Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Να σου ζήσει ο γιόκας σου tboys!!! Να τον καμαρωσεις όπως αυτος θέλει!!!

ααα μου άρεσε πολύ η ευχή της Αφροδίτης έυχομαι και εγώ τι ίδιο στην tboys.Επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια οταν λες εμετοι τι ακριβως εννοεις :?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζήσει ο γιόκας σου tboys!!! Να τον καμαρωσεις όπως αυτος θέλει!!!

ααα μου άρεσε πολύ η ευχή της Αφροδίτης έυχομαι και εγώ τι ίδιο στην tboys.Επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια οταν λες εμετοι τι ακριβως εννοεις :?:

Και εμένα μου άρεσε πολύ, σε ευχαριστώ valeri :D

Λέγοντας εμετοί εννοώ αναγωγές, δηλ. γουλίτσες αλλά και εμετους κανονικούς δηλ. ρουκέτες που μάλιστα έχουν πολύ άσχημη μυρωδιά (ξέρεις αυτή την απαίσια μυρωδιά που έχουν συνήθως οι εμετοί). Και όλα μετά το γάλα και την απογευματινή κρέμα....

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Εμετους κανει μετα το γαλα καθε φορα ή μονο μετα απο την απογευματινη κρεμα?? Μηπως να καταργουσες την απογευματινη κρεμα, και να εδινες καποια αλλη τροφη στο παδι??? Εγω σου εχω πει οτι την sinlac την κανει εμετο 2-3 ωρες μετα αφου την φαει (και γενικα το ρυζι). Δοκιμασε φρουτοκρεμα, ή παρε καμια αλλη κρεμα απο βιολογικά. Ή στη χειροτερη ξαναδωσε απο το μεσημεριανο. Ή φτιαξε καμια σπανακοπιτα (νηστισιμη) με υλικα που επιτρεπονται. Γενικα τι αλλο εχεις δωσει στο παιδι για φαγητο?? Οσο για γαλα, δεν ξερω καθολου ποια ειναι τα υποαλλεργικα για τις αναγωγες αλλα σιγουρα θα υπαρχουν καποια. Για συζητησε το με τον γιατρο μπας και πει τιποτα ή παρε κανενα τηλ την κυρια Κα. Μου κανει εντυπωση που μετα απο 6 μηνες ξαναεκδηλωνει το ιδιο προβλημα.

Εμεις αιμα δεν ξαναδαμε παρα μονο μια φορα που ειχε παρει αμοξιλ. Οι μαγιερ βγαινουν αρνητικές και εχω ξανοιχτει λιγο με το τι της δινω να τρωει. Εφαγε και χοιρινο προχτες και ολα καλα. Το θεμα ειναι οτι με το ζορι ανοιγει το στομα. Δεν εχει αντικαταστησει γευμα θηλασμου μεχρι τωρα και με εχει κουρασει αυτο. Θα δοκιμασω να φυγω απο το σπιτι μπας και φαει αν δεν ειμαι εκει.

GwASp3.png

Για να απαντήσω στο αρχικό ποστ, εμένα η μικρή όταν ήταν περίπου 2 μηνών εμφάνισε αίμα στα κακάκια, για κάποιο διάστημα δοκίμασα την αποχη από γαλακτοκομικά χωρίς αποτέλεσμα(εκτός του ότι έχασα αρκετά κιλά, χε χε). Αυτό που τελικά σταμάτησε την κατάσταση ήταν χορήγηση βιταμίνης Κ (το επονομαζόμενο Κονάκιο), η έλλειψη της οποίας όπως είπε η παιδίατρός μου είναι πιθανή σε περιπτώσεις αποκλειστικού θηλασμού. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Αν έχει ξανααναφερθεί σόρρυ, δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις ενδιάμεσες δημοσιεύσεις!

Λοιπόν τα έχω δει όλα, έτσι απλά.

