Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΜΑ SOS

Recommended Posts

Ευχαριστώ...

Εμάς ο γιατρός μας είπε ότι θα κρατήσει για καμμια εβδομάδα. Και ένώ δεν είναι φαγού, αυτές τις μέρες την έχει πιάσει μια μανία να τρώει τα πάντα και ειδικά αυτά που δεν πρέπει.....

Πάντως σε γενικές γραμμές αυτό το πρόγραμμα τηρούμε αλλά δεν βλέπω φως. Εκεί που λέμε άντε σήμερα δείχνει να είνα καλά.... Να σου κρύβεται πίσω από το τραπέζι για κακά.... :)

Για να δούμε σήμερα..... :)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Lia περαστηκα στη μικρουλα ειναι δυσκολη φαση για τα καημενα

τα μικρα και εμενα ακομα και τωρα που ειναι μεγαλη οταν την πιασει υποφερει,και μας κραταει για μερες μπορει και εβδομαδα υπομονη

και περαστηκα σας γρηγορα!!!! :D

ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!! :cry: Δεν ξέρω πως να τη βοηθήσω. 11η μέρα σήμερα και η διάρροια συνεχίζει. Ο γιατρός μας έχει δώσει και τη daktodor αλλά δε βλέπω να κάνει και πολλά πράγματα.

Σήμερα το βράδυ έκανε κακά και δεν την πήρα είδηση αφού κοιμόμασταν. Γύρω στις 4, μάλλον πονούσε το καημένο και γκρινιαξε. Πήγα να την πάρω στο κρεβάτι μας και είπε "κακά". Λές; σκέφτηκα... Την άνοιξα και τι να δω!!! Η πάνα γεμάτη και ο πωπουδάκος της κατακόκκινος... Την έπλυνα και πήγα να της βάλω sudocream και έσκουζε από τον πόνο. Δεν ήξερα τι να κάνω. ΄Τελικά από το κλάμα κουράστηκε και κοιμηθηκε.

Πήρα πρωί πρωί το γιατρό τηλ. και μου είπε να πάρω φακελάκια χιντρασέκ (κάπως έτσι) για τη διάρροια.

Δεν ξέρω τι να κάνω με το σύγκαμα.... Πονάει η καημένη και δεν αφήνει να την αγγίξω καθόλου.... Πως τα κατάφερα έτσι; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να τη βλέπω να πονάει.... :cry::cry::cry:

sL7ap2.png

Τελικά τι είναι διάρροια; Ποιο υδαρά κακά ή νερό εντελώς; Μόλις μίλησα με τον παιδίατρό μας και μου είπε ότι διάρροια είναι όταν τα κακά δεν φαίνονται καθόλου στην πάνα. Και ότι κακώς ανησυχώ τόσο για το παιδί. Είναι μια χαρά. Και επιμένει ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε εξετάσεις. Τελικά δεν ξέρω.... Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάω και σε αλλο παιδίατρο ή αν απλά είμαι υπερβολική. Το μόνο που μου δίνει λίγο κουράγιο είναι ότι το παιδί είναι κατά τα άλλα ευδιάθετο. Και η αλήθεια είναι ότι το πρωι που την άφησα στην πεθερά μου ήταν καλά, ήθελε βόλτα, τραγούδια και ο,τι ζητάει συνήθως. Ήρθα στη δουλειά μου και πήρα τηλέφωνο πριν λίγο να ενημερωθώ και με άγχωσε η άτιμη. Μου είπε ότι δεν τη βλέπει να είναι καλά και είναι ταλαιπωρημένη και πεσμένη και πρέπει οπωσδηποτε να κάνουμε κάτι.... Δεν ξέρω..... Και έχω και πολύ δουλειά στο γραφείο και δεν έχω και μυαλό να δουλέψω.....

Sorry που σας σκάω......!!!! :oops:

sL7ap2.png

Λια καλημέρα,

δεν είμαι γιατρός αλλά 11 μέρες μου φαίνονται πολλές. Μια δεύτερη γνώμη γιατρού (σου ορκίζομαι δεν είμαι καθόλου τωνν αλλαγών!) αλλά 11 ημέρες το παιδάκι...να πονάει ο ποπάκος του.... πάντως τα φακελάκια για τη διάρροια (δεν θυμάμαι πως τα λένε και είμαι στο γραφείο) μου τα είχε προτείνει και ο δικός μου παιδίατρος σε περίπτωση που κρατούσε πάνω από 3 ημέρες όχι 11. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω... :(:(

Περαστικά της!

