Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

καθηστε να ξαναγραψω κσι εγω..

χθες εφαγα φακες και λιγο απο σαρδελες κονσερβας..

φακες τρωω καθε εβδομαδα μια φορα μια λογικη ποσοτητα και αιματακι δεν εχω δει στο μωρο αλλα σημερα μετα τον χθεσινο συνδυασμο ειδα αιμα στα κακα του δυο φορες..

ενδεχεται να εχει αλλεργια και στο ψαρι???

επισης επειδη απεχω απο ολα τα γαλακτομικα και τα εχοντας ιχνη επισης δεν τρωω σοκολατες και αλλα γλυκα εκτος απο χαλβα και παστελι συνεπως για να καλυπτω την ελλειψη μου αυτη πινω πιο συχνα αναψυκτικα σε μικρες δοσεις.. υπαρχει περιπτωση να πειραζουν και αυτα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φακες τρωω καθε εβδομαδα μια φορα μια λογικη ποσοτητα και αιματακι δεν εχω δει στο μωρο αλλα σημερα μετα τον χθεσινο συνδυασμο ειδα αιμα στα κακα του δυο φορες..

επισης επειδη απεχω απο ολα τα γαλακτομικα και τα εχοντας ιχνη επισης δεν τρωω σοκολατες και αλλα γλυκα εκτος απο χαλβα και παστελι συνεπως για να καλυπτω την ελλειψη μου αυτη πινω πιο συχνα αναψυκτικα σε μικρες δοσεις.. υπαρχει περιπτωση να πειραζουν και αυτα???

αυτα που πειραζουν ειναι η ζαχαρη που εχουν

ο χαλβας συνηθως εχει ζαχαρη και οχι μελι ,το παστελι το ιδιο και μαλιστα σε μεγαλες ποσοτητες ,για τα αναψυκτικα δεν το συζητω

αλλα ακομη και το μελι σε μεγαλες ποσοτητες μπορει να πειραζει

σαρδελες να τρως φρεσκες αμεσως μετα την αγορα

Aπό γλυκά μπορέις να τρως κ αποξηραμένα φρούτα (αρκει να μην περιέχουν ζάχαρη ) οπως χουρμάδες ή μουρα. Η να φτιαχνεις δικό σου παστελάκι που σου αρέσει με μέλι ή αλλα γλυκακια που θα βαζεις μεσα μελι. Υπάρχει κ ένα παστελι το μελεκουνι αν θυμαμαι καλά που δεν εχει ζαχαρη. Τα αναψυκτικά πέρα από τα βλαβερά συστατικά κ την ζάχαρη περιέχουν κ το ανθρακικό που δυσκολέυει τα μωράκια. ( το θυμάμαι κ από την δική μου που δυσφορούσε οταν επινα)

Μια μέρα φάε μονο ψαράκι φρεσκο για να τσεκάρεις το θέμα της αλλεργίας κ τίποτε αλλο υποπτο.

Yugup3.png

η ζαχαρη λετε ε??? και ισως οι σαρδελες... για να δουμε γιατι σημερα πρωτη φορα που βγαζει αιματακι σε καθε εκκενωση.. τις αλλες φορες στο προηγουμενο διμηνο ειχε βγαλει απο μια φορα (συνολο 3) και τελος μεσα στην ημερα...

εχθες ελειψα και ηπιε αντλημενο αποψυγμενο γαλα μου.. υπαρχει περιπτωση να χει ενοχληθει απο αυτο?

ειλικρινα μου κανει εντυπωση οτι επιμενει το αιματακι..

Διαφημίσεις

εχθες ελειψα και ηπιε αντλημενο αποψυγμενο γαλα μου.. υπαρχει περιπτωση να χει ενοχληθει απο αυτο?

ειλικρινα μου κανει εντυπωση οτι επιμενει το αιματακι..

Μήπως το ειχες αντλήσει πριν την αποχή?

tEksp3.png?8gzbt5YV

Μήπως το ειχες αντλήσει πριν την αποχή?

οχι, επι της αποχης.. η αντληση ξεκινησε μετα απο την εναρξη της αποχης και αυτο ηταν αρχες Φλεβαρη

ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα..

