Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Αρχικά να πω πως αυτο το ρυζαλευρο είναι και κρέμα εκτός απο συμπλήρωμα στο γάλα το γράφει κ στις οδηγίες....

Απο ασβέστιο λέει 295 mg / 100 gr (σκόνης)...

Αυτο που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι η humana γράφει υποαλλεργικη κρέμα κ δεν περιέχει καθολου ασβέστιο... Ενώ στη Νουνου δεν γράφει υποαλλεργικη ( γράφει μόνο χωρίς γλουτενη κ δεν αναφέρει τίποτα για ίχνη γάλακτος )

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο "Σωτηρια" θα πάω....καλα εεε...είναι πανάκριβο αν ειναι έτσι!

Κι εγω με προγραμματισμενο ραντεβού και εχω και ασφαλεια δημοσιου... Εσυ σε ποιο νοσοκομειο πηγες?

Polimerou μην αγχωνεσαι!!!:) Τόσο κοστίζει όλη η εξέταση 60-80? κ περιλαμβάνει όσες τροφές πιστεύει η αλλεργιολογος ότι σας πειράζουν...

Οι αιματολογικες ήταν πανάκριβες ( αυτές που δεν γράφονταν απο το ταμειο μας )...

Yugup3.png

βρε κατερινουλα εισαι πολυ παρατηρητικη;););)

αρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι το ασβεστιο στη νουνου δεν προερχεται απο γαλα

σε μια αλλη υποαλλεργικη που μου ειχε προτεινει η γαστρ.ειχε πολλη ασβεστιο και αναρωτιωμουν πως ,αλλα ειχε και πολλη ζαχαρη

και ως γνωστον σε ενα ερεθισμενο εντερακι η ζαχαρη ειναι πολυ επιβαρυντικη ,ασε που δεν την τρωνε τα παιδια μου

αληθεια το παιδακι σου τρωει την κρεμουλα ?θελω να πω της αρεσει αυτη η υφη ?συνηθως τα αλλεργικα παιδια δεν προτειμουν την συγκεκριμενη υφη

Διαφημίσεις

βρε κατερινουλα εισαι πολυ παρατηρητικη;););)

αρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι το ασβεστιο στη νουνου δεν προερχεται απο γαλα

σε μια αλλη υποαλλεργικη που μου ειχε προτεινει η γαστρ.ειχε πολλη ασβεστιο και αναρωτιωμουν πως ,αλλα ειχε και πολλη ζαχαρη

και ως γνωστον σε ενα ερεθισμενο εντερακι η ζαχαρη ειναι πολυ επιβαρυντικη ,ασε που δεν την τρωνε τα παιδια μου

αληθεια το παιδακι σου τρωει την κρεμουλα ?θελω να πω της αρεσει αυτη η υφη ?συνηθως τα αλλεργικα παιδια δεν προτειμουν την συγκεκριμενη υφη

H Nουνου λεει πως αντι για ζαχαρη περιεχει χυμό σταφυλιου....

Γενικά η μικρούλα μου δεν τρώει τίποτα κ όντως εχει ένα θέμα με τις υφές ( γιάυτο κ τρώει μόνο μπανάνα από τα φρούτα, τα άλλα τα πιάνει κ αηδιαζει μόνο με την υφή ενω δεν θέλει τίποτα πολτοποιημένο εδώ κ μήνες...)

Δεν είχα σκεφτεί οτί μπορεί να προέρχεται απο την αλλεργια αυτό...

Τέλος πάντων επειδή είναι λιγόφαγη προσπαθώ να βρίσκω πράγματα που να τρώει κ να της αρέσουν..

Και ναι!!! Την τρώει με όρεξη σε αντίθεση με άλλες κρέμες (καλά μην φαντααστείτε ποσότητα....)

Yugup3.png

Αχ τι το θελα κ καυχιόμουν! Σήμερα το μωρό ξύπνησε κατακόκκινος με μικρα σπυράκια σαν να το είχες τρίψει με γιαλόχαρτο κ είχε ερεθιστεί!! #@$#%# Δεν δάγωνα τη γλώσσα μου καλύτερα! Τι είναι τώρα? Φαγητό ή εξωτερικοί παράγωντες? Μου έκανε κ κακάκια το βράδυ κ δεν μπορούσα να τα κρατήσω για εξέταση... Πω πω στεναχώρια πάλι... Λέτε να παίρνει καμιά πρωτοβουλία η γιαγιά κ να του δίνει κ άλλα πράγματα? Μπορεί κ να μην προσέχει πολύ με τα παιχνίδια κ να τα τρώει σκονισμένα ή να του τρίβει το μουτράκι με πετσέτα? Καλά, έχω γίνει υστερικιά!

