Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

απο την στιγμη που κανεις αποχη απο τα γαλακτοκομικα,καλυτερα να μην δωσεις μοσχαρι.εμεις ξεκινησαμε με αρνι και κατσικι,κοτοπουλο εφαγε πολυ αργοτερα,και μοσχαρι δεν εχουμε φαει ακομα.

επισης,πιστευω οτι το αιμα που σου εκανε με το αχλαδι δεν ειχα να κανει με το ιδιο το αχλαδι,αλλα μαλλον ηταν αλληλεπιδραση με καποια αλλη τροφη που το πειραζει.δεν χανεις και κατι να το δοκιμασεις...το μηλο ναι,φερνει δυσκοιλιοτητα,γι'αυτο ειναι καλυτερα να το δινεις μαζι με αχλαδι,η εστω με δαμασκηνα ξερα-μουλιασμενα-,ωστε να μην του δημιουργει προβλημα.η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να το παλεψεις λιγακι με τα φρουτα,εμεις δεν φγαμε κανενος ειδους κρεμα ποτε μεχρι τωρα,μονο φρουτα λαχανικα και κρεας ειχε η διατροφη του....

οσο για τα κιλα μην ανησυχεις,ειναι συνδυασμος ολων των παραγοντων που αναφερεις.εαν συνεχισεις να χανεις με τον ιδιο ρυθμο και αρχισεις να νιωθεις ατονιες και ζαλαδες,τοτε να ανησυχησεις.αλλιως,απολαυσε το μοναδικο προνομιο του να εχεις μωρο με αλλεργιες;)!!!

by the way,δεν ηταν για μενα η ερωτηση,εγω συνεχιζω την διαιτα αποκλεισμου ακαθεκτη,και το μωρο μου παει παρα πολυ καλα...!!!

Πωλινα προσεχα πολυ οταν του εδωσα αχλαδι, δεν εκανα καμμια παρασπονδια ακριβως για να αποφυγω τις αλληλεπιδρασεις. Τωρα παλι δυσκοιλιοτητα εχει αυτες τις μερες, και δεν τρωει τιποτα νεο....στρουθοκαμηλο δεν βρηκα ακομα! Λες λοιπον να μη δωσω μοσχαρι ε?

Παντως απο παιδιατρο δεν βγαζεις ακρη, τελειως ασχετοι ειναι...

Μου αρεσε πολυ το "μοναδικο προνομιο" χαχαχα............ειμαι πολυ ευχαριστημενη που αδυνατισα, ειμαι τωρα 9 κιλα κατω, παιδουλα ημουν σε τετοια κιλα....αλλα δε μου παει στο προσωπο! Οποιος με βλεπει με ρωταει τι εχω και μου λεει να μην αδυνατισω κι αλλο......λες και προσπαθω να αδυνατισω!

Εχω εκνευριστει πολυ σημερα......περασα απο τη μαμα μου μετα απο δουλειες και μου δωσε να φαω πουρε...και σαν βλακας τον εφαγα χωρις να ρωτησω γιατι πρωτον 5 μηνες τωρα εχει εμπεδωσει οτι απεχω απο γαλακτομικα και δευτερον επειδη εγω τον πουρε τον κανω χωρις γαλα...και οταν εφυγα σκεφτηκα μηπως ειχε βαλει γαλα μεσα....την παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω και μου λεει οτι ειχε γαλα στον πουρε.... τα ακουσε παλι! Ειναι ακομα σε αρνηση οτι εχουμε αλλεργιες και προσπαθει αν μου αποδειξει οτι κανω λαθος......μου το κανε ξανα βαζοντας αυγα σε φαγητο. Δεν τρωω αλλα που μου λειπουν λογω αποχης και να την πατησω απο τον χαζοπουρε?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βέρα και εγώ έχασα γύρω στα 10 κιλά όταν ξεκίνησα την αποχή παρ'όλο που έτρωγα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Νομίζω ότι ήταν επειδή έκοψα την πολλή ζάχαρη (βλέπε σοκολάτες, πάστες κτλ..) Έσυ έτρωγες πολλά από αυτά πριν;

Ζαχαρινι ποτε δεν ετρωγα πολυ.......απορω πως εβαλα 15 κιλα στον πρωτο και 18 (ενω προσεχα περισσοτερο) στο δευτερο.......εκανα πολυ προσεχτικη διατροφη με λιγα γλυκα. Στον πρωο κλειδωσε ο μεταβολισμος εχασα (απο τα 6 κιλα που επρεπε) μονο 2 με πολλη προσπαθεια γυμναστικη και διαιτα μετα απο 6 μηνες και τα υπολοιπα 4 φυγανε μονα τους οταν επανηλθε η περιοδος και το παιδι ηταν 20 μηνων.

