Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

• Επιστημονική συνεργάτιδα
valeri για το παντζαρι ειμαστε σιγουρες?γιατι εκτος απο λιγο καροτο μου ειπαν μονο οτι ειναι πρασινο σε λαχανικο.

za25 θα δοκιμασω το αβοκαντο αλλα λεμονι και κοκκινο ξυδι μας τα εχουν κοψει.αχλαδι της δινω γιατι απο αυτα που εγω ειχα σημειωσει την πειραζε το μηλο και η μπανανα.η γιατρος ομως ηταν καθετη και μου ειπε κατι αλλο ειναι, αυτα αποκλειεται.

Οι δικές σου παρατηρήσεις θα βοηθήσουν περισσότερο το μωρό

το κατσικι το προτιμαμε λογω σιδηρου.κοτοπουλο τρωει μια φορα την εβδομαδα.θα το κοψω να δω.εμετους κανει λογω της δυσκοιλιοτητας.σφιγγεται τοσο που δακρυζουν τα ματια της, κοκκινιζει και μετα της ανεβαινει το φαγητο.

θα ήταν πολύ σοφό να αλλάξεις εντελώς προσέγγιση στο φαγητό

βρωμη απο βιολογικα ειχα δοκιμασει και βοηθανε αλλα οχι παντα.μπροκολο οσες φορες εδωσα τα αερια σε συνδιασμο με την δυσκοιλιοτητα την αποτελειωσαν.

προφανώς το μωρό δεν μπορεί να ανεχτεί τα πολύ ινώδη λαχανικά όπως το μπρόκολο, οπότε σε αυτή τη φάση είναι καλύτερα να μην τα δίνεις, δημιουργείς χειρότερο πρόβλημα

και να σημειωσω οτι θηλαζουμε συχνα καθως δεν τρωει πολυ...

συνέχισε με πολύ θηλασμό και κάνει την εισαγωγική φάση της GAPS: βγάλε οπωσδήποτε όλα τα μαγειρεμένα άμυλα για πολύ καιρό (ρύζι, πατάτα, ψωμί, ζυμαρικά, δημητριακά, ψευδοδημητριακά, όσπρια)

και βγάλε όλα τα λαχανικά και τα φρούτα για μία εβδομάδα και δίνε μόνο κρέας με το ζωμό του και αν τρώει αυγό, μόνο τον κρόκο, αν δεν τρώει λογω αλλεργιών μην το δίνεις

Είναι προφανές ότι οι οδηγίες που έχεις για τη διατροφή δεν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο μωρό και του δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα. Εσύ θα προσπαθήσεις να βρεις τη λύση για το πρόβλημα του παιδιού σου και οι δικές σου παρατηρήσεις είναι σημαντικές.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια,μολις διαβασα το θεμα σου,δεν εχω καμια εμπειρια απο την περιπτωση σας το μονο που θα σου πω και δεν ξερω αν βοηθω καθολου ειναι οτι ο σιδηρος προκαλει δυσκοιλιοτητα.Το ειδα και στην εγκυμοσυνη καποιες φορες αλλακαι στο γιο μου που του ειχαμε δωσει καποιες βιταμινες με σιδηρο ...επισης οταν αρχισα να του δινω το ΝΟΥΝΟΥ ΚΙD (που ειναι εμπλουτισμενο με σιδηρο) του ψυγειου παρουσιασε δυσκοιλιοτητα και μου το επιβεβαιωσε και ο παιδιατρος οτι ειναι απο αυτο.Παντως το κατσικισιο γαλα ειναι καλυτερο για τη λειτουργια του εντερου...οσο το επινε δεν ειχαμε ποτε προβλημα δυσκοιλιοτητας.Ευχομαι να βγαλετε ακρη συντομα και να παψει η ταλαιπωρια σας.