Πάντως Κατερινούλα να προσέχεις πολύ τώρα στις διακοπές - πολλοί δεν δίνουν σημασία - κ γω παντού έλεγα να μην έχει το φαγητό γάλα, βούτηρο, τυρί, αυγό, ξηρούς καρπούς κλπ αλλά πέστο μου προτείνανε κ γω η παλαβιάρα το έφαγα :oops: όχι βέβαια ότι φταίει αυτό για τη τωρινή κατάσταση αλλά τεσπά....

Αν διάβασα καλά στο προηγούμενο μήνυμα γραφεις οτι έτρωγε ψωμί εκεί που ήσασταν. Το έτρωγε και στο σπίτι αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα???

Μήπως είναι γαλακτοκομικά από το ψωμί και η συνεχόμενη κατανάλωση το επηρρέασε τελικά?

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Mια γνωστή μου είδε αποτελεσματα στις 2 μερες, γι αυτο και απογοητευτηκα!!!!

Εντελώς τυχαίο γεγονός!

Κατ' αρχήν ένα συμπλήρωμα προβιοτικών δεν πρόκειται να κάνει και πολλά αν η μαμά δεν αλλάξει τη διατροφή της προκειμένου να βελτιωθεί το πεπτικό της σύστημα.

Για πιο άμεσο αποτέλεσμα όμως στο παιδί προτίμησε τα πεπτικά ένζυμα.

Αξίζει να αφιερώσετε μια ωρίτσα ν' ακούσετε αυτή τη συνέντευξη της αγγλίδας γιατρού για τη σημασία του πεπτικού συστήματος στην καταπολέμηση των διαφόρων ασθενειών (η ίδια θεράπευσε το γιο της από τον αυτισμό με τη σωστή δίαιτα!):

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/07/31/dr-natasha-campbell-mcbride-on-gaps-nutritional-program.aspx

Για να πάρετε μια γεύση:

"As far as science knows, the baby inside the mother's womb during nine months of gestation is sterile. The baby's gut is sterile. The baby acquires its gut flora at the time of birth, when the baby goes through the birth canal of the mother. So whatever lives in mom's birth canal, in mom's vagina, becomes the baby's gut flora.

So what lives in mom's vagina? It's a very richly populated area of a woman's body. The vaginal flora comes from the bowel. So if the mother has abnormal gut flora, she will have abnormal flora in her birth canal. Fathers are not exempt because fathers also have gut flora, and that gut flora populates their groin and they share their groin flora with the mother on a regular basis.

… I always collect health history from the mother, the father, and preferably even grandparents of the child. I find that we have a growing and a deepening epidemic of abnormalities in the gut flora, which began since Second World War when antibiotics were discovered. Every course of broad spectrum antibiotics wipes out the beneficial species of microbes in the gut, which leaves the pathogens in there uncontrolled."

Και εξηγεί και τη σημασία του θηλασμού:

"So these babies acquire abnormal gut flora from the start and while the baby is breastfed the baby is receiving protection because whatever is in the mother's blood will be in her milk. Women who have abnormal gut flora would have immune factors in their blood, which they have developed against their own gut flora to protect them. These immune factors will be in their milk.

While the baby is breastfed, despite the fact that the baby has acquired abnormal gut flora from the mom, there will be some protection. But as soon as the breastfeeding stops that protection stops as well.
That is the time when the abnormalities in the gut flora really flourish and the child starts sliding down into autism or ADHD or ADD or any other learning disability or physical problems such as diabetes type 1, for example, and celiac disease or other autoimmune conditions, or… asthma, eczema and other physical problems. That's where this epidemic comes from."