Στο δευτερο ειχα να χασω 10 κιλα, τα οποια εφυγαν χωρις προσπαθεια μεχρι τον 4ο μηνα που αρχισα και την αποχη. Απο τοτε χανω περι τα 2 κιλα το μηνα. Στις αρχες ηταν πιο δυσκολα καθως απεφευγα αρκετα ραγματα, τωρα ειμαι πολυ καλα και αποφευγω μονο γαλακτοκομικα κι αυγα-σογια. Τρωω κανα χαλβα και κεικ σχεδον καθε μερα (τελευταια οχι, δεν με τραβαει)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εγω παντως ξαναλεω και τονιζω να εχετε το νου σας στο ρυζι.....

κι εγω τωρα επειδη βασικα παραμενει η πρησμενη κοιλιτσα και η ανησυχια στον υπνο,σκεφτομαι να σταματησω ξανα το σιταρι,αλλα δεν εχω εναλλακτικες......ψωμι τρωγαμε για πρωινο και καποιες φορες και το απογευματακι,τωρα τι να του δινω;

κρεμες δεν εχει φαει ποτε,ουτε βιολογικες,το ρυζι αποκλειεται γιατι ειχε μεγαλη ευαισθησια...καμια ιδεα για χορταστικο πρωινο χωρις ψωμι-ρυζι;

εγω τωρα τελευταια εχω ξεκινησει και βραζω εναλλακτικα η βρωμη η καλαμποκαλευρο με μελι και προσθετω φρουτα κομμενα σε κυβακια η σκετο.οχι καθε μερα γιατι τα βαριεται.επεισης εχεις προσεξει μηπως η ανησυχια οφειλεται και σε δοντια που σε αυτην την ηλικια πονανε περισοτερο?

φρουτα τρωει για δεκατιανο,και μετα παλι το απογευμα,οποτε...και λαχανικα του δινω στανταρ και το μεσημερι και το βραδυ...κρεμες δεν θελω να φαει,θα ηθελα κατι σε πιο στερεη μορφη
σε καποια συσκευασια βρωμης εχει και καποιες συνταγες για κουλουρακια η εναλακτικες.μπορεις κι απο κει να παρεις καποια ιδεα...

γεια σας και απο μενα. εξαφανιστηκα γιατι εμεις δεν παμε καθολου καλα και εχω στεναχωρηθει πολυ. τα χριστουγεννα ο μικρος εβγαλε αιμα με τον αρακα. ετρωγε αρνι, πατατα, καροτο, κολοκυθι,μηλο, αχλαδια και με τον αρακα που προσθεσα σε 7-8 μερες ειχε απειροελαχιστο αιμα(μαγερ θετικη). επικοινωνησα με παιδων οπου ο ειδικευομενος εδειξε πολυ προβληματισμενος...ως τωρα δηλαδη μου λεει τον εχει πειραξει το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, το μπροκολο, το μαρουλι, το ψωμι, ο ΑΡΑΚΑΣ, οι φακες, η μπανανα και εχει δεχτει μονο το κουνελι και το ρυζι?? (και για το ρυζι δεν ειμαι και σιγουρη του λεω και το αποφευγω)...θα πρεπει να ρωτησω μου λεει και ξαναπαρτε με. οταν τηλεφ μετα απο καποιες μερες μου ειπαν να συνεχισω με αυτες τις 4-5 τροφες, να μην προσθεσω τιποτα γιατι το παιδι θα πρεπει να εχει καποιο αλλο προβλημα στο εντερο...θα πρεπει να κανει καποιες εξετασεις στο επομενο ραντεβου (σε 10 μερες) για να δουμε. Εντωμεταξυ αυτο το διαστημε να παρακολουθω τα παντα. Πραγματι, τωρα τρωει μονο αρνι, καροτο, κολοκυθι , πατατα,μηλο, αχλαδια και καποιες φορες τα κακα του ειναι σαν πολτος και δυσοσμα...πραγματικα αισθανομαι οτι η κατασταση δυσκολευει πολυ και φοβαμαι. Εντωμεταξυ η φεριτηνη του εχει πεσει σε πολυ χαμηλα επιπεδα, αλλα ο παιδιατρος φοβαται μετα απο ολα αυτα να του δωσει οτιδηποτε, ετσι περιμενουμε....

