Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Όσες κοπέλες έχετε κάνει εξετάσεις στα μωράκια σας, μήπως έχετε προσέξει τι τιμή έχει ο δείκτης IgA. Στην κόρη μου ήταν πολύ χαμηλός, σχεδόν κάτω από τα όρια.

Δυστυχώς όυτε η παιδίατρος, ούτε η αλλεργιολόγος μας ανέφερε κάτι γι'αυτό....

ειναι ενα απο τα βασικα εργαστηριακα ευρηματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Παρακάτω σας παραθέτω τις μετρήσεις της μικρής μου

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

2/7/11 2890 50εκ

6/7/11 2810

15/7/11 3140 51εκ

3/8/11 3790 54εκ

1/9/11 4700 58εκ

4/10/11 5400 62εκ

1/11/11 6060 65εκ

15/11/11 6200

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο.8-12

Η παιδιατρος μας είπε να κάνουμε mayer την επόμενη φορά που θα έχει αιματάκι και καλλιέργεια κοπράνων

MRzpp3.png

FOIQp3.png

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Παρακάτω σας παραθέτω τις μετρήσεις της μικρής μου

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

2/7/11 2890 50εκ

6/7/11 2810

15/7/11 3140 51εκ

3/8/11 3790 54εκ

1/9/11 4700 58εκ

4/10/11 5400 62εκ

1/11/11 6060 65εκ

15/11/11 6200

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο.8-12

Η παιδιατρος μας είπε να κάνουμε mayer την επόμενη φορά που θα έχει αιματάκι και καλλιέργεια κοπράνων

Δεν φαίνεται καποιο πρόβλημα στην προσλιψη βαρους τουλαχιστον μεχρι στιγμής.

Και εξηγώ απο 15/7/2011-4/10/11 το μωρό σου έβαλε σε 81 μέρες 2260 δηλ. 28 γρ την ημέρα κατα μεσο όρο (αυτο που θελουμε ειναι 21-34γρ(

Τα 28 γρ ειναι πανω απο τον μεσο όρο που εινα τα 25...

Απο 4/10/11 (δεύτερο τριμηνο)

έβαλε σε 41 μέρες 800γρ δηλ. 20 γρ την ημέρα όταν θέλουμε 13-18 γρ την ημέρα.

Εδώ είναι και πανω απο το αντωτατο όριο.

Περαν τουτου θα μπορουσες να περάσεις απλά τις ζυγίσεις στο βιβλιάριο και να δεις ότι γεννήθηκε λίγο πιο πανω απο την 25η θεση και τώρα ειναι πάνω απο την 75η.

Έχει διπλασιάσει το βάρος γεννησης πολύ πριν τους 6 μήνες που ειναι το ζητουμενο.

Δεν υπαρχει λογος να ανησυχείς για την αναπτυξη.:D

Απλά κανε την αποχή για να μην δημιουργήσετε άλλα προβλημα σε περιπτωση αλλεργίας.

Διαφημίσεις

Ποσο ήταν εσένα ακριβώς κ σε ποια ηλικια???

Εμενα 17μηνών 32,5 κ λεει όρια 14-108

ειναι ενα απο τα βασικα εργαστηριακα ευρηματα

Στην πρώτη εξέταση, ήταν 13.5 μηνών IgA ήταν 3.0 U/ml με φυσιολογική τιμή κάτω του 20.

Στην δεύτερη εξέταση (χρησιμοποιήσαν την ίδια μονάδα μέτρησης που έχεις και εσύ), 21 μηνών, 24.8 mg/dL με φυσιολογικές τιμές 14-120.... Εντός των οριών αλλά πολύ χαμηλά....

Ενώ η IgE και στις δύο εξετάσεις είναι λίγο πιο πάνω από τα όρια...

Mikio εγω εχω ασφάλιση δημοσίου έκανα rast στο μωρό μέχρι 150 ευρώ δεν πληρωνεις, από εκεί και πάνω πληρωνεις τη διαφορα ανάλογα με το πόσα rast σου έχει..Αλλα απευθειας τα δικαιολογουν μόνο αν το παιδί ειναι κάτω του έτους επειδή δεν μπορεί να κάνει δερματικά. Από ενός έτους και πάνω τα δικαιολογούν μόνο αν έχουν προηγηθεί δερματικά.

tEksp3.png?8gzbt5YV

βρε Κατερινουλα γιατι δεν με ρωτας περι τινος προκειται (για το αποχρεμπτικο λεω)σε αυτο το τοπικ ,αφου στο αλλο αναφερεσαι σε εμενα ?:confused::confused::confused:

Ειχες βγει off:oops::oops: κ βιαζομουν κ είδα κίνηση στο αλλο θεμα κ είπα να ρωτησω κι εκει:oops::oops:

Τελικά??