Επίσης εξηγεί πως ακόμη και ένα εμβόλιο μπορεί να αποβεί μοιραίο για ένα παιδάκι με προβληματικό πεπτικό σύστημα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπέρα.Εχω ενα θέμα με τις κενωσεις της κορουλας μου.Ειναι 2 μηνων κ εδω κ κανα 2 εβδομαδες καποιεσ κενωσεισ ειναι πρασινεσ.Την τελευταια εβδομάδα μαλιστα σχεδον ολεσ οι κενωσεισ ειναι πρασινεσ κ βλενωδεσ ενω εχω την αισθηση οτι μειωθηκαν τα ουρα της.Θηλαζω αποκλειστικα.Πηρα τηλ τον παιδιατρο και μου ειπ[ε να κοψω τα γαλακτοκομικά για τουλαχιστον 5 μερες να δουμε πως θα πάει.Οταν λεμε γαλακτοκομικα ενουμε κ ολα τα παράγωγα όπως μπισκοτα γκοφρετες κτλ?Γιατι εφαγα μαι γκοφρετα εχθεσ.Γαλα τυρι γιαουρτι τα εκοψα εδω κ τρεις μερες αλλα συνεχιζουν να είναι πρασινεσ οι κενωσεις.Εχει καμια παρομοια εμπειρια?Που μπορει να οφείλεται αυτο?Θα προσπαθησω να κοψω τα πάντα που μπορει να εχουν γαλα και να δουμε. Ανυσηχω ομως ..

H Nουνου λεει πως αντι για ζαχαρη περιεχει χυμό σταφυλιου....

Γενικά η μικρούλα μου δεν τρώει τίποτα κ όντως εχει ένα θέμα με τις υφές ( γιάυτο κ τρώει μόνο μπανάνα από τα φρούτα, τα άλλα τα πιάνει κ αηδιαζει μόνο με την υφή ενω δεν θέλει τίποτα πολτοποιημένο εδώ κ μήνες...)

Δεν είχα σκεφτεί οτί μπορεί να προέρχεται απο την αλλεργια αυτό...

Τέλος πάντων επειδή είναι λιγόφαγη προσπαθώ να βρίσκω πράγματα που να τρώει κ να της αρέσουν..

Και ναι!!! Την τρώει με όρεξη σε αντίθεση με άλλες κρέμες (καλά μην φαντααστείτε ποσότητα....)

Κατερινούλα πώς της την κάνεις αυτή την κρέμα? Με νερό, γάλα σου ή υποαλλεργικό γάλα? Εντελώς άνοστη είναι... πώς και την τρώει? Εγώ βάζω νερό και ανακατεύω μια κουταλιά από τη νουνού με τα δημητριακά από 6 μηνών που λέει και συμπληρώνω με sinlac για να είναι πιο γευστική. Εσύ της δίνεις αυτή που λέει από τον 4ο μήνα?

Και η δικιά μου η μπέμπα από όταν άρχισε τις στερεές σχεδόν 7,5 μηνών δεν ήθελε τπτ πολτοποιημένο. Τώρα μασάει κανονικά, τα τρώει όλα σε κομματάκια. Δεν ήξερα κι εγώ ότι συνδέεται κάτι τέτοιο με αλλεργίες.

Κοριτσια καλησπέρα.Εχω ενα θέμα με τις κενωσεις της κορουλας μου.Ειναι 2 μηνων κ εδω κ κανα 2 εβδομαδες καποιεσ κενωσεισ ειναι πρασινεσ.Την τελευταια εβδομάδα μαλιστα σχεδον ολεσ οι κενωσεισ ειναι πρασινεσ κ βλενωδεσ ενω εχω την αισθηση οτι μειωθηκαν τα ουρα της.Θηλαζω αποκλειστικα.Πηρα τηλ τον παιδιατρο και μου ειπ[ε να κοψω τα γαλακτοκομικά για τουλαχιστον 5 μερες να δουμε πως θα πάει.Οταν λεμε γαλακτοκομικα ενουμε κ ολα τα παράγωγα όπως μπισκοτα γκοφρετες κτλ?Γιατι εφαγα μαι γκοφρετα εχθεσ.Γαλα τυρι γιαουρτι τα εκοψα εδω κ τρεις μερες αλλα συνεχιζουν να είναι πρασινεσ οι κενωσεις.Εχει καμια παρομοια εμπειρια?Που μπορει να οφείλεται αυτο?Θα προσπαθησω να κοψω τα πάντα που μπορει να εχουν γαλα και να δουμε. Ανυσηχω ομως ..