υγ. να προσθεσω οτι τωρα ολοι οι γιατροι, παρολο που καποτε επεμεναν να κοψω το θηλασμο (κατι που εγινε στους 9 μηνες) τωρα με το υποαλλεργικο γαλα και τις ελαχιστες τροφες φοβουνται οτι θα εχουμε ελλειψη βιταμινων και στοιχειων διαφορων....τι να πω...σας στεναχωρω και εσας...δε ξερω, ας ελπισουμε οτι στο επομενο ραντεβου κατι θα γινει

στο παιδι δινεις το νεοκειτ η το εχεις αλλαξει?αν το εχεις αλλαξει ψαξτο λιγο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας!! Έχω κι εγώ ένα κοριτσακι με αλλεργία στο γάλα και είμαστε σε φάση αναζήτησης για να δούμε αν υπάρχει αλλεργία και σε κάτι άλλο....Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε στέρες τροφές και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει καμιά σας το βιολογικό ρυζάλευρο ολικής άλεσης της Frezylac.Τι συστατικά έχει?θέλω μια κρέμα να την αραιώνω με μητρικό γάλα...

Ευχαριστώ

Κορίτσια γειά σας!! Έχω κι εγώ ένα κοριτσακι με αλλεργία στο γάλα και είμαστε σε φάση αναζήτησης για να δούμε αν υπάρχει αλλεργία και σε κάτι άλλο....Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε στέρες τροφές και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει καμιά σας το βιολογικό ρυζάλευρο ολικής άλεσης της Frezylac.Τι συστατικά έχει?θέλω μια κρέμα να την αραιώνω με μητρικό γάλα...

Ευχαριστώ

Εγώ έπαιρνα το ρυζάλευρο και αργότερα κεχρί της Holle, το οποίο μάλιστα έχει την πιστοποίηση demeter, οπότε είναι ακόμα καλύτερο. Αραιώνεται και με νερό και με γάλα δικο σου ή ξένο. Αυτήν που λες δεν την έχω δοκιμάσει και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω ότι θα την αγόραζα ποτέ.

Εκτός από κρέμα, μπορείς εναλλακτικά να ξεκινήσεις με λαχανικά ή φρούτα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ξέχασα..τα συστατικά τους είναι αντίστοιχα ρύζι και κεχρί βιολογικής καλλιεργειας (όσα έχουν dmeter βιοδυναμικης καλλιεργειας) και βιταμίνη Β1. Κοστίζουν περίπου 4 και κάτι ευρώ. Εγώ τα βρίσκω πλέον από γερμανία στη μισή τιμή, αλλά τα παιρνω με το γαλα κατσικισιο βιολογικο οπότε με συμφέρει, γιατί έχει 10? μεταφορικά. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω λινκ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ξέχασα..τα συστατικά τους είναι αντίστοιχα ρύζι και κεχρί βιολογικής καλλιεργειας (όσα έχουν dmeter βιοδυναμικης καλλιεργειας) και βιταμίνη Β1. Κοστίζουν περίπου 4 και κάτι ευρώ. Εγώ τα βρίσκω πλέον από γερμανία στη μισή τιμή' date=' αλλά τα παιρνω με το γαλα κατσικισιο βιολογικο οπότε με συμφέρει, γιατί έχει 10? μεταφορικά. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω λινκ.[/quote']

Ποιο γάλα παίρνεις? Και από ποιο λινκ?