Πήγα σήμερα στον παιδίατρο για εμβόλιο και του λέω:

-Γιατρέ το παιδί συνεχίζει με τις αναγωγές και κάποιες φορές κάνει και εμετούς μικρούς βέβαια αλλά κάνει και μυρίζουν και άσχημα...., είχε σταματήσει κάποιο διάστημα αλλά ξεκίνησε πάλι και κυρίως μετά το γάλα και την απογευματινή κρέμα μπλα μπλα μπλα ..............

-Αααα κανονικά δεν θα έπρεπε

-Τι μπορεί να συμβαίνει, μήπως γιατί τρώει πολύ?????

-Ναι μπορεί, αλλά θα δούμε και το βάρος

-Ναι αλλά το πρωί πίνει 200 gr γάλα και δε θεωρώ ότι το στομάχι του είναι βαρύ εκείνη την ώρα

-Μην το λες, μπορεί γίνεται η πέψη τότε :shock::shock::shock::shock::shock:

Κάνουμε την τυπική εξέταση μετράμε και το βάρος, είχε πάρει 900 gr μέσα σε 40 ημέρες, καλά....

Και συνεχίζουμε ...

- Τι θα κάνουμε με τη διατροφή του, θα ξεκινήσουμε κρέμα κανονική, φοβάμαι ότι φταίει η κρέμα και το υποαλλεργικό γάλα

- Ναι τι να κάνουμε, την Κα... πότε θα την ξαναδείς (αμέσως να πετάξει μπαλάκι)

- Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την ξαναδούμε αν δεν εμφανίσουμε ξανά σημάδια αλλεργίας

-Α μάλιστα οπότε το παίρνουμε πάνω μας, Ξεκίνα τον και βλέπουμε

-Σταδιακά θα τη ξεκινήσω?

- Ε ναι

- Να την ανακατέψω με τη Sinlac

-Οχι δεν ανακατεύονται οι κρέμες, μόνο το γάλα. Θα δώσεις την πρώτη μέρα 20 gr, τη δεύτερη 40 κοκ.... και στο τέλος θα συμπληρώνεις με υποαλλεργικό γάλα

- Σε περίπτωση αλλεργίας σε πόσο καιρό περιμένουμε να εμφανιστεί

-Σε μία εβδομάδα, ε και καλύτερα να ξεκινήσεις και σταδιακά γιατί αν εμφανίσει αλλεργία να είναι σε μικρή ποσότητα

- Α μάλιστα

-Οπότε λοιπόν πάρτο πάνω σου και ξεκίνα όποτε πιστεύεις

(Ντοιιιιιιιιιιιιιγκκκκκκκκκ)

σταμάτησα την κουβέντα, είχε προηγηθεί και συζήτηση αντιστοίχου επιπέδου σχετικά με κάποια θέματα με τον μεγάλο μου γιο οπότε δεν το συνέχισα.....

Και ρωτώ εγώ τώρα (εσάς έτσι ...), αν το παιδί παρουσιάσει ενδείξεις αλλεργίας σε μία εβδομάδα 8α έχει καταναλώσει μέχρι τότε περίπου 500-600 gr Κρέμας .... ε όχι και λίγο ....

Οπότε αποφάσισα να κάνω τα εξής με πραγματικά δικιά μου προτωβουλία: Θα δώσω 20 γρ στο μικρό και θα περιμένω μία εβδομάδα, αν είναι όλα καλά θα συνεχίσω με 40 ακόμα και μετά θα περιμένω πάλι μία εβδομάδα και αν πάλι όλα καλά θα ξανοιχτώ λιγάκι, αν πάλι σχι (τρεχάτε ποδαράκια μου...) τουλάχιστον δε θα έχει εκτεθεί ο οργανισμός του σε μεγάλη ποσότητα του αλλεργιογόνου... Τι λέτε ????????

Αυτά....

τώρα πότε θα ξεκινήσω θα δώ...

θα κοιμηθώ με την Πυθία, θα πάω σε καμιά καφετζού, θα κοιτάξω και το ζώδιο του μπέμπη μην είναι και ανάδρομος ο ερμής εκείνη την ημέρα και θα πράξω ανάλογα....