Yugup3.png

Mikio εγω εχω ασφάλιση δημοσίου έκανα rast στο μωρό μέχρι 150 ευρώ δεν πληρωνεις, από εκεί και πάνω πληρωνεις τη διαφορα ανάλογα με το πόσα rast σου έχει..Αλλα απευθειας τα δικαιολογουν μόνο αν το παιδί ειναι κάτω του έτους επειδή δεν μπορεί να κάνει δερματικά. Από ενός έτους και πάνω τα δικαιολογούν μόνο αν έχουν προηγηθεί δερματικά.

:shock: Ελεος!!! Αυτά τα ταμεία πια!! Κι εγώ που έχω ΤΕΒΕ κ η Συριγου με έβαλε να κάνω καμια 30αρια μπορει κ παραπάνω εξετάσεις κ κάποιες που δεν δικαιολογουνταν πληρωσα παρα πολλα!!!! Αχ αν ήξερα για την gaps νωρίτερα δεν θα έφευγαν τοσα λεφτα έτσι....

Yugup3.png

Valeri τελικά ο παιδιατρος μου είπε οτι δεν πειράζει μιας κ έχει παρα πολύ μικρή ποσοτητα μεσα....Αλλά κι εγώ δεν της δινω την δόση που μου είπε για σιγουρια...της έδωσα μονο οταν ειδα πως εβηχε πάρα πολύ κ οντως την βοηθησε..

Τι να πω είμαι πολυ επιφυλακτικη...

Για γραψε μας τα συστατικα του bisolvon...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια 'εχω μια ωραία συνταγή για muffins παρμεζάνας με αλευρι αμυγδάλου...

Το ερώτημα μου είναι αν ψηθεί η παρμεζάνα κατα ποσο μπορεί να επηρεαστούν οι αλλεργιογόνοι παραγοντες??? Η' με την ζυμωση αλλάζουν οριστικά??

Αχ ξέρω θα μου πείτε άλλα τα ψυρίζω κ άλλα τα περναω στο ντουκου (βλεπε βακαλαο πχ) :?:-?

Μετα το βιβλίο έχω θορυβηθεί λιγάκι η αλήθεια είναι κ θέλω να προχωραω στην gaps με μεγαλύτερα βηματα...μου κάνει λιγάκι εντύπωση που στην συνταγή για pizza μετα το τυρι δεν το ξαναβάζει στο φουρνο...η' κάνω λάθος??:confused:

Yugup3.png

Ξέρετε τι είχε σήμερα η πανα της μικρής;;; Αμυγδαλοσκονη:?::?:

Δεν έχει κανει καμμιά αντιδραση αλλα μήπως αυτο δείχνει οτι δεν ειναι έτοιμη ακόμη να τα χωνεψει;;;

Yugup3.png

Valeri τελικά ο παιδιατρος μου είπε οτι δεν πειράζει μιας κ έχει παρα πολύ μικρή ποσοτητα μεσα....Αλλά κι εγώ δεν της δινω την δόση που μου είπε για σιγουρια...της έδωσα μονο οταν ειδα πως εβηχε πάρα πολύ κ οντως την βοηθησε..

Τι να πω είμαι πολυ επιφυλακτικη...

Για γραψε μας τα συστατικα του bisolvon...

λοιπον ειναι ημισυνθετικο ,δηλ.η πρωτη του υλη ειναι ενα φυτο που απλα τροποποιειται λιγο για να αποφευχθουν καποιες παρενεργειες που προκαλει το ιδιο το φυτο

η ταμπλετα ειναι πολυ μικρη και εαν την διαιρεσεις σε 4 κομματια ,φαινονται με το ζορι,θελω να πω οτι σε περιπτωση αναγκης το παιρνεις αφοβα για λιγες μερες ,βλαπτει λιγοτερο απο οτι η ζαχαρη,σε ορισμενα παιδακια βεβαια

,τωρα εαν εσυ εφαρμοζεις ομοιοπαθητικη και ποτε συμβατικα φαρμακα ειναι αλλο θεμα ,εγω οπως εχω πει επειδη δεν καταλαβαινω την δραση των ομοιοπαθητικων δεν τα εφαρμοζω