gwggp2.png ISWTp2.png

Ξέχασα..τα συστατικά τους είναι αντίστοιχα ρύζι και κεχρί βιολογικής καλλιεργειας (όσα έχουν dmeter βιοδυναμικης καλλιεργειας) και βιταμίνη Β1. Κοστίζουν περίπου 4 και κάτι ευρώ. Εγώ τα βρίσκω πλέον από γερμανία στη μισή τιμή' date=' αλλά τα παιρνω με το γαλα κατσικισιο βιολογικο οπότε με συμφέρει, γιατί έχει 10? μεταφορικά. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω λινκ.[/quote']

fairy's mom κι εμενα με ενδιαφερει! Ειναι αρκετα ακριβα απο το μαγαζι με βιολογικα που τα παιρνω.

Αστε και ειμαι σημερα να σκασω! Εκει που τελειωσαμε ολο τον κυκλο με τροφες που σας ειχα αναφερει οτι μας εδωσε απο το καλοκαιρι η Συριγου (κατσικισιο, κατσικι, ρυζι, σιτηρα) και ολες οι Μαγερ ηταν ΟΚ μου εκανε στα καλα καθουμενα εξανθημα!!!! Και χειροτερευει! Πηρα τη Συριγου μου λεει να τη δει ο παιδιατρος, κι αυτος μας λεει εκζεμα θα ειναι....βαλτε της καλεντουλα! (???)

Αντε βγαλε ακρη τωρα! Πώς θα καταλαβω τί την πειραξε? Αφου ειχαμε τελειωσει και ηταν να παμε πια για προκληση στο αγελαδινο σε 20 μερες. Φτου κι απ την αρχη δηλαδη; :(

Διαφημίσεις

Τα παίρνω από δω.

http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1016937332

Μέσα σε 1 βδομάδα ήρθαν με ups. Τζεν εγώ τώρα της δίνω το κατσικισιο σε σκονη, αυτό,

http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1016937332

Αστε και ειμαι σημερα να σκασω! Εκει που τελειωσαμε ολο τον κυκλο με τροφες που σας ειχα αναφερει οτι μας εδωσε απο το καλοκαιρι η Συριγου (κατσικισιο, κατσικι, ρυζι, σιτηρα) και ολες οι Μαγερ ηταν ΟΚ μου εκανε στα καλα καθουμενα εξανθημα!!!! Και χειροτερευει! Πηρα τη Συριγου μου λεει να τη δει ο παιδιατρος, κι αυτος μας λεει εκζεμα θα ειναι....βαλτε της καλεντουλα! (???)

Αντε βγαλε ακρη τωρα! Πώς θα καταλαβω τί την πειραξε? Αφου ειχαμε τελειωσει και ηταν να παμε πια για προκληση στο αγελαδινο σε 20 μερες. Φτου κι απ την αρχη δηλαδη; :(

Μην αγχώνεσαι. Βάλε καλέντουλα, καλό θα κάνει και σκέψου ποια είναι η τελευταία τροφή που δοκιμάσατε και σε ποσότητα και προσπάθησε να την ελαττώσεις. Αφού όμως δεν κάνει αίμα, μην αγχώνεσαι πολύ! Μήπως άλλαξες απορρυπαντικό ή κάποια κρέμα?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τα παίρνω από δω.

Μέσα σε 1 βδομάδα ήρθαν με ups. Τζεν εγώ τώρα της δίνω το κατσικισιο σε σκονη' date=' αυτό,

Μην αγχώνεσαι. Βάλε καλέντουλα, καλό θα κάνει και σκέψου ποια είναι η τελευταία τροφή που δοκιμάσατε και σε ποσότητα και προσπάθησε να την ελαττώσεις. Αφού όμως δεν κάνει αίμα, μην αγχώνεσαι πολύ! Μήπως άλλαξες απορρυπαντικό ή κάποια κρέμα?[/quote']

Να σαι καλα! Το γαλα της μικρης το παιρνω 17,85 και το εχει 10,45!!

