Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να κάνω?

Ireth74

Recommended Posts

Ax και μένα είναι κάπως έτσι ο άνδρας μου όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό αλλά είναι!! Εγώ τι κάνω??? Πάντα είμαι αισιόδοξη , πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα με τους τρόπους μου του δείχνω ότι ότι θέλει ο άνθρωπος μπορεί να γίνει φτάνει να το θέλει πραγματικά...Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν συνεχώς ενθάρυνση κυρίως από άτομα που εμπιστεύονται απόλυτα... Εσένα σε εμπιστεύεται σαν άνθρωπο??? Μπορεί ακόμη να του μιλήσει και κάποιος συγγενής...Είμαι σίγουρη ότι θα έχουν κάνει νήξη, δεν μπορεί οι γονείς θα θέλουν εγγονάκι....ε λίγο από εδώ λίγο από εκεί στο τέλος θα το καταλάβει...Όμως να ξέρεις ότι δεν τελειώνει εκεί , συνέχεια θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις και να παρουσιάζεις την καλή πλευρά των πραγμάτων....Εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τον αγαπάς πραγματικά και να έχεις απέραντη υπομονή να αντέχεις τις παραξενιές του...Εγώ μετά από πολλούς καυγάδες και προσωπικές αναζητήσεις και ψυχολόγους εκεί κατέληξα!!! Τώρα είμαστε σε καλό σημείο μπορώ να πω μετά από 18 χρόνια που είμαστε μαζί (σχέση και γάμος μαζί):rolleyes::P

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιστευω πως ο αντρας σου λογω των βιωματων του εχει μπλοκαρει στο ζητημα ξοδευω λεφτα. για την ακριβεια δεν εχει μαθει /εκπαιδευτει να ξοδευει, δε ξερει τη λειτουργια / χρηση του χρηματος . οταν χρειαστει να βαλει το χερι στη τσεπη διακατεχεται απο το αισθημα της ΕΝΟΧΗΣ. το χρημα το μαζευει οχι γιατι ειναι φιλοχρηματος η τσιγκουνης αλλα γιατι του προσφερει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που τοσο εχει αναγκη, γιατι νομιζει οτι του εξασφαλιζει οτι δε θα γυρισει πισω στη φτωχεια που την εχει ζησει και την τρεμει. οι λεξεις κλεδια εδω ειναι ΕΝΟΧΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΦΟΒΟΣ. χρειαζεται ψυχολογο (αν και θα αρρωστησει μονο και μονο στην ιδεα να πληρωσει ειδικο) για να τον ξεμπλοκαρει και να του δειξει το αυτονοητο, οτι δλδ ενα παιδι δε θα σας καταστρεψει οικονομικα.

πιστευω πως ο αντρας σου λογω των βιωματων του εχει μπλοκαρει στο ζητημα ξοδευω λεφτα. για την ακριβεια δεν εχει μαθει /εκπαιδευτει να ξοδευει, δε ξερει τη λειτουργια / χρηση του χρηματος . οταν χρειαστει να βαλει το χερι στη τσεπη διακατεχεται απο το αισθημα της ΕΝΟΧΗΣ. το χρημα το μαζευει οχι γιατι ειναι φιλοχρηματος η τσιγκουνης αλλα γιατι του προσφερει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που τοσο εχει αναγκη, γιατι νομιζει οτι του εξασφαλιζει οτι δε θα γυρισει πισω στη φτωχεια που την εχει ζησει και την τρεμει. οι λεξεις κλεδια εδω ειναι ΕΝΟΧΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΦΟΒΟΣ. χρειαζεται ψυχολογο (αν και θα αρρωστησει μονο και μονο στην ιδεα να πληρωσει ειδικο) για να τον ξεμπλοκαρει και να του δειξει το αυτονοητο, οτι δλδ ενα παιδι δε θα σας καταστρεψει οικονομικα.

Πολύ ωραία τοποθέτηση...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

baby girl δυσκολο δρομο θα εχεις στον εγγαμο βιο σου ...γερά κρατα και πολύ υπομονή θέλεις ....και όταν κανεις παιδί εκει τι έχεις να δεις ..μην σε καταφέρει καλή μου και σε πείσει να δώσεις τους μισθούς σου να τους διαχειρίζεται αυτός κάηκες ......οταν θα σταματήσεις την δουλεια λόγο εγκυμοσινη εκεί να δεις που θα πρέπει να του ζητάς για να πας στο σουπερ μάρκετ ...εκέι να δεις καβούργια ........μπορεί να σου φένονται υπερβολικά αυτά αλλα τα πέρασα

δυστυχώς ......