για την αμυγδαλοσκονη που λες ,με εχει προβληματισει και εμενα ,μου φαινονται πολυ δυσπεπτοι οι ξηροι καρποι ακομη και μουλιασμενοι και αποξηραμενοι ,εχω την αισθηση οτι τα βουτυρα ειναι πιο ευπεπτα αλλα δεν ξερω γιατι ,ισως γιατι οι ποσοτητα που χρησιμοποιω ειναι μικρη

λοιπον ειναι ημισυνθετικο ,δηλ.η πρωτη του υλη ειναι ενα φυτο που απλα τροποποιειται λιγο για να αποφευχθουν καποιες παρενεργειες που προκαλει το ιδιο το φυτο

η ταμπλετα ειναι πολυ μικρη και εαν την διαιρεσεις σε 4 κομματια ,φαινονται με το ζορι,θελω να πω οτι σε περιπτωση αναγκης το παιρνεις αφοβα για λιγες μερες ,βλαπτει λιγοτερο απο οτι η ζαχαρη,σε ορισμενα παιδακια βεβαια

,τωρα εαν εσυ εφαρμοζεις ομοιοπαθητικη και ποτε συμβατικα φαρμακα ειναι αλλο θεμα ,εγω οπως εχω πει επειδη δεν καταλαβαινω την δραση των ομοιοπαθητικων δεν τα εφαρμοζω

για την αμυγδαλοσκονη που λες ,με εχει προβληματισει και εμενα ,μου φαινονται πολυ δυσπεπτοι οι ξηροι καρποι ακομη και μουλιασμενοι και αποξηραμενοι ,εχω την αισθηση οτι τα βουτυρα ειναι πιο ευπεπτα αλλα δεν ξερω γιατι ,ισως γιατι οι ποσοτητα που χρησιμοποιω ειναι μικρη

Γενικα δεν έχω θέματα πεποίθησης κ τετοια...οτι καταλάβω ( με το καημενο το μυαλουδακι που έχει ξεζουμιστει ) εφαρμοζω!!! Να ας πουμε για την ασπιρίνη που έγραψε η Rosie:shock: ποιος το περίμενε;;

Yugup3.png

• Επιστημονική συνεργάτιδα
Ξέρετε τι είχε σήμερα η πανα της μικρής;;; Αμυγδαλοσκονη:?::?:

Δεν έχει κανει καμμιά αντιδραση αλλα μήπως αυτο δείχνει οτι δεν ειναι έτοιμη ακόμη να τα χωνεψει;;;

Πάντα βρίσκονται υπολείμματα ξηρών καρπών (και άλλων τροφών) στις κενώσεις, αυτό από μόνο του δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Διαφημίσεις

Πάντα βρίσκονται υπολείμματα ξηρών καρπών (και άλλων τροφών) στις κενώσεις, αυτό από μόνο του δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

Δηλαδή Αγλαια μου να συνεχίσω να της δίνω?? Ειδικά σε μορφή muffin της αρέσει πολύ!!! Σήμερα της έφτιαξα κ pancakes με σμέουρα που είχα κατεψυγμένα βιολογικά αλλά δεν τρελάθηκε κιόλας, έφαγε ένα...

Τα πάει γενικά καλά πάντως με την full όμως της έχει μειωθεί κατά πολύ η όρεξη όπως κι εμένα...Παλιά που τρώγαμε ψωμιά κ τέτοια κάθε λιγο κ λιγάκι τσιμπολογούσαμε κ πεινάγαμε συνέχεια, τώρα δεν πεινάω καθόλου όυτε με πιάνει αυτή η υπογλυκαιμική τάση που περιγράφει πολύ ωραία η Cambell στο βιβλίο...Θα ήθελα όμως να τρώει περισσότερο..

Yugup3.png

όυτε με πιάνει αυτή η υπογλυκαιμική τάση που περιγράφει πολύ ωραία η Cambell στο βιβλίο...Θα ήθελα όμως να τρώει περισσότερο..

Δεν νομίζω να βιώνει κάποιος υπογλυκαιμία με τη full GAPS, μόνο με την Intro.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Δεν νομίζω να βιώνει κάποιος υπογλυκαιμία με τη full GAPS, μόνο με την Intro.

Οχι δεν κατάλαβες τι είπα..εννοούσα πριν την gaps όταν έτρωγα πολλούς υδατάνθρακες κ παρόλο που έτρωγα πολύ μόλις έκανα κάτι πχ θήλαζα... πείναγα αμέσως κ αισθανόμουν ζάλη κ τέτοια..