συμφωνω απολυτα με την Αγλαια ,απλα πιστευω οτι το παιδι χρειαζεται αμεση ανακουφιση μεχρι να πειστει η μαμα για μια απο τις αιτιες του προβληματος (που ειναι η διαταραχη της εντερικης χλωριδας ),δεν ειναι ευκολο να κανεις αμεσως ολη αυτην την διατροφη και να πειστεις και για την ορθοτητα της οταν δεν εχεις ακουσει τιποτα απο γιατρους

αλλωστε το γνωστο φαρμακο για την δυσκοιλιοτητα ,σε μικρες δοσεις λειτουργει και σαν πρεβιοτικο(οχι προβιοτικο)

το παντζαρι θα το δοκιμαζα επισης ,ειναι πολυ πιο ευτπεπτο ,για το συγκεκριμενο εντερο,απο τα πρασινα φυλλωδη λαχανικα

ο σιδηρος κανει δυσκοιλιοτητα ,απλα εδω η δυσκοιλιοτητα ειχε ξεκινησει πολυ πιο πριν

εχω παθει ενα μικρο σοκ!δεν ηξερα για την gaps.οι γιατροι γιατι δε λενε κατι?ρωταω γιατι απο το ιδιο νοσοκομειο η μικρη παρακολουθειτε και απο νευρολογο λογω "επεισοδιων" οπως τα ονομαζουν.μαλιστα εχει προγραμματιστει για τον μαιο μαγνητικη εγκεφαλου γιατι το εγκεφαλογραφημα βγηκε καθαρο.απο οτι βλεπω μπορει να σχετιζονται.παντως θηλαζουμε καθε 3 ωρες ολο το 24ωρο και οταν λεω ρυζι δεν εχει φαει ποτε πανω απο μια κουταλια.μια τελευταια ερωτηση.την εισαγωγικη διατροφη πρεπει να την κανω και εγω?

Σοφία πάρε το βιβλίο και προβιοτικά για σένα για αρχή και δώσε στους γιατρούς που παρακολουθούν το παιδί αυτό http://www.gaps.me/preview/?page_id=344.

Όταν θηλάζεις το συχνά κανονικά δεν κάνεις ίντρο. Εγώ που θηλάζω τρεις με πέντε φορές την ημέρα άντεξα δύο εβδομάδες.

Βασικά θα τρως ότι τρώει το παιδί και ό,τι από όσα είναι επιτρεπόμενα στην πλήρη γκαπσ ανέχεται το παιδί όταν τα τρως. (π.χ. αν φας μπρόκολο εσύ το δέχεται; κάπως έτσι). Επίσης θα πρέπει να αφουγκράζεσαι το δικό σου κορμί και να καταλαβαίνεις πότε κάτι πειράζει εσένα ώστε να μην το καταναλώνεις μέχρι να βελτιωθεί το δικό σου πεπτικό. Σου φαίνεται απλό τώρα, αλλά εγώ ακόμη δεν το έχω καταφέρει σε όλες τις περιπτώσεις και είμαι στον τρίτο μήνα.

Η fairy's mom είναι η πιο κατάλληλη να σε καθοδηγήσει γιατί το εφαρμόζει η ίδια.

Καλή ευκολία εύχομαι και να δεις σύντομα βελτίωση.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

εχω παθει ενα μικρο σοκ!δεν ηξερα για την gaps.οι γιατροι γιατι δε λενε κατι?ρωταω γιατι απο το ιδιο νοσοκομειο η μικρη παρακολουθειτε και απο νευρολογο λογω "επεισοδιων" οπως τα ονομαζουν.μαλιστα εχει προγραμματιστει για τον μαιο μαγνητικη εγκεφαλου γιατι το εγκεφαλογραφημα βγηκε καθαρο.απο οτι βλεπω μπορει να σχετιζονται.παντως θηλαζουμε καθε 3 ωρες ολο το 24ωρο και οταν λεω ρυζι δεν εχει φαει ποτε πανω απο μια κουταλια.μια τελευταια ερωτηση.την εισαγωγικη διατροφη πρεπει να την κανω και εγω?