Βασικα ειχαμε τελειωσει με την προκληση αλλα στα σιτηρα της ειχα βαλει μονο ψωμακι που εφτιαχνα εγω. Καναμε και μαγερ και βγηκε αρνητικη. Μετα θεωρησα οτι ειναι ΟΚ να τρωει ζυμαρικα βιολογικα χωρις αβγα αννοειται, της εδωσα μια φορα μονο 10γρ. Δεν εχω κανει μαγερ μετα, ειδικα για τα ζυμαρικα δηλαδη. Μαλλον αυτο την πειραξε αλλα γιατι αφου τρωει ψωμι; Αλευρι σιτου λεει κι αυτο. Καμμια αλλη αλλαγη δεν ειχαμε κανει. Αβυσσος...

για τον λιναροσπορο γνωριζεται τιποτα? ανηκει στις αλλεργιογονες τροφες?θελω να το βαζω στα ψωμακια που φτιαχνω ,απο πανω αντι για σουσαμι,εβαλα δηλ.σημερα και βλεπουμαι

fair's mom σε τσακωσα ,αυτο το μηνυμα μαλλον δεν το ειδες ,κατι θα ξερεις ομως να μου πεις

Koρίτσια κι εγώ δυστυχώς στην παρέα σας!

Η μικρή μου κλείνει σε λιγες μέρες τον 6ο μηνα!Μεχρι τωρα θήζε αποκλειστικά!

Πριν 10 μερες ξεκινήσαμε ρυζάλευρο βανίλια το οποιο ομως δεν έτρωγε παρά μονο λίγες κουταλίτσες στη μύτη!Τις τελευταίες μέρες άρχισε να μου κάνει σύγκαμα και μάλιστα έντονο, δεν έδωσα σημασία, όμως σιγά σιγά την ωρα που έτρωγε την κρεμα, όπου την ακουμπούσε κοκκίνιζε κι εβγαζε μικρο σπυράκι που όμως μετά από λίγη ώρα υποχωρούσε!

Η παιδιατρος μου ειπε να τη σταματησω την κρέμα γιατι μαλλον εχει αλλέργια στο γάλα και να πάρω απο το φαρμακειο υποαλλεργικη!Επίσης εγώ θε΄λω κι εχω ξεκινήσει να αποθηλάζω, οπότε επίσης θα χρειαστεί υποαλλεργικό γάλα!

Τι να κάνω να δώσω τα υποαλλεργικά ή να πάω σε καποιον αλλεργιολόγο για να δω αν όντως εχει αλλεργια ή ηταν τυχαίο????????

Εσεις πιστεύετε οτι ειναι αλλεργία?

Εγώ παντως ετρωγα και τρώω κανονικα τα γαλακτοκομικά και μεχρι τωρα δεν ειχε πρόβλημα????

Βασικα ειχαμε τελειωσει με την προκληση αλλα στα σιτηρα της ειχα βαλει μονο ψωμακι που εφτιαχνα εγω. Καναμε και μαγερ και βγηκε αρνητικη. Μετα θεωρησα οτι ειναι ΟΚ να τρωει ζυμαρικα βιολογικα χωρις αβγα αννοειται, της εδωσα μια φορα μονο 10γρ. Δεν εχω κανει μαγερ μετα, ειδικα για τα ζυμαρικα δηλαδη. Μαλλον αυτο την πειραξε αλλα γιατι αφου τρωει ψωμι; Αλευρι σιτου λεει κι αυτο. Καμμια αλλη αλλαγη δεν ειχαμε κανει. Αβυσσος...

Εμείς στην πρόκληση στα ζυμαρικά κάναμε ακριβώς την ίδια διαδικασία με την πρόκληση στο γάλα. Πιστεύω κι εγώ ότι αυτά σας φταίνε. Αν τα ξαναδοκιμάσεις κάντο σταδιακά και με τακτικες μαγιερ (είχαμε ξεκινήσει με 1 κ.σ. και διπλασιάζαμε κάθε βδομάδα για 5-6 βδομάδεςς, αν θυμάμαι καλά) Η συριγου δεν σας τα είπε αυτά?

Άσε όμως να περάσει πρώτα λίγος καιρός και μετά το δοκιμάζεις.