Yugup3.png

δηλ.καταφερες να μην τρως καθολου ψωμι ,μακαρονια ,ρυζι ,πατατες ?τρως πιο πολλα φρουτα και μελι, ?και αυτα ομως σε μεγαλες ποσοτητες εχουν πολλους υδατανθρακες και δημιουργουν προβληματα (αερια )

με τα ψευδοδημητριακα τι κανεις?

Οχι δεν κατάλαβες τι είπα..εννοούσα πριν την gaps όταν έτρωγα πολλούς υδατάνθρακες κ παρόλο που έτρωγα πολύ μόλις έκανα κάτι πχ θήλαζα... πείναγα αμέσως κ αισθανόμουν ζάλη κ τέτοια..

Αυτή είναι η κλασική υπογλυκαιμία λόγω υπερβολικής λήψης άμυλου.

Βάλερι εγώ έχει μήνες να φάω αυτά που αναφέρεις και δεν μου λείπουνε καθόλου!

Το μόνο που τρώω μερικές φορές είναι χυλός βρώμης με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας που περισσεύει από το γιο μου το πρωί.

Τη μουλιάζω όμως σε νερό με μηλόξυδο ή whey για να υποστεί ζύμωση.

Και πρόσεξα ότι αν τη φάω σαν σκέτο χυλό με ενοχλεί κάπως, αν όμως την ανακατέψω με 2 αυγά χτυπημένα και την κάνω σαν ομελέτα/ pancake με λίγο βούτυρο είμαι μια χαρά.

Αλλά και πάλι δεν την τρώω σε καθημερινή βάση.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

δηλ.καταφερες να μην τρως καθολου ψωμι ,μακαρονια ,ρυζι ,πατατες ?τρως πιο πολλα φρουτα και μελι, ?και αυτα ομως σε μεγαλες ποσοτητες εχουν πολλους υδατανθρακες και δημιουργουν προβληματα (αερια )

με τα ψευδοδημητριακα τι κανεις?

Δεν τρώω τίποτα από τα απαγορευμένα...ούτε μέλι τρώω μόνο καμμιά φορά πάνω από φρούτα ή σε κανένα γλυκάκι...

Το μόνο ίσως η baking soda που βάζω στα muffins...

Δεν έχω τέτοια "προβλήματα" παρά μόνο αν φάω πολλούς χουρμάδες:lol::lol:

Yugup3.png

• Επιστημονική συνεργάτιδα
Δηλαδή Αγλαια μου να συνεχίσω να της δίνω?? Ειδικά σε μορφή muffin της αρέσει πολύ!!!

Όσο δεν βλέπεις κάποια αλλεργική αντίδραση, μπορείς να δίνεις.

Ο πολτός που περισσεύεις από το αμυγδαλόγαλα μπορεί να γίνει πολύ λεπτοτριμμένος, σε συνδυασμό με το γάλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, νομίζω ότι μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα από το πεπτικό.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις με με τη φρέσκια καρύδα. Για να καθαρίσεις το καφετί εσωτερικό στρώμα είναι πιο εύκολο να το τρίψεις με έναν τρίφτη μικροπλαν. Μετά ακολουθείς την διαδικασία όπως στο αμυγδαλόγαλα.

Θα ήθελα όμως να τρώει περισσότερο...

Από τις εμπειρίες άλλων μητέρων, διαπιστώνω ότι όσο βελτιώνεται η κατάσταση στο πεπτικό του μωρού, τα μωρά τρώνε μεγαλύτερη ποικιλία τροφών και μεγαλύτερες ποσότητες. Οπότε, υπομονή!

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Όσο δεν βλέπεις κάποια αλλεργική αντίδραση, μπορείς να δίνεις.

Ο πολτός που περισσεύεις από το αμυγδαλόγαλα μπορεί να γίνει πολύ λεπτοτριμμένος, σε συνδυασμό με το γάλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, νομίζω ότι μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα από το πεπτικό.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις με με τη φρέσκια καρύδα. Για να καθαρίσεις το καφετί εσωτερικό στρώμα είναι πιο εύκολο να το τρίψεις με έναν τρίφτη μικροπλαν. Μετά ακολουθείς την διαδικασία όπως στο αμυγδαλόγαλα.

Από τις εμπειρίες άλλων μητέρων, διαπιστώνω ότι όσο βελτιώνεται η κατάσταση στο πεπτικό του μωρού, τα μωρά τρώνε μεγαλύτερη ποικιλία τροφών και μεγαλύτερες ποσότητες. Οπότε, υπομονή!

