ειναι καλο το χρωμα αλλα οι βλεννες συνεχιζονται.

Εσεις σε τι εχετε αλλεργια;

Στειλε μου τα νεα σου σε πμ μη βγουμε εκτος τοπικ!

Ποσο ειναι το μωρακι;

Εμάς ο μικρός εδώ και μία βδομάδα έχει διάρροια...:(Η πρώτη συμβουλή της παιδιάτρου ήταν να περιμένουμε να δούμε αν θα σφίξουν τα κακάκια(τις πρώτες 2-3 μέρες της διάρροιας είχα φάει εγώ πολλά πράσινα χόρτα).Αφού δεν έσφιξαν,αλλά συνεχίστηκαν, και μάλιστα προχτές το βράδυ άκουσα ότι έκανε κακάκια(πολύ εκρηκτικά όπως πάντα),αλλά ανοίγοντας την πάνα είδα μόνο βλέννες.Μου είπε λοιπόν τώρα να κόψω τα γαλακτοκομικά για 2-3 μέρες,να μη σταματήσω με τίποτα το θηλασμό και να δούμε αν θα υπάρξειι βελτίωση.Αν όχι,θα πρέπει να κάνουμε κ/α ούρων και κοπράνων....:(

Να ρωτήσω κάτι,τα γαλακτοκομικά τα έκοψα χτες, Κυριακή.Από πότε και μετά θα πρέπει να περιμένω να δω βελτίωση?

Εμάς ο μικρός εδώ και μία βδομάδα έχει διάρροια...:(Η πρώτη συμβουλή της παιδιάτρου ήταν να περιμένουμε να δούμε αν θα σφίξουν τα κακάκια(τις πρώτες 2-3 μέρες της διάρροιας είχα φάει εγώ πολλά πράσινα χόρτα).Αφού δεν έσφιξαν,αλλά συνεχίστηκαν, και μάλιστα προχτές το βράδυ άκουσα ότι έκανε κακάκια(πολύ εκρηκτικά όπως πάντα),αλλά ανοίγοντας την πάνα είδα μόνο βλέννες.Μου είπε λοιπόν τώρα να κόψω τα γαλακτοκομικά για 2-3 μέρες,να μη σταματήσω με τίποτα το θηλασμό και να δούμε αν θα υπάρξειι βελτίωση.Αν όχι,θα πρέπει να κάνουμε κ/α ούρων και κοπράνων....:(

Να ρωτήσω κάτι,τα γαλακτοκομικά τα έκοψα χτες, Κυριακή.Από πότε και μετά θα πρέπει να περιμένω να δω βελτίωση?

Κανονικά θέλει 30 μέρες περίπου, αλλά τις περισσότερες φορές η βελτίωση φαίνεται και πολύ νωρίτερα, ίσως και 15 μέρες. Καλή δύναμη.

gwggp2.png ISWTp2.png

Συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος αλλα ποσο ειναι το μωρακι σου και πως ξεχωριζεις την διαρροια απο τις απλες νερουλες κενωσεις;;

Συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος αλλα ποσο ειναι το μωρακι σου και πως ξεχωριζεις την διαρροια απο τις απλες νερουλες κενωσεις;;

Είναι 2μιση μηνών.Κανονικά τα κακάκια του είχαν μέσα μουσταρδί "σποράκια",μεγάλα σε μέγεθος. Εδώ κ μια βδομάδα όμως, δεν έχουν μέσα τίποτα σχηματισμένο,είναι τελείως νερουλά.Μόνο βλέννες βλέπω μαζί με καφετί υγρά(παλιότερα ήταν πιο μουσταρδί κ όχι τόσο καφέ).Διάρροια δε θεωρείται αυτό??

Είναι 2μιση μηνών.Κανονικά τα κακάκια του είχαν μέσα μουσταρδί "σποράκια",μεγάλα σε μέγεθος. Εδώ κ μια βδομάδα όμως, δεν έχουν μέσα τίποτα σχηματισμένο,είναι τελείως νερουλά.Μόνο βλέννες βλέπω μαζί με καφετί υγρά(παλιότερα ήταν πιο μουσταρδί κ όχι τόσο καφέ).Διάρροια δε θεωρείται αυτό??

Δεν εχω ιδεα!κι εμενα ειναι πολυ νερουλα, μερικες φορες ισα που χρωματιζουν την πανα.