Τεράστιες οι διαφορές στις τιμές!! Να παραγγείλεις από κει! Εγώ τώρα σχεδιάζω την 2η παρτίδα και θα πάρω και κάποια άλλα προιόντα της Medela. Επίσης έχει πολύ φτηνά Weleda, αν τα χρησιμοποιείς.

fair's mom σε τσακωσα ,αυτο το μηνυμα μαλλον δεν το ειδες ,κατι θα ξερεις ομως να μου πεις

:oops: ουτε καν το πρόσεξα! Εγώ δεν το έτρωγα, αλλα νομίζω ότι αξιζει να τον δοκιμάσεις. δεν μου φαίνεται επίφοβο. Στην δικιά μου πάντως θα έδινα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Πριν 10 μερες ξεκινήσαμε ρυζάλευρο βανίλια το οποιο ομως δεν έτρωγε παρά μονο λίγες κουταλίτσες στη μύτη!Τις τελευταίες μέρες άρχισε να μου κάνει σύγκαμα και μάλιστα έντονο, δεν έδωσα σημασία, όμως σιγά σιγά την ωρα που έτρωγε την κρεμα, όπου την ακουμπούσε κοκκίνιζε κι εβγαζε μικρο σπυράκι που όμως μετά από λίγη ώρα υποχωρούσε!

Η παιδιατρος μου ειπε να τη σταματησω την κρέμα γιατι μαλλον εχει αλλέργια στο γάλα και να πάρω απο το φαρμακειο υποαλλεργικη!Επίσης εγώ θε΄λω κι εχω ξεκινήσει να αποθηλάζω, οπότε επίσης θα χρειαστεί υποαλλεργικό γάλα!

Τι να κάνω να δώσω τα υποαλλεργικά ή να πάω σε καποιον αλλεργιολόγο για να δω αν όντως εχει αλλεργια ή ηταν τυχαίο????????

Εγώ παντως ετρωγα και τρώω κανονικα τα γαλακτοκομικά και μεχρι τωρα δεν ειχε πρόβλημα????

Εγω που θηλαζα αποκλειστικα για 6 μηνες εννοειται (και ηταν οδηγια και απο το Ιασω που νοσηλευτηκε στη ΜΕΝΝ η μικρη και απο το παιδων) να μην τρωω καθολου γαλακτοκομικα!Μου φαινεται περιεργο να εμφανισει τωρα την αλλεργια.Βεβαια εμεις ειχαμε αιμα στα κακα, οχι εξανθηματα κλπ και βεβαια ποτε δεν επιβεβαιωθηκε.Ψαξτο καλα παντως και με αλλεργιολογο (αν θες σου δινω το τηλ της δικιας μου) μην ταλαιπωρηθειτε με υποαλλεργικα και απαγορευσεις χωρις λογο...

Τα παίρνω από δω.

Μέσα σε 1 βδομάδα ήρθαν με ups. Τζεν εγώ τώρα της δίνω το κατσικισιο σε σκονη' date=' αυτό,

[/quote']

Ποιό από όλα? Το λινκ δεν εβγαλε κάτι...εμείς δίνουμε τώρα το holle το growing up.

Μεταφορικά πόσα χρεώνεσαι?

gwggp2.png ISWTp2.png

Αν θέλεις να του δώσεις ρυζαλευρο να ην του δώσεις υπαλλεργική από φαρμακείο αλλα βιολογική χωρίς γάλα της holle ή της babynat ή κάποιας άλλη μάρκας από βιολογικά μαγαζιά...σίγουρα είναι πιο αγνή και σίγουρα δεν έχει γάλα.

Αλλά μπορείς να μην δώσεις και ποτέ ρυζαλευρο, δεν είναι απαραίτητο και να πας στα φρούτα και στα λαχανικά.

gwggp2.png ISWTp2.png

jen σ ευχαριστώ!η HOLLE εχει ρυζάλευρο?με το γάλα όμως τι κάνω?Αναγκαστικά σε ΗΑ, εφόσον θα σταματησω το θηλασμο!

Γιατί τον σταματάς το θηλασμό?

Μπορείς να δοκιμάσεις και το κατσικίσιο βιολογικό σκόνη, αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον πειράζει πάλι.