Εννοείς με τον τρόπο που περιέγραψες για τα pancakes??

Yugup3.png

Αυτή είναι η κλασική υπογλυκαιμία λόγω υπερβολικής λήψης άμυλου.

Βάλερι εγώ έχει μήνες να φάω αυτά που αναφέρεις και δεν μου λείπουνε καθόλου!

Το μόνο που τρώω μερικές φορές είναι χυλός βρώμης με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας που περισσεύει από το γιο μου το πρωί.

Τη μουλιάζω όμως σε νερό με μηλόξυδο ή whey για να υποστεί ζύμωση.

Και πρόσεξα ότι αν τη φάω σαν σκέτο χυλό με ενοχλεί κάπως, αν όμως την ανακατέψω με 2 αυγά χτυπημένα και την κάνω σαν ομελέτα/ pancake με λίγο βούτυρο είμαι μια χαρά.

Αλλά και πάλι δεν την τρώω σε καθημερινή βάση.

εσυ τα εχεις κοψει ,αλλα για καποιον που τα τρωει συνεχεια και σε μεγαλες ποσοτητες ειναι πιο δυσκολο

προσπαθησα να φτιαξω απο χυλο κεχριου(που την ειχα για τον μεγαλο μου γιο ) μικρες κρεπες ,οπως τις ανεφερες καπου ,με αυγο αλλα δεν "κραταει "σαν κρεπα διαλυεται ,,δηλ.δεν μπορεις να την γυρισεις για να ψυθει και απο την αλλη

πως εξηγεις το γεγονος οτι με αυγα ειναι πιο ευπεπτος ο χυλος

Δεν τρώω τίποτα από τα απαγορευμένα...ούτε μέλι τρώω μόνο καμμιά φορά πάνω από φρούτα ή σε κανένα γλυκάκι...

Το μόνο ίσως η baking soda που βάζω στα muffins...

Δεν έχω τέτοια "προβλήματα" παρά μόνο αν φάω πολλούς χουρμάδες:lol::lol:

μπορεις να μου περιγραψεις ενδεικτικα τι τρως απο το πρωι μεχρι το βραδι ?

γιατι υπαρχουν μερες που ξεφευγω ,με πιανει η υπερφαγια

ειναι στιγμες που σκεφτομαι να σταματησω τον θηλασμο ,γιατι εχω κουραστει πολυ

Λοιπόν γενικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά φροντίζω να τρώω μια μερίδα από ότι λέει η διατροφή..τα ίδια εφαρμόζω κ στη μικρή..

Δηλαδή το πρωί θα φάμε ή αυγουλάκι (με όποιον τρόπο της αρέσει αλλά προτιμώ να το δίνω μελάτο στο μωρό) ή φρούτα (ωμά ή ψητά) με μέλι με αμυγδαλοβούτυρο ή μέλι ή αν φτιάξω pancakes με κάποιο φρούτο

Ενδιάμεσα αν πεινάσω μπορεί να τσιμπολογίσω κανένα αποξηραμένο φρούτο

Το μεσημέρι το φαγητό μας ότι φτιάξω gaps legal κ ιδιαίτερα συχνά σε μορφή σούπας για να είναι πιο θρεπτικό για την μικρή (λαχανικών, ψάρι, όσπρια, κλπ)

Για το απόγευμα συνήθως της αρέσει να τρώει μπανάνα ή άλλο φρούτο αν δεν έχει φάει το πρωί (συνήθως δεν θέλει φρούτα το πρωί) αλλά σχεδόν πάντα έχω κ κάποιο muffin (όχι ιδιαίτερα γλυκό) αν θελήσει κάτι σε γλυκό

Το βράδυ συνήθως τρώμε το ζωμό με λαχανικά (όσο φάει αλλες φορές το κατεβάζει αλλες 2,3 κουταλιες)

Γενικά επειδή δεν έχω πολλές μέρες που το εφαρμόζω εμπλουτίζω σιγα σιγά το διαιτολόγιο για να έχουμε επιλογές...το ζωμό δεν μου τον πίνει ενδιάμεσα έτσι πολλές φορές που πρέπει αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να την ενθαρρύνω, σκέφτομαι να φτιάξω κ γιαουρτάκι να δοκιμάσουμε (φοβάμαι λιγάκι)...

Επίσης θηλάζω πάρα πολλές φορές μεσα στην ημέρα κ το βράδυ ενώ τα προβιοτικά της τα δίνω με συριγγα με λίγο νεράκι κ τα πίνει ευχάριστα...

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...