Ααα τον επόμενο μήνα θα φωνάξω και μια θειά που έχω και κάνει ενέσεις για τη μέση να του κάνει το εμβόλιο :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΥΓ: στην Αθήνα είχα τον τέλειο παιδίατρο εδώ (στην επαρχία) πήγα στον συγκεκριμένο γιατί τον έχουν για καλό αλλά .... τσου ... δε με πολυκαλύπτει

Διαφημίσεις

ασχημο πραμα να μην εχεις παιδιατρο της εμπιστοσυνης σου.... Οπως και να εχει παντως εμεις ειμαστε αυτοι που τραβαμε το λουκι...

Λοιπον, διαφωνω να δωσετε κατευθειαν 20 ml στο παιδι. Ξεκινα και δωσε του μια κουταλιτσα την πρωτη μερα, δυο τη δευτερη κοκ. Αν μεσα με μια βδομαδα δε δειξει τιποτα δωσε καμια 20ρια μλ και αυξανεις σιγα σιγα.. Θεωρητικά, αν εχει προβλημα θα το δειξει απο την πρωτη μερα, αλλα ισως να εχει μια πιο ελαφρια αντιδραση οταν φαει μεγαλυτερη ποσοστητα.

μηπως να εκανες και ενα τηλ στην κυρια Κα? Να δεις τι θα σου πει....

Οπως και να εχει παντως καλή επιτυχια ευχομαι. Πιστευω πως θα πανε όλα καλά. :lol::lol::lol:

Ντορα, οχι δεν ξαναναφερθηκε η βιταμινη Κ. Πολυ καλο που καταλαβατε κατευθειαν τι φταει!!!! Ο γιατρος σου ειναι κλασσικος ή ομοιπαθητικός?

GwASp3.png

Αφροδίτη γιατρέ μου πολύ καλή η ιδέα σου με τις κουταλίτσες, καλύτερη από τη δικιά μου, αυτό θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα πότε .... θα δω .... :wink:

Καλημέρα Αφροδίτη! Η παιδίατρός μου είναι της κλασσικής σχολής και μέχρι σήμερα (το μωρό έιναι 6 μηνών) είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Μπραβο, μπραβο να ακουμε και για κανενα καλο γιατρο!!! Αθηνα εισαι???

Καλη επιτυχια tboys, όοοταν αποφασίσεις. :lol::lol::lol:

GwASp3.png

Αφροδίτη είμαι Θεσσαλονίκη. Ο καλός παιδίατρος είναι όντως σημαντικός, άλλωστε για την υγεία των παιδιών μας μιλάμε!! tboys δυστυχώς πολλές φορές κυρίως στην επαρχία οι "καλοί" γιατροί θεωρούν ότι είναι αυθεντίες και σούπερ άνθρωποι και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!έχω καιρό να μάθω νέα σας!μεγαλώνουμε και εμείς είμαστε 9 μηνών και 5 ημερών βαπτιστήκαμε κιόλας και η μικρή είναι και επίσημα Η Ιωάννα μας :D:D:D .Όλα πάνε καλά...εγώ τρώω απόλα και η μικρή είναι οκ...ακόμα όμως δεν έχει φάει η ίδια τίποιτα γαλακτοκομικό και ούτε θα φάει ...μάλλον στον χρόνο θα το δούμε.Tboys εμένα τρώει στην κρέμα το γάλα NATIVA και το δέχεται μια χαρά....και πραγματικά σε σχέση με άλλα υποαλλεργικά που είδα δεν βρωμάει καθόλου το αντίθετο θα έλεγα μυρίζει κανονικά.Συνεχίζουμεκαι τον θηλασμό κανονικά αλλά δεν ζητάει τόσο συχνά πλέον μια και τρώει όλα της τα φαγητά.Μερικά βράδυα που δεν χορταίνει της δίνω και 100μλ συμπλήρωμα αλλά αυτό γίνεται σπάνια...δεν την αφήνω να μου αυξήσει ξανα την παραγωγή θηλάζοντας γιατί ΄εβγαλε και δοντάκια και αν δυσκολεύεται να βρεί γάλα δαγκώνει(αουτς)....αυτά από εμάς :D:D φιλάκια σε όλες!!!