Διαφημίσεις

Λία θα σου πρότεινα να την πας σε ένα δερματολόγο για το σύγκαμα να σου δώσει μια χειροποίητη αλοιφή για την περίπτωσή της ... 11 μέρες είναι πολλές για να υποφέρει το μωρό στο πωπουδάκι του ... περαστικά σας στο ζουζουνάκι σας!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Για το συγκαμα μια φίλη μου κάνει μια χειροποίητη κρέμα από κερύθρα. Δεν ξέρω πώς αλλα έχει βρεί σωτηρία. Η μικρή της ήταν μονίμως συγκαμένη και μαλιστα σε μεγάλη επιφάνεια, σχεδόν παντού όπου ακουμπά η πάνα.

.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Η αλήθεια είναι ότι τώρα το απόγευμα που πήγα και την πήρα από την πεθερά μου και άνοιξα την πάνα της έπαθα σοκ. Το πρωί ήταν πολύ καλύτερα. Προς το παρόν θα ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού. Στο μεταξύ θα την αφήνω όσο γίνεται χωρίς πάνα για παίρνει λίγο αέρα. Την΄εχω στο κρεβάτι και βλέπει τηλεόραση. Ούτε κι αυτό είναι καλό (το ότι βλέπει τηλεόραση εννοώ) αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κα΄τι άλλο για να κάθεται λίγο ακίνητη :oops: . Αν και αύριο είναι τόσο κόκκινη θα την πάω σε δερματολογο. Είναιτ ο μόνο που δεν σκέφτηκα για να πω την αλήθεια.

sL7ap2.png

Lia μου αν την έπλενες με χαμομήλι και να την άφηνες χωρίς την πάνα να στεγνώσει και μετά να της έβαζες την κρεμούλα :?:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Lia μου αν την έπλενες με χαμομήλι και να την άφηνες χωρίς την πάνα να στεγνώσει και μετά να της έβαζες την κρεμούλα :?:

To έκανα και αυτό, και για να πω την αλήθεια εδώ και μέρες την αφήνω αρκετή ώρα χωρίς πάνα. Πάντως, τώρα το βραδάκι που την ετοίμασα για ύπνο, είδα ότι κάπως πάει καλύτερα. Να μην παίρνω και πολύ θάρρος μόνο γιατί όλο έτσι λέω και όλο έχουμε πισωγυρίσματα.

Θα είμαι και σε επιφυλακή το βράδυ έτσι ώστε αν κάνει κακά να την αλλάξω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Για το συγκαμα μια φίλη μου κάνει μια χειροποίητη κρέμα από κερύθρα. Δεν ξέρω πώς αλλα έχει βρεί σωτηρία. Η μικρή της ήταν μονίμως συγκαμένη και μαλιστα σε μεγάλη επιφάνεια, σχεδόν παντού όπου ακουμπά η πάνα.

Μιλάμε για πολύ πρόβλημα και δεν εμπιστέυομαι σε αυτή τη φάση εύκολα τα γιατροσόφια. Χωρίς παρεξήγηση δηλ. αλλά δεν θα αντέξω να χειροτερέψει κι άλλο. Σε λίγο θα γίνουν πληγές. Τη φυσάω και κλαίει. Δε δέχεται ούτε τον αέρα να την αγγίζει.

Πάντως όπως έγραψα και πιο πάνω δείχνει καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως αν δε μου κάνει κακά τη νύχτα δε θα έχουμε περισσότερο πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις και για το ενδιαφέρον σας. :)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν εκτός από την κρέμα από την κερύθρα που έφτιαχνε, πήρε πάνες από το λιντλ και λεει οτι σώθηκε. είναι οι μόνες πάνες που δεν συγκαιεται το μωρό. Δεν έχετε να χάσετε πάντως κάτι!

.png

για τις πάνες του lidl έχω ακούσει τα καλύτερα, δεν τις έχω χρησιμοποιήσει βέβαια ακόμα αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να τις δοκιμάσω.Τις ψιλοφοβάμαι όμως γιατί ο δικός μας συγκέεται με το παραμικρό και μην τον ενοχλούν..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...