Το θεμα δεν ειναι οτι δε θελω να ακολουθησω gaps,

Na διευκρινίσω μόνο ότι εννοούσα να την κανεις στο μωρό όταν ξεκινήσετε τις στέρεες ή τεσπα να στηριχτείς πολύ σε αυτήν πχ μην δώσεις στο μωρό πατάτα και δημητριακά ως είθισται.

Σου απαντησαν οι κοπέλες. Να συμπληρώσω μόνο όταν κάνεις όσπρια, να τα βάζεις όλο το βράδυ σε αλατόνερο και μετά καλό ξέβγαλμα και μετά μαγείρεμα.

Το μελεκούνι όντως δεν εχει ζαχαρι. Το είδα κι εγώ Κατερίνα στο σούπερ :), αλλά παρόλαυτα κόλλησα να το πάρω. :roll:Έχω φάει στην Ρόδο και είναι πολύ νόστιμο, σαν το παστέλι.

Όσο για το αναψυκτικό....συγνώμη αλλά δεν είναι δυνατόν να πίνεις αναψυκτικά? :shock: Μόνο ζάχαρι έχουν? Τα χίλια μυρια συντηρητικά έχουν!

Καλό είναι να βάζουμε λίγο και την λογική μας κάτω...

Αν θελεις πάρα πολύ γλυκό, να τρως πολύ ώριμες μπανάνες, μέλι ή αποξηραμένα φρούτα που σου είπε και η Κατερίνα. Μάλιστα μία ποικιλία, τα mulberries είναι σα να έχουν επικάλυψη μελιού.

Και ό,τι τρως να το φτιάχνεις γενικά μόνη σου. Πρέπει να κόψεις τις κονσέρβες κάθε είδους γιατί περιέχουν διάφορα συντηρητικά που μπορεί να ερεθίσουν το έντερο.

οχι, επι της αποχης.. η αντληση ξεκινησε μετα απο την εναρξη της αποχης και αυτο ηταν αρχες Φλεβαρη

ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα..

Να ξέρεις ότι το σώμα σου θέλει έναν μήνα για να καθαρίσει τελείως.

Κι εγώ σου εύχομαι να είναι καλύτερα αύριο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

προσπεριους

αυτο που γινεται στα περισσοτερα παιδακια εδω ειναι να εχουν προβλημα στο εντερο που επιδεινωνεται με την καταναλωση πολλων τροφων ,αλλες απο αυτες επηρεαζουν πολλη αλλες λιγο

εφοσον απεχεις απο τα γαλακτοκομικα εδω και ενα μηνα και ξαφνικα εμφανιζεται πολλη αιμα σημαινει ,κατα πασα πιθανοτητα ,οτι το παιδακι σου ανηκει σε αυτην την κατηγορια των μωρων που προανεφερα

για την ζαχαρη που ειπα εννοουσα οτι γενικα πειραζει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις ,αυτα που ανεφερες τα ετρωγες εδω και καιρο ,

το ψαρακι ομως το εφαγες για πρωτη φορα χτες ,κονσερβοποιημενοο η μη ανηκει στις τροφες που μπορει να πειραξουν πολυ ,και επειδη συνεχιζεται το αιματακι ολη μερα καλο ειναι για ενα διαστημα να μην το ξαναφας

παντως να ξερεις οτι ολα οσα λεμε δεν ειναι απολυτως σιγουρα

υπαρχουν παιδακια με πραγματικη αλλεργια που οταν φανε γαλακτοκομικο παθαινουν αναφυλαξια ,αλλα οταν πινουν μητρικο γαλα απο μαμα που καταναλωνει γαλα δεν παθαινουν τιποτα

νεραιδομαμα γραφουμε μαζι

αυτο που λες οτι ο οργανισμος καθαριζει σε ενα μηνα μπορει και να ισχυει αλλα οταν μετα απο εναν μηνα αποχης ξαφνικα παρατηρειται επιδεινωση σημαινει οτι δεν εχει σχεση με το γαλα

Διαφημίσεις

νεραιδομαμα γραφουμε μαζι

αυτο που λες οτι ο οργανισμος καθαριζει σε ενα μηνα μπορει και να ισχυει αλλα οταν μετα απο εναν μηνα αποχης ξαφνικα παρατηρειται επιδεινωση σημαινει οτι δεν εχει σχεση με το γαλα

Συμφωνώ!

