Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα να καταγγείλω την Nutricia. Πριν 2 μήνες αγόρασα μια φαριλακτε για την μπέμπα μου. Ανοιγω το καπάκι και βλέπω την κρέμα ανοιχτή. Το παραβλέπω λέγοντας οτι θα έτυχε. Μετά απο κανα μήνα παω να φτιάξω κρέμα στο μωρο και τσουπ μέσα στο κουτί ένα σκληρό κομμάτι το οποιο οχι απλα δεν μασιώταν αλλα έσπαγε και δόντι. Λέω έτυχε. Ε εχθές είπα να δοκιμάσω την μπισκοτόκρεμα φτιάχνω μία κρεμα στην μπέμπα και μία στην αδερφή μου και τσούπ στης σδερφής μου την κρέμα ένα σκληρό κομμάτι πάλι. ε όχι αυτη την φορά δε μπορεί πάλι να έτυχε. δηλαδη αν το έτρωγε η μπέμπα μου και πνιγόταν τι θα γινόταν? Ντροπή τους θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο με τίς τροφές που προορίζοντε για μωρά αυτα τα πράγματα είναι απαράδεχτα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αν ζούσες στην Αμερική, θα τους έκανες μια ωραία μήνυση και θα είχες γίνει πλούσια αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Πάντως καλά κάνεις και το καταγγέλεις στο φορουμ αλλά καλό είναι να κάνεις και μια ωραία καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή αλλά και στην ίδια την εταιρεία.

.....δε νομίζω τάκη....

Ελεγα να πάρω αυτές τις κρέμες σήμερα που θα πήγαινα στο super market. πιο πολύ γιατί η μπέμπα δεν τρώει τη φρουτόκρεμα και είπα να ρίχνω και καμία κουταλιά έτοιμη, για καλύτερη γεύση. Ευτυχως το διάβασα.

Θα ήθελα να καταγγείλω την Nutricia. Πριν 2 μήνες αγόρασα μια φαριλακτε για την μπέμπα μου. Ανοιγω το καπάκι και βλέπω την κρέμα ανοιχτή. Το παραβλέπω λέγοντας οτι θα έτυχε. Μετά απο κανα μήνα παω να φτιάξω κρέμα στο μωρο και τσουπ μέσα στο κουτί ένα σκληρό κομμάτι το οποιο οχι απλα δεν μασιώταν αλλα έσπαγε και δόντι. Λέω έτυχε. Ε εχθές είπα να δοκιμάσω την μπισκοτόκρεμα φτιάχνω μία κρεμα στην μπέμπα και μία στην αδερφή μου και τσούπ στης σδερφής μου την κρέμα ένα σκληρό κομμάτι πάλι. ε όχι αυτη την φορά δε μπορεί πάλι να έτυχε. δηλαδη αν το έτρωγε η μπέμπα μου και πνιγόταν τι θα γινόταν? Ντροπή τους θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο με τίς τροφές που προορίζοντε για μωρά αυτα τα πράγματα είναι απαράδεχτα!!!!!!!!

http://www.mcit.gov.cy/mcit/mcit.nsf/dmlccpscomplaint_gr?OpenForm

http://www.newinka.gr/kataggelies.php?version=gr

εγω, και παντα κατα τη γνωμη μου ,θα την εκανα την καταγγελια

''...for those about to rock we salute you...''

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

αγαπητή μένια! εγώ έκανα καταγγελία στη γραμμή καταναλωτών του υπ. εμπορίου για άλλες τιμές σε ράφι προσφορών στο καρφούρ και με πήραν τηλέφωνο μέσα σε λίγες μέρες να μου πουν ότι τους επιβλήθηκε πρόστιμο και μου το έστειλαν και γραπτώς. επίσης μπορούσα όποια στιγμή ήθελα να πάω να εισπράξω ένα (μικρό) ποσό από το σούπερ μάρκετ το οποίο ήταν η διαφορά που μου "έκλεψαν". οπότε έχε πίστη! δουλεύει το σύστημα...!!!!!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Εγώ θα έκανα καταγγελία στο ΙΝΚΑ αλλά θα ενημέρωνα και το σουπερμάρκετ που μου της προμήθευσε αλλά και την ίδια την εταιρεία.Βέβαια όταν έιχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα γάλα το τηλ της εταιρείας δεν απαντούσε και τελικά το άφησα εκεί το θέμα. αλλά εσύ μην το κάνεις!!!!

Οσο μενουμε με σταυρωμενα τα χερια τοσο περισσοτερο θα γινονται λαθη..Ας συμορφωθουν Επιτελους.. Τα λεφτακια τους τα περνουν και με το παραπανω ,τα λαθη τα δικα μας πληρωνονται γιατι οχι και τα δικα τους

βρε κοριτσια, γιατι δεν πηρατε επιτοπου τα προιοντα να τα πατε εκει απο οπου τα αγορασατε??

ειδικα το ανοιγμενο κουτι, θα το πηγαινα κατ ευθειαν πισω και θα ζηταγα να δω τον διευθυντη του σουπερ μαρκετ...