Τα ΗΑ δεν ειναι πληρως υπαλλεργικά οπότε και αυτό μπορεί να το πειράξει. Τα πλήρως είναι ακόμη πιο χάλια, βρωμάνε είναι επεξεργασμένα τόσο πολύ που πλέον δνε θεωρούνται γάλατα και φυσικά δεν συγκρίνονται με τη θρεπτικότητα του μητρικού.

gwggp2.png ISWTp2.png

Εγω που θηλαζα αποκλειστικα για 6 μηνες εννοειται (και ηταν οδηγια και απο το Ιασω που νοσηλευτηκε στη ΜΕΝΝ η μικρη και απο το παιδων) να μην τρωω καθολου γαλακτοκομικα!Μου φαινεται περιεργο να εμφανισει τωρα την αλλεργια.Βεβαια εμεις ειχαμε αιμα στα κακα, οχι εξανθηματα κλπ και βεβαια ποτε δεν επιβεβαιωθηκε.Ψαξτο καλα παντως και με αλλεργιολογο (αν θες σου δινω το τηλ της δικιας μου) μην ταλαιπωρηθειτε με υποαλλεργικα και απαγορευσεις χωρις λογο...

Κατερίνα στείλε μου το τηλ και τη διευθυνση του!

Εσύ μετά το θηλασμό τι γάλα έδινες?ΗΑ ή τα αντιαλλεργικά?Σημερα που την ξαναπηρα μου λεει μπορει κ να ηταν αντίδραση στη συγκεκριμένη μάρκα κρέμα και να δωσω για αρχή τα ΗΑ και βλέπουμε....

Τι να πω στα καλά καθούμενα!

παντως γάλα μόνο του δεν εχει δοκιμάσει ακόμα γιατι πολύ απλά αρνειται!

Κατερίνα στείλε μου το τηλ και τη διευθυνση του!

Εσύ μετά το θηλασμό τι γάλα έδινες?ΗΑ ή τα αντιαλλεργικά?Σημερα που την ξαναπηρα μου λεει μπορει κ να ηταν αντίδραση στη συγκεκριμένη μάρκα κρέμα και να δωσω για αρχή τα ΗΑ και βλέπουμε....

Τι να πω στα καλά καθούμενα!

Εγω εδινα Alfare, το ποσο δυσκολευτηκα να πιασει μπιμπερο δεν περιγραφεται...με ολα πνιγοταν, εκλαιγε κλπ, τελικα πηρα της dr.browns και σωθηκα!Τους 2 τελευταιους μηνες εδινα γαλα Althera που ειναι πιο νεο και σχετικα καλυτερη η γευση του γιατι δεν ηθελε το alfare.Γενικα ομως αυτα τα γαλατα βρωμανε!Αυτα ειναι πληρως αντιαλλεργικα γαλατα.ΗΑ δινεις κανα μηνα για να περασεις στο κανονικο εφοσον δεν εχεις ενδειξεις αλλεργιας με αυτο.Τωρα πινει νουλακ βεβαια, το φρεσκο δεν της αρεσε...ετσι κι αλλιως τσαμπα πεδευτηκαμε, ποτε δεν επιβεβαιωθηκε με εξετασεις η αλλεργια, ισως ηταν ψευδοπεριοδος και μαλιστα αν δεν επεμενα να κανω συνεχως μαγιερ κοπρανων οταν ξεκινησαμε κανονικο γαλα θα ειχαμε ξαναγυρισει σε αντιαλλεργικο για αλλους 6 μηνες.....

Σου στελνω πμ, ψαξτο!!Μην παιδευτεις αδικα!

Γιατί τον σταματάς το θηλασμό?

Μπορείς να δοκιμάσεις και το κατσικίσιο βιολογικό σκόνη, αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον πειράζει πάλι.

Τα ΗΑ δεν ειναι πληρως υπαλλεργικά οπότε και αυτό μπορεί να το πειράξει. Τα πλήρως είναι ακόμη πιο χάλια, βρωμάνε είναι επεξεργασμένα τόσο πολύ που πλέον δνε θεωρούνται γάλατα και φυσικά δεν συγκρίνονται με τη θρεπτικότητα του μητρικού.