Το έγραψα για το γάλα που άντλησε

Kt0tp2.png NaAfp3.png

σωστα νεραιδομαμα αρα οντως μπορει να ειναι και απο το γαλα που αντλησε ,εαν η αντληση εγινε λιγο μετα την εναρξη της αποχης

Αγλαια ,να σε ρωτησω ?γιατι λες οτι το ασβεστιο που περιεχει το γαλα δεν ειναι απορροφησιμο ,αφου εχει καλη αναλογια με τον φωσφορο

Να ρωτησω και κατι αλλο ..

Μου ειπε η παιδιατρος αν θελω να καθυστερησω την εισαγωγη στερεων και να μη κανουμε κατι πριν τον 6ο θα πρεπει να δωσω συμπληρωμα σιδηρου.Δε το αναλυσαμε εκτενεστερα αν θα κανουμε εξεταση πριν να δουμε τιμες και συγγνωμη που η ερωτηση δεν αφορα αλλεργια.Αλλα σκεφτομαι και το εντερακι... ααααν εχει στρωσει να το βομβαρδισουμε παλι με σιδηρο?

Εδωσε καποια απο εσας συμπληρωμα σιδηρου ?

εγω αποχη απο καθε ειδους γαλακτομικα και απο οτι μπορει να εμπεριεχει ιχνη γαλακτομικων κανω απο τα μεσα Γεναρη

αναψυκτικα πινω σχεδον καθημερινα επειδη πινει ο ανδρας μου μπροστα μου και ειλικρινα δεν ειμαι καθολου εγκρατης με αυτο το θεμα εστω και μια γουλια πινω.. αλλα μιλαμε και παλι το μεγιστο ειναι αναλογια ποτηριου οχι μπουκαλιου η κουτιου (θα μου πειτε καλο ειναι και αυτο?)

σαφως και δεν πιστευω οτι τα αναψυκτικα κανουν καλο αλλα ειδικα η κοκα κολα μου προσφερει την ικανοποιηση της σοκολατας (κουφο αλλα ειλικρινες)

κατα τ αλλα αν θελω γλυκο τρωω παστελια, χαλβα, κανω και μια μηλοπιτα χωρις γαλα και βουτυρο και ετσι εχω το δικο μου γλυκο κομματι.. και καμια φορα αν δεν βαριεμαι τρωω μπανανα η μηλα..

φακες τρωω μια μικρη ποσοτητα μια φορα την εβδομαδα συνηθως με ελιες και οι αλλες μερες εχουν κρεας, κοτοπουλο, πατατες, ζυμαρικα και μια φορα βραστα λαχανικα, η λαχανικα με ρυζι και μια φορα λαδερο (αρακα, μπαμπιες η μπριαμ)

σεν στερουμαι τιποτε και δεν εχω δει καποια παρενεργεια στον μικρο..

αιμα παντως στο 4μηνο εχω δει 3 φορες σε ασχετες φασεις και μονο απο μια εμφανιση, ενω εχθες ως τεταρτη φορα εβλεπα αιμα σε 4 συνεχομενες πανες..

σημερα εκανε καλα κακακια, μουσταρδι και καθαρα..

το αντλημενο γαλα που του δωσα ηταν τελη Γεναρη δηλαδη ηδη 15 μερες απο την αποχη.. και με τα γαλακτομικα δεν εχω παρεκλινει καθολου.. το μονο μου παραπτωμα ειναι τα αναψυκτικα.. κατα τ αλλα θα λεγα οτι εχω βολευτει κιολας με την αποχη αυτη.. αν και ωρες ωρες δεν θα λεγα οχι σε ενα παστιτσιο η μουσακα η σε κατι με βουτυρο και γαλα..

βλεποντας και κανοντας λοιπον.. αλλα απορω αν τελικα ειναι θεμα των συντηρητικων γιατι εγω μια φορα το μηνα κανω ψαροσουπα και εχω φαιε το βρασμενο ψαρι σκετο και δεν επαθε τιποτε ο μπεμπης

α ναι.. επισης εχθες εκτος απο τη κονσερβα σαρδελας το πρωι ειχα πιει μισο ποτηρι γαλα βρωμης.. αυτο ηταν το πλεον καινουργιο και ξενο στη διατροφη μου..υποτιθεται οτι δεν ειναι αλλεργιογονο..υπαρχει καμια περιπτωση?

Να ρωτησω και κατι αλλο ..