Καλή δύναμη! Πολλές μανούλες στην ίδια θέση με εσένα βρισκόμαστε...

Πρέπει να κόψεις τα πάντα αν το μωρό σου έχει αλλεργία στο γάλα και όχι μόνο για 5 μέρες. Ίσως σου πάρει πολύ χρόνο για να δεις βελτίωση. Θα σου μιλήσουν και πιο έμπειρες μανούλες, κάνε κι ένα κόπο να ρίξεις μια ματιά πιο πίσω στο θέμα αυτό αν έχεις το χρόνο. Θα πρέπει να προσέχεις τι τρως έξω και να διαβάζεις καλά τις ετικέτες των τροφίμων. Όπου βλέπεις λακτόζη, ορός γάλακτος, πρωτεΐνη γάλακτος, σκόνη γάλακτος, βούτυρο γάλακτος και ότι γράφει καζεΐνη (πχ. καζεϊνικό νάτριο) να τα αποφεύγεις.

Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι έχω βρει κάποια από τα παραπάνω σε μακαρόνια, ψωμί του τοστ, μαργαρίνες, ταραμοσαλάτα, νηστίσιμα τυριά και πολλά άλλα προϊόντα που δε σου πάει το μυαλό. Αγελαδινά, κατσικίσια, πρόβεια, ίσως να την πειράζει και το μοσχαρίσιο κρέας. Οπότε προσέχεις και ότι έχει να κάνει με αγελάδα. Εγώ έχω να συναναστραφώ :-P με αγελάδα 10 μήνες τώρα και νομίζω ότι θα συνεχίσω την αποχή ακόμα και μετά που θα αποθηλάσουμε!

Καλως ήρθες. Όλες εδώ έχουμε παρόμοιες εμπειρίες. Κάνε ένα κόπο και διάβασε όσες περισσότερες σελίδες μπορείς από αυτό το τεράστιο θεμα"θηλασμός και αλλεργία" . Ξέρω είναι πολλές οι σελίδες αλλά θα σου λυθούν πάρα πολλές απορίες. Στη συνέχεια ρώτα και όσα δεν καταλαβαίνεις.Μπορεί ναι μην είναι θέμα αλλεργίας αλλά υπερπαραγωγής (υπάρχει σχετικό θέμα)

Σύντομα θα σου πω ότι όταν λέμε αποχή από τ α γαλακτοκομικά εννοούμε αποχή από οτιδήποτε έτοιμο συσκευασμένο υπάρχει στο εμπόριο διότι τα γαλακτοκομικά (και ως ορός γάλακτος ή ίχνη) υπάρχουν παντού ακόμη και στο ψωμί. Και θέλει υπομονή Μπορεί ναι χρειαστούν μέρες ή και μήνας (να μην πω και παραπάνω και σε τρομάξω) για να φανούν τα αποτελέσματα. Μπορεί να είσαι τυχερή και να "καθαρίσετε" νωρίτερα.

Τα ξαναλέμε με νεωτερά σου

.pngy3DLp3.png

Polimerou μην αγχωνεσαι!!!:) Τόσο κοστίζει όλη η εξέταση 60-80? κ περιλαμβάνει όσες τροφές πιστεύει η αλλεργιολογος ότι σας πειράζουν...

Οι αιματολογικες ήταν πανάκριβες ( αυτές που δεν γράφονταν απο το ταμειο μας )...

Λέω κι εγω τόοοοσα πολλά λεφτά???

Και τα πατσ τεστ μπορεί να δώσουν ψευδως αρνητικά αποτελέσματα???

Εμείς δεν έχουμε δερματολογικό πρόβλημα... το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις αιματηρές και βλεννωδης κενωσεις... παρολα αυτά μπορεί τα πατς να δείξουν??

Διαφημίσεις

Εντελώς τυχαίο γεγονός!

Κατ' αρχήν ένα συμπλήρωμα προβιοτικών δεν πρόκειται να κάνει και πολλά αν η μαμά δεν αλλάξει τη διατροφή της προκειμένου να βελτιωθεί το πεπτικό της σύστημα.

Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι συμβαινει με το πεπτικό συστημα της μητέρας???Γνωρίζεις ποιες τροφες μπορεί να βοηθήσουν?

Για πιο άμεσο αποτέλεσμα όμως στο παιδί προτίμησε τα πεπτικά ένζυμα.