To ξέρω οτι ο θηλασμοςειναι το καλύτερο, αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ αλλο!Δεν μπορώ!Μ εχει κουράσει παρα πολύ!Για να πάώ καπου πρεπει πρωτα να το ξερω 1 μερα πριν, να αντλησω γάλα για να το δωσει καποιος άλλος και τελικα δεν το πίνει!Απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 10 το πρωι θηλάζει ανα 1 ωρα περίπου!κομματια!Ασε που μετα θα ειναι πιο δύσκολο για τη μικρή να κόψει το θηλασμο!

Εγω εδινα Alfare, το ποσο δυσκολευτηκα να πιασει μπιμπερο δεν περιγραφεται...με ολα πνιγοταν, εκλαιγε κλπ, τελικα πηρα της dr.browns και σωθηκα!Τους 2 τελευταιους μηνες εδινα γαλα Althera που ειναι πιο νεο και σχετικα καλυτερη η γευση του γιατι δεν ηθελε το alfare.Γενικα ομως αυτα τα γαλατα βρωμανε!Αυτα ειναι πληρως αντιαλλεργικα γαλατα.ΗΑ δινεις κανα μηνα για να περασεις στο κανονικο εφοσον δεν εχεις ενδειξεις αλλεργιας με αυτο.Τωρα πινει νουλακ βεβαια, το φρεσκο δεν της αρεσε...ετσι κι αλλιως τσαμπα πεδευτηκαμε, ποτε δεν επιβεβαιωθηκε με εξετασεις η αλλεργια, ισως ηταν ψευδοπεριοδος και μαλιστα αν δεν επεμενα να κανω συνεχως μαγιερ κοπρανων οταν ξεκινησαμε κανονικο γαλα θα ειχαμε ξαναγυρισει σε αντιαλλεργικο για αλλους 6 μηνες.....

Σου στελνω πμ, ψαξτο!!Μην παιδευτεις αδικα!

Μαλιστα!κατάλαβα!Αυτο μου ειπε κι αυτη, να δωσουμε 1 μηνα ΗΑ κ αν δεν την πειραξει να παμε σε κανονικό!το πήρα το μνμ σου!Σ ευχαριστώ!

Εμείς στην πρόκληση στα ζυμαρικά κάναμε ακριβώς την ίδια διαδικασία με την πρόκληση στο γάλα. Πιστεύω κι εγώ ότι αυτά σας φταίνε. Αν τα ξαναδοκιμάσεις κάντο σταδιακά και με τακτικες μαγιερ (είχαμε ξεκινήσει με 1 κ.σ. και διπλασιάζαμε κάθε βδομάδα για 5-6 βδομάδεςς' date=' αν θυμάμαι καλά) Η συριγου δεν σας τα είπε αυτά?

Άσε όμως να περάσει πρώτα λίγος καιρός και μετά το δοκιμάζεις.

:oops: ουτε καν το πρόσεξα! Εγώ δεν το έτρωγα, αλλα νομίζω ότι αξιζει να τον δοκιμάσεις. δεν μου φαίνεται επίφοβο. Στην δικιά μου πάντως θα έδινα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει.[/quote']

την προκληση την εκενες στο σπιτι? εισαγοντας σιγα σιγα τις ποσοτητες που ελεγες ?

γενικα για την προκληση στο νοσοκομειο δεν υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες ενδειξεις ? π.χ οταν εχει προηγηθει αλλεργικο σοκ στην συγκεκριμενη τροφη ,δεν την κανουν φανταζομαι σε ολα τα αλλεργικα παιδια ?

οπως σου ειπα εφτιαξα ηδη ψωμι με λιναροσπορο ,αλλα το πεταξα τελικα γιατι ηταν σαν πετρα,οντως με τα αλευρι χωρις γλουτενη απο τις 3 φορες που εφτιαξα κατι μονο μια φορα πετυχε ,τι να πω

και κατι αλλο να σε ρωτησω ,καπου ειχες γραψει οτι οταν βραζεις το αρνι και το κατσικι πετας τα 2 πρωτα νερα και δεν το κανεις με το κοτοπουλο ,γιατι?? ,εγω το κανω με ολα τα κρεατα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...