Μου ειπε η παιδιατρος αν θελω να καθυστερησω την εισαγωγη στερεων και να μη κανουμε κατι πριν τον 6ο θα πρεπει να δωσω συμπληρωμα σιδηρου.Δε το αναλυσαμε εκτενεστερα αν θα κανουμε εξεταση πριν να δουμε τιμες και συγγνωμη που η ερωτηση δεν αφορα αλλεργια.Αλλα σκεφτομαι και το εντερακι... ααααν εχει στρωσει να το βομβαρδισουμε παλι με σιδηρο?

Εδωσε καποια απο εσας συμπληρωμα σιδηρου ?

Θα σου πω την δική μας ιστορία με τον σιδηρο. Εμένα η μπέμπα γεννηθηκε πρόωρη. Από το νοσοκομείο λοιπόν μου είπαν ότι το μωρό πρέπει να πάρει σίδηρο για 6 μήνες τουλάχιστον. Πήγα στην κλασική παιδίατρο μου είπε τα ίδια. Μάλιστα, ενώ γενικά σέβεται τις αποφάσεις μου για μη εμβολιασμό, κλπ σε αυτό ήταν απόλυτη. Εγώ καταλαβαίνοντας ότι το μωρό εχει ευαισθητο έντερο δεν ήθελα να δώσω. Από την άλλη φοβόμουν. Πήγα λοιπόν σε έναν 2ο παιδίατρο που όμως ήταν και ομοιοπαθητικός για 2η γνώμη. Αυτός μου είπε να μην δώσω τίποτα! Πρέπει να σου πω ότι αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι το σίδηρο σε αλλεργικά μωρά μπορεί να τα "σακατέψει". Τους πέφτει πολύ βαρύ. Μου είπε μόνο ότι θα μπορούσα να πάρω εγώ καποιον ελαφρύ σίδηρο, αυτός μου πρότεινε το φλοραντίξ. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν και κάποια σκευάσματα easy iron που τα αντέχουν ακόμα και άτομα με κρον (αυτό μου το είχε πει η σύμβουλος που είχα). Μάλιστα δεν έχουν ίχνος αλλεργιογόνων. Εμένα μου τα είχε φέρει η αδερφή μου από Αγγλία, όταν ήταν μωρό η μεγάλη μου. Δεν ξέρω αν και πού πωλούνται εδώ. Τώρα στην μικρή δεν έχω πάρει σίδηρο γιατί δεν είναι συμβατά με την γκαπς ούτως η άλλως.

Τώρα εσείς αφού θηλάζετε ακόμα θα μπορούσες να ενισχύσεις τον σίδηρο που λαμβάνεις εσύ και να αφήσεις το μωρό χωρίς σκευάσματα.

Και στην φίλη μου που είχε το ίδιο θέμα, η δική της σύμβουλος-παιδίατρος την έβαλε να κάνει εξετάσεις αίματος στο μωρό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου πω την δική μας ιστορία με τον σιδηρο. Εμένα η μπέμπα γεννηθηκε πρόωρη. Από το νοσοκομείο λοιπόν μου είπαν ότι το μωρό πρέπει να πάρει σίδηρο για 6 μήνες τουλάχιστον. Πήγα στην κλασική παιδίατρο μου είπε τα ίδια. Μάλιστα' date=' ενώ γενικά σέβεται τις αποφάσεις μου για μη εμβολιασμό, κλπ σε αυτό ήταν απόλυτη. Εγώ καταλαβαίνοντας ότι το μωρό εχει ευαισθητο έντερο δεν ήθελα να δώσω. Από την άλλη φοβόμουν. Πήγα λοιπόν σε έναν 2ο παιδίατρο που όμως ήταν και ομοιοπαθητικός για 2η γνώμη. Αυτός μου είπε να μην δώσω τίποτα! Πρέπει να σου πω ότι αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι το σίδηρο σε αλλεργικά μωρά μπορεί να τα "σακατέψει". Τους πέφτει πολύ βαρύ. Μου είπε μόνο ότι θα μπορούσα να πάρω εγώ καποιον ελαφρύ σίδηρο, αυτός μου πρότεινε το φλοραντίξ. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν και κάποια σκευάσματα easy iron που τα αντέχουν ακόμα και άτομα με κρον (αυτό μου το είχε πει η σύμβουλος που είχα). Μάλιστα δεν έχουν ίχνος αλλεργιογόνων. Εμένα μου τα είχε φέρει η αδερφή μου από Αγγλία, όταν ήταν μωρό η μεγάλη μου. Δεν ξέρω αν και πού πωλούνται εδώ. Τώρα στην μικρή δεν έχω πάρει σίδηρο γιατί δεν είναι συμβατά με την γκαπς ούτως η άλλως.