κοιτα η συγκεκριμενη διαιτα ειναι προταση μιας γιατρου ,δεν ειναι γνωστη

και οταν γινεται γνωστη δεν γινεται τελειως αποδεκτη απο ολους ,εγω ας πουμε ακομη την μελετω ,καποια κοριστσια την εφαρμοζουν και βλεπουν σημαντικη βελτιωση ηδη ,και ειδικα η εισαγωγικη ειναι τελειως "φευγα",

θελει χρονο για να πιασεις το νοημα της συγκεκριμενης διαιατας και να προετοιμαστεις

μεχρι να την μελετησεις και να δεις εαν την δεχεσαι, κατι πρεπει να κανεις για να μην υποφερει το παιδι αμεσα για να ενεργειται ,δεν μπορω να την σκεφτομαι να κλαιει επειδη δεν μπορει να κανει κακακια :(:(

και πιστευω οτι μια ακομη εξεταση κοπραανων για αιμα καλο ειναι να ξαναγινει για να εντοπιστει η αιτια που προκαλει την πτωση του αιματοκριτη ,που μπορει να ειναι η απωλεια απο το πεπτικο ,μπορει ν αειναι η δυασσαποροφηση αλλα και η ελλειπης προσληψη της ,πολλες φορες ενω υπαρχει απωλεια απο το πεπτικο καποια μικροβιολογικα εργαστηρια δεν την εντοπιζουν ,σε μενα εχει συμβει

• Επιστημονική συνεργάτιδα

η GAPS σαν όνομα είναι σχετικά πρόσφατο, όμως η δίαιτα είναι πολύ παλιά και γνωστή ως SCD = Specific Carbohydrates Diet

http://www.scdiet.org/1about/haasbiblio.html

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Aglaia το ξερω ,και συγκεκριμενα για αυτο το μωρακι πιστευω οτι θα ειναι η μονη λυση ,τουλαχιστον να βελτιωθει συντομα

και το λεω αυτο γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει και κανενας αλλος τροπος να αντιμετωπισεις τις διαταραχες της εντερικης χλωριδας ,εκτος απο διαιτες

Η fairy's mom είναι η πιο κατάλληλη να σε καθοδηγήσει γιατί το εφαρμόζει η ίδια.

Ευχαριστως να βοηθήσω αν μπορώ, αλλά πρώτα πρέπει να διαβάσει το βιβλίο και όλο το θέμα που έχουμε ανοίξει. Αν προκύψουν απορίες όλα τα κορίτσια εδώ είμαστε. :wink:

Πάντως Σοφία με αυτά που διάβασα σας θεωρώ κλασική περίπτωση gaps. Κάνε ένα search. Και ξεκίνα οπωσδήποτε προβιοτικά τόσο σε χάπια όσο και σε τροφές (τουρσιά) σε συνδιασμό με τους ζωμούς και τα κρέατα που σου είπε η Αγλαια. Πίνε όσο πιο πολλούς ζωμούς μπορείς.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αντι για φάρμακο για άμεση ανακούφιση η gaps προτείνει κλισματακια ( οχι εμπορίου ) μεχρι να καθαρίσει εντελώς το εντερακι. Επισης όπως ειπε κ η Fairy's mom ζουμακι απο σπιτικο τουρσι.

Η δυσκοιλιοτητα δεν ειναι καλο πράγμα ιδιαίτερα άμα πονάει κ το κακομοιρο.

Θυμισου αυτα που σου ειπε κ η Αγλαια για το άσπρο ψωμι κ το ρύζι. Αυτα συνήθως ειναι στουμπωτικα κ πρέπει δυστυχως να τα αποφευγεις...