.png

Γεια σου koni χαίρομαι που τα πάτε καλά!!!!!!!!!

εμένα τρώει στην κρέμα το γάλα NATIVA και το δέχεται μια χαρά....και πραγματικά σε σχέση με άλλα υποαλλεργικά που είδα δεν βρωμάει καθόλου το αντίθετο θα έλεγα μυρίζει κανονικά.

Πως το φτιάχνεις? Μπορείς να μου εξηγήσεις??????????

Μερικά βράδυα που δεν χορταίνει της δίνω και 100μλ συμπλήρωμα αλλά αυτό γίνεται σπάνια...

Τί γάλα δίνεις????

Από φρούτα και στερεές τροφές τι της δίνεις??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Γεια σου koni χαίρομαι που τα πάτε καλά!!!!!!!!!
εμένα τρώει στην κρέμα το γάλα NATIVA και το δέχεται μια χαρά....και πραγματικά σε σχέση με άλλα υποαλλεργικά που είδα δεν βρωμάει καθόλου το αντίθετο θα έλεγα μυρίζει κανονικά.

Πως το φτιάχνεις? Μπορείς να μου εξηγήσεις??????????

Μερικά βράδυα που δεν χορταίνει της δίνω και 100μλ συμπλήρωμα αλλά αυτό γίνεται σπάνια...

Τί γάλα δίνεις????

Από φρούτα και στερεές τροφές τι της δίνεις??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Παίρνω το novalac ρυζάλευρο(η το φρούτα δημητριακά) και το φτιάχνω όπως λέει στις οδηγίες (δεν έχει γάλα μέσα) ετοιμάζω το γάλα NATIVA υποαλλεργικό και με αυτό το γάλα φτιάχνω την κρέμα ...τις αναλογίες κρέμας γάλακτος τις έχει το novalac στο κουτί.

Γάλα δίνω πάλι το NATIVA το υποαλλεργικό

Από φρούτα τρώει μήλο μπανάνα αχλάδι βερύκοκο(όχι όλα μαζί αλλά σε συνδιασμούς)....μια μέρα έφαγε και λίγα κεράσια (χωρίς φλούδα)

Στερεές τρώει κοτόπουλο η αρνάκι με λαχανικά(πατάτα καρότο σέληνο κολοκύθι...δοκίμασα και μαρουλάκι)

Επίσης τρώει ψωμάκι και ζυμαρικά

sorry αν τα έγραψα βιαστικά αλλά πεινάειιιιιι και πάωωωω :lol::lol::lol: ....άν ξέχασα κάτι ρώτα με φιλάκια!!!!

.png

καλησπερα τι κανετε;

Afrodite ελπιζω να εφαγε λιγο η μικρη μας ( γινεται και 1 ετους σ λιγες μερες!), tboys πως παει με τις αναγωγες;;

koni μπραβο στη Ιωαννα ! να σου ζησει κιολας!

η μικρουλα μου συνεχιζει καθαρη & τρωμε λιγο καλυτερα αυτες τις μερες.

κατα τα αλλα ειμαστε ολο βολτα στη θαλασσα ! προσπαθουμε να χαλαρωσουμε λιγο για αυτο και οι απουσιες :oops::oops:

πολλα φιλακια

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Επεστρεψα απο το πενθημερο μινι διακοπων και σας βλέπω ολες εδω!!!

Koni, να σου ζησει η Ιωάννα σου, να την χαιρεσαι και να την καμαρωνεις! Μπραβο που τα πατε καλά, χαιρομαι ολύ. Το γαλα αυτο που λες δεν το ηξερα καθολου, ειναι με υδρολυμενη την πρωτεινη του αγελαδινου? Θα το παρω να το δοκιμασω και γω γιατι θα ηθελα να μειωσουμε σιγα σιγα τους θηλασμους.

Ευτυχως την τελευταια εβδομαδα η Δανάη, τρωει λιγο καλύτερα. Οχι οτι αντικατεστησε ολοκληρο γευμα, αλλα ολο και κατι μασουλάει. Αν καταφερουμε να φαει και φρουτο, θα ειμαι πολύ ευχαριστημένη.