Τώρα εσείς αφού θηλάζετε ακόμα θα μπορούσες να ενισχύσεις τον σίδηρο που λαμβάνεις εσύ και να αφήσεις το μωρό χωρίς σκευάσματα.

Και στην φίλη μου που είχε το ίδιο θέμα, η δική της σύμβουλος-παιδίατρος την έβαλε να κάνει εξετάσεις αίματος στο μωρό.[/quote']

Ευχαριστω πολυ..ανακουφιστηκα κι εγω με τη σειρα μου..Μα απο τη μια θελουν να κοψουν το θηλασμο γιατι δε βρισκουμε τι την πειραζει και απο την αλλη να φορτωσουμε σιδηρο σε ενα ευαισθητο εντερο? Ειναι κατι που μπορω να σκεφτω εγω που δεν ειμαι γιατρος! Τελοσπαντων...ευχαριστω και παλι!

Καλησπερα...

Να ρωτησω αν ξερετε για τα τυποποιημενα κοτοπουλα υπαρχουν καποιοι κωδικοι που δηλωνουν αν ειναι ελευθερας κλπ.Επειδη δε τα καταφερνω να βρω βιολογικο και δυστυχως αυτα που αγοραζω δεν το γραφουν ξεκαθαρα και απλα "ελευθερας βοσκης",μηπως ξερετε τι πρεπει να τσεκαρω στη συσκευασια?

Καλησπερα...

Να ρωτησω αν ξερετε για τα τυποποιημενα κοτοπουλα υπαρχουν καποιοι κωδικοι που δηλωνουν αν ειναι ελευθερας κλπ.Επειδη δε τα καταφερνω να βρω βιολογικο και δυστυχως αυτα που αγοραζω δεν το γραφουν ξεκαθαρα και απλα "ελευθερας βοσκης",μηπως ξερετε τι πρεπει να τσεκαρω στη συσκευασια?

Ο δικός μας κρεοπώλης επειδή δεν πουλάει ο ίδιος μας ειπε για να μην μας εξαπατήσουν τα ελευθέρας ειναι πολύ κιτρινα σε σχέση με το κλασσικό.Αυτό αν σε βοηθα να τα ξεχωρίσεις τουλάχιστον.Αλλά ελευθέρας πρέπει να αναγράφει.Για φρέσκο τιποτα μη συσκευασμένο αν ψάξεις?

tEksp3.png?8gzbt5YV

Εχω ρωτησει κρεοπωληδες για βιολογικα και δεν εχουν και για ελευθερας αν πουν οτι εχουν και μου δωσουν παλι οτι να ναι? Γι αυτο λεω τουλαχιστον τα συσκευασμενα εχουν εναν ελεγχο.Δε μπορει να γραφει ελευθερας και να μην ειναι.Εδω δε το γραφουν η απλα δεν υπαρχουν..

Εχουν κατι κωδικους που κατι σημαινουν σχετικα με αυτο,γι αυτο ρωταω μηπως ξερετε.Θα ξαναψαξω στο ιντερνετ μηπως βρω κατι.

Ξεστραβωνομαι καθε φορα και ψαχνω και δε γραφουν...αναγκαζομαι και διαλεγω καποιο χωρις να ειμαι σιγουρη.

Δυστυχως δεν εχω καποιον κρεοπωλη να εμπιστευομαι εδω.Αυτο που λες με το χρωμα δε το ηξερα! Πιστευω θα με βοηθησει.Ευχαριστω!:)

Γεια σας και παλι!

Αυτη τη φορα θελω να ρωτησω αν ο "γαλακτοματοποιητης" στα συσκευασμενα ειναι παντα απαγορευμενος στην αποχη γαλακτοκομικων.Εχουμε πει να μη γραφουν ορό γάλακτος, ορολευκωματίνη, λακταλβουμίνη καζεινη, πρωτεινες γαλακτος ή πρωτεινούχο αλευρι...τα υπολοιπα ειναι ασφαλη? (για γαλακτοκομικα παντα,εννοειται οχι σογια γλουτενη ξηρους καρπους κλπ)

Για παραδειγμα ενα γαλα καρυδας γραφει γαλακτοματοποιητης:εστερας σακχαροζης...