πάλεψα πολύ και μετά απο 20 χρόνια κατάφερα να κάνω τα κουμάντα μου μόνη μου , με πολύ κουβέντα και πολλούς καυγάδες ...έπιασε το νόημα το χάνει κάποιες στιγμές αλλα του το υπενθιμίζω ......

Ξεκαθάρισε καταστάσεις λοιπόν πριν το παιδί ........τι θέλεις τι δεν θλελεις και τη σε ενοχλεί απέναντη του ........

Μην βάλεις στην άκρη οτι σε ενοχλή και μην κλείσεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου μόνο και μόνο για να΄ κάνεις ένα παιδί .......

Κάναμε μια συζήτηση για τους μισθούς μου και συμφωνήσαμε να του δίνω το μισθό από την πρωινή μου δουλειά για ακόμα 3 μήνες, μέχρι να συμπληρώσει τα χρήματα που δώσαμε από τα έτοιμα (λόγω ακύρωσης της απόλυσής μου έπρεπε να δώσουμε ένα σεβαστό ποσό στον εργοδότη μου).

Όμως συμφωνήσαμε ότι το μισθό από την απογευματινή μου δουλειά θα τον κρατάω εγώ.

Χαίρομαι που τελικά εσύ τα κατάφερες και ελπίζω να μπορέσω να κάνω το ίδιο κ εγώ (μετά από πολλές συζητήσεις βέβαια...)

7vfJp2.png

Ax και μένα είναι κάπως έτσι ο άνδρας μου όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό αλλά είναι!! Εγώ τι κάνω??? Πάντα είμαι αισιόδοξη , πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα με τους τρόπους μου του δείχνω ότι ότι θέλει ο άνθρωπος μπορεί να γίνει φτάνει να το θέλει πραγματικά...Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν συνεχώς ενθάρυνση κυρίως από άτομα που εμπιστεύονται απόλυτα... Εσένα σε εμπιστεύεται σαν άνθρωπο??? Μπορεί ακόμη να του μιλήσει και κάποιος συγγενής...Είμαι σίγουρη ότι θα έχουν κάνει νήξη, δεν μπορεί οι γονείς θα θέλουν εγγονάκι....ε λίγο από εδώ λίγο από εκεί στο τέλος θα το καταλάβει...Όμως να ξέρεις ότι δεν τελειώνει εκεί , συνέχεια θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις και να παρουσιάζεις την καλή πλευρά των πραγμάτων....Εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τον αγαπάς πραγματικά και να έχεις απέραντη υπομονή να αντέχεις τις παραξενιές του...Εγώ μετά από πολλούς καυγάδες και προσωπικές αναζητήσεις και ψυχολόγους εκεί κατέληξα!!! Τώρα είμαστε σε καλό σημείο μπορώ να πω μετά από 18 χρόνια που είμαστε μαζί (σχέση και γάμος μαζί):rolleyes::P

Έχεις δίκιο ότι θέλει συνεχώς ενθάρρυνση. Όποτε τον ενθαρρύνω κ του λέω πόσο σημαντικά πράγματα έχει πετύχει κ πόσα ακόμα μπορεί να πετύχει στο μέλλον, γίνεται άλλος άνθρωπος.

Υπομονή έχω, σαφώς κ θα αντέξω κάποιες παραξενιές του (αυτό είναι ο γάμος άλλωστε) και φυσικά τον αγαπάω πολύ. Βλέπεις είμαστε μαζί 10 χρόνια (1,5 χρόνο παντρεμένοι).

Αλλά θα σκεφτώ κ τον ψυχολόγο. Ίσως να μας βοηθήσει...

7vfJp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι η τοποθέτησή σου είναι απόλυτα βάσιμη.

Έχεις δίκιο για το αίσθημα ΕΝΟΧΗΣ που έχει κάθε φορά που είναι να πληρώσει.

Αυτό που λές για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που του δίνει το χρήμα που μαζεύει, το λέει αρκετές φορές κ ο ίδιος. Νομίζω ότι πραγματικά νιώθει μεγάλη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Για αρχή, θα κοιτάξω να βρω έναν καλό ψυχολόγο (χωρίς να το πώ στον άντρα μου) για να με συμβουλέψει. Και αναλόγως μετά θα πράξω. Αν χρειαστεί θα του πω να πάμε κ μαζί.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ όλες! Μου δίνεται απίστευτο κουράγιο κ δύναμη!

7vfJp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...