Μπορείς να μου προτίνεις καποια???

polimerou πρόσεξες ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα γράφει επάνω "η καλλιέργεια των βακτηρίων έγινε σε μέσο από σόγια."? Στο λέω γιατί και η σόγια είναι αλλεργιογόνος τροφή και μωράκια με αλλεργία στο γάλα πιθανό να έχουν και στη σόγια. Δεν έχω διαβάσει την περίπτωσή σας.

Στο επισημαίνω επειδή κι εγώ μετά από προτροπή συμβούλου θηλασμού πήρα acidophilus αλλά στην αρχή έκανα το λάθος να μην διαβάσω την ετικέτα. Με την 1η φορά που πήρα τις quest η μικρή εμφάνισε αίμα στα κακά και άλλαξα μάρκα.

polimerou πρόσεξες ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα γράφει επάνω "η καλλιέργεια των βακτηρίων έγινε σε μέσο από σόγια."? Στο λέω γιατί και η σόγια είναι αλλεργιογόνος τροφή και μωράκια με αλλεργία στο γάλα πιθανό να έχουν και στη σόγια. Δεν έχω διαβάσει την περίπτωσή σας.

Στο επισημαίνω επειδή κι εγώ μετά από προτροπή συμβούλου θηλασμού πήρα acidophilus αλλά στην αρχή έκανα το λάθος να μην διαβάσω την ετικέτα. Με την 1η φορά που πήρα τις quest η μικρή εμφάνισε αίμα στα κακά και άλλαξα μάρκα.

mikio ευχαριστω για το ενδιαφερον... Το έχω δει... Εχω κοψει 3 μηνες τα γαλακτοκομικα (κρυφα και φανερα)......επισης σιτηρα, ψαρια, μοσχαρι, ξηρους καρπους και αλλα... Αποτελεσμα 0. Ετσι είπα πως δεν εχω να χασω κατι!

Κατερινούλα πώς της την κάνεις αυτή την κρέμα? Με νερό, γάλα σου ή υποαλλεργικό γάλα? Εντελώς άνοστη είναι... πώς και την τρώει? Εγώ βάζω νερό και ανακατεύω μια κουταλιά από τη νουνού με τα δημητριακά από 6 μηνών που λέει και συμπληρώνω με sinlac για να είναι πιο γευστική. Εσύ της δίνεις αυτή που λέει από τον 4ο μήνα?

Και η δικιά μου η μπέμπα από όταν άρχισε τις στερεές σχεδόν 7,5 μηνών δεν ήθελε τπτ πολτοποιημένο. Τώρα μασάει κανονικά, τα τρώει όλα σε κομματάκια. Δεν ήξερα κι εγώ ότι συνδέεται κάτι τέτοιο με αλλεργίες.

Την φτιαχνω με νερό κ την τρώει ευχάριστα!! Δυστυχώς δεν μπορώ να αντλήσω κ δεν τα πολυσυμπαθώ τα υποαλλεργικά γάλατα (μας είπε κ η αλλεργιολόγος οτί μπορεί να αντιδράσει κ με αυτό οπότε περιμένω να μπούμε σε σειρά κ μετά να δοκιμάσω το υποαλλεργικό για να τεστάρω αν την πειράζει)..

Της δίνω αυτή που λέει από τον 4ο με καλαμπόκι..

Yugup3.png

Λέω κι εγω τόοοοσα πολλά λεφτά???

Και τα πατσ τεστ μπορεί να δώσουν ψευδως αρνητικά αποτελέσματα???

Εμείς δεν έχουμε δερματολογικό πρόβλημα... το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις αιματηρές και βλεννωδης κενωσεις... παρολα αυτά μπορεί τα πατς να δείξουν??

Δεν πιστεύω πως τα πατς μπορούν να δώσουν ψευδή αποτελέσματα γιατι αντιδρα ο ίδιος ο οργανισμος μετά από έκθεση στο αλλεργιογόνο...

Επίσης με αυτή την αιξέταση φαίνεται κ το μέγεθος της αλλεργίας.