Με τα κακά της παει πολύ καλα, κανει πλεον βρωμερες κουραδιτσες (μη ξεχνιομαστε με τη σκατοκουβέντα). Τις προάλλες εφαγα κατι πιτες που εκανε η μαμά μου με κατσικίσιο γαλα και η μια ειχε και αβγο (υπεκυψα στον πειρασμο κ δεν το μετανιωσα, ευτυχως) και δεν ειχαμε καμια αλλαγη. Οποτε σιγα σιγα, τρωω και απο καμια μπουκιτσα απο το ενα και απο το άλλο...

tboys, μιλησες με την Κα??? Εδωσες καμια κουταλιτσα γαλα?

A, βρε bon-bon ποσο ζηλευω που εισαι κοντα σε θάλασσα!!! Ισως να της ανοιξε απο αυτο η όρεξη!

φιλιά πολλά

GwASp3.png

Καλημερα κοριτσια.

tboys, χτες συνατησα μια μαμα της οποιας η κορη ειχε προβληματα με αναγωγες, επισης. Τελικα με το τέταρτο ειδικο γαλα ειδαν βελτιωση απο οτι μου ειπε και αν δεν κανω λαθος αυτο ηταν το Aptamil AR. Ειχαν παρει και αλλα αντιαναγωγικά γαλατα αλλα δεν βοηθουσαν απο οτι μου ειπε. Οποτε μηποως και εσυ να δοκιμαζες καμια αλλη μαρκα (αντιαναγωγικά πάντα). ρωτα τον γιατρο ή τον φαρμακοποιο να σου πει ποια υπαρχουν.

Koni, ειδα το γαλα της NAtiva που ειπες, και ειδα οτι ειναι ΗΑ, υποαλλεργικό μεν, αλλα λεει οτι σε περιπτωσεις που η αλλεργια ειναι διαγνωσμενη να δινεται μετα απο συννενοηση με τον γιατρο (δε παιζει σε μας). Σε άλλες μαρκες (πχ ΝΑΝ ΗΑ) ξερω οτι λεει οτι δεν ειναι καταληλο για παιδια που εχουν διαγνωσμένη αλλεργια. Γενικά τα ΗΑ ειναι γαλατα που τα δινουν σε παιδια προληπτικά, επειδη οι γονεις εχουν ιστορικό αλλεργιων.Εσενα σου το ειπε ο γιατρος? Βεβαια αφου δεν την εχει πειραξει ολα καλά. Εγω δε ξερω τι να κανω, προβληματιζομαι, να της δωσω?

Προχτες προσπαθησα να της δωσω στο ποτηράκι της, δικό μου γαλα και δεν το ηπιε :evil::evil::evil:

GwASp3.png

Καλημερα κοριτσια.

tboys, χτες συνατησα μια μαμα της οποιας η κορη ειχε προβληματα με αναγωγες, επισης. Τελικα με το τέταρτο ειδικο γαλα ειδαν βελτιωση απο οτι μου ειπε και αν δεν κανω λαθος αυτο ηταν το Aptamil AR. Ειχαν παρει και αλλα αντιαναγωγικά γαλατα αλλα δεν βοηθουσαν απο οτι μου ειπε. Οποτε μηποως και εσυ να δοκιμαζες καμια αλλη μαρκα (αντιαναγωγικά πάντα). ρωτα τον γιατρο ή τον φαρμακοποιο να σου πει ποια υπαρχουν.

Koni, ειδα το γαλα της NAtiva που ειπες, και ειδα οτι ειναι ΗΑ, υποαλλεργικό μεν, αλλα λεει οτι σε περιπτωσεις που η αλλεργια ειναι διαγνωσμενη να δινεται μετα απο συννενοηση με τον γιατρο (δε παιζει σε μας). Σε άλλες μαρκες (πχ ΝΑΝ ΗΑ) ξερω οτι λεει οτι δεν ειναι καταληλο για παιδια που εχουν διαγνωσμένη αλλεργια. Γενικά τα ΗΑ ειναι γαλατα που τα δινουν σε παιδια προληπτικά, επειδη οι γονεις εχουν ιστορικό αλλεργιων.Εσενα σου το ειπε ο γιατρος? Βεβαια αφου δεν την εχει πειραξει ολα καλά. Εγω δε ξερω τι να κανω, προβληματιζομαι, να της δωσω?