ειπα να μην κανω φασαρια στην αρχη μηπως και μου πουν που ξερουμε εμεισ αν το ανοιξες εσυ? αλλα με τα κομμάτια δεν θα το αφησω ετσι θα πάω στο σουπερ

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως τις συγκεκριμένες κρέμες δεν τις προτίμησα ποτέ, γιατί δοκίμασα δειγματα που μου έστειλαν κ διαπίστωσα ότι έχουν μέλι κ κανέλα... :shock::shock:

Σήμερα ήρθαν απο nutricia μου έφεραν ένα κουτι καινούργιο πήραν το παλιό και τα κομμάτια και μου είπαν οτι σε είκοσι μέρες θα πάρω τα αποτελέσματα γιατι θα τα στείλουν εξωτερικό. Βεβαια μου άφησαν χαρτί οτι έφεραν καινούργιο και πήραν το παλιό. Άντε να δούμε.

Πολύ καλά έκανες!

Ας μάθουμε να καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα επιτέλους!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

αγαπητή μένια! εγώ έκανα καταγγελία στη γραμμή καταναλωτών του υπ. εμπορίου για άλλες τιμές σε ράφι προσφορών στο καρφούρ και με πήραν τηλέφωνο μέσα σε λίγες μέρες να μου πουν ότι τους επιβλήθηκε πρόστιμο και μου το έστειλαν και γραπτώς. επίσης μπορούσα όποια στιγμή ήθελα να πάω να εισπράξω ένα (μικρό) ποσό από το σούπερ μάρκετ το οποίο ήταν η διαφορά που μου "έκλεψαν". οπότε έχε πίστη! δουλεύει το σύστημα...!!!!!

Φυσικα και δουλευει το συστημα, αρκει να το χρησιμοποιουμε.

Αμα και εμεις δε μιλαμε καθολου, τοτε ποιος μας φταιει?

Οσο για την Αμερικη που αναφερατε, εκει θα ειχε γινει αγωγη και θα ειχε βγαλει και λεφτα γιατι οι ανθρωποι εκει ειναι (τουλαχιστον) καταναλωτες με συνειδηση. Δεν ανεχεται να τους κοροιδευει κανενας οταν χαλανε τα ωραια τους λεφτα σε κατι.

Ας παραδειγματιστουμε ως προς αυτο. Τιποτα αλλο δεν εχουν να τους ζηλεψουμε.

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ;

Ε ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ. ΑΚΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ Η ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Ασχετο με τις κρεμες αλλα θα το πω

Τον Γεναρη αγορασα μια μαρμελδα St Dalfour(καπως ετσι)

Πριν την ανοιξω βλεπω κατι μαλλιαρο στην κορφη

Κοιταω ημερομηνια,καπου Ιουνιο του 2010

Πηρα στο τηλεφωνο που ειχε του εισαγωγεα

Μιλησα με ενα κυριο του εξηγω οτι ειναι ακομα με τη ζελατινα σφραγισμενη και μπλα μπλα μπλα

Μου λεει λοιπον οτι να την κρατησω και εντος των ημερων θα περασει ο υπευθυνος στην περιοχη μου να το παραλαβει και να μου το αντικαταστησει

Καπου τον Μαρτη το θυμηθηκα ξανα και πηρα τηλεφωνο παλι,ηταν ο ιδιος κυριος,μου ειπε μαλιστα οτι θυμοταν τι ειχε συμβει και απορησε "ακομα δεν ηρθε;;αφου τον ειδοποιησα"Την μαρμελαδα την ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο στο ραφι μου και η μουχλα ειχε γινει πιο εντονη και αν θυμαμαι καλα την πεταξα

Τι αλλο μπορουσα να κανω ;;

Εδω στην Κρητη υπαρχει καποιος αρμοδιος φορεας για τετοιου ειδους καταγγελιες;

εχω βρει και μουχλιαμσενα γιαουρτια και απο δυο πο επεστρεψα πηρα 12 δωρο για να μην ανοιξω το στομα μου

Και στον Μπαρμπασταθη βρηκα ενα χαρτονι μεσα στα λαχανικα και μου εφεραν "δωρο" μια κουτα ιγκα στον μπαρμπασταθη

4

Την nutricia μου είπαν ότι την έχει βγάλει ακατάλληλη και η greenpeace την έχει στα κόκκινα. Πάντως σε μια φίλη που τις έιχε τύχει να βρει κομμάτια γυαλί μέσα σε καινούργιο μπιμπερο της chicco η εταιρεία της τα αντικατέστησε αμέσως και μαζί δώρο ένα κουτί με προιόντα chicco.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Η καλύτερη μέχρι στιγμή σε κρέμες είναι η Νουνου και η Γιώτης.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Η καλύτερη μέχρι στιγμή σε κρέμες είναι η Νουνου και η Γιώτης.

Annina μου αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες;Χωρις παρεξήγηση, πραγματικά αναρωτιέμαι!:wink:

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ρε κοριτσια εσεις που ειστε απο αθηνα αφου αυτες η εταιριες εχουν της εδρες τους εκει γιατι δεν πατε απο κοντα τα οσα βρισκετε? τωρα να μου πειτε κ εκει να πατε θα βρειτε το δικιο σας? εκτος του οτι ολες μας δεν εχουμε το χρονο να τρεχουμε απο εταιρια σε εταιρια γι αυτο το θεμα..

Καταλαβαινετε φυσικά για ποιο λόγο έγινε η "αμεση" αντικατασταση της κρεμας... Για να μην υπαρχουν πειστηρια για μυνηση!

ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΡΑΤΙΣΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