Οι φουσκάλες που κάνουν δεν έχουν καμια σχέση με τα σπυθουράκια που εμφανίζονται αν έχεις δερματικό (τουλάχιστον έτσι έγινε σε μας)

Εμας το βασικό πρόβλημα ήταν οι βλέννες εξάλλου!!!:-D

Η αλλεργιολόγος έχει μεγάλη πείρα οπότε δεν νομιζω πως χρειάζεται να ανησυχείς...;)

Yugup3.png

Δεν πιστεύω πως τα πατς μπορούν να δώσουν ψευδή αποτελέσματα γιατι αντιδρα ο ίδιος ο οργανισμος μετά από έκθεση στο αλλεργιογόνο...

Επίσης με αυτή την αιξέταση φαίνεται κ το μέγεθος της αλλεργίας.

Οι φουσκάλες που κάνουν δεν έχουν καμια σχέση με τα σπυθουράκια που εμφανίζονται αν έχεις δερματικό (τουλάχιστον έτσι έγινε σε μας)

Εμας το βασικό πρόβλημα ήταν οι βλέννες εξάλλου!!!:-D

Η αλλεργιολόγος έχει μεγάλη πείρα οπότε δεν νομιζω πως χρειάζεται να ανησυχείς...;)

Aνησυχω και μαλιστα πολύ... πλησιαζει και ο καιρος για τις στερεες και θα ηθελα μεχρι τότε να εχουν πάει καλυτερα τα πράγματα!!!

Aνησυχω και μαλιστα πολύ... πλησιαζει και ο καιρος για τις στερεες και θα ηθελα μεχρι τότε να εχουν πάει καλυτερα τα πράγματα!!!

Κι εγώ μέχρι να παρω τα αποτελέσματα είχα πάρα πολύ αγχος...ειδικά όταν μου μετέφεραν το ραντεβού μια εβδομάδα αργότερα μου φαινόταν σαν αιώνας...:shock:.. έμπαινα σε site να διαβάσω, να ενημερωθώ, να δω πως θα φαινόταν η αλλεργία στην εξέταση κτλ....ασε..

Τελικά όλα έρχονται σε μια σειρά σιγά σιγά... εγώ τι να πω που απ'τη στιγμή που έφαγε στερεές το κακόμοιρο τράφηκε με αλλεργιογόνα...???:?

Τουλάχιστον εσείς θα ξεκινήσετε ψαγμένοι...:D

Yugup3.png

εγώ τι να πω που απ'τη στιγμή που έφαγε στερεές το κακόμοιρο τράφηκε με αλλεργιογόνα...???:?

Τουλάχιστον εσείς θα ξεκινήσετε ψαγμένοι...:D

Ωχ Katerinoula23 δεν το ήξερα!!!!

σας διαβαζω παντα,και μπηκα να γραψω κι εγω για να σας εμψυχωσω...μετα απο 19 μηνες πληρους αποχης -και απο τους 2 μας- απο αλλεργιογονα,ο μικρος μου μεχρι σημερα τρωει τα παντα,χωρις κανενα προβλημα.

η μονη τροφη στην οποια μου εκανε αντιδραση με πολλα σπυρακια γυρω στον λαιμο και στους ωμους,και εκανα μερες να την εντοπισω,ηταν η μελιτζανα...ευτυχως με το που την αποκλεισαμε και παλι ολα καλα.

βεβαια στο σπιτι μας πια δεν μπαινουν αγελαδινα προιοντα-απο αποψη :):):)

καλο κουραγιο σε ολες,με πολυ υπομονη θα περασουν ολα

fBaep3.png

uwK7p3.png

σας διαβαζω παντα,και μπηκα να γραψω κι εγω για να σας εμψυχωσω...μετα απο 19 μηνες πληρους αποχης -και απο τους 2 μας- απο αλλεργιογονα,ο μικρος μου μεχρι σημερα τρωει τα παντα,χωρις κανενα προβλημα.

η μονη τροφη στην οποια μου εκανε αντιδραση με πολλα σπυρακια γυρω στον λαιμο και στους ωμους,και εκανα μερες να την εντοπισω,ηταν η μελιτζανα...ευτυχως με το που την αποκλεισαμε και παλι ολα καλα.

βεβαια στο σπιτι μας πια δεν μπαινουν αγελαδινα προιοντα-απο αποψη :):):)

καλο κουραγιο σε ολες,με πολυ υπομονη θα περασουν ολα

Να είναι καλά το μωράκι σου και να είσαι κι εσύ καλά!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...