Αγαπητή Αγλαΐα

Απευθύνομαι σε εσένα για να μου πεις την άποψη σου σχετικά με την δική μου κατάσταση…

Στης 18 Ιουλίου είδα για πρώτη φορά βλέννες και 3 μικρές τριχουλες αίμα στα κακά του μωρού μου… Επικοινώνησα με την παιδίατρο μου και αμέσως κόψαμε τα γαλακτοκομικα…εως της 23 του μηνά είχαμε τριχουλες αίμα μικρές μαζί με βλέννες αλλά όχι σε κάθε πάνα ανά 3 μπορώ να πω…στης 30 του μηνά ξαναεμφανίστηκε το αίμα καθώς είχα φάει μοσχάρι ( χαζομάρα ) και είχε πάλι μέχρι την 1 του μηνά όπου και σταμάτησε… Είχαν περάσει 15 μέρες χωρίς αίμα και είχα ησυχάσει πλεον…Όμως για κάποιο λόγο είχα την υπόνοια πως τον ενοχλεί το ρύζι την πρώτη φορά που είδα άσχημη αντίδραση στο ρύζι έριξα το φταίξιμο στους ξηρούς καρπούς καθώς είχε μέσα και κουκουνάρι το φαγητο…την δεύτερη που το έφαγα είχε λίγα αέρια παραπάνω και το έριξα στο κρεμμυδι…την τρίτη όμως είχα φάει ρύζι με κοτόπουλο και η επομένη μέρα ήταν η χειρότερη… Εμετούς αέρια και κλαματα…το πρωί είδα και την πρώτη κουκιδα αίμα ήταν σαν το κεφάλι της βελόνας αλλά δεν έπαυε να είναι αίμα… το πηρά το μωρό το πρωί και πήγα στο παιδίατρο και μου είπε πως το ρύζι είναι όντος αλλεργιογόνο και δεν του φάνηκε καθόλου περίεργο…

Μου είπε αν θέλω να πάω σε αλλεργιολόγο αλλά πως δεν θα μου πει κάτι διαφορετικό από αυτά που μου λέει εκείνη και πως σε αυτήν την ηλικία ο μονός τρόπος είναι απλά να παρατηρείς τη ενοχλεί το μωρο και να το αφαιρείς από το διαιτολόγιο σου…

Αυτά που θέλω να σε ρωτήσω είναι τα εξης…Θα ήταν προτιμότερο να συμβουλευτώ ένα γαστρεντερολόγο η όχι καθώς και ποσό κοινό είναι να έχει ένα μωρό αλλεργία στο ρύζι???

Το πιο σημαντικό που θέλω να μάθω όμως είναι το εξης…από την στιγμή που θα φάω κάτι εγώ που ενοχλεί το μωρό ποτέ θα δω τα συμπτώματα???

Για παράδειγμα το ρύζι το είχα φάει αργά το βράδυ και τα συμπτώματα εμφανιστήκαν στο μωρό την επομένη το μεσημέρι περίπου...

JhYEp2.png

Κορίτσια ας μου πείτε μερικές από εσάς που έχετε αυτό το θέμα επίσης τι τρωτέ καθημερινά… εμείς δεν μπορούμε να φάμε τα γνωστά γαλακτοκομικά μοσχάρι καθώς επίσης και το ρύζι… Κάπου διάβασα πως πρέπει να κόψω και το ψωμί αλλά εγώ τρώω μαύρο ψωμί και δεν βλέπω να ενοχλεί το μωρό τουλάχιστον ως τώρα… Η παιδίατρος μου είπε πως μπορώ να φάω άφοβα κασέρι αλλά εγώ φοβαμαι…εσεις τρωτέ κασέρι???

Τι άλλο υπάρχει εκτός από κοτόπουλο χοιρινό ψαρί και ζυμαρικά που να μπορώ να φάω???

Επίσης κάτι άσχετο εσάς ποτέ σας είπε η παιδίατρος σας πως θα κάνει πρόκληση στους 6 μήνες η στον χρόνο???

JhYEp2.png

εχω κι εγω μια απορια:

οταν λεμε απεχουμε απο τα γαλακτοκομικα εννοουμε μονο τα αγελαδινα;;;(αφου αυτο προκαλει την αλλεργια). δηλαδη, κατσικισιο τυρι, φετα, κασερι μπορουμε να τρώμε;

angie, κι εγω αναρωτιεμαι, γιατι το κασερι και η φετα ειναι απο αιγοπρόβειο γαλα...

εμενα το μωρο μου δεν εχει εμφανισει αιμα αλλα ειχε πολλες αναγωγες και ρουκετες και τα εκοψα(με συμβουλη της παιδιατρου). είναι πάντως, κι αυτα συμπτωμα αλλεργιας;;; και τα κακα του ειναι παντα εκρηκτικα, ακουγονται σαν υγρες πορδιτσες, ειναι φυσιολογικο αυτο ή ειναι κι αυτο συμπτωμα;:confused:

AtQqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...