Γεια σας και παλι!

Αυτη τη φορα θελω να ρωτησω αν ο "γαλακτοματοποιητης" στα συσκευασμενα ειναι παντα απαγορευμενος στην αποχη γαλακτοκομικων.Εχουμε πει να μη γραφουν ορό γάλακτος, ορολευκωματίνη, λακταλβουμίνη καζεινη, πρωτεινες γαλακτος ή πρωτεινούχο αλευρι...τα υπολοιπα ειναι ασφαλη? (για γαλακτοκομικα παντα,εννοειται οχι σογια γλουτενη ξηρους καρπους κλπ)

Γειά κ πάλι!! Πως πάτε??

Θα κοιτάς για γαλακτοματοποιητή λεκιθίνη σόγιας αν θες να αποφεύγεις την σόγια. Αν είναι λεκιθίνη ηλιάνθου είνα οκ. Για το γάλα καρύδας καλύτερα να παίρνεις αγνό 100% γάλα καρύδας χωρίς προσθετα. Τον εστέρα σακχαρόζης δεν τον έχω ξανακούσει για να είμαι ειλικρίνής προέρχεται από ζάχαρη αλλά δεν πιστεύω να έχει κατί το πολύ βλαπτικό:P

Yugup3.png

Γεια σας και παλι!

απαγορευεται

ισως το βρεις χρησιμο

http://www.vita.gr/html/ent/326/ent.1326.asp

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ναι θα παιρνω απο βιολογικο στο εξης...Ευχαριστω πολυ...

Να σας πω την αληθεια δε ξερω αν βελτιονομαστε...εκει πολυ λεω παμε καλα μου εκανε προχτες μια κενωση με ορατοτατο αιμα ενω ειχαμε περιοριστει στις κουκκιδες...ειναι δυνατον νσ φταιει το κουνουπιδι??Δε ξερω τι να κατηγορησω...απο προχτες δε ξαναειδα αιμα και εχουν μειωθει και οι κενωσεις και δεν ειναι τοσο διαρροικες...Αλλα...Προσπαθω να μη περιμενω πολυ αμεσα βελτιωση για να μην απογοητευομαι..

Ευχαριστω και για το λινκ..πολυ χρησιμο...:)

Γειά κ πάλι!! Πως πάτε??

Θα κοιτάς για γαλακτοματοποιητή λεκιθίνη σόγιας αν θες να αποφεύγεις την σόγια. Αν είναι λεκιθίνη ηλιάνθου είνα οκ. Για το γάλα καρύδας καλύτερα να παίρνεις αγνό 100% γάλα καρύδας χωρίς προσθετα. Τον εστέρα σακχαρόζης δεν τον έχω ξανακούσει για να είμαι ειλικρίνής προέρχεται από ζάχαρη αλλά δεν πιστεύω να έχει κατί το πολύ βλαπτικό:P

Εισαι σίγουρη για αυτό?Γιατί εμένα και οι 2 παιδογαστρεντερορολόγοι που πήγα μου ειπαν όχι στα προιόντα σόγιας αλλά για τη λεκιθίνη σόγιας και οι 2 μου ειπαν ότι σαν συστατικό δεν υπάρχει πρόβλημα...

Επίσης και αυτό ότι θέλει να καθαρίσει το γάλα 15 μερες και το μωρό άλλες 15 μέρες ειναι μύθος..Αργούν να υποχωρήσουν τα συμπτωματα της αλλεργίας στο μωρό και μπορεί να πάρουν καιρό παρόλο που υπάρχει αποχή, το μητρικό γαλα όμως ειναι καθαρό πολύ πιο συντομα..Και αυτό αφου το επιβεβαίωσα το γράφω.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Κι ομως βρηκα κι αλλη απορια!

Πηγα να αγορασω αθερμο μελι και στα διπλανα ραφια ειδα μελασσα και χαρουπομελο. Μπορουμε να καταναλωσουμε κατι απ αυτα? Ξερω οτι εχουν πολυ σιδηρο και αρκετα καλα στοιχεια.Στην εγκυμοσυνη ετρωγα μελασσα και με βοηθουσε πολυ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...