Η gaps δεν ειναι κατι διαδεδομένο ακόμη στην Ελλάδα οπότε δεν θα βρεις κ πολλούς να στην υποστηρίξουν. Κ ετσι το πρόβλημα συνήθως αντιμετωπίζεται με φάρμακα....

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια εδω μιλαμε για ενα μωρο που θελει αμεση ανακουφιση

τα κλυσματακια δεν ειναι καθολου ευχαριστα για τα περισσοτερα μωρα και βοηθουν απλα να εξελεθει το ηδη σκληρο κακακι

για να μην σκληραινουν ομως τα κακα χρειαζεται κατι απο το στομα

το ζουμακι απο τουρσι, που λετε, πρεπει καταρχην να ετοιμαστει -θελει μερες ,και κατα δευτερον να το δεχτει το μωρο σε αρκετα μεγαλη ποσοτητα ετσι οπως ειναι ,για να βοηθηθει

νομιζετε οτι μπορει η μαμα του να τα ετοιμασει ολα αυτα στο αψε σβησε

παντως το ζουμακι οντως βοηθαει

μην κατατασσουμε τα φαρμακα στα δηλητηρια

και αυτα που ειναι για την δυσκοιλιοτητα η τα καθαρκτικα γενικα, εχουν ελαχιστες παρενεργειες οταν δινονται για συντομο χρονο

Ρε παιδια εδω μιλαμε για ενα μωρο που θελει αμεση ανακουφιση

το ζουμακι απο τουρσι, που λετε, πρεπει καταρχην να ετοιμαστει -θελει μερες ,και κατα δευτερον να το δεχτει το μωρο σε αρκετα μεγαλη ποσοτητα ετσι οπως ειναι ,για να βοηθηθει

νομιζετε οτι μπορει η μαμα του να τα ετοιμασει ολα αυτα στο αψε σβησε

Συμφωνώ. Για άμεση ανακούφιση θα δοκίμαζα να πιω εγώ ένα λάδι από λιναρόσπορο. ΑΝ θες μάρκα θα κοιτάξω να σου πω, γιατί δεν την έχω εύκαιρη τώρα. Και αν δεν έπιανε, τότε θα έβαζα μάλλον υποθετο σιλικόνης.

Ούτως ή άλλως δεν ξεκινάς την γκαπς την επόμενη μέρα, ούτε καν την επόμενη βδομάδα. Θέλει πρώτα διαβασμα και σωστή προετοιμασία.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αντι για φάρμακο για άμεση ανακούφιση η gaps προτείνει κλισματακια ( οχι εμπορίου ) μεχρι να καθαρίσει εντελώς το εντερακι.

Εχεις κανει ποτέ κλύσμα στην μικρή?

Φοβάμαι πάρα πολύ να της κάνω..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Aρχικά να πω πως δεν ειπα οτί τα φαρμακα είναι δηλητήρια απλά είπα τί προτείνει η Gaps. Ιδιαιτερα αν η δυσκοιλιότητα κρατάει μέρες. Επισημαίνει πως δηλητηριάζεται ο οργανισμος κ δεν πρεπει να μενουμε μερες χωρίς κενωση.

Οχι εγω δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ μιαςκ η δικιά μου ποτέ δεν είχε δυσκοιλιότητα αλλά το σύμπτωμα της ηταν διάρροια..

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Κατερινουλα συγνωμη δεν ηθελα να σε θιξω

νομιζω οτι υπαρχει γενικα ενα κλιμα φαρμακοφοβιας εδω λιγο υπερβολικο κατ"εμε .δεν ισχυει για ολα τα φαρμακα,δεν συμφωνεις οτι πολλες φορες ειναι σωτηρια?