Προχτες προσπαθησα να της δωσω στο ποτηράκι της, δικό μου γαλα και δεν το ηπιε :evil::evil::evil:

Αφροδίτη μου η γιατρός μου το έδωσε και μάλιστα για τον λόγο της αλλεργίας δηλαδή επειδή υποψιάστηκε αλλεργία στο αγελαδινό μου έδωσε αυτό για να φτιάχνω την κρέμα(αφού δεν έχει γάλα μέσα)......και μάλιστα μου είπε ότι τα υποαλλεργικά δεν έχουν την συγκεκριμένη πρωτείνη που κάνει το πρόβλημα την έχουν δηλαδή αλλά υδρολυμένη.Μήπως το γράφουν προληπτικά όπως και τόσα άλλα?τι να πώ ρώτα και τον γιατρό σου.

Και εγώ τα διαβάζω όλα στις ετικέτες και μάλιστα δεν ήθελα στην αρχή να της δώσω το ρυζάλευρο γιατί έφραφε ίχνη γάλακτος ,την είχα ζαλίσει την γιατρό....αλλά με διαβεβαίωσε ότι το γράφουν οι εταιρείες για να είναι καλυμένες αφού στο ίδιο εργοστάσιο παράγεται και το γάλα....και ότι αποκλείεται από αυτό το ίχνη γάλακτος που στην ουσία δεν υπάρχουν να πάθει κάτι το παιδί.

Βέβαια το καλύτερο γάλα μου είπε είναι το δικό μου και όσο μπορώ να την θηλάσω για να την προστατεύω...στον χρόνο που θα δοκιμάσουμε κάτι γαλακτοκομικό ελπίζω να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα.

Όσο για το γάλα σου που δεν πίνει μην κρίνεις από την μία φορά....είναι όλο κόλπα τα άτιμα μια μέρα έτσι μια αλλιώς....εγώ που της δίνω γάλα ξένο που και που για να το μαθαίνει δεν το πίνει πάντα ...ενώ άλλες φορές το ήπιε από μπιμπερό άλλες δεν το ήθελε αλλά το ήθελε με ποτηράκι δεν βγάζω άκρη αλλά πάω με τα νερά της όπως και με το φαγητό στην αρχή μια ήθελε μια όχι,τώρα τρώει ...έτσι πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει και με τα υπόλοιπα....υπομονή να έχουμε και όρεξη για πειραματισμούς!!!

ΥΓ τώρα είδα και το τικεράκι σας!!!Χρόνια πολλά στην Δανάη να τα εκατοστήσει και να την χαίρεστε :D:D

Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας!!! :D:D:D

.png

Λέγοντας εμετοί εννοώ αναγωγές, δηλ. γουλίτσες αλλά και εμετους κανονικούς δηλ. ρουκέτες που μάλιστα έχουν πολύ άσχημη μυρωδιά (ξέρεις αυτή την απαίσια μυρωδιά που έχουν συνήθως οι εμετοί). Και όλα ετά το γάλα και την απογευματινή κρέμα....

tboys η παιδίατρος δεν αναφερθηκε στην γαστροοισοφαγική παλινδρομηση καθόλου :?:

Τι κανετε κοριτσια?

Αφου δοκιμασα απο λιγα γαλακτοκομικα εγω (κυριως κατσικισια), ειπαμε με την παιδιατρο να κανουμε το μεγαλο βημα κ να δωσουμε κ λιγο στη Δαναη (η οποια εχει κλεισει τον χρονο).Ξεκινησα με μια κουταλιτσα προβειο γιαουρτι που η κορη μου ουτε να το φτυσει δεν ηθελε.Οποτε της εδωσα (την επομενη μερα) λιγο κασερι που λενε οτι ειναι απο αιγοπροβειο γαλα (αλλα ποιος τους πιστευει?). Ταυτοχρονα (κ εκει ηταν το λαθος μου) εφαγα κ εγω γιαουρτι αγελαδινο κα λιγη σοκολατα το βραδυ (μου ειχε λειψει βρε παιδια 8 μηνες, υπεκυψα η γυναικα :oops: ). Την αλλη μερα η Δαναη ειχε διαρροια κ η τελευταια κενωση ηταν μια ροζ βλεννα. Ευτυχως απο το απογευμα κ μετα περασαν ολα και τωρα (3 μερες μετα) τα κακα της επανηλθαν στις φυσιολογικές κουραδιτσες. Εκανα κ mayer και ευτυχως ειναι αρνητική.

Οποτε το συμπερασμα ειναι ξεκαθαρο πλεον. Η κορη μου εχει αποδεδειγμενη αλλεργια στα γαλακτοκομικά. :cry::cry::cry: . Δεν ηταν ουτε ανωριμο πεπτικό ουτε αλλεργια σε κατι αλλο, ουτε ενα σωρο αλλες υποθεσεις που με βασανιζαν: ηταν στα γαλακτοκομικα (ή στη σοκολατα που το ιδιο μου κανει). Απλα ειμαι περιεργη αν ειναι το αγελαδινο μονο ή κ το αιγοπροβειο, μιας κ το κασερι της το ειχα δωσει νωρις κ ολη την ημερα ηταν οκ, ενω το γιαουρτι κ τη σοκολατα τα εφαγα το βραδυ, μετα την θηλασα μεσα στη νυχτα και την αλλη μερα η Δαναη ειχε τη διαρροια απο το πρωι μεχρι το μεσημερι. Ισως ξαναδοκιμασω λιγο κατσικισιο τυρι (θα ειμαι σιγουρη οτι ειναι κατσικισιο) αργοτερα. Πρωτα θελω να δοκιμασω να της δωσω ψαρι. Με τι ψαρι ξεκιναμε, ξερετε???

Μετα απο αυτο το γεγονος δωσαμε κ την τελευταια δοση φωσφορου που μου ειχε πει η ομοιοπαθητικός κ ο θεος βοηθος...

GwASp3.png

Κορίτσια μόλις μόλις διάβασα τα νέα σας.

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, δεν τα είχα δει...

Εμείς σήμερα δώσαμε περίπου 30 γρ φαριν λακτε της nutricia και περιμένουμε...

Η αλήθεια είναι ότι Αφροδίτη μου αν είχα διαβάσει τα δικά σας νέα νωρίτερα δε θα το τολμούσα... Κρίμα ρε γμτ με τη Δανάη.

Προτείνω να περιμένεις ακόμα και εφόσον θηλάζεις ακόμα μη φοβάσαι τίποτα :wink:

Με το μοσχάρι είσαστε οκ έτσι?

Θα σας ενημερώσω άμεσα!

Η αλήθεια είναι ότι Αφροδίτη μου αν είχα διαβάσει τα δικά σας νέα νωρίτερα δε θα το τολμούσα... Με το μοσχάρι είσαστε οκ έτσι?

quote]

ναι, ναι με το μοσχάρι όλα μια χαρα!!! Ε, και δεν το απεχθανετε, τρωει απο λιγο!

Ευχομαι να πανε ολα καλα με σας, δε σημαινει τιποτα που εμας κρατάει ακόμα.

Θα χαρω να μαθω καλα νεα σου, αν και θα τα δω σε μια βδαμαδα το νωριτερο μιας κ αυριο φευγουμε για διακοπές. Εις το επανιδειν, λοιπον.

Φιλια πολλά σε όλους

GwASp3.png

Πρώτη μέρα μετά την κρέμα και όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως πρέπει να κάνω καμια Mayer????

Βρε κορίτσια λέτε να το ξεπεράσαμε????????????????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 9 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ .ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΟΣΠΡΙΑ ,ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΝΑ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑ .ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .ΗΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΦΥΓΑΝΕ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...