εν μερη δικαολογω την δυσπιστια στα φαρμακα γιατι πολλες φορες συνταγογραφουνται χωρις λογο ενω θα μπορουσαν να αντικατασταθουν με κατι εναλλακτικο χωρις προβλημα η και καθολου να μην χορηγειται κατι

Χυμό καρότου δεν προτείνει για τη δυσκοιλιότητα η Campbell αν θυμάμαι καλά από το βιβλίο;

Για τα υπόθετα έχει απαντήσει:

What is your opinion on the use of glycerine suppositories for children? I know you recommend enemas, but so far this has been impossible to carry out on my 3-year-old. The glycerine suppositories do work well as she has bowel movements usually about half an hour later.

As an occasional remedy it is OK to use glycerine suppositories, as well as castor oil or magnesium oxide powder. But in the long run you need to work on healing the gut and removing constipation. One of the most common reasons for constipation is poor fat digestion, please read about it in the FAQs under ‘gallstones’ and ‘liver’. There are many other measures you can take to remove constipation long-term, please read about it in the FAQs under ‘constipation’.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κατερινουλα συγνωμη δεν ηθελα να σε θιξω

νομιζω οτι υπαρχει γενικα ενα κλιμα φαρμακοφοβιας εδω λιγο υπερβολικο κατ"εμε .δεν ισχυει για ολα τα φαρμακα,δεν συμφωνεις οτι πολλες φορες ειναι σωτηρια?

εν μερη δικαολογω την δυσπιστια στα φαρμακα γιατι πολλες φορες συνταγογραφουνται χωρις λογο ενω θα μπορουσαν να αντικατασταθουν με κατι εναλλακτικο χωρις προβλημα η και καθολου να μην χορηγειται κατι

Μην ανησυχείς δεν θιχτηκα;) απλά ξεκαθάρισα αυτό που είπα!

Σίγουρα αν δεν υπάρχει αλλη πιο ασφαλής λύση θα πάρουμε φάρμακα. Απλά από τοτε που ¨μπλέξαμε¨με τις αλλεργίες προσπαθώ να δίνω στην μικρή ή να παίρνω εγώ όσο το δυνατον λιγότερα μιας κ τα περισσότερα επηρεαζουν κάπως με κάποιο τρόπο την εντερική χλωρίδα. Συγκεκριμένα για τα φάρμακα της δυσκοιλιότητας δεν το έχω ψάξει καθόλου οπότε δεν έχω άποψη...

Yugup3.png

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!εχουμε ενα βαρβατο πυρετο που μας ταλαιπωρει και δε μπορουσα να μπω.εμεις χρησιμοποιουμε το κλισμα γλυκερινης το οποιο δεν ειναι το κλασικο σαν αυτο που μας κανουν στο νοσοκομειο για την γεννα.καμια φορα θελει και μιση ωρα να περασει για γινει κατι.το παιδι συνεχιζει να σφιγγεται απλα αυτο βοηθαει να βγει με την υγρασια που δημιουργει.δεν αδειαζει το εντερο.σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε χωρις την συγκαταθεση γιατρου.οταν ειχαμε την πρωτη γαστρεντερολογο μας ειχε δωσει διαφορες τροφες για την δυσκοιλιοτητα.πεπονι, ξερα δαμασκηνα, χυμο δαμασκηνο,πορτοκαλι, μανταρινι, επιπλεον ελαιολαδο στο φαγητο της και ενα σωρο αλλα.τιποτα δε "γιατρεψε" την δυσκοιλιοτητα.το ζητημα ειναι να βρεθει η αιτια και γι'αυτο και αλλαξα γαστρεντερολογο γιατι το παιδι δεν ειχε βοηθηθει καθολου και η ιδια αδιαφορουσε.την τελευταια φορα μαλιστα μας εδιωξε και ειπε να μην ξαναερθουμε αν το παιδι δεν βγαλει αιμα.ε δε μπορει ομως να ζεις και με τα κλισματα!απλα βλεπω οτι και παλι κατι την πειραζει.θα ξεκινησω παλι απο την αρχη με διακοπη απο ολα και επαναεισαγωγη και βλεπουμε.

Η αιτία ειναι αυτη που σου ειπε η Αγλαια πιο πανω ( φυσικά αν δεν συντρέχει κατι αλλο που απο οτι φαίνεται οι γιατροι δεν βρήκαν ). Προσπάθησε να βοηθήσεις το εντερο με προβιοτικα. Είτε με σκευασμα, είτε με τουρσακι ( σπιτικο θα γινει σε 2 βδομάδες περιπου). Δίνε χυμούς που βοηθούν κ αποφεύγε τα άσπρα που σφίγγουν περισσοτερο.

Καλα ο γιατρός που σας ειπε για το αίμα απλα απαράδεκτος αυτο έχω να πω... Τί άνθρωποι υπάρχουν :roll::mad:

Yugup3.png

το καλυτερο που μας ειπε η γιατρος ειναι οτι η κιτρινη οψη του παιδιου ειναι το φυσικο της χρωμα και ψαχναμε να δουμε απο ποιον πηρε το παιδι αυτο το χρωμα.οταν πηγαμε στο παιδων με το που το ειδαν μας ειπαν εχει ικτερικη οψη.τελικα ηταν η αναιμια.και μιλαμε για γιατρο πασιγνωστη στον ιδιωτικο τομεα.τι να πω?την πετυχαμε σε περιεργες μερες μαλλον.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσακια εχω καιρο να γραψω θελω να ρωτησω κατι..

Οταν ο μικρος πηγε για εγχειρηση κρεατακια πριν 4 βδομαδες στο αγλαια κυριακου,τον κοιταξε ο αλλεργιολογος(γενικα τον προσεξανε πολυ λογω των αλλεργιων) μιλησαμε λιγο για το ιστορικο του κτλ και μου εδωσε να κανω τωρα καποιες εξετασεις αιματος για αλλεργιες.Δεν του εχω ξανακανει,μου σημειωσε αυτος διαφορα ,εμεις με τον αντρα μου λεμε να κανουμε ολες αυτες που γραφει το χαρτι(τροφικες αλλεργιες)να δουμε τι γινεται...Ειναι 28 μηνων πλεον και φανταζομαι κατι θα φανει ετσι δεν ειναι?Αυτο που μας ειπε ειναι να δουμε και αν εχει οντως αλλεργια στο ψαρι καθως δεν του εχω δωσει ποτε να φαει(κι εγω απεχω 27 μηνες)προληπτικα γιατι λεει ειναι σημαντικο και επισης ο οργανισμος ετσι και δοκιμασει ξαφνικα θα παθει μεγαλο σοκ...

Τελος παντων θελω να μου πει καμια μανουλα που εχει κανει αιματος αν ειναι αξιοπιστες και αν μπορουν να δειξουν τωρα που βρισκομαστε μια που ο μικρος ψιλοξεπεταχτηκε.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

το καλυτερο που μας ειπε η γιατρος ειναι οτι η κιτρινη οψη του παιδιου ειναι το φυσικο της χρωμα και ψαχναμε να δουμε απο ποιον πηρε το παιδι αυτο το χρωμα.οταν πηγαμε στο παιδων με το που το ειδαν μας ειπαν εχει ικτερικη οψη.τελικα ηταν η αναιμια.και μιλαμε για γιατρο πασιγνωστη στον ιδιωτικο τομεα.τι να πω?την πετυχαμε σε περιεργες μερες μαλλον.

Απ' τη λεμονιά στην αυλή σας το πήρε το χρώμα. Μα είναι σοβαρή πανάθεμά με; Για καταγγελία είναι.... Γραπτώς όλα από εδώ και μπρος...... Συγγνώμη αλλά έχω εκνευριστεί πολύ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Μπορεί να μην δείξουν αλλεργία τα τεστ αλλά το παιδί να εξακολουθεί να έχει συμπτώματα. Οπότε μετά υπάγεσαι στο κεφάλαιο "